• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

karamanlı süper sporunu yapıyorsun darısı bana
1 haftadır yürüyorum ama vermek yerine almış gözüküyorum :((
nerde hata yapıyorum anlamadım ki :((

melzeyitim canım sen nasılsın??
tartının düzelmesine sevindim
kilon ne durumda?? değişiklik var mı ??

karamanlım iyiyim canım çalışıyorum valla

dosbacığım tartıda değişiklik var aslında ama aklım kesmedi pek haftaya kadar bekleyecem nasıl söyleyim sabahları 80 kilo geliyordum akşamları daha zayıf bu sabah tekrar 78.2 geldim hemde ödem söktürücü kullanmadan normalde bu kiloyu ilaçla görüyordum ki sabah şişliğimle beraberki kilom buu muhtemel kuvvet daha zayıfladım ama nasıl oldu onuda bilmiyorumm inşallah tartım doğrudur

Dosbikim ne güzel, yürüyüşünü de yapmışsın ))))

Karamanlıcım, çok güzel spor yapıyorsun, tebrik ediyorum.

Melzeyitim, senin hep sabah ödemi sorunu yaşıyorsun. Bence akşam çıktığın kilodan 1 daha çıkar (bütün gün yediklerin) senin şu anki kilon o olur ))))

Kızlar, sabahın ilk arasını yaptım, 1 küçük elma. 10.30 gibi de soya sütü zamanı ))))

Öpüyorummmm

Kızlaaaarr :( Dün gece geldim, bir sürü sayfa okudum, cevap yazmaya başladım ve bilgisayarım kapandı. Sonra da açılmadı. Açılır gibi yapıyor ama belli bir yerden sonra kapanıyor. Nur'un bilgisayarı da bozulmuş sanırım, ona da geçmiş olsun yazacaktım daha yazamadan benimki de gitti. Rakip takımlar virüs mü yolluyordur nedir :))

Format atılması gerekiyormuş. Neyseki dosyalarımın yedekleri var. Sadece 2-3 tane dosyamın yedeği yoktu. Masaüstünde duran dosyalarımın. Biri de bizim BMI değerleriydi. Boy bilgilerimizi kaybettim. Neyse ki bulunmayacak birşey değil. Hatta geçen haftaki kilo ve değerlerden boy değerlerini hesaplarım. Birazdan yazarım size doğrulatmak için.

Bu arada klasik uykumu alınca kilo verme, uykusuz kalınca alma durumunu yine yaşadım. Bir önceki gece 7 saat 15 dk. uyudum. Aslında çok değil ama uykumu almış olarak uyandım ve sabah 63.2 kiloydum. Sonra dün gece bilgisayarı kendi kendime düzeltmeye çalışırken vakit çok geç oldu ve 6 saat uyuyabildim. Uykumu almadan kalktım ve 63.5 kiloyum. Neyse artık ticker'ımı düzeltmeyeceğim. Cuma günü sonuç neyse ona göre düzeltirim.

Şimdi BMI için boylarımızı hesaplayıp yazacağım size doğru mu kontrol edin diye. Sonra da neler kaynatmışsınız bakacağım.

Kızlar yukarıda yazdığım gibi bilgisayarım kafayı yiyince BMI listemizi daha doğrusu boy değerlerimizi kaybettim. Ama elimde kilolar ve BMI değerleri olduğu için formülde geri giderek boylarınızı hesapladım. Yine de emin olmak için size de doğrulatmak istedim.

Aşağıda yazan boyunuz doğru mu?

ela 1.65
Karamanli 1.66
ad 1.56
Nachtigall 1.60
taylor 1.59
Dosba 1.65
nur 1.66
Celudar 1.66
Shopaholic 1.58

Kızlar yukarıda yazdığım gibi bilgisayarım kafayı yiyince BMI listemizi daha doğrusu boy değerlerimizi kaybettim. Ama elimde kilolar ve BMI değerleri olduğu için formülde geri giderek boylarınızı hesapladım. Yine de emin olmak için size de doğrulatmak istedim.

