• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nac canım uyayımamışsın :(( bekarken bi uyurdum bi uyurdum herkes kilo alacağımı hareketsiz kaldığımı sölesede 55in üsütünü görmezdim :((
taylor canım benim t3 ve t4 çok normal ... hiç bi zaman değerler değişmedi...zaten o değerler daha önemli... ama yinede içim rahat etsin diye dr.gitcem ...zaten ilaç kullanıyorum belki dozunu artırır

Benim arkadaşımınkiler de normaldi canım. Şimdi yeni doz ve yeni ilaçla da daha da iyi oldular. Hadi hayırlısı.

Canım hemen moralini bozma. Hem daha Cuma'ya var, hem de daha uyuyacaksın, yürüyeceksin falan gider daha. Cezalarını yerine getiriyor musun :)

moralim bozuk değil bu sefer, kabahatliyim ya :))))) Taylorcım, sadece bugün müsaitim. Bugün de gözlerim kapanıyor diye yürüyesim gelmedi. Çünkü uykusuz olduğumda kalp atışlarım hızlanır benim :(((( 100 ü bulur, iyice hızlandırmak istemem. Yarın ve öbür gün öğretmen arkadaşın eşine açıköğretim için ingilizce çalıştıracağım. Cumartesi de okul... Sanırım pazara kadar cezalarımı yapamayacağım. Ama senin cezalarını uyguluyorum :)))))
Nicole Kidman'a bayılıyorum, sürekli aklıma getiriyorum, kendimi filinta hayal ediyorum falan filan :))))))))))))))

şimdi 1 tane yeşil elma yedim
aslında açım ve ben aç ikende zayıflayamıyorum :(( ne yesem ki??

Dosbişim, üşenmezsen salata ye, şöyle bolundan :)))))

nac canım benimde komşum gelio
evde abur cubur bulundurmuyorum sadece bötibör bisk. var onu ikram edecem :)) sanırım 2-3 tane yerim yoksa çay içemeyeceğim açım :((

slm kızlar nasılsınız bakalım benim baş ağrım hala geçmedi kendimi çok kötü hissediyorum ders çalışamıyorum kızım çok huysuz hiç durmuyor ne yapacağımı şaşırdım çok üstüme düştü ne olur akıl verin bana çok bunaldım ne yapmalıyım biraz kendi haline oynamaya alışması için

moralim bozuk değil bu sefer, kabahatliyim ya :))))) Taylorcım, sadece bugün müsaitim. Bugün de gözlerim kapanıyor diye yürüyesim gelmedi. Çünkü uykusuz olduğumda kalp atışlarım hızlanır benim :(((( 100 ü bulur, iyice hızlandırmak istemem. Yarın ve öbür gün öğretmen arkadaşın eşine açıköğretim için ingilizce çalıştıracağım. Cumartesi de okul... Sanırım pazara kadar cezalarımı yapamayacağım. Ama senin cezalarını uyguluyorum :)))))
Nicole Kidman'a bayılıyorum, sürekli aklıma getiriyorum, kendimi filinta hayal ediyorum falan filan :))))))))))))))

Canım uykusuzken yapılan spordan hayır gelmezmiş zaten. Dün diyetisyenim söyledi.

Cezalara başlamana sevindim canım :)

slm kızlar nasılsınız bakalım benim baş ağrım hala geçmedi kendimi çok kötü hissediyorum ders çalışamıyorum kızım çok huysuz hiç durmuyor ne yapacağımı şaşırdım çok üstüme düştü ne olur akıl verin bana çok bunaldım ne yapmalıyım biraz kendi haline oynamaya alışması için

Canım çocuklu arkadaşlar daha iyi bilirler tabii ama benim aklıma gelen yaşıtı çocuklarla oynamasını sağlamak. Sonra zamanla kendi kendine oynamaya daha yumuşak bir geçiş yapabilir. Baş ağrın bugün de geçmezse doktora git istersen canım. Tekrar geçmiş olsun.

Canım uykusuzken yapılan spordan hayır gelmezmiş zaten. Dün diyetisyenim söyledi.

Cezalara başlamana sevindim canım :)

Canım çocuklu arkadaşlar daha iyi bilirler tabii ama benim aklıma gelen yaşıtı çocuklarla oynamasını sağlamak. Sonra zamanla kendi kendine oynamaya daha yumuşak bir geçiş yapabilir. Baş ağrın bugün de geçmezse doktora git istersen canım. Tekrar geçmiş olsun.

çok sağol canım ama daha 11 aylık o yüzden yaşıtıda çok zor
baş ağrım için dra gittim ilaç kullanıyorum

Kızlar yukarıda yazdığım gibi bilgisayarım kafayı yiyince BMI listemizi daha doğrusu boy değerlerimizi kaybettim. Ama elimde kilolar ve BMI değerleri olduğu için formülde geri giderek boylarınızı hesapladım. Yine de emin olmak için size de doğrulatmak istedim.

