• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün biraz moral olsun diye yeşil çay yerine form çayı içiyorum 2.kupa :))
akşama doğru 1 yeşil çay içerim artık

Afiyet olsun dosbikim, salata çok güzel tok tutuyor. Yarına da form çayının etkisini görürsün ))))

Ben de suyumu 1,5 lt yaptım. Az önce de sütümü içtim. Şimdi derse...

kızlar yazacaktım ama fırsat bulamadım. şimdi çıkmam gerekiyor. hepinizi öpüyorum.kendinize iyi bakın.

ortam sessiz kalmış
görüşürz adcım... ii akşamlar
nac canım sana da afiyet olsun... bugün ii gidiyorsun
benim yediklerim ara olarak 1 elma yedim
akşam yemeğim
çok az çorba
5yk taze fasülye
3nuget
salata
2yk y.yağlı yoğurt
2 minicik dilim karpuz
ayyyy ne çok olmuş
ekmekte sadece 1 lokmacık

kızlar dün akşamdan beri ugrayamadım..moralim bozuk..eşimle atıştık biraz...
ve dün akşam ciddi kaçamak yaptım..bugün fena değildi..buralardayım..geçmişe bakayım biraz...

ortam sessiz kalmış
görüşürz adcım... ii akşamlar
nac canım sana da afiyet olsun... bugün ii gidiyorsun
benim yediklerim ara olarak 1 elma yedim
akşam yemeğim
çok az çorba
5yk taze fasülye
3nuget
salata
2yk y.yağlı yoğurt
2 minicik dilim karpuz
ayyyy ne çok olmuş
ekmekte sadece 1 lokmacık

Canım, çok yememişsin sadece yediğin kalemler çok. Bu yüzden sana çok gelmiş :))) İçin rahat olsun :))

kızlar dün akşamdan beri ugrayamadım..moralim bozuk..eşimle atıştık biraz...
ve dün akşam ciddi kaçamak yaptım..bugün fena değildi..buralardayım..geçmişe bakayım biraz...

Ahh, dün bizim kaçamak günümüz müymüş neymiş :(((
,Canım, umarım eşinle aranızı düzelttiniz :))) Moraline dikkat et :)))

kızlaaaaar hiç hayatımda boyle mutlu bı yürüyüş günüm olmamıstı :D
kızılaydan basladım yuruyuse sıhhiye de bi cocuk var onumde bide hızlı yurumeye calısırken bırılerını gecmek ıcın ugrasılır ya (yada ben oyle yapıyorum :P) resmen 40 dk cocukla yan yana yuruduk gecemedım bı turlu hızlı yurumekten karnım agrıdı oyle boyle deıl terden bittim :D oda galıba gecme cabamı anladı o yuzden hızlı hızlı yurudu komedıydı resmen :D sonra yagmur basladı arabanın bırı durdu bı bayan gel cabuk gel dedı bana arabada bostu bındım bende cokda tatlı bı bayandı umreden yenı gelmıs bende annemı gonderdık faln dedım evın onune kadar bıraktı sagolsun bı komsumuzlada arkadaslarmıs :)) nedense mutluyum bugun hemde cok :)))

bu arada tam 50 dk canımı cıkarıp kan ter ıcınde dılım dısarda yuruduuum :D

Kızlar, şimdi sizinle bugün paylaşım alanında konuşulan bir konuyu anlatacağım: bir kural değişimi oylaması.

Kilo bildirimlerinde kurallar gereği kişiler çeşitli sebeplerle takımından izin alıp ayrılmışsa dönüşünde kilo bildirimi
a- ayrıldığı zamanki son kilo bildirimine göre kilo almışsa eksiye düşüyor. Mesela a oyuncusu 50 ile ayrıldı, 60 ile döndü. -10 olarak hesaplanıyor.
b- ayrılan kişi hamilelik, hastalık vs ciddi bir sebepten ötürü ayrıldıysa takıma yeni oyuncu gibi dönüyor, kilosu sıfırdan hesaplanıyor.
c- ayrılan kişi eğer son kilo bildirimine göre kilo verip dönmüşse hesaplama o kişinin avantajına oluyor.

Sanırım bazı takımlarda c şıkkı nedeniyle birincilik falan olmuş.

