- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.243
- 448
Canım, sen de çok motive edici bir ceza programı vermişsin. Hepsi biribirinden motive edici. Hangisini yapsam bilemiyorum :))) 1 numaralı ceza zaten belli :))) Bir gömlek beğenmiştim, kilo verince almak üzere o rezerve :)))
3 numaralı ceza da zaten uyguladığım bir şey. 2 çok cazip, 4 için bi araştırma yapayım, 5 de çok iyi :)))) 2 yi kesinlikle uygulayacağımı biliyorum :))))
Kızlar, şimdi sizinle bugün paylaşım alanında konuşulan bir konuyu anlatacağım: bir kural değişimi oylaması.
Kilo bildirimlerinde kurallar gereği kişiler çeşitli sebeplerle takımından izin alıp ayrılmışsa dönüşünde kilo bildirimi
a- ayrıldığı zamanki son kilo bildirimine göre kilo almışsa eksiye düşüyor. Mesela a oyuncusu 50 ile ayrıldı, 60 ile döndü. -10 olarak hesaplanıyor.
b- ayrılan kişi hamilelik, hastalık vs ciddi bir sebepten ötürü ayrıldıysa takıma yeni oyuncu gibi dönüyor, kilosu sıfırdan hesaplanıyor.
c- ayrılan kişi eğer son kilo bildirimine göre kilo verip dönmüşse hesaplama o kişinin avantajına oluyor.
Sanırım bazı takımlarda c şıkkı nedeniyle birincilik falan olmuş.
Şimdi c şıkkı ile ilgili bir değiştirme oylaması gündemde. Açıklıyorum:
Bizim takımdan taylor 63.9 ile takımdan ayrıldı. 1 ay sonra döndü. Kilosu olmuş 57.9 (allah mı söyletti ne :))) 7 kilo birden vermiş. Takımdan 4 hafta uzak kalmış. Biz 7 yi 4 e böleceğiz. 1 haftada vermiş olabileceği kiloyu hesaplayıp öyle değerlendireceğiz.Sonuç küsürlü çıkıyor, hesaplayamadım. Anlatabilmişimdir umarım.
Bizim bu c maddesi ile ilgili görüşümüz nedir? Madde aynı kalsın mı değiştirilsin mi? Yanıtlarınızı ivedilikle bekliyorum :)))))
Kızlar, saat neredeyse 21 oldu ben daha anca akşam yemeğimi bitiriyorum. Bugün ders yordu beni. Neyse ki bitti!! Perşembe ve cuma da öğretmen arkadaşımın eşine açıköğretim içn çalıştıracağım. Sonra cumartesi kurs 8 saat o da bitince derin bir ohhh!!!!!
Akşam yemeğim 1 enginar, ayran, salata ve 1 dilim ekmek
Bugün kaçamak yapmadım
Canım cezaları beğenmene sevindim :)
Nac.cığım ben bir ay sonra 57.9 olacaksam ister kural değişsin ister 10 yeni kural gelsin, hiç farketmez canım. Siz ne derseniz onu yaparım ben :))) Amin canım inşallah hayırlısıyla olur :)))
Ne çok işin var canım? Ne zaman rahatlıyorsun? Cumartes'nden sonra artık rahatlayacak mısın?
kızlar moralim çok bozuldu.... tartılmayacaktım ama dayanamadım tartıldım(
kilo almışım tamam çok değil ama bi haftasonu kaçamak yapınca bir hafta uğraşıyorum...
ya nerde hata yapıyorum
1 öğün fazla yedim diye bütün hayatım böle mi geçecek ??
geçen haftaya göre fazla çıkıyorum 2 gündür süper dikkat ediyorum hatta çok sinirlendim ve şimdi diyeti bozma planları içerisindeyim
çıkayım dışarı bugün herşeyi ama herşeyi yiyeyim ve bi daha diyet falan düşünmeyeyim((
ya ne zamandır ağız tadıyla hiç bişey yemiyorum(
bugün ilk hatamı buldum
salatayı çok sevmeme rağmen öğle yemeklerinde üşenip yapmıyordum şimdi kocaman bi tabak yaptım
salata ve çorba fazla bile geldi :))
demekki neymiş öğünlerden salata çıkarılmayacakmış!!!
Dosbacım salata da çok farkettirir. Ama sen şu doktor işini halletsen bir de iyi bir diyetisyene gitsen, bence zaten hiç sorun kalmayacak. Salatayı diyetisyen veriyor zaten. İstemesen de yiyorsun :) Ama tadı da güzel birşey neyse ki :)