Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım cezaları beğenmene sevindim :)

Nac.cığım ben bir ay sonra 57.9 olacaksam ister kural değişsin ister 10 yeni kural gelsin, hiç farketmez canım. Siz ne derseniz onu yaparım ben :))) Amin canım inşallah hayırlısıyla olur :)))

Ne çok işin var canım? Ne zaman rahatlıyorsun? Cumartes'nden sonra artık rahatlayacak mısın?

Dosbacım salata da çok farkettirir. Ama sen şu doktor işini halletsen bir de iyi bir diyetisyene gitsen, bence zaten hiç sorun kalmayacak. Salatayı diyetisyen veriyor zaten. İstemesen de yiyorsun :) Ama tadı da güzel birşey neyse ki :)

kızlar sizi kıskandırmak gibi olmasın bi uyudum bi uyudum anlatamam :)) tabii uykunun fazlasıda kilo yapıyor ama sabah çok erken bana yaramadı... dün gecede erken yatacaktım ama yatamadım ,yani ii geldi
sabah kahvaltımı yaptım ara yeşil çay
öğle yemeği hazırlamak istemedim 1 kase müsli yedim
birazdan da 1 elma yiyeceğim
eşim olmadığı için akşam yemeğini daha da erken yemeyi planlıyorum bakalım bişi farkedecek mi

taylor bişi merka ettim benim diyetisyen peyniri protein grubuna koyuyordu
şimdi sen akşam hem sabah hemde arada peynir yemişsin ama sebze yok... sorun olmuyor mu?? hem süt ve yoğurta gerek kalmamış kalsiyum dolmuşsun
ama yine de yarım yağlı yoğurt belden inceltiyor diye biliyorum

Masaüstü bozuldu canım. Bir arkadaşımı aradım. O da sana anlatmam zor olur, hafta sonu bende kalsın yapayım dedi. Safe mode'da bile açılmıyor. Bana birşeyler öğretmişti ama hiçbir şey yapılamıyor. Çok teşekkür ediyorum canım, çok incesin.

Özleyin beni :))

taylorcım diyetisyene gücüm yok moralim yok... ne yapmam lazım biliyorum kurallar sanırım beni boğuyor (
ama aybaşında dr. gitmeyi düşünüyorum benim zayıflamam lazım ve troidime bağlı ise boşa kürek çekiyorum (

Beslenmen her zamanki gibi çok güzel. Bu arada umarım bilgisayarın kısa zamanda düzelir canım :)))) Özleriz seni ve yorumlarını :)))

Çok sağol canım :))

Ayy canım nasıl özendim valla. Şunu bunu yedim desen bu kadar özenmem :) Ben de bu gece uyuyacağım inşallah :)

Kilo vermem durduğu zamanlarda akşam yemeği saatini öne alıyordum, işe yarıyordu. İşe yarayabilir bence.

Canım evet 2 öğün de protein oldu. Listeyi o şekilde vermişti. Yani istersem öyle yiyebiliyordum. Ama dün yine diyetisyene gittim ve bu sefer bir öğün protein bir öğün sebze verdi. Öğünleri sabit değil, istersem öğle yemeğinde ister akşam yemeğinde yiyeceğim ama bir protein bir sebze olacak. Protein 3 porsiyon, sebze 8 kaşık.

Bu arada protein öğünümden yoğurt/süt çıktı. Kahvaltıya 4 siyah zeytin veya 5 yeşil zeytin eklendi. Başka da değişiklik yok.

Ay, ay, ay :)))))) Günaydın :))))) Erken yemen de çok şey fayda ettirir canım :)))

Dosbikim, seni hırpalayan uğraşıp uğraşım kilo verememen de olabilir. Belki diyetisyene gittikten sonra sonucu görünce kurallara 4 elle sanrılırsın.
Eğer tabi tiroidinden ötürü süreç yavaşlıyorsa canım, kendini zaten hırpalama. Senin dışında gelişen şartlar var. Gene de eğer şartlarına uyacaksa diyetisyen işini bi daha düşün. Çünkü gerçekten çok uğraşıyorsun, elinden geleni yapıyorsun

neyseki arkadasin varmis sevindim

Çok sağol canım.

Hmmm, tuh. Canım ben de öyle bunalıp bırakmıştım diyetisyeni, nasılsa herşeyi öğrendim diye. Ama ne aldım ne verdim 3 ay kadar. Sonra geri döndüm. Ama gücün kalmadıysa yapacak birşey yok. Canım doktora ilgili korkum doktorun sana "TSH'ın normal seviyede, 4'ün altında, birşey olmaz" deyip göndermesi. Arkadaşıma öyle olmuştu. O yüzden gittiğinde "kilo verebilmek için TSH'ın 1.5'un altında olmasının önem"i ve içinde hem T3 hem T4 olan ilaç isteğinden (Bit..on) bahsedersen süper olur.

