Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

celudarıda ekleyip listenizi yapıyorum arkadaşlar sonra da paylaşıma bırakıyorum sizede öpücükler bıraktım haydi baş başşşş...

13.TAKIM 158. ETAP

Dosba ( 68.9 / 69,0 /-0.1 / -0,15 % )
Ad1 ( 56.9 / 56.9 / 0.0 / 0.0 % )
Nachtigall ( 60.3 / 60.3 / 0.0 / 0.0 % )
Nur_84 ( 69.9 / 69.8 /0.1 / 0.14 % )
taylor ( 63.9 / 62.9/1.0 / 1.56 % )
Ela ( 60.5 / 61.8 / -1.3 / -2.15 % )
Celudar ( 86.6 / 85.9 / 0.7 / 0.81% )
Karamanli ( 63.0 / 63.0 / 0.0 / 0.0 % )
Shopaholic ( 78.7 / 77,5 /1,2 / 1,52%)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 608.7 / 607.1 / 1.6 / 026% )

canım sen azimlisin bu hafta olmasada önümüzdeki hafta kesin verirsin.

sanırıım bu kilolarla yaşamayı öğrenmeliyiz ama pesetmemek istiyorum.
canım sende bi mola ver,diyet olayın olmasın dicem ama bu psikoloji hayatımız boyu olacak. şunu yemiyim kilo yapar çok yedim kilo alıcam vs vs. hep böyle olucaz. bırakıncada kiloya kilo katıyoruz. biz ve biz gibilerin diyet kamplarına gitmesi ve en az 2 ay kalması gerekir. dengeli beslenme bol spor,bizi azdıracak hiçbirşeyin olmaması etrafımızda harika olurdu. hatta çıktıktan sonra bile bozamaz insan o yaşamını diye düşünüyorum. ama oda imkansız şu anda.
bari en azından yazın verip kışın alsak odana razıyım ama olmuyor. bir çaresi olmalı,ama önce diyetisyen.

kusurabakmayın iki gündür okadar çok yoğunuz ki daha yeni bitti desem yeridir kalisime kalmış listede bende öğleden sonra yaparım diye düşünmüştüm haberde veremedim özür dilerim arkadaşlar

Kızlar selam.

Çarşamba gecesi sporda biraz kendimi zorlayayım dedim, biraz koştum ama halim kalmadı. Çok halsizdim. O gece de rahatsızlandım. O yüzden Perşembe işe gidemedim. ışe gidemeyince nete de giremedim. Evdeki bilgisayarım bozuk olduğu için.

Neyse bugün daha iyiyim. Yine fazla vaktim yok. Birazdan toplantıya gitmem lazım. Neler yaptım yazayım, BMI'larımızı yazayım. Sonra yine girmeye çalışacağım.

Kızlar özet geçeceğim.

26 Mayıs:

Uyku: 6 + 2 (gündüz uykusu)

Yemek hatalarım: Bir öğün sebze yemem gerekirken 1 dilim peynir yedim (sebze yemeği yerine. Diğerleri süt, ekmek falan tamam)

ıçecek: 3 litre kadar su

Spor:
5 dakika bisiklet: ısınma için
Esneme hareketleri
200 mekik (50 X 4)
45 dakika yürüme ve koşu karışık
Esneme hareketleri

27 Mayıs:

Uyku: 7.5 + 2.5 (gündüz uykusu) (hasta olmanın da etkisiyle çok uyudum, iyi oldu)

Yemek hatalarım: Bir öğün sebze yemem gerekirken 1 dilim peynir yedim (sebze yemeği yerine. Diğerleri süt, ekmek falan tamam)

ıçecek: 3 litre kadar su

Spor: Yok, hastaydım.

ela 22.7
Karamanli 22.9
ad 23.4
Nachtigall 23.6
taylor 24.9
nur 25.33
Dosba 25.34
Shopaholic 31.04
Celudar 31.17

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

BMI listesinde üç değişiklik oldu. nur kıl payı dosba'nın önüne geçti. sho celudar'ı geçti. Ben fazla kilolu kategorisinden normal kategorisine geçtim :) ınşallah hepimiz tez zamanda hayırlısıyla çok güzel zayıflarız.

