• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nach canım kusura bakma sayfa açık kalmış başka bişey okuyodum

iyiyim canım görüşemiyoruz sende çok yoğunsun
c şıkkında siz ne diyorsanız oo bu arada iyiyim huzurluyum ve 2 haftadır yağmur yağmadığı sürece yürüyüşe çıkıyorum bi değişikli yok ama mutlu oluyorum bunu farkettim canım

nach canım kusura bakma sayfa açık kalmış başka bişey okuyodum

iyiyim canım görüşemiyoruz sende çok yoğunsun
c şıkkında siz ne diyorsanız oo bu arada iyiyim huzurluyum ve 2 haftadır yağmur yağmadığı sürece yürüyüşe çıkıyorum bi değişikli yok ama mutlu oluyorum bunu farkettim canım

Canım, yürüyüş insana çok iyi geliyor. Ne iyi etmişsin de başlamışsın :))))) Senin yokluğunu hissediyoruz ama dönmen için en iyi zamanı sen bilirsin :))))) Ben de bu aralar pek asabiyim. Sanırım diyet zorluyor bi de yıl sonları hep streslidir. Neyse, yıl bitecek, az kaldı. Sağlığımız iyi olsun da her şeyin çaresi vardır.

Hayatım, dosbik, celu ve ben değişiklik yapılmasın dedik. Kilo veren kişiye haksızlık olmasın diye düşündük. Zaten o takım sadece o hafta birinci olabilir, sonra herşey eskiye döner.

Canım, yürüyüş insana çok iyi geliyor. Ne iyi etmişsin de başlamışsın :))))) Senin yokluğunu hissediyoruz ama dönmen için en iyi zamanı sen bilirsin :))))) Ben de bu aralar pek asabiyim. Sanırım diyet zorluyor bi de yıl sonları hep streslidir. Neyse, yıl bitecek, az kaldı. Sağlığımız iyi olsun da her şeyin çaresi vardır.

Hayatım, dosbik, celu ve ben değişiklik yapılmasın dedik. Kilo veren kişiye haksızlık olmasın diye düşündük. Zaten o takım sadece o hafta birinci olabilir, sonra herşey eskiye döner.

tamam canım bende sizden yanayımm

bu arada ingilizce öğrenmek istiyorrrrrruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm

yürüyüşümü yaptım duşumu aldım çok rahatladım ama kimsecikler gelmemiş :((
nerdesiniz kızlaaaarrr ???

günaydin kizlar nasilsiniz bakalim benim burda hava kötü yine birkac gündür iyiydi
bende birazdan ise gidecem kahvalti yapmadim henüz canim birsey istemiyor regl dönemi de yaklasti vucüdum sisti sanki isyerinde yaparim kahvaltimi
öglen köfteli patates ve corba var yaninda salata
aksama ppilates var
simdilik bu kadar bi gecmise bakip geleyim

yürüyüşümü yaptım duşumu aldım çok rahatladım ama kimsecikler gelmemiş :((
nerdesiniz kızlaaaarrr ???
ohhh ne güzel yapmisin dosbacigim vucüdun rahatlamistir
Nacizane görüşümü yazayım, zaten çoğunluk kazanacak :))))

Bence bir takım izinden kilo alarak gelen bir arkadaşı nedeniyle -görünüşte- dezavantaj yaşıyor ise kilo veren takımdaşından ötürü avantaj yaşayabilir. Olay, tatlı bir rekabet içinde kilo vermek değil mi? Sanki kişi kilo verince cezalandırılıyor gibime geldi. Kilo vermenin sevinci bireyseldir diye düşüncemi ifade edip noktayı koyuyorum canlarım.

Görüşüm c maddesinin değiştirilmemesi.
evet canim bende degistirilmemesinden yanayim o zaman a sikkida degismesi lazim
bugün ilk hatamı buldum
salatayı çok sevmeme rağmen öğle yemeklerinde üşenip yapmıyordum şimdi kocaman bi tabak yaptım
salata ve çorba fazla bile geldi :))
demekki neymiş öğünlerden salata çıkarılmayacakmış!!!
evet canim salata mideyi sisirdigi icin fazla birsey yiyemiyorsun
kızlar dün akşamdan beri ugrayamadım..moralim bozuk..eşimle atıştık biraz...
ve dün akşam ciddi kaçamak yaptım..bugün fena değildi..buralardayım..geçmişe bakayım biraz...

canim insallah ciddi birsey degildir evlilikte oluyor tuzu biberi derler ya insallah bugün daha iyisindir

GÜNaydın arkadaşlar yoğun birgün olacak benim için sizler nasılsınız tartım normale döndü çok üzülüyorum benim bu tartıdan bi şekilde kurtulmam lazımm:((( karamanlım sen nasılsın canım sayfam açık olacak arada bakarım

dosbacıığım ne güzel yürüyüşünü yapmışsın

Back