pikniiiiiikkkk
ay ben severim piknikleri ama piknik dediğin kaçamaklı olur ben bu ara hiiiç gitmeyeyim
sana bol eğlenceler kaçamaksız günler diliyorum canım
nac cim cubuk tarçınla deneyeyim birde yeşili..1 çubuk koysam acı mı olur büyük kupanın içine?
piknikte ekmek yemezsin ızgara yerin ve yeşillik ..hem top oynar ip atlarsınız belki..sporunu da yapmış olursunzemuszemus
dosbacım senin de dediğin gibi hayatımdan bir anda o kadar çok abur cuburu çıkardım ki..umarım vücudum şokka girere ve patır patır dökülür kilolarıma.s
bende az önce 10 tane erik yedim ve kapattım düdükü..yarım litre daha su içicem yatana kadar ve bir bardak daha çay..
Afiyet olsun canım :)) Sporun da çok güzel olmuş :))Uyku: 7 saat
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates, salatalık
Ara: 1 porsiyon malta eriği
Öğle: Karışık sebze türlüsü, 1 d. peynir, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 2 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 porsiyon malta eriği
İçecek: 3 litre su, 1 bardak yeşil çay (2 bardak olacaktı ama yemeğe gittim, unuttum)
Spor: 1 saat 20 dakika olabildiğince hızlı yürüyüş (sonlara doğru istemsiz olarak yavaşladığımı farkettim, artık olduğu kadar)
En geç 00:00'da yatacaktım ben. Yatıyorum hemen.
Günaydın canlarım,
Kahvaltımı yapıyorum. İki dilim ekmek, keçi peyniri ve kahve. Bu sabah 6.30 a kadar uyudum, çok mutluyum :) Göz bandı taktım, herhalde vücudum sabah olduğunu anlamadı :))))
Hepinize güzel, sağlklı, bol sporlu günler :)))
Kızlar ben iyi uyuyamadım(( Zaten hemen yatamadım. Makinede çamaşır vardı yıkanmış, unutmuşum, onu astım vs derken yine geç yattım, çok erken kalktım işleri yapmak için.
4.5 saat uyudum ve yine 64.5 kilo olmuşum. 600 gr. almışım bir günde. Ama tartılmama bile gerek yoktu, direkt anladım zaten. Çok sıkıldım artık bu durumdan. Neyse bu gece uyuyabileceğim. İnşallah yarın sabaha 63.8 kiloya inerim. 63.9'a da razıyım, 63'lü bir rakam olsun yeter ki.
Klasik kahvaltımı yaptım.
Nac canım iyi uyumana sevindim. Darısı başıma. Dediğin gibi iştahım da açık bu sabah. Her zaman doyduğum kahvaltıyla bugün doyamadım.
dosbacım iyi yürüyüşler canım. Burada da hava kapalı ve arada yağıyor.
Görüşürüz kızlar.
günaydınn kızlar ben bura pek giremiyorumm eşim geldiiii dün neler yaptım yazayımm
salı gece geldi ve saat 12 gibi makarna yedim 1 tabak eşimin canı istemiş bende yedimm eşlik ettim nedense((((((( o gün tartıda sevindirmişti (((
dün neler yedim nelerrrrrr((((
kahvaltıı 3 dilimmm ekmekk domates ,salata,peynirr yumurtaa
öğlen corba ,1dilim ekmek bezelyeli tavukluu sebze yemeğiii
akşam saat 9buçuktuu sanırımm adana dürüm(( ayran salataa
sonraaa yarım bardak kola mısırrrrrrr((
ay ne kadar çok yemişim sabah 1 kilo almış gözüküyommm
4litre suuuu veee saat 3 te çıktıkk akşam 8 kadar oturmadan gezdikkk hepp
anadolu ateşi gelmiş ama eladan geri diöndük izliyemedik prova yapıyolardııı
buğünde saolsun eşim heryerii dağıttmış öğlene kadar anca toplanır camasır felannnn iş bitmiyooo
1 gün kaldı annemlerin gelmelerineee işleri bitiriyimm cam silcem buğünnnn
gecmişi okuyamadımm girmeye çalışırımmmm
günaydın kızlar.bugün kötü ve üzücü birgün. madencilerimizi kaybettik.hepimizin başı sağolsun.
buralarda olurum.
buğün dikkat etcem cnm zatennn cnm yarın akşam otobüse binecekler cumartesi sabah gelicekler nasip olursaEloşcum, eşin geldi ya, bi şey demiyorum. Ama yarın annenler de gelecek. Mutfakta faaliyetler iyice artacak. Emeklerin boşa gitmesin :))))
Kızlar, farkettiğiniz gibi piknikte değilim. Hava kötü diye iptal edildi. Üzüldüm diyemem çünküğ herkes bi şeyler yerken ben bakacaktım. Nefsimi tutardım belki ama zorlanırdım:)))) Şimdi elma yiyorum, yeşil çayımı içeceğim. Suyum 1 lt oldu :)))
cnm pikniğemi gitcektin okuyamadım değişiklik olurduama dediğin gibii canın isteyebilirdiiii
günaydın kızlar.bugün kötü ve üzücü birgün. madencilerimizi kaybettik.hepimizin başı sağolsun.
buralarda olurum.
evet cnm başımız saolsunn allah sabır versin ailelerinee:Saruboceq:
ruhları şad,mekanları cennet olsun. Allah gani gani Rahmet eylesin,ailerilerine sabırlar versin dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?