celudar canım,çalışmak iyi oluyor ama isteyerek çalışmıyorum açıkçası benimki mecburi. ev yaptırdık ve onun borçlarını ödemeye çalışıyoruz.
kızlar,önceleri oğlum beni özler diye dert ediyordum çalışmayı,bazen arkamdan ağlardı ama bazen.şimdi ise hiç umrunda değil. dün eşime oğlumun sanki benden uzaklaştığını söyledim. oda '' olurmu öyle şey'' dedi. sonra oğluma anneni seviyormusun diye sorduğunda oda '' ıı '' dedi o an çok kötü oldum.dün akşamım nasıl geçti anlatamam. mutsuzdum açıkçası. hala daha öyleyim. tamam daha 2 yaşında,birçok şeyin farkında değil. ama bana bazen babanne diyor,dün abla dedi. çok kötüyüm anlayacağınız.babannasine çok düşkün oldu. üstkata çıkmak ona mutluluk veriyor. orda teras var orayı çok seviyor. ne yapacağım bilmiyorum. babaanne dedeyi seviyormusun diye soruyoruz hemen ebet diye bağırıyor(evet diyemiyor) anne babayı seviyormusun diye soruyoruz ses yok. çalışmaktan nefret ediyorum.
celudar canım,çalışmak iyi oluyor ama isteyerek çalışmıyorum açıkçası benimki mecburi. ev yaptırdık ve onun borçlarını ödemeye çalışıyoruz.
kızlar,önceleri oğlum beni özler diye dert ediyordum çalışmayı,bazen arkamdan ağlardı ama bazen.şimdi ise hiç umrunda değil. dün eşime oğlumun sanki benden uzaklaştığını söyledim. oda '' olurmu öyle şey'' dedi. sonra oğluma anneni seviyormusun diye sorduğunda oda '' ıı '' dedi o an çok kötü oldum.dün akşamım nasıl geçti anlatamam. mutsuzdum açıkçası. hala daha öyleyim. tamam daha 2 yaşında,birçok şeyin farkında değil. ama bana bazen babanne diyor,dün abla dedi. çok kötüyüm anlayacağınız.babannasine çok düşkün oldu. üstkata çıkmak ona mutluluk veriyor. orda teras var orayı çok seviyor. ne yapacağım bilmiyorum. babaanne dedeyi seviyormusun diye soruyoruz hemen ebet diye bağırıyor(evet diyemiyor) anne babayı seviyormusun diye soruyoruz ses yok. çalışmaktan nefret ediyorum.
inan elimde değil canım,çok kafama taktım dün akşam. bizimkide öyle acayip bir çocukki anlatamam,keyfine çok düşkündür. istediği birşeyi görsün istemediğini asla veremezsiniz.canım ya üzülme benim kızımda bana abla diyordu bakıcısına ve kızkardeşime anne diyordu bende senin gibi düşünüyordumm ama çocuk aslında farkına varmıyor o kavramların öneminin komşumun oğlu halen arkadşları annesine teyze yada abla desin oda canan teyze canan abla diye sesleniyor ve bunu bilincli yapmıyor babanneyi dedeyi sevmeside çok normal onlar onun dalında oynuyolar benim kızım babanne diye ölüyordu merzifona gitmek için can atıyordu şimdi kesinlikle gitmem diyorr biraz sabret ilerleyen yaşlarında sen neden çalışmıyorsun diyecek emin ol
geçengün benim kızımla konuşuyoruz işi bırayım dedim oturdu ağladıı çalış diyee birkaç sene snra okula başlayacak zaten senin yanında olamayacak sonra arkadaşları önem kazanacak yine seni istemeyecek böyle yapma kendini üzersin çocuk duymaz bile
seni ondan bi ayırsınlar bak neler oluyor sevgisini nasıl anlatıyorr ozaman
canım işte calışan annelerde fedakarlıkyapıyoo evlatları için ama farkına varmaları zaman alıyo sonuçta sen onun geleceği için bişeyler yapıyosun benim kızımda anne demiyo baba diyoo o bile gücüme gidiyoo senin için daha zorr ama sunu düşün en fazla biirkaç sene sonra farkına varacakk istekleri yerine gelecek senin onuniçin calıştığını bilecek üzülmecnmm zor bir durum bol bol vakit geçirmeye calışş evladınla benceee