Şimdi çıkmam lazım kızlar. Geçmişe hiç bakamadım. ınşallah bugün içinde vaktim olur. Görüşürüz.

at gitsin çöpe. :)

canım bizim burdaki pclrde de aynı sıkıntı var. benim pc de henüz yok ama arkadaşın pc ve karşımdaki masadaki pcde aynı sorun var. henüz ölmediler ama gidiciler.
benim boy doğru.

çok geçmişolsun hayatım. halsizliğin hastalığının haberciymiş. dikkat et kendine.

teşekkürler taylorum. emeğine sağlık a.s.

bu arada listeyi toparlamada biraz katkım olmuştu amaaa :çok üzgünüm: :dilcikar:

Adcım, öncelikle çok teşekkür ederim. Melzeyitim çok yoğundu. Ben, malum.... Eğer sen hazırlamasaydın herşey kallistime kalacaktı. Aslında hepimiz listeyi hazırlama işinde yardımcı olsa daha iyi bile olur. Çünkü benim gerçekten şansım yok. Okulun interneti çok kötü, sayfayı açmak bile 15 dk yı buluyor.
Ve lütfen, kilo bildirimlerimizi sabahtan yapalım. 11.30 u bulmasın.
dedikten sonra, bugün yediklerimi yazayım: 1 küçk börek, tek kaçamağım. Hiç olmamalıydı. 3 saat sonra derse gideceğim. Hava nasıl sıcak, anlatamam. Hava kavruluyor. Yürüyüşe çıkacaktım, ama neredeyse bakkala gitmek imkansız :)

Suyum 1.5 lt. Yeşil çayım hiç yok. Bugün de yeşil çay içmeyeceğim.
Dosbikim, sabah yazdıklarını okudum cnaım. Okuduğumda içim bi tuhaf oldu ((Kesin kararlı mısın?

kilo veren arkadaşlar tebriklerr ben haftanın utanç tablosuyum malasef ama buğün yemedimm çok ve halı yıkadıkk ve ltireye yakın su içtimm 3 bardakta maydonoz suyu hala da içiyorumm suu sıcak buğünn
yedilerimiz yazayımm
sabah klasik kahvaltıı 3dilim ekmekk 1 yumurtaa
öğlen gec olduu 2buçuk giibii 2 dolma 2 kaşık makarna 4 kaşık yoğurttt 2 kaşık dondurmaaaaa((((

Kızlar 17:00'de çıkmam lazım. Mesajlarınızı okuyayım. Yazamam ama yarın gelmeye çalışacağım.

Eloşcum, kendini öyle niteleme, asla :)))) Ama emeklerin boşa gitmesin diye dikkat etmen senin için iyi olur. Zaten bugün başlamışsın cnaım :))))
Taylorcım, nasılsın, iyi misin canım? Saat 17. Şimdi çıkarsın sen. Öpüyorum :)))))))))))

taylorın cezaları hoşuma gitti
ben yaklaşık 2 ay önce nişan kıyafetimle olan foto mu masaüstü yapmıştım baktım resmen kendimi kıskanıyorum eşim benimle dalga geçiyor :))) ama o görür :))

:))) Ben de koydum öyle bir resim. Motive edici oluyor valla.

Yorulmuşsun ama bitmiş işlerin. Gözün aydın canım. Oğluşuna Allah kavuştursun. İnşallah çok uzakta değildir.

Ay yerim ben bunuuu :)))) Çok tatlı maşallah

Afiyet olsun canım.

Canım ileriki sayfaları okuyamadım henüz. Umarım daha iyi olmuşsundur. İnşallah şu güneş geçirmeyen perdelerden almışsındır ve güzel uyumuşsundur.

Canım düne göre daha iyiyim, çok sağol. Çıkamadım bir türlü, geç kalıcam :)))) Öptüm çok :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…