canım sen azimlisin bu hafta olmasada önümüzdeki hafta kesin verirsin.Canlarım, günaydın, gününüz aydın olsun :))))) Dün hiç görüşemedik, buluşamadık. Sizleri özledim. Dün gece 7 saat uyuyabildim. Daha uyanamadım ama 7 saat bile farketti. Umarım yarına daha iyi olurum. Birazdan klasik kahvaltımı yapacağım. Klasik, 2 dilim ekmek ve peynir.
Canlarım, sabah tartıldım. Sizlere mahçup bir şekilde hiç kilo veremediğimi söylemek istiyorum. Ama bu hafta iyi olacağım. Sizlere söz veriyorum. Şimdi listemizi ekleyeyim:
1 haftadır yürüyorum ve yediklerime dikkat ediyorum artık pes ettim( hazirana kadar kendime süre tanımıştım...bugün yürüyüşede gitmiyorum...haftaya son bildirimimi yapacağım arkadaşlar... haftabaşında da meemlekete gidersem artık yerime birini alırsınız
at gitsin çöpe. :)GÜNaydın arkadaşlar yoğun birgün olacak benim için sizler nasılsınız tartım normale döndü çok üzülüyorum benim bu tartıdan bi şekilde kurtulmam lazımm(( karamanlım sen nasılsın canım sayfam açık olacak arada bakarım
dosbacıığım ne güzel yürüyüşünü yapmışsın
canım bizim burdaki pclrde de aynı sıkıntı var. benim pc de henüz yok ama arkadaşın pc ve karşımdaki masadaki pcde aynı sorun var. henüz ölmediler ama gidiciler.KızlaaaarrDün gece geldim, bir sürü sayfa okudum, cevap yazmaya başladım ve bilgisayarım kapandı. Sonra da açılmadı. Açılır gibi yapıyor ama belli bir yerden sonra kapanıyor. Nur'un bilgisayarı da bozulmuş sanırım, ona da geçmiş olsun yazacaktım daha yazamadan benimki de gitti. Rakip takımlar virüs mü yolluyordur nedir :))
Format atılması gerekiyormuş. Neyseki dosyalarımın yedekleri var. Sadece 2-3 tane dosyamın yedeği yoktu. Masaüstünde duran dosyalarımın. Biri de bizim BMI değerleriydi. Boy bilgilerimizi kaybettim. Neyse ki bulunmayacak birşey değil. Hatta geçen haftaki kilo ve değerlerden boy değerlerini hesaplarım. Birazdan yazarım size doğrulatmak için.
Şimdi BMI için boylarımızı hesaplayıp yazacağım size doğru mu kontrol edin diye. Sonra da neler kaynatmışsınız bakacağım.
çok geçmişolsun hayatım. halsizliğin hastalığının haberciymiş. dikkat et kendine.Kızlar selam.
Çarşamba gecesi sporda biraz kendimi zorlayayım dedim, biraz koştum ama halim kalmadı. Çok halsizdim. O gece de rahatsızlandım. O yüzden Perşembe işe gidemedim. İşe gidemeyince nete de giremedim. Evdeki bilgisayarım bozuk olduğu için.
Neyse bugün daha iyiyim. Yine fazla vaktim yok. Birazdan toplantıya gitmem lazım. Neler yaptım yazayım, BMI'larımızı yazayım. Sonra yine girmeye çalışacağım.
teşekkürler taylorum. emeğine sağlık a.s.ela 22.7
Karamanli 22.9
ad 23.4
Nachtigall 23.6
taylor 24.9
nur 25.33
Dosba 25.34
Shopaholic 31.04
Celudar 31.17
18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez
BMI listesinde üç değişiklik oldu. nur kıl payı dosba'nın önüne geçti. sho celudar'ı geçti. Ben fazla kilolu kategorisinden normal kategorisine geçtim :) İnşallah hepimiz tez zamanda hayırlısıyla çok güzel zayıflarız.
ama beni unutmuşsunuz alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
taylorın cezaları hoşuma gitti
ben yaklaşık 2 ay önce nişan kıyafetimle olan foto mu masaüstü yapmıştım baktım resmen kendimi kıskanıyorum eşim benimle dalga geçiyor :))) ama o görür :))
slm canlar.umarım herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür ama yorgunum. dün boya işi bitti. eve gidince hemen yatak odasını yerleştirmeye başladım. camı cifle sil,yerleri süpür sil,gardrobu,komidinleri aynalığı falan hepsini temizledim,eşimde yardım etti sağolsun.ama saat 12de bitirebildik. gerçi geç başladık ben 7.30 da evdeydim birşeyler ye derken 8 gibi giriştik temizliğe bu akşam salonumu hallederim fırsatım olursa tabi. çünkü iş çıkışı eşimle oğlumun odasına bakmaya gideceğiz.birkaç eksik var onları alıcaz. dün temizlik malzemesi almadan gittim eve yumuşatıcım falan yoktu.sinir oldum kendime. bu arada oğlumu ananesine gönderdim. çok kötü oldum.ilk defa böyle ayrıldım ondan.çok özledim. keyfi yerindeymiş ama. nasıl olmasın sürekli oyun oynayacağı yerde. bizi aramıyor bile. birtek otobüse binerken bırakmadı beni,ananesi camdan baktırırken bizde kaçtık. neyseki ağlamamış. hayatından memnun anlayacağız.neyse kızlar buralarda olmaya çalışırım.sonra görüşürz.
herkese merhabalar
teyzeler nasılsınız
Selamlar kızlar nasılsınız bakalım benim ağrıların gideceği yok gibi alışacam galiba onunla mutlu mesut yaşamaya
sabah kahvaltımı yaptım
1 dilim ekmek ama dilim 2 dilim gibiydi
peyniri eritip yedim bir miktar yağıda akmış oldu bu arada
1 dilim salam 2 tane zeytin domates ve salatalık yanındada çay
şimdide kendime kahve yapacam içinede biraz lıght süt eklerim canım çok tatlı istiyor 1 parçada bitter alırım artık ağzıma
Kızlar, bugün bi kaç kez cepten sizlere yazdım ama görünüşe göre hiçbiri gitmemiş. Çok keyifli değilim. Uykusuzluk zorluyor. Akşamüstü perdeciye gittim, simsiyah güneşlik diktirttim. Umarım yarın sabaha faydasını görürüm. Bi sebebim olsa da uyansam anlayacağım. Ama böylesi sinir bozuyor. Kızlar bugün dondurma yedim. Kornet yedim. Toleransım uykusuzluğa bağlı düşük. Canlarım, ben çıkayım, keyfim yok ama en son yazdığım mesajı tekrar yazmak istiyorum :))))
Nurcuğum, kızın maşallah çok tatlıymış. Allah bağışlasın. Bu aralar dinlendirmiyor ama şeker gibi bi şey :))))
Karamanlıcım, canım, kızının şimdiden doğum günü kutlu olsun. Sağlıkla, huzurla nice doğum günleri kutlayın :)))
Shopcum, seni çok merak ettim. Umuyorum iyisin canım benim :))))
Eloşcum, kendini öyle niteleme, asla :)))) Ama emeklerin boşa gitmesin diye dikkat etmen senin için iyi olur. Zaten bugün başlamışsın cnaım :))))
Taylorcım, nasılsın, iyi misin canım? Saat 17. Şimdi çıkarsın sen. Öpüyorum :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?