eve geldim çok yorgunum saat 6da direksiyon kursum saat 7de yürüyüşüm var birde misafirliğe gidecem ne zaman yemek yapacam bilmiyorum bi bakayım dedim kalkayım börek yapayım barii
dosbacım nereye gidiyosun yaaa:gitme:bak regl haftanmış verememiş olan çok normal değil mi?hiç bir yere bırakmayız seni...küserim bak:kedi:
dosba cnmm ayrılmaa olsun veriyoruzz vereceksin sendeee cnmm
Canlarım, maalesef oylama sonucu 6 ya 3 oyla c maddesinin değişmesi yönünde karar verildi, en azından şu anki tablo bu. Artık kilo veren arkadaş takıma döndüğü zaman verdiği kiloyu takımdan izinli olduğuhafta sayısına böleceğiz ve bir haftada o kadar kilo verdiğini göstererek hesaplamasını yapacağız.
Bilginiz olsun dedim :))))))
nac canım c maddesine üzüldüm :))rekor kırarark dönmeyi planlıyordum hahahha :))))
nac canım evet burda kalarak ortamı şenlendirmekten başka bişi yapmıyorum
takımdan ayrı kaldığım herzaman kilo aldım gidipte veren sayısı bizim takımda çok az :))
kilo bildiriminden sonra regl oldum ve birazcık moralim düzeldi... ama yine de haftaya kadar kararımı verip ayrılmayı planlıyorum( ama sizi bırakamam gibi geliyor bana da :)) uzunnnn bi izin alırım :))
ya nac o zaman diğer ınıde degıstırsinler. alanda hepsini bi haftada almıs gıbı kabul edılmesın aldıgı kilo bölünsün. cunku haksızlık olur sanki bu sekılde :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?