Bir grup doktor içinde hem T3 hem T4 olan ilaçların, TSH'ı normale inse bile zayıflamada güçlük çeken hastalarda çok işe yaradığını bulmuş. Sonra başka bir grup doktor başka araştırma yapmış ve T3 ve T4'ün birarada kullanılmasının ekstra bir fayda getirmediğini, içinde sadece T4 bulunan ilaçlarla aynı etkiye sahip olduğunu bulmuşlar. O yüzden şimdi çoğu doktor bu 2. araştırmayı dikkate alıyor ve "zaten t4 alıyorsun, ekstradan t3'e gerek yok, versem bile faydası yok" diyor. Ama arkadaşım bu 2. araştırma hakkında yazılmış eleştirileri buldu. Meğer araştırmada T4 miktarını mı az kullanmışlar vs neyse artık. Arkadaşım bu makaleleri basıp bunlarla gitti doktora. Doktor makalelere bakmamış bile ama "madem o kadar istiyorsun, deneyelim, sonuçta bir zararı olmaz" demiş. Neyse canım yine çok uzun yazdım ama arkadaşımın o hallerin gördükten sonra seninle de paylaşmak istedim.

İyi uykular nac.cığım.

Ben de öğle yemeğimi yiyeyim artık.

Kızlar cevap vereceğim sayfaları açtım. O yüzden sayfada görüneceğim ama burada değilim. Gelince yazarım.

Canım çok geçmiş olsun. Umarım şimdi daha iyisindir. Bilgisayarın bozuldu diye aklımda kalmış, meğer netin gitmiş. Hasta hasta pasaport ve temizlikle uğraşmışsın. Şimdi dinlenebiliyorsundur inşallah.

Komikti canım. Fıkraların da bedduan da komik :))

Canım ben tek ceza seç dedim, o hepsini beğenmiş sağolsun :)

Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

Uyuyamadım yaa (((( Ne olacak benim halim?
uzun zamandır çağırmam gereken komşumu çağırdım ben de. Minicik bi kızı var, o uyanınca gelecek :))))

Ara olarak meyvemi yedim. Erik yedim, 17 gibi de sütümü içeceğim :)))
Kızlar, yazmayı unuttum, sabah tartıldım. Biliyorsunuz, çarşambaları tartılıyorum. Pazar ve özellikle pazartesi kaçamaklarımın bedelini ödüyorum. Hala 60.3 üm. Bu sefer hayal kırıklığı yaşamadım. Ne de olsa kendim ettim, kendim buldum. Cumaya 200-300 gr verir miyim, bilmem. Eğer kaçamak yapmasaydım belki 59 lu bi şeyler görebilirdim tartımda. Kaçamak yapmayacağım kızlar. Kaç günün emeği sanki boşa gitti :))))

okula gittim geldim. uyucam sımdı. taylor a hak verdım bu gece hıc uyuyamadım ve dun sabahdan 600 gr fazla cıktım :S şimdi gözlerim kendiliğinden kapanıyor.. bıraz uyuyup kursa gitcem.
gorusuruz kızlar:)

Yap canım, bütün cezaları sen de yap :)))

Baklavanın küçük olmasına sevindim.

Canım bu arada birgün uyumayınca değil de üstü üste uyumayınca çok farkediyor bende. Sen de ne zamandır çok yoruldun, fazla uyuyamadın. Ondan farkediyordur. Bu arada uykusuzluğun bendeki bir başka etkisi de, ki bunu Nac. da test edip onaylamıştı, iştah açılması. Kaçamak yapmamak normalden daha zor hale geliyor. Daha çok acıkılıyor falan. O yüzden dikkat et canım.

Canım benim, tanımadığın bir bayan gel dedi diye niye biniyorsun arabaya? :)) Ben korkarım yaa. Belki İstanbul'da yaşamak isnsanı daha şüpheci yapıyordur.

Canım çok sevindim yaaa. Yanlış anlamadıysam sabahki kilolaların arasında 1.8 kilo düşüş olmuş. Durdun durdun birden zayıfladın demek. Hadi inşallah.

kızlar dün akşamdan beri ugrayamadım..moralim bozuk..eşimle atıştık biraz...
ve dün akşam ciddi kaçamak yaptım..bugün fena değildi..buralardayım..geçmişe bakayım biraz...

Canım insanın morali bozuk olunca diyet falan düşünemiyor. Sağlık olsun. İnşallah bugün yarın toparlarsın. Aranız da tez zamanda düzelir inşallah.

nac canım uyayımamışsın ( bekarken bi uyurdum bi uyurdum herkes kilo alacağımı hareketsiz kaldığımı sölesede 55in üsütünü görmezdim (
taylor canım benim t3 ve t4 çok normal ... hiç bi zaman değerler değişmedi...zaten o değerler daha önemli... ama yinede içim rahat etsin diye dr.gitcem ...zaten ilaç kullanıyorum belki dozunu artırır

Canım hemen moralini bozma. Hem daha Cuma'ya var, hem de daha uyuyacaksın, yürüyeceksin falan gider daha. Cezalarını yerine getiriyor musun :)

Uyuyamadım dosbişim. Sinirleneceğime kalkayım bari dedim :))) Komşumu çağırdım, uykuya takmayayayım diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…