Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nac canım uyayımamışsın ( bekarken bi uyurdum bi uyurdum herkes kilo alacağımı hareketsiz kaldığımı sölesede 55in üsütünü görmezdim (
taylor canım benim t3 ve t4 çok normal ... hiç bi zaman değerler değişmedi...zaten o değerler daha önemli... ama yinede içim rahat etsin diye dr.gitcem ...zaten ilaç kullanıyorum belki dozunu artırır
şimdi 1 tane yeşil elma yedim
aslında açım ve ben aç ikende zayıflayamıyorum ( ne yesem ki??
Canım hemen moralini bozma. Hem daha Cuma'ya var, hem de daha uyuyacaksın, yürüyeceksin falan gider daha. Cezalarını yerine getiriyor musun :)
şimdi 1 tane yeşil elma yedim
aslında açım ve ben aç ikende zayıflayamıyorum ( ne yesem ki??
Ben çıkıyorum kızlar. Görüşürüz.
moralim bozuk değil bu sefer, kabahatliyim ya :))))) Taylorcım, sadece bugün müsaitim. Bugün de gözlerim kapanıyor diye yürüyesim gelmedi. Çünkü uykusuz olduğumda kalp atışlarım hızlanır benim ((( 100 ü bulur, iyice hızlandırmak istemem. Yarın ve öbür gün öğretmen arkadaşın eşine açıköğretim için ingilizce çalıştıracağım. Cumartesi de okul... Sanırım pazara kadar cezalarımı yapamayacağım. Ama senin cezalarını uyguluyorum :)))))
Nicole Kidman'a bayılıyorum, sürekli aklıma getiriyorum, kendimi filinta hayal ediyorum falan filan :))))))))))))))
slm kızlar nasılsınız bakalım benim baş ağrım hala geçmedi kendimi çok kötü hissediyorum ders çalışamıyorum kızım çok huysuz hiç durmuyor ne yapacağımı şaşırdım çok üstüme düştü ne olur akıl verin bana çok bunaldım ne yapmalıyım biraz kendi haline oynamaya alışması için
Canım uykusuzken yapılan spordan hayır gelmezmiş zaten. Dün diyetisyenim söyledi.
Cezalara başlamana sevindim canım :)
Canım çocuklu arkadaşlar daha iyi bilirler tabii ama benim aklıma gelen yaşıtı çocuklarla oynamasını sağlamak. Sonra zamanla kendi kendine oynamaya daha yumuşak bir geçiş yapabilir. Baş ağrın bugün de geçmezse doktora git istersen canım. Tekrar geçmiş olsun.
Kızlar yukarıda yazdığım gibi bilgisayarım kafayı yiyince BMI listemizi daha doğrusu boy değerlerimizi kaybettim. Ama elimde kilolar ve BMI değerleri olduğu için formülde geri giderek boylarınızı hesapladım. Yine de emin olmak için size de doğrulatmak istedim.
Aşağıda yazan boyunuz doğru mu?
ela 1.65
Karamanli 1.66
ad 1.56
Nachtigall 1.60
taylor 1.59
Dosba 1.65
nur 1.66
Celudar 1.66
melzeyit 1.67
Shopaholic 1.58
nur canım ilk önce ağrını tetikleyen şeyi bulmak zorundasın onu bulmadığın sürece ağrıların devam edecektirr.
ayrıca kızına gelince üzgünüm ama şuan sana düştüğü zaman kimseylede oynamaz bir kaç yıl bunu yaşayacak sonrada kızını arkadaşlarının evinden zorla sürükleyerek getireceksin birlikte yapacağınız uğraşlar bulmalısın ikinizide mutlu edecek ve onun enerjisini atacak birşeyler baş ağrını buda tetikliyor olabilir annesi o çok küçük daha o yüzden sana bağlanma dönemine girdi eğer bunalırsan hem kendini hemde kuzucuğunu üzersin bir abla olarak tavsiyem bu durumu kabullenip onun isteklerine boyun eğmen:))))
komşunla bari kaçamak yapma :))
nac canım benimde komşum gelio
evde abur cubur bulundurmuyorum sadece bötibör bisk. var onu ikram edecem :)) sanırım 2-3 tane yerim yoksa çay içemeyeceğim açım (
slm kızlar nasılsınız bakalım benim baş ağrım hala geçmedi kendimi çok kötü hissediyorum ders çalışamıyorum kızım çok huysuz hiç durmuyor ne yapacağımı şaşırdım çok üstüme düştü ne olur akıl verin bana çok bunaldım ne yapmalıyım biraz kendi haline oynamaya alışması için