• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım, günaydın :))))
Kahvaltımı hazırlıyorum. 2 dilim ekmek ve bir menemen. Değişiklik olsun. Menemenim de yağlı değil. Buralardayım

günaydın kızlar nasılsınız??
ben çoook güzel bi kahvaltı yaptım uzun zamandır böle yememiştim
yarında memlektime gidiyorum keyfim yerinde
izin istiyorum uzun süreli... dönüp dönmeyeceğimi bilmiyorum canlarım
bu formdan ayrılıyorum anlamında değil ama yerime birini alabilirsiniz ....
şimdi bi arkadaşın nikahına gidiyoruz gelince yazarım görüşürüz

günaydın arkadaşlar...
dosbacım memlkette ne kadar kalacaksın cnm?ama kesinlikle lütfeeeeennnn takımdan ayrılma:((((8

günaydın kızlar nasılsınız??
ben çoook güzel bi kahvaltı yaptım uzun zamandır böle yememiştim
yarında memlektime gidiyorum keyfim yerinde
izin istiyorum uzun süreli... dönüp dönmeyeceğimi bilmiyorum canlarım
bu formdan ayrılıyorum anlamında değil ama yerime birini alabilirsiniz ....
şimdi bi arkadaşın nikahına gidiyoruz gelince yazarım görüşürüz

Canım, nasıl istersen.. Ama biz senin kopmanı istemiyoruz :(((

arkadaşlar ben 2 gündür kaçamk yapıyorum ciddi manada...yarın akupunktura başlamayı düşünüyorum ama emin diilim:(

nac canım meraba..teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın?bayadır görüşemedik..yogundum epey..akupunktur hakkındaki fikrin nedir nac cim?

arkadaşlar ben 2 gündür kaçamk yapıyorum ciddi manada...yarın akupunktura başlamayı düşünüyorum ama emin diilim:(

nac canım meraba..teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın?bayadır görüşemedik..yogundum epey..akupunktur hakkındaki fikrin nedir nac cim?

Canım, yüksek maliyetli değilse bence bi dene. Motive edebilir. Bir öğrencim akapunktur yaptırıyor. Çok güzel kilo vermiş. Ama o diyetisyene de gidiyor. Ama benim şiddetli tavsiyem diyetisyen olacaktır. Çok etkili oluyor. Özellikle bu hafta farkettim. Gitmedim ya doktora, offf, kaçamak üstüne kaçamak..... Bi de uykusuzluk olunca kaçamaklarım arttıbilmiyorumkismile

bilmiyorum cnm ya..ben sabaha kadar bi düşüneyim..ben anne olmak istiyorum yaa...ama bu kiloda hamile kalmaktan çok korkuyorum..senin varmı canım bebiş?

Canım ben de aynı şeyi istiyorum. 58 e düşünce artık kesin sitiyorum diyeceğim.
Shopcum, sen de biliyorsun. Doktorlar fazla kilolarla hamile kalınmasını istemiyor. 1.5 yıl önce hamilelik öncesi muayene için bir doktora gittim, baksın, etsin dedim. O zaman kilom 70 idi. Doktor bu kilo ile hamile kalırsan çok zor bir hamilelik geçirirsin dedi. Canım, en azından 64 e düş, ondan sonra hamileliği değerlendir. Ve canım, en kısa zamanda bir karar ver, ina bak, kararını verdiğinde çok daha emin ve huzurlu olacaksın :))))

evet haklısın canım..en kötü karar bile karaızlıktan iyidir dimi:))
ben bu kiloda hamile kalırsam en az 100 olurum sanırım...buda çok kötü bişiy...inşaallah en hayırlı zamanlarda annelik duygusunu tadarız canımopuyorumnanaktan

Hava o kadar sıcak ki shopcum. Hiç hareket etmek istemiyorum. Sabah ayakkabıları ayırdım ama nasıl terledim... Böyle sıcakları hiç sevmiyorum. Meteoroloji bu yazın çok sıcak geçeceğini söylüyor :(((( Kesinlikle okul kapanmadan benim bu kilo sorunumu çözmem gerekiyor. Yazın çok hareketsizleşiyorum, sıcak da beni iyice rahatsız ediyor :(

mrb hanımlar.. ben geldim.
üstümde halsızlık tembellık hersey var yanı :(
annemde gelmedı daha. dun temızlık ve yemek yaptım. bugunde neysekı kuzenıme gıtcez yemege.
yarında yemek yapsam sonrakı gun annem gelcek inşallah aman ya :(

mrb hanımlar.. ben geldim.
üstümde halsızlık tembellık hersey var yanı :(
annemde gelmedı daha. dun temızlık ve yemek yaptım. bugunde neysekı kuzenıme gıtcez yemege.
yarında yemek yapsam sonrakı gun annem gelcek inşallah aman ya :(

Anne olmak zor iş canımcım :))) Onlar olmasa ne yapacağız acaba?

selam kızlar sınavlardan kurtuldum hemen gelip bi yazayım dedim istediğim gibi geçmedi ama sağlık olsun napim :gitme:
girip okuyordum ama yazacak kadar kalamıyordum o yüzden girmişken yazayım dedim arkadaşım var evde onunla sohbet ediyoruz o yüzden şimdilik çıkmam lazım yarın sabah da dersanede deneme sınavım var offf 4 ayı hayılısıyla atlatsaydım kitap soru yüzü görmek istemiyorum artık yoruldum neyse derdimi dökmeye kalksam akşama kadar yazmam lazım :)))
görüşürüz kızlar öpüldünüz...

Back