Canımm, ben de tek başıma olduğum geceler sesler duyarım, lojmandasın, ortam güvenli, moralin bozulmuş senin :))günaydınnn
çok uykumm var gece uyuyamadımm ela uyandıı garip sesler duydumm korktumm ağladımm kötü bi geceydiii
nac cnmm suan marmariste görev yapıyoruz lojmandayız istemiyoz yazmıştık ama görev süremiz dolmuştu belki çıkaar diyodukk ben marmarisin tadını çıkaramadımm üçüncü seneye gircez ağustosta bir yaz geldim yeni evliydik ramazandı bitti yaz gecen sene çok memlekete gittim hamileliğim yüzünden doğum orada yaptım felan yine yaz sonu geldikk bu sene allah nasip ederse tadını çıkarmak istiyommm acıkcasıı eşimin görevi gereği çok gidiyoo denizci yanlız kalıyozz arkdaşlarla görüşüyoduk onlarda gidince kötü oldummm
saolun kızlar eşim işine alşıyorum kızım olunca vakit geciyoo artık korkuu yoktaa eşim aramamıştı 2 gündür merak etmiştim teirgin yattım ondan yoksa güvenli lojmandayıızz gelecek kimse yok yanıma eşim salı gelcekk inşş haftaya annemlerr alışcam başka yapcak bişey yok hamileyken ailemin yanına gidiyodum aama olmuyoo kendi evin gibisi inş gecer buğünlerde cabukkk
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurtayedimmm
istahım yokk cnm istemiyoo öyle zoraki atıştırıyomm
canım işte calışan annelerde fedakarlıkyapıyoo evlatları için ama farkına varmaları zaman alıyo sonuçta sen onun geleceği için bişeyler yapıyosun benim kızımda anne demiyo baba diyoo o bile gücüme gidiyoo senin için daha zorr ama sunu düşün en fazla biirkaç sene sonra farkına varacakk istekleri yerine gelecek senin onuniçin calıştığını bilecek üzülmecnmm zor bir durum bol bol vakit geçirmeye calışş evladınla benceee
inan elimde değil canım,çok kafama taktım dün akşam. bizimkide öyle acayip bir çocukki anlatamam,keyfine çok düşkündür. istediği birşeyi görsün istemediğini asla veremezsiniz.
beni hiç emmedi mesela ki ondan önce sütüm gelmediği için biberonla mama vermişlerdi. o rahata alışınca hiç istemedi beni. çok üzülmüştüm ozaman.diyorum burdan başladı zaten beni sevmiyeceğinin belirtileri. emen çocuk daha düşkün oluyor sanırım anneye. bazen diğer çocuklara bakıyorum annelerine ne kadar düşkünler benimkinde hiç öyle birşey yok. dilerin yanılırım. inşallah dediğin gibi olur,yoksa çok üzülecem anlaşılan.
canım eve gidince yemek ve mutfak faslından sonra yatasıya kadar onunlayım,oynarız zıplarız.bu her akşam olmuyor tabiki. bazen çok fazla ilgilenmiyorum kendi oynasın diye ama yine gelip beni kaldırır genelde. onu çok seviyorum üstüne çok düşüyorum.
aslında sarılır beni öper ama yap deyince yapar. yoksa hiç işi olmaz. of ne bileyim. bu hafta sonu biryerlere gideyim onunla yalnız babası olmadan.
benimkide ilk baba dedi canım,anne yi kaçay sonra söyledi. üzülüyorsun malesef ama birşey yapamıyorsun. inşallah bizi çok severler.
kızlar bugün yediklerimide ekleyivereyim fırsat bulmuşken
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
4 tane zeytin
çok az peynir
küçük domateslerden 3-4 tane
1 tane salam
arada biraz karpuz
biraz öncede 1 kupa kahve ile 2-3 tane rondo
Canım, öğle yemeği yemedin mi?