ela 1.65
Karamanli 1.66
ad 1.56
Nachtigall 1.60
taylor 1.59
Dosba 1.65
nur 1.66
Celudar 1.66
Shopaholic 1.58

benımkı dogru canım.
bu arada bilgisayarın için üzüldüm geçmiş olsun. benimkide sallantıda ve daha yedıgını almadım. finallerden sonraya bıraktım. arada bı kapanıyor ama acılıyor .maşallah diyeyım :D

ela 1.65
Karamanli 1.66
ad 1.56
Nachtigall 1.60 doğru
taylor 1.59
Dosba 1.65
nur 1.66
Celudar 1.66 doğru
Shopaholic 1.58

Benimki de doğru canım :))))
Kural değişimi ile ilgili yanıtını bekliyorum canımcım :))))

Aman canım dikkat et. ıyi bir virüs koruma programı kullanmak lazım. Benimki düzelince alıcam bir program.

Dün bilgisayar bozulunca üzüldüm, bilgisayarla azcık konuştum, sen düzel, sana çok güzel virüs programı alıcam dedim ama düzelmedi :)) Düzelince alıcam artık. Zaten açılmıyor hiç, şu an program kuramam bile.

Canım sen de en azından çok önemli dosyalarını yedekle veya kendine e-mail'le gönder. Benimki birkaç gün önce kapanmaya başlamıştı ama açılıyordu. Dün tamamen gitti. Senin problemin farklıdır belki ama önlem almakta fayda var.

Kızlar, öğlene doğru süt ve elmadan oluşan aralarımı yaptım. Öğlen 3,5 köfte yedim, yanında bir dilim ekmek. 3 bardak yeşil çayımı içtim. Suyum da 1.5 lt :))) Fena değilim :))))
Ama çok uykusuzluğum var. Yatsam uyuyabilir miyim, birazdan deneyeceğim

Kızlar birkaç gün sadece işyerinden girebileceğim nete. Gece giremem. Dolayısıyla o gün ne yaptım ne ettim ertesi sabah yazarım. Sanırım Pazartesi'ye düzelir. Hafta sonu işe gelmeyeceğim. O yüzden muhtemelen yazamam. Ama belki internet cafeden girerim.

Nac pardon canım.

Kural değişim mesajını okudum, çok güldüm, ona özel cevap yazacaktım. Bence kural değişmesin canım. Kilo alanla veren arasında fark olmamalı bence. Madem kilo alanlar için kural değişmeyecek, verenler için de değişmesin.

Uyku (Pazartesi gecesi): 7 saat 15 dakika

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, yarım demet maydanoz
Ara: 1 porsiyon kayısı
Öğle: 2 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 2 d. peynir, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 porsiyon kiraz

Yemek yanlışlarım: Şimdi farkettim yaa. Dün ne süt içmişim ne yoğurt yemişim.

İçecekler: 3 litre su. Yeşil çay içtim mi hatırlamıyorum kızlar. Galiba içmedim.

Spor: Yok ohaoldumsmile

Taylorcım, dosbiş, celu, melzeyit, karamanlı, sen ve ben kuralı kabul etmedik. Bu 6 eder. 10 kişiyiz. Bu durumda takımımızın görüşünü bildiriyorum :))))

ela 1.65
Karamanli 1.66
ad 1.56
Nachtigall 1.60 doğru
taylor 1.59 doğru
Dosba 1.65
nur 1.66
Celudar 1.66 doğru
Shopaholic 1.58

taylor canım pcnin bozulmasına çok üzüldüm
bilgisayar demişsin ama masaüstümü?? laptop mı??
burdan yardım edebilirmiyim bilmiyorum :((
p.tesi gününe kadar geceleri özleriz seni :))

Uyku (Pazartesi gecesi): 7 saat 15 dakika

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, yarım demet maydanoz
Ara: 1 porsiyon kayısı
Öğle: 2 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 2 d. peynir, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 porsiyon kiraz

Yemek yanlışlarım: Şimdi farkettim yaa. Dün ne süt içmişim ne yoğurt yemişim.

İçecekler: 3 litre su. Yeşil çay içtim mi hatırlamıyorum kızlar. Galiba içmedim.

Spor: Yok ohaoldumsmile

Beslenmen her zamanki gibi çok güzel. Bu arada umarım bilgisayarın kısa zamanda düzelir canım :)))) Özleriz seni ve yorumlarını :)))

Back