• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nac canım bende enginarı çoook seviyorum ama sen sürekli enginar yiyorsun :))
arada bi değişiklik yap:)) pişirken patates havuç bezelye ekliyor musun ?? ben öyle pişiriyorum ama diyetisyene sormuştum patataesi çıkar diğerlerini koyabilirsin demişti... seninkini merak ettim nasıl yapıyorsun

taylorın cezaları hoşuma gitti
ben yaklaşık 2 ay önce nişan kıyafetimle olan foto mu masaüstü yapmıştım baktım resmen kendimi kıskanıyorum eşim benimle dalga geçiyor :))) ama o görür :))

nac canım kaçırmışım seni
komşum geç kalktı korktuğum olmadı 3 adet bisk. yedim çok hafifim :))
sonra markete çıktım hafif yürüyüş gibi oldu... eve geldim taze fasülye 8 kaşık 1 küçük kase yoğurt bol bol salata (hatta bitiremedim bıraktım acıktığımda yiyeceğim )
ben hatalarımdan birini daha buldum :)) eşim :))hahahah
komik oldu ama onun lisatesinde de sebze+salata+yoğurt+ekmek var ama tek farkla akşam yemeğinde onun hem çorbası hemde eti var :))) sonuç bende sadece tadına bakayım derken erkek diyeti yapmaya kalkıyorum tabi ki zayıflamam
normalde o 1 kase çorba içiyor ben yarım
onun 3 porsiyon eti var e ben de 1 bazen 2 yiyorum
haliyle almasamda veremiyorum :((
sabah tartıda şimdiden farklı çıkacağımı hissediyorum :))
eşim şu an havaalındaymış 10:30 gibi evde olur inş.
ama bi daha ona uyum sağlamayacağım :))

Dosbişim, eşinin günü birlik İstanbul gezisi senin için çok aydınlatıcı oldu canım :)))) Bu tespitlerin hakikaten kilo vermeni çok etkiler. Artık bugünden itibaren kendi sisteminle güzel bir rejim yaparsın ve hızla kilo verirsin :)))

Kızlar, sabah 5 de uyandım. İnanamıyorum. Demek ki ben uykumu alıyorum. Başka bir açıklama aklıma gelmiyor. Bu gece 24 e kadar uyumayacağım. Kararlıyım. Uykudan gözlerim aksa da uyumayacağım....

Kızlar, bugün 3 bardak yeşil çay içmeyeyim diyorum. En fazla 2 de kalsın. 2. yi de öğle yemeğinden sonra içeyim. Belki bu yüzden sabah çok erken kalkıyorum

slm nasılsınız giremiyomm kızlarrr annemlerle vakit geçirmekten pc aklıma gelmiyoo haftaya gidiyolarr:((
kaynanamlar gelceksonra görümcemler doluyum yanii fırsat bulurminş girmeyeee
kiloya gelince 1 kilo aldımmmm 3 gündee büyük başarı demi ama neler yedim nelerr söylemeyimmm buğün maydonoz suyuna başlıyorummm gitsin 1 kilooo ve daha fazlasıııı
herkes iyidir inşşş okuyamadımmm erken kalktımm bakayım dedim annemde kalktııı sonra grş hadi öpüyorum hepiniziiiii

günaydın...
öğleden önce dersim yok evdeyim ve temmizlik yemek beklıyor beni :(
bu arada gecen arabasına bindigim bayanla arkadas olduk msjlasıyoruz maillesiyoruz falan :))
arapca öğrenmeye calısıyormus oda. yeni umredn gelmış annemın gittiği turızmle gıtmıs oda falan filan :)