Bu arada canım karpuz istedi :))))))) Kelektir korkusuyla alamıyorum. Seninki iyi çıktı mı?
canım eşim homeofis çalıştığı için kahvaltı 11-12 arası oluyor benim
karpuzu biz kamyonlarda satanlardan alıyoruz güzel çıkıyor
cnm daha bilinçli deil kimliğini belirliğiyooo daha erken ama insan üzülüyoo iştee takma cnmmgaliba değilim hayatım. ne yapayım. aklıma geliverdi işte öyle. ama ne yalan söyliyim anneni seviyormusun lafına ıı deyince birden çok ama çok kötü oldum. hatta ağladım. dilerim söylediğin gibi olur canım.sağol
evet cnm hepimiz evlatlarımız için yaşıyoruzzKızlar merhabalar nasılsınız bakalım
geçmişe bakamadım son sayfada gördüğüm kadarıyla adcım canım benim böyle şeylerle kendini üzme ne olursa olsun annenin yeri çok farklıdır senin sesine sana karnında alışıyorlar kesinlikle vazgeçmez senden sadece şu anda kimi fazla görürlerse ona doğru yönelirler...
Bak benim yiğenim abim askerde iken bizimle beraberdi ben kime ne diyorsam oda onu diyordu
annesine yengeme anneme ve babama anne baba sonra herkesi tanıdı...
Sen kendini topla şimdi sen birazda oğlun için çalışıyorsun durumunuz daha iyi olsun diye bende şu anda ders çalışmaya çalışıyorum her fırsatta senee atanayımda bebeğime daha bi gelecek hazırlayabilelim diye
cnm güzel beslenmişsin ay benimde cnm karpuz istedii:))) ama erken deilmi zamanı var sankiikızlar bugün yediklerimide ekleyivereyim fırsat bulmuşken
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
4 tane zeytin
çok az peynir
küçük domateslerden 3-4 tane
1 tane salam
arada biraz karpuz
biraz öncede 1 kupa kahve ile 2-3 tane rondo
cnm afiyet olsunn güzel gidiyosun beslenmen azalmışşş baya cnmmGelelim yediklerime: kaçamak yok. İlk aramda 1 probiyotik yoğurt yedim, ikinci aramda yeni dünya, öğle yemeğinde evden götürdüğüm 120 gr tavuk eti, salata, ayran ve 1 dilim ekmek, öğleden sonraki aramda yeni dünya yedim. Şimdi de sütümü içeceğim. Suyum 1.5 lt oldu. Yeşil çayım da 2 bardak. Akşam yemeğinde de enginar var, yanında salata, ayran, ekmek olacak.
Kızlar, dün çok az ekmek yedim ya, sabah çok aç kalktım. Cumartesi gününü de et günü yapmayı planlıyorum. Pazartesi de dr randevusu..
bizim verimizede gez cnm burda bulutlu bi ara yağmur yağdııı hatta ama sıcakk:hulya:Kızlar, sizlere bi bakayım dedim. Hava çok sıcaktı bugün. Üzerime bi ağırlık çöktü, banyo yaptım, gene de atamadım. Birazdan yemek yerim.
Görüşürüz..
ben neler mi yedimm
öğlenn çorbaiçtim 1 kasee 1 dilim ekmekk
akşamm 3 dilim ekmek kadar sandaviç yaptımm marul,domates,hamburger köftesii inş başka bişey yemem reglim bitti şişlik varr ama birazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?