Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ortam sessiz kalmış
görüşürz adcım... ii akşamlar
nac canım sana da afiyet olsun... bugün ii gidiyorsun
benim yediklerim ara olarak 1 elma yedim
akşam yemeğim
çok az çorba
5yk taze fasülye
3nuget
salata
2yk y.yağlı yoğurt
2 minicik dilim karpuz
ayyyy ne çok olmuş
ekmekte sadece 1 lokmacık
kızlar dün akşamdan beri ugrayamadım..moralim bozuk..eşimle atıştık biraz...
ve dün akşam ciddi kaçamak yaptım..bugün fena değildi..buralardayım..geçmişe bakayım biraz...
Kızlar, şimdi sizinle bugün paylaşım alanında konuşulan bir konuyu anlatacağım: bir kural değişimi oylaması.
Kilo bildirimlerinde kurallar gereği kişiler çeşitli sebeplerle takımından izin alıp ayrılmışsa dönüşünde kilo bildirimi
a- ayrıldığı zamanki son kilo bildirimine göre kilo almışsa eksiye düşüyor. Mesela a oyuncusu 50 ile ayrıldı, 60 ile döndü. -10 olarak hesaplanıyor.
b- ayrılan kişi hamilelik, hastalık vs ciddi bir sebepten ötürü ayrıldıysa takıma yeni oyuncu gibi dönüyor, kilosu sıfırdan hesaplanıyor.
c- ayrılan kişi eğer son kilo bildirimine göre kilo verip dönmüşse hesaplama o kişinin avantajına oluyor.
Sanırım bazı takımlarda c şıkkı nedeniyle birincilik falan olmuş.
Şimdi c şıkkı ile ilgili bir değiştirme oylaması gündemde. Açıklıyorum:
Bizim takımdan taylor 63.9 ile takımdan ayrıldı. 1 ay sonra döndü. Kilosu olmuş 57.9 (allah mı söyletti ne :))) 7 kilo birden vermiş. Takımdan 4 hafta uzak kalmış. Biz 7 yi 4 e böleceğiz. 1 haftada vermiş olabileceği kiloyu hesaplayıp öyle değerlendireceğiz.Sonuç küsürlü çıkıyor, hesaplayamadım. Anlatabilmişimdir umarım.
Bizim bu c maddesi ile ilgili görüşümüz nedir? Madde aynı kalsın mı değiştirilsin mi? Yanıtlarınızı ivedilikle bekliyorum :)))))
bıraz daha bu terle durursam hasta olcam :)) gorusuruuuuzz
Senin görüşün c maddesi değişmesin yönünde mi? Yanlış anlamayayım aman :)))
Öptüm şeker
yeşil çayımı içtim kızlar birazda meyve yerim sonra yatarım çnk eşim sabah erkenden yolcu :)) 6 gibi kalkamam lazım