evet canım evde yaparız inş.NAC cim piknik iptal olmuş..senin adına bende memnun oldum cnm..
DOSBA cım buralarda da hava kapalı..evde yaparız yürüyüşlerimizi..ben ancak akşam yapabilicem..su an eşimin dükkandayım..
AD cım ..çok üzücü( Allahım ailelerine sabır versin..
günaydınnn.....Şeniz
yarım saat önce 1 dilim mısır ekmekli kahvaltımı yaptım..şimdide çay keyfi yapıyorum..
kızlaaar bugün çok açııııımmm
ya niye böle oldum ki
uzun zamandır bu kadar midem kötü olmamıştı
açım ama canımın ne istediğini bile bilmiyorum
Ben de çok açım dosbikim yaaa, neden böyle oldu?
havalardan diyeceğim ama yinede bilmiyorum
ben bi de evdeyim kaçamak yapacak aklıma çok kötü şeyler gelio
kafamın dağılması lazım.
zorda olsa dün yaptığım kötü şeyleri yazıyorum.
dün klasik kahvaltıdan sonra, akşam yemeği yedim ama oğlum 2 ad tuzlu kurabiyesinden yedim ara olarak. akşam yemeğide yarım kuşbaşılı pide,2 çatal künefe yedim. eve gelince yeşiil çay içtim. olmasa iyiydi ama çok yorgun ve aç olunca gözüm döndü malesef.
kızlar bir kaç leblebi atın agzınıza iştahınız kapansın..kaçamak yapmayalım yaz geldiiopuyorumnanaktan
NAC canım iştah açılınca biber yemek mi??bilmiyorumkismilebir hikmeti var mı şekerim??olumunekankayizsmile
öğle yemeği olarak 1 kase çorba,çeyrek elma,çeyrek muz,2 ad diyet bisküvi yedim.
kızlar yazılanları çok fazla okuyamıyorum,bende yazıp çıkıyorum kusurabakmayın,birazda yetiştirmem gerekenler işler var acil.
afiyet olsun canım gayet ii beslenmişsinyemeğimi yedim çok şükür..
yarım akse mercimek çorba
1 tane köfte
küçük tabak marul salatası ve bir ısırık kaşarlı pide
sıra çay keyfinde..
nasılsınız kızlarr bakayım bi dedimm bende ortalık topladım anca cnm iş yapmakta istemiyoo yarın yaparım inşş
acıdanbahsetmişsiniz dünkü adana fena acıymışşbuğün daha iyi anladım wcde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?