Taylorcım, keşke çamaşırlar öyle bıraksaydın makinada. Senden değerli değiller ya...
Canım, dost acı söyler. Artık normal sınırlara geldin. Bu saatten sonra kilo vermen yavaşlayabilir. Uykusuzluk da eklenince moralin iyice bozulabilir. Canım, lütfen en azından bu dönemde bari gün içinde bi kaç saat uyu. Bünyen dinlensin. Kıyamıyorum sana, ondan diyorum :)))
Doğru söylüyorsun canım. Çamaşırları bırakırdım da taa sabahtan yıkanan çamaşırları unutmuşum. Yine de benden değerli değil, doğru söylüyorsun. Keşke bıraksaydım, onu yapınca başka işler de yaptım gece gece. Bundan sonra yapmıycam.
Çok sağol canım. İşten gelince 2.5 saat uyudum. 4.5+2.5, 7 saate tamamladım. Kesintisiz 7 saat uyumak gibi olmaz tabii ama hiç yoktan iyidir. Bu gece de iyi uyuyacağım inşallah. Bakalım yarın sonuç ne olacak.
Kızlar, farkettiğiniz gibi piknikte değilim. Hava kötü diye iptal edildi. Üzüldüm diyemem çünküğ herkes bi şeyler yerken ben bakacaktım. Nefsimi tutardım belki ama zorlanırdım:)))) Şimdi elma yiyorum, yeşil çayımı içeceğim. Suyum 1 lt oldu :)))
İyi olmuş canım, sevindim. Ama gitsen bile et, ekmek, salata falan yerdin yine. Ama başka bir sürü şey olunca kötü oluyor tabii.
günaydın kızlar.bugün kötü ve üzücü birgün. madencilerimizi kaybettik.hepimizin başı sağolsun.
buralarda olurum.
Başımız sağolsun. Mekanları cennet olsun. Gelişmiş ülkelerde böyle kaza ve ölüm oranları iyice azalmışken, bizde hala böyle şeyler olması çok üzücü. İnşallah önlemler alınır da dünyanın hiçbir yerinde böyle şeyler olmaz. Allah kalanlara sabır versin.
kızlaaar bugün çok açııııımmm
ya niye böle oldum ki
uzun zamandır bu kadar midem kötü olmamıştı
açım ama canımın ne istediğini bile bilmiyorum
Ben de çok açım dosbikim yaaa, neden böyle oldu?
Bugün ben de açtım yaaa. Uykusuzluktan diyeceğim ama hepimize olduğu için belki de havadandır.
kafamın dağılması lazım.
zorda olsa dün yaptığım kötü şeyleri yazıyorum.
dün klasik kahvaltıdan sonra, akşam yemeği yedim ama oğlum 2 ad tuzlu kurabiyesinden yedim ara olarak. akşam yemeğide yarım kuşbaşılı pide,2 çatal künefe yedim. eve gelince yeşiil çay içtim. olmasa iyiydi ama çok yorgun ve aç olunca gözüm döndü malesef.
Canım olan olmuş, önüne bakmak lazım. Birkaç günde sporla falan telafi edersin.
yemeğimi yedim çok şükür..
yarım akse mercimek çorba
1 tane köfte
küçük tabak marul salatası ve bir ısırık kaşarlı pide
sıra çay keyfinde..
Afiyet olsun canım, güzel beslenmişsin.
Kızlar, akşiam yemeğimi yedim. Enginar, ayran, 1 dilim ekmek ve salata... Arkasından da yarım bardak su daha. 2,5 lt su içtim bugün.
Afiyet olsun canım, gayet güzel olmuş. Söğüş sebzeyi benim acıktıkça yeme hakkım var. O yüzden arada yağsız salatadan birşey olmaz bence.
BEN GELDİİİİMMM..opuyorumnanaktan
40 dakika yürüyüşümü yaptım..
bu akşam yemek yemedim eve zaten geç geldik..eşimde çok aç değilim diyince yemek yapmadım..karpuz yiyorum şimdi..ama dilimi baya bi kalın kesmişim..umarım insafa gelir de hepsini yemembilmiyorumkismile
Canım bari ekmek peynir falan yeseydin. Öğün atlamaktan korkuyorum ben. metabolizma yavaşlıyormuş. Ama bir öğünden o kadar farketmez herhalde.
ben geldiiiiiimm :)
cok yorgunum kızlar
yemek ve yuruyus acısından guzel bı gundu...
sabah herzamankı gıbı kahvaltı
ara ogun bı kac hurma
ogle bı dılım ekmekle etlı patlıcan yemegı
ara ogun nar suyu taze seker katılmamısından
aksam tandır ekmegı karpuz peynır ceviz :)
45 dk yuruyus...
Afiyet olsun canım. Keşke salata da yeseymişsin. Ben meyveyi yemekle karıştırmamaya çalışıyorum. En az 2 saat aradan sonra yemeye özen gösteriyorum. Bir tek mayalanmayan meyveleri (çilek, böğürtlen, ahududu) ve pişmiş meyvelerde sorun olmuyor. Ama karpuz-peynir ekmek keyfi başka tabii. Kesin yaparım bu yaz. Ama içim rahat etmez, o ayrı.