Şimdi c şıkkı ile ilgili bir değiştirme oylaması gündemde. Açıklıyorum:

Bizim takımdan taylor 63.9 ile takımdan ayrıldı. 1 ay sonra döndü. Kilosu olmuş 57.9 (allah mı söyletti ne :))) 7 kilo birden vermiş. Takımdan 4 hafta uzak kalmış. Biz 7 yi 4 e böleceğiz. 1 haftada vermiş olabileceği kiloyu hesaplayıp öyle değerlendireceğiz.Sonuç küsürlü çıkıyor, hesaplayamadım. Anlatabilmişimdir umarım.

Bizim bu c maddesi ile ilgili görüşümüz nedir? Madde aynı kalsın mı değiştirilsin mi? Yanıtlarınızı ivedilikle bekliyorum :)))))

duş alıp gelcem sımdı gırdım eve bılgısayar acıktı yazayım dedim. bugunki enerjımı nasıl atsam bilmiyorum :)))

Kızlar, şimdi sizinle bugün paylaşım alanında konuşulan bir konuyu anlatacağım: bir kural değişimi oylaması.

Kilo bildirimlerinde kurallar gereği kişiler çeşitli sebeplerle takımından izin alıp ayrılmışsa dönüşünde kilo bildirimi
a- ayrıldığı zamanki son kilo bildirimine göre kilo almışsa eksiye düşüyor. Mesela a oyuncusu 50 ile ayrıldı, 60 ile döndü. -10 olarak hesaplanıyor.
b- ayrılan kişi hamilelik, hastalık vs ciddi bir sebepten ötürü ayrıldıysa takıma yeni oyuncu gibi dönüyor, kilosu sıfırdan hesaplanıyor.
c- ayrılan kişi eğer son kilo bildirimine göre kilo verip dönmüşse hesaplama o kişinin avantajına oluyor.

Sanırım bazı takımlarda c şıkkı nedeniyle birincilik falan olmuş.

Şimdi c şıkkı ile ilgili bir değiştirme oylaması gündemde. Açıklıyorum:

Bizim takımdan taylor 63.9 ile takımdan ayrıldı. 1 ay sonra döndü. Kilosu olmuş 57.9 (allah mı söyletti ne :))) 7 kilo birden vermiş. Takımdan 4 hafta uzak kalmış. Biz 7 yi 4 e böleceğiz. 1 haftada vermiş olabileceği kiloyu hesaplayıp öyle değerlendireceğiz.Sonuç küsürlü çıkıyor, hesaplayamadım. Anlatabilmişimdir umarım.

Bizim bu c maddesi ile ilgili görüşümüz nedir? Madde aynı kalsın mı değiştirilsin mi? Yanıtlarınızı ivedilikle bekliyorum :)))))

alınan kilo bı haftada alınıyormus gıbı hesaplanıyorda verılen neden oyle hesaplanmasın ki? yoksa adaletsızlık olur sankı.

Nacizane görüşümü yazayım, zaten çoğunluk kazanacak :))))

Bence bir takım izinden kilo alarak gelen bir arkadaşı nedeniyle -görünüşte- dezavantaj yaşıyor ise kilo veren takımdaşından ötürü avantaj yaşayabilir. Olay, tatlı bir rekabet içinde kilo vermek değil mi? Sanki kişi kilo verince cezalandırılıyor gibime geldi. Kilo vermenin sevinci bireyseldir diye düşüncemi ifade edip noktayı koyuyorum canlarım.

Görüşüm c maddesinin değiştirilmemesi.

Kızlar, saat neredeyse 21 oldu ben daha anca akşam yemeğimi bitiriyorum. Bugün ders yordu beni. Neyse ki bitti!! Perşembe ve cuma da öğretmen arkadaşımın eşine açıköğretim içn çalıştıracağım. Sonra cumartesi kurs 8 saat o da bitince derin bir ohhh!!!!!

Akşam yemeğim 1 enginar, ayran, salata ve 1 dilim ekmek

Bugün kaçamak yapmadım

Senin görüşün c maddesi değişmesin yönünde mi? Yanlış anlamayayım aman :)))
Öptüm şeker

demek istediğim geleninkide bölünmeyip direk +10 vs olarak gecsın.
yani kısaca değişmesin :)) yoksa kilo verene haksızlık olur. hem ne guzel grubunu 1. yaparsa buda ona ödül olur. kim yapmışsa tebrık edıyorum bende opuyorumnanaktan

yeşil çayımı içtim kızlar birazda meyve yerim sonra yatarım çnk eşim sabah erkenden yolcu :)) 6 gibi kalkamam lazım

Back