Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Siyah çay mideme dokunuyor. Ama fazla içersem... Bizim okulun çayını yapan teyze, elleri dert görmesin, çayı çok güzel yapar :)) İki, üç bardak içerim.

kızlar kendime söz verdim cumaya kadar tartılmıycam...çünkü zırt pırt tartılınca motivasyonum düşüyor..
dosbacım canım sanırım sende çok sık tartılıyorsun o yüzden kilo veremiyomuşsun gibi geliyor..söz verelim tartılmayalım olur mu?
bu arada be dün ve bugün yürüyüş yapamadım..ama arada bel bölgesi ve kol için egzersizler yapıyorum...

evet cnm..siyah çay elimden hiç düşmez diyebirim..içmesem başım agrır felanna.s
canım ben geçen ay şu dolunay detoksunu yapacaktım ama siyah çay içemediğim için başım çok ağrıdı dayanamadım

Siyah çay mideme dokunuyor. Ama fazla içersem... Bizim okulun çayını yapan teyze, elleri dert görmesin, çayı çok güzel yapar :)) İki, üç bardak içerim.

evet mide problemi olanlara pek yaramıyor...
ben önceden çoook içiyordum ama şimdi günde 10 falan içiyorum

Ben yürüyüş yaptım ama çok enerjik değildim. Sadece yarım saat yürüdüm. Üç haftadır doğru düzgün spor yapamıyorum.

canım ben dün 2 saat yürüdüm bugünde bu havada tempolu değil ama 30dk yürüdüm
evet her sabah tartılıyorum
ozaman çarşambaya kadar hiç tartılmamaya söz veriyorum
neden çarşamba dersen çnk eğer almış olursam cumaya kadar toparlıyorum :))

kızlar nasılsınız bi gireyim bakayım dedim herkes iyi gibi.bende durumlar aynı umarım yine motive olurum ama anladım ki buradayken sizlerle görüşürken daha dikkat ediyormuşum şimdi öyle bir saldım ki offff offff

tamam canım sen çarşamba tartıl o zaman..ben cumaya kadar tutayım diyorum kendimi..inş tutabilriim:))
bu arada kızlar 1 hafta içinde eltim geliyor yurtdışından..o beni en son gördüğünde ben 64 kilo idim..şimdi ise 78 civarı..beni görünce zevkten dört köşe olur dimiiiisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

canım inş. en kısa zamanda yanımızda olursun

kötükedihüso canım bence kim ne derse desin önemli olan bizim kendimizi nasıl hissetiğimiz... takma... sakın kilo aldım falan diye açıklama yapma :))) almışsın derse yaaa almışmıyım dersin :))

Canım, genelde öyle oluyor, aslında birbirimiz üzerinde güzel bir denetim mekanizması oluşturuyoruz :))) En kısa zamanda seni aramızda görmek isteriz...

Aman kaç köşe olursa olsun. İnsanın içi nasılsa öyle görür..
Bakma sen ona. ne düşünürse düşünsün :)))))

bilmiyorum dosbacım yaa..aslında ben bu konuyu kafama takmıyorum dersem yalan olur..takmıyayım demi...bana biraz psikolojik destek verin bu konuda kızlarmafoldumben

shocum kıskanılacak bi güzelliğin var :)) onun kilona takılması gayet normal başka kusurun olmadığı için :))
bu nedenle sen ne kadar kendine güvenirsen o senin moralini bozamaz

benim çok uykum geldi havuç suyundan başka birazda karpuz yedim ama yatmadan meyve yemem lazım en azından 2 porsiyon daha... ama halim yok (

nac tşk ederim cnm..
dosbacım haklısın canım..kendie o kadar çok güvenmeliyim ki bu konuyu hiç açamamalı ve bu konuda beni eksik görmesine izin vermemliyim:))

Kızlar, güzel bi fıkra buldum, adcığıma da destek olayım, bakalım siz de beğenecek misiniz?

Yanlış Mail
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır.
Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir.
Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür,arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır.
Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
-Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarih : 16 Mayıs 2004 Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
Not : Burası çok sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…