• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eve geldim çok yorgunum saat 6da direksiyon kursum saat 7de yürüyüşüm var birde misafirliğe gidecem ne zaman yemek yapacam bilmiyorum bi bakayım dedim kalkayım börek yapayım barii

eve geldim çok yorgunum saat 6da direksiyon kursum saat 7de yürüyüşüm var birde misafirliğe gidecem ne zaman yemek yapacam bilmiyorum bi bakayım dedim kalkayım börek yapayım barii

Hamarat arkadaşım benim:))))) Ben de koltukta yarı yatar oturuyorum :))) 19 gibi derse gideceğim. Yarını da atlattım mı ohhhh :))))))))))

Canlarım, maalesef oylama sonucu 6 ya 3 oyla c maddesinin değişmesi yönünde karar verildi, en azından şu anki tablo bu. Artık kilo veren arkadaş takıma döndüğü zaman verdiği kiloyu takımdan izinli olduğuhafta sayısına böleceğiz ve bir haftada o kadar kilo verdiğini göstererek hesaplamasını yapacağız.
Bilginiz olsun dedim :))))))

nac canım c maddesine üzüldüm :))rekor kırarark dönmeyi planlıyordum hahahha :))))
nac canım evet burda kalarak ortamı şenlendirmekten başka bişi yapmıyorum
takımdan ayrı kaldığım herzaman kilo aldım gidipte veren sayısı bizim takımda çok az :))
kilo bildiriminden sonra regl oldum ve birazcık moralim düzeldi... ama yine de haftaya kadar kararımı verip ayrılmayı planlıyorum :(( ama sizi bırakamam gibi geliyor bana da :)) uzunnnn bi izin alırım :))

öğlen bişi yemedim bi bardak süt ve 1 muz
akşama kuru fasülye ve pilav var açım yerim
yarın sabahta kahvaltıya arkadaşım geliyor... görüşürüz

dosbacım nereye gidiyosun yaaa:gitme:bak regl haftanmış verememiş olan çok normal değil mi?hiç bir yere bırakmayız seni...küserim bak:kedi:

dosbacım nereye gidiyosun yaaa:gitme:bak regl haftanmış verememiş olan çok normal değil mi?hiç bir yere bırakmayız seni...küserim bak:kedi:

dosba cnmm ayrılmaa olsun veriyoruzz vereceksin sendeee cnmm

saolun kızlar desteğiniz için ama ben 1.5 yıldır burdayım ve başaramadım bazen kabul etmek lazım yenilgiyi :((
zaten sizi bırakmam ama listede olmam :((

Canlarım, maalesef oylama sonucu 6 ya 3 oyla c maddesinin değişmesi yönünde karar verildi, en azından şu anki tablo bu. Artık kilo veren arkadaş takıma döndüğü zaman verdiği kiloyu takımdan izinli olduğuhafta sayısına böleceğiz ve bir haftada o kadar kilo verdiğini göstererek hesaplamasını yapacağız.
Bilginiz olsun dedim :))))))

ya nac o zaman diğer ınıde degıstırsinler. alanda hepsini bi haftada almıs gıbı kabul edılmesın aldıgı kilo bölünsün. cunku haksızlık olur sanki bu sekılde :S

kızlar bugunlerde knedımı cok yorgun hıssedıyorum hıc yazılanları bıle okuyamıyorum :(

ama dosbikin gitmeyı dusundugunu gordum arada.
gitme adaşım yaa :((

nac canım c maddesine üzüldüm :))rekor kırarark dönmeyi planlıyordum hahahha :))))
nac canım evet burda kalarak ortamı şenlendirmekten başka bişi yapmıyorum
takımdan ayrı kaldığım herzaman kilo aldım gidipte veren sayısı bizim takımda çok az :))
kilo bildiriminden sonra regl oldum ve birazcık moralim düzeldi... ama yine de haftaya kadar kararımı verip ayrılmayı planlıyorum :(( ama sizi bırakamam gibi geliyor bana da :)) uzunnnn bi izin alırım :))

Hehehehe :)))) Zaten o konuda takımımız adına içim çok rahat :))))) Bizim öyle bi sıkıntımız yok.
Dosbikim, üzülerek söylüyorum ama takımdan çıkamıyorsun. Yeni kural. Haberin yok sanırım. Takım üyelerinin %100 ünün ortak kararı olmadıkça takımdan ayrılmak yasak :))))))))))))

ya nac o zaman diğer ınıde degıstırsinler. alanda hepsini bi haftada almıs gıbı kabul edılmesın aldıgı kilo bölünsün. cunku haksızlık olur sanki bu sekılde :S

Ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Sadece 3 takım bizim gibi düşündü. Bakalım, ne olacak.

Canlarım, dersten yeni geldim. Gideyim, bi banyo falan yapayım. Yarın malum kurs var, sonra da özel ders.. 16 da kurs biter, 18 gibi ders bitse... Yarın beni unutun...
Sevgiler..
Bu arada 8. olduk. Hayırlı olsun...

Canlarım, ben çıkıyorum. 19 dan önce eve gelemeyebilirm. Ders araları kısa, gündüz giremeyebilirim :)))) Hepinize kaçamaksız bir gün diliyorum :))))))))))))

selam kızlar
nac canım kararınıza mı kaldım şimdi :)) ben gönlünüzü yaparım :))
celudar adaşım gitmek istemiyorum ama elimde değil :(( ama sabah baskül fena değildi :))
sabah arkadaşım geldi kahvaltı yaptık börek almış 1 dilim yedim diğerleri kaçamak sayılmaz
öğle yemeği yiyeceğimi sanmıyorum çnk çok tokum
dışarı çıkacağım akşama görüşürüz

slm kızlar nasılsınızz
buğünn sabahtan temizlik yaptıkk öğleden sonra kızım uyandıktan sonra denize gittik babam girdi eşim nöbetçi yokk bende girmedim ama hava süperrr deniz süperr haftaya başlarım girmeye kızımın doğum gününe 1 hafta kaldıı tamm cuma günü ama cumartesi kutlıcazzz heycan basıyooo inş herşey yolunda gider bu hafta yoğun olurum sanırımmm mönüyü yapamtım ama tam deil pasta siperiş verdikk kıyafetler hazırrr elbisealdım inşş 2 kilo daha veririm de güzel gözükürümm içinde:)

kahvaltıı salatalık domates peynir kaşarr kızartma biber ve patatess 2dilim ekmekk

öğlen çorba,nohutt yemeğii 2dilim ekmekk

yediklerime gelincee
kahvaltı domates ,salatalık,peynir,kaşar,kızartma biber ve patatess 2dilim ekmekk
öğlen çorba,nohut yemeği 5 kaşık felan 2dilim ekmekk

Back