selam kızlar biliyorum ihmal ettim(
geçmişi okuyamadım ama söylediğim gibi memleketimdeyim
başaramadım çok üzgünüm
rahat bi psikolji lazım bana sanırım
sizleri çok seviyorum ama takımdan ayrılıyorum... uzun süreli izinli yazılabilir miyim bilmiyorum ama şimdilik izinli yazabilirsiniz
paylaşımda bulunabilirim :( pazartesi evimde olurum inş.
daha detaylı yazarım
yarın bildirimde bulunamayacağımı ayrılmak istediğimi yazmak için geldim ... içim çok buruk
diyetin şimdiden hayırlı olsun hayatım. iiiinnşaallah güzel sonuçlar alırsın. bugün görevdesin bu sıcakta işin zor.Allah kolaylık versin kolay gelsin.sen bu keçi sütünü nerden buluyorsun hayatım ya bende yarın arkadaşımın diyetisyeninin verdiği diyete başlayacam :)) bakalım hangimiz daha çok vereceğizz
şimdide ıcetea şeftali içtim yarın cumhurbaşkanı geliyor tüm gün görevliyiz bu sıcakta allah yardımcımız olsun bayılmazsak koşturma ve sıcaktan iyidir vallahi ben yarın başlayamam bak diyete görevde nerde yemek yiyecem cuma günü başlayım en iyisi işte türkün aklı sonradan çalışıyor
kim dağılmadıki. istisnalar hariç. toparlanmamız lazım shocum böyle olmaz hayatım.selam kızlar..bir kaç gündür ben de dağıldım..
kaçamaksız gidiyorum bugün..akşam buralardayım...
dilediğin herşeyin gönlünce olmasını diliyorum inşallah sınavlarından güzel sonuçlar alırsın. sen gelip kendinden haberler ver hayatım.bol bol da dinlen. biliyorsun sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. kilo yerleşik değildir bir 2 gün düzenli gidersen sanırım gidecektir.merhabalar arkadaşlar nasılsınız ben de birkaç günlük dinlenmenin ardından kendime ancak gelebildim bugün kurstaydım yarın da kursum var yoğunlaştık iyice eksiklerimi de halletmeye başlıyorum yavaş yavaş inşallah her şey umduğum gibi olur bu yıl hayatıma artık bir yön vermem gerekiyor :Saruboceq: tek tek cevap yazmak isterdim hepinize ama o kadar yorgunum ve o kadar sıcak ki birkaç saat uyuyup öyle ders çalışmak istiyorum kilo durumuma gelince o kötü çünkü sınav haftası boyunca 1 kilo aldım bakalım hemen gidecek mi
neyse ben kaçıyorum görüşmek üzere...
canım bulgur şişkinlik yapar bildiğim kadarıyla. ama nachtinin dediğine göre ki bilir lişi olarak pirinçten iyiymiş hadi yırttın.selam kızlar..
akşam menüm
susuz bir küçük tabak taze fasulye
4 kaşık bulgur pilavı ve bir yarım dilim ekmek...
kızlarrr bulgur pilavı masum mu?en azından pirinçtenbilmiyorumkismile
katılım yapmayan arkadaşlara kaç gün cevap yazmıcaz yada kaç saat. ceza işi bana uymuyor açıkçası insanın vicdanen rahatsız olması lazım.Benim önerim katılım yapmayan arkadaşa yorum yazmayalım ceza olarak :)) Ağır olur ama di mi? Bilemedim şimdi. Stresli konular valla. Düşünüyorum aklıma birşey gelmiyor.
Çok sağol canım. 200 gr daha vermişim. 600 gr verebilir miyim bilmiyorum ama inşallah Cuma'ya kadar birkaç yüz gram daha veririm.
Canım sen de konsantre olduğunda verirsin. Ama senin dikkatini vermek zorunda olduğun başka bir sürü şey var şu anda. İşlerin azaldığında sen de vermeye başlayacaksın eminim. Canım 2 saat uyuduğumun ertesi günü şehir dışına çıktım ve gece yarısından sonra geldim eve. Hasta olmayayım diye bir sürü vitamin içtim, hasta olmadım çok şükür. Sen de dikkat et canım, çok yoruldun.
Maşallah çok sağlıklı gidiyorsun canım tebrikler. Hiç kaçamak yok. İnşallah günün diğer saatlerinde protein de alıyorsundur.
Çok sağol canım. Obez olunca, fazla kilolu olunca istikrar daha kolay oluyor. Senin gibi hep normal kategorisinde olsam bu kadar kastırmazdım valla :)) Şimdi ben de normal kategorisindeyim. Disiplini bozmamam lazım. Birbirimize destek olup hepimiz incecik mezun olucaz inşallah.
Canım senin kilo hedefin ne? Kaç kilo olunca mezun olmak için başvurmak istiyorsun? Çok az kilo kalmıştır eminim, zaten zayıfsın bayağı.
afiyetolsun inşallah günün güzel geçer vede acıkmazsın hayatım.Canlarım, kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir ve 1 yumurta. Bugün de et günüm. Salı sabahı da yumurta yemem gerekiyordu. Unuttum :)) Bu et günümü de sağ salim bitireyim de... Psikolojik olarak acıkacağımı sanıyorum :))))))))))))
merhaba nurcum. neyseki zor günü atlatmışsın. bide güzel dinlenirsen sıkıntı kalmaz sanırım. afiyet olsun canım.herkese günaydınlar nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım inş gün içinde yaramazım izin verdikçe okuyacağım
ben dağılmış durumdayım salı gece 3e kadar pasta yaptım sabah kalkıp diğer hazırlıklarımı tamamladım dün misafirim vardı onları ağırladım arkasından temizlik bulaşık akşam 9da çökmüş biçimdeydim hala dinlenemedim valla birazdan kahvaltı yapacam
bugün inş buralardayım
afiyet olsun canım.günaydın arkadaşlar...
kahvaltım büyükçe 1 dilim tahıllı ekmek
5 zyetin bir dilim peynir salatalık ve domat.
herkese günaydınn güzel başlayan bir gün :)
yedikleri içtikleri yazıoz heraldee bende hemen size benziyim kaydirigubbakcemile3
sabah: 3 marul yaprağı, bir dilim kızarmış ekmek, yarım salatalık, bir dilim çok ince yağda kızartılmamış sucuk
bu arada ben Aslı, ve galiba aranızda en tonton benimtabii şimdilik :lepi:
sanırım herkes birbirini tanıyor, bende sizleri tanımak isterim olumunekankayizsmile
selam kızlar biliyorum ihmal ettim(
geçmişi okuyamadım ama söylediğim gibi memleketimdeyim
başaramadım çok üzgünüm
rahat bi psikolji lazım bana sanırım
sizleri çok seviyorum ama takımdan ayrılıyorum... uzun süreli izinli yazılabilir miyim bilmiyorum ama şimdilik izinli yazabilirsiniz
paylaşımda bulunabilirim :( pazartesi evimde olurum inş.
daha detaylı yazarım
yarın bildirimde bulunamayacağımı ayrılmak istediğimi yazmak için geldim ... içim çok buruk
Afiyet olsun canımöğle yemeğim
tavuk ızgara
2 lokma pide
küçük kase marul salatası ve 1 kaşık pilavv
NUR cum büyük başarı tebrik ediyorum..pasta yapıpta yememek..süpersin...hihoyyyt
kızlar ben de zayıflıyorum ya..kendime deger vermeye başladım sanırım...kendime yeni bir yeşil lens sipariş ettim...umarım memnun kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?