Aşağıda yazan boyunuz doğru mu?

ela 1.65
Karamanli 1.66
ad 1.56
Nachtigall 1.60
taylor 1.59
Dosba 1.65
nur 1.66
Celudar 1.66
melzeyit 1.67
Shopaholic 1.58

ama beni unutmuşsunuz alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

nur canım ilk önce ağrını tetikleyen şeyi bulmak zorundasın onu bulmadığın sürece ağrıların devam edecektirr.
ayrıca kızına gelince üzgünüm ama şuan sana düştüğü zaman kimseylede oynamaz bir kaç yıl bunu yaşayacak sonrada kızını arkadaşlarının evinden zorla sürükleyerek getireceksin birlikte yapacağınız uğraşlar bulmalısın ikinizide mutlu edecek ve onun enerjisini atacak birşeyler baş ağrını buda tetikliyor olabilir annesi o çok küçük daha o yüzden sana bağlanma dönemine girdi eğer bunalırsan hem kendini hemde kuzucuğunu üzersin bir abla olarak tavsiyem bu durumu kabullenip onun isteklerine boyun eğmen:))))

nur canım ilk önce ağrını tetikleyen şeyi bulmak zorundasın onu bulmadığın sürece ağrıların devam edecektirr.
ayrıca kızına gelince üzgünüm ama şuan sana düştüğü zaman kimseylede oynamaz bir kaç yıl bunu yaşayacak sonrada kızını arkadaşlarının evinden zorla sürükleyerek getireceksin birlikte yapacağınız uğraşlar bulmalısın ikinizide mutlu edecek ve onun enerjisini atacak birşeyler baş ağrını buda tetikliyor olabilir annesi o çok küçük daha o yüzden sana bağlanma dönemine girdi eğer bunalırsan hem kendini hemde kuzucuğunu üzersin bir abla olarak tavsiyem bu durumu kabullenip onun isteklerine boyun eğmen:))))

Canım zaten uyanık olduğu sürece hep oyun oynuyorum elimden geldiğinin fazlasını yapıyorum 1 haftadır inanılmaz huysuz oynarken bile mızmız uyutmak işkence giibi inş bu durumu atlatır biran önce

komşunla bari kaçamak yapma :))

Apar topar çıktım dosbişim :))))) Komşu hemen geldi :))) hayatım, sadece neskafe ikram ettim. Allahtan aramızda ikramlı bir ilişki yok :))))

nac canım benimde komşum gelio
evde abur cubur bulundurmuyorum sadece bötibör bisk. var onu ikram edecem :)) sanırım 2-3 tane yerim yoksa çay içemeyeceğim açım :((

Çok iyi bir çözüm bulmuşsun :))) Pötibörden de hiç bi şey olmaz, çaya da çok yakışır. Afiyet olsun canımmm

Canım yaa, ben hiç anlamam ama melzeyitim çok güzel yönlendirme yapmış. Sadece şunu söyleyebilirim: başağrısı dinlenmeyle geçer, kızının huzursuz olması dinlenmeni engelliyor, sonra hepsi birbirini tetikliyor sanırım. Acaba biraz eşine mi ilgisini verse... Tabi işleri müsaitse.. Senin de dinlenmeye ihtiyacın var :))))

Akşam yemeğimi yarım saat sonra yiyeceğim :) 1 enginar, 1 dilim ekmek, salata, ve ayran :))) Buralardayım, siz de gelinnnnn :))))))))))))))))

nac canım kaçırmışım seni
komşum geç kalktı korktuğum olmadı 3 adet bisk. yedim çok hafifim :))
sonra markete çıktım hafif yürüyüş gibi oldu... eve geldim taze fasülye 8 kaşık 1 küçük kase yoğurt bol bol salata (hatta bitiremedim bıraktım acıktığımda yiyeceğim )
ben hatalarımdan birini daha buldum :)) eşim :))hahahah
komik oldu ama onun lisatesinde de sebze+salata+yoğurt+ekmek var ama tek farkla akşam yemeğinde onun hem çorbası hemde eti var :))) sonuç bende sadece tadına bakayım derken erkek diyeti yapmaya kalkıyorum tabi ki zayıflamam
normalde o 1 kase çorba içiyor ben yarım
onun 3 porsiyon eti var e ben de 1 bazen 2 yiyorum
haliyle almasamda veremiyorum :((
sabah tartıda şimdiden farklı çıkacağımı hissediyorum :))
eşim şu an havaalındaymış 10:30 gibi evde olur inş.
ama bi daha ona uyum sağlamayacağım :))

Back