slm canlar.umarım herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür ama yorgunum. dün boya işi bitti. eve gidince hemen yatak odasını yerleştirmeye başladım. camı cifle sil,yerleri süpür sil,gardrobu,komidinleri aynalığı falan hepsini temizledim,eşimde yardım etti sağolsun.ama saat 12de bitirebildik. gerçi geç başladık ben 7.30 da evdeydim birşeyler ye derken 8 gibi giriştik temizliğe bu akşam salonumu hallederim fırsatım olursa tabi. çünkü iş çıkışı eşimle oğlumun odasına bakmaya gideceğiz.birkaç eksik var onları alıcaz. dün temizlik malzemesi almadan gittim eve yumuşatıcım falan yoktu.sinir oldum kendime. bu arada oğlumu ananesine gönderdim. çok kötü oldum.ilk defa böyle ayrıldım ondan.çok özledim. keyfi yerindeymiş ama. nasıl olmasın sürekli oyun oynayacağı yerde. bizi aramıyor bile. birtek otobüse binerken bırakmadı beni,ananesi camdan baktırırken bizde kaçtık. neyseki ağlamamış. hayatından memnun anlayacağız.neyse kızlar buralarda olmaya çalışırım.sonra görüşürz.

herkese merhabalar
teyzeler nasılsınız

Selamlar kızlar nasılsınız bakalım benim ağrıların gideceği yok gibi alışacam galiba onunla mutlu mesut yaşamaya
sabah kahvaltımı yaptım
1 dilim ekmek ama dilim 2 dilim gibiydi
peyniri eritip yedim bir miktar yağıda akmış oldu bu arada
1 dilim salam 2 tane zeytin domates ve salatalık yanındada çay
şimdide kendime kahve yapacam içinede biraz lıght süt eklerim canım çok tatlı istiyor 1 parçada bitter alırım artık ağzıma

selam kızlar
sabah telaşla başladım güne :)) eşim hadi hem yürüyüş yap hep simit yiyelim dedi sabah simit yedim ama eminim erittim sonra ordan geldim duş al kuaföre git... :)) şimdi de giyinip güne gideceğim
sabah tartı 2 haftadan sonra 300gr farketti :)) ayyy buna bile seviniyorum :))
bugün çok yemem artık bu gazla :))
akşama enginar alacaktım pazara uğradım satan adam bu hafta yokmuş :(( akşam yemeğim yok kızlar :(( ne yapcağımı dfa bilmiyorum şimdilik çıkıyorum
görüşürz

yerim ben o prensesi
merhaba kizlar ben iyi sayilrim kolum agriyor yine ya
ben ne yedim bugün sabah normal kahvalri yaptim
öglen kuru fasülye ve pilav tursu yedim
2 litre su ictim
bugün spor yok
yarin prensesimin dogum günü
5 yasinda oluyor teyzeleri

selam fıstıklar 2 gündür ihmal ettim buraları istemeden...özür diliyrum..akşam buralardayım...yarın tartı günümüzzzeyvahedigeldismile:roflol:

kızlar yedim içtim ama süt tatlısı dışındakiler kaçamak gibi değildi
hepsi sağlıklı idi... çorba baget ıspanak 4 tane yaprak sarma ama minickti ,çok ufakta patlıcan yedim az yağlı
tek kaçamağım tatlı oldu

Kızlar, bugün bi kaç kez cepten sizlere yazdım ama görünüşe göre hiçbiri gitmemiş. Çok keyifli değilim. Uykusuzluk zorluyor. Akşamüstü perdeciye gittim, simsiyah güneşlik diktirttim. Umarım yarın sabaha faydasını görürüm. Bi sebebim olsa da uyansam anlayacağım. Ama böylesi sinir bozuyor. Kızlar bugün dondurma yedim. Kornet yedim. Toleransım uykusuzluğa bağlı düşük. Canlarım, ben çıkayım, keyfim yok ama en son yazdığım mesajı tekrar yazmak istiyorum :))))
Nurcuğum, kızın maşallah çok tatlıymış. Allah bağışlasın. Bu aralar dinlendirmiyor ama şeker gibi bi şey :))))

Karamanlıcım, canım, kızının şimdiden doğum günü kutlu olsun. Sağlıkla, huzurla nice doğum günleri kutlayın :)))

Shopcum, seni çok merak ettim. Umuyorum iyisin canım benim :))))

bugun herkesın mesgulıyet gunuydu anlasılan :))
yemek yaptım bırsuru ve cok yoruldum sımdı kalkıp mutfagı toplıycak halım yok ama mecburum ıste..
sonra gorusuruz hanımlar.

Back