Kendini daha da iyi hissedersin inşallah
üniversite hayatını ii yaşa valla sonra çok arıyorsun o günleri en güzel günler bence
evet zaten kendimi daha ozgur hissediyorum şimdi kaydirigubbakcemile3
hayırlısıymış demek ki canım...
bugün browni günü müydü acaba ben de yedim bi tane
bugün biraz kaçamak günün olmuş sanki canım :)
dun kacamagım oldu
Mesajını şimdi okudum canım. Sansürledim isimleri :)
Yok canım, yasak değil. Sırf fiyatlar üzerine bile forumlar var. Zaten diyetisyen adını da yazmıyoruz. Ben fiyatı yukarıda yazdım o yüzden.
Celudarcım ben neredeyse bir yıldır dikkat ediyorum. Arada 3-4 ay diyetisyene gitmediğim de oldu. Nasıl olsa herşeyi öğrendim diye. Ama baktım ne alıyorum ne veriyorum tekrar başladım.
Afiyet olsun canım. Gayet sağlıklı olmuş. Çok az karbonhidrat fazlası var ama sen normalde daha çok karbonhidrat alıyordun, azalma var yani. Sporun da çok güzel olmuş. Tebrikler.
Üzülme tabii canım yaa. Öyle hissetmen çok normal, daha çok yeni. Ama sen istemiştin zaten canım. Hayırlısı olsun.
Canım sen ayrıldın, çocuk ne mesajı atsın :) Gurursuz olmuş olur. Umursamadığından değildir yani. Başka mesajında böyle daha mutluyum demişsin canım. Ona çok sevindim. Önemli olan mutlu olman.
Canım browni'yi can sıkıntısından mı yedin? Hani üzülüyordun ya. Bak ne güzel kilo veriyorsun. Bozma lütfen.
ben sanki estetık bolumunde doktor isimleride gordum ama eger bellı baslı doktorların ısmıne ızın verılıyorsa bılmıyorum :) yanı emın de deılım belkı onlarda yasak bi iş olarak yapmıslardır :)
bugun kendımı daha iyi hissediyorum sukur. tmm ozluyorum ama boyle olması gerekıyor dıyede dusunmeyı bırakıyorum :) bide sankı tekrar bı msj atması gerekıyor mus gıbı hıssetmıstım bilmiyorumkismile
brownide sıkıntıya falan deılde anlık zevkıme kurban gıttı kaydirigubbakcemile3
Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 4 zeytin, 1 tatlı k. reçel, domates, salatalık
Ara: 1 elma
Öğle: 3 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 1 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 3 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, yarım b. süt
Ara: 2 elma
Spor: 60 dk. hızlı hızlı yürüdüm.
:lepi:
maşallah canııım her zamankı gıbı super.. kaydirigubbakcemile5
bu porsiyonlarını neye gore ayarlıyrsn degiişimlerine gore mı canım??
Aman dikkat canım, browni bağımlılık yapıyor.O kadar lezzetli ki :))))))
Hayatım, diyetisyen de pazartesi günü şaşırdı. Kan testini sadece pazar günü yaptırabileceğim diye sanırım zaman boşa gitmesin diye diyetimi yeniledi. Kan testi sonucunu görmeden de neden zayıflayamadığım konusunda bir yorum yapamazmış, Bu hafta, biliyorsun, fındık fıstık gitti. 2 gün de sadece et günü olacak, bu günlerde de ekmek yok. Et günlerinden ilkini bugün uyguluyorum. Veeeeeeee, bu sabah tartıldım: Ağlayacaktım valla, 700 gr vermişim :)))))))))))))))))))) Eski diyetisyenimde de 10. güne doğru kilo verirdim. Umarım kan tahlilim temiz çıkar, çünkü sağlıktan ötesi yok :))))) Canım, iyi ki erkenden farketmişsin, yoksa boş yere gitmiş olabilirdin :))))
yok yok takılmamaya calısıyorum browniye falan :) bu yenısı varya yani süper tadı olan
bu arada kilo vermene cok sevındım bak inan gelecek devamıdaa :)) hem herkes kendını daha ıyı bılıyor haftada bır veremıyor olabılır bunyende :) inşallah tahlıllerınde iyi cikar
Kızlar, bugün et günüm. Kahvaltıda ek olarak 1 yumurta vardı. Ararlarım aynı. İlk aramda 1 probiyotik yoğurt, ikincisinde 1 porsiyon meyve var. Öğle yemeğinde 100 gr et, salata, ayran; öğleden sonraki ilk aramda 1 porsiyon meyve, ikinci aramda 1 yağsız süt var. Akşam yemeğimde 60 gr et, salata ve ayran var. Yatmadan önce de 1 meyve ve 2 kaşık yağsız yoğurt var. Gördüğünüz üzere bugün sadece 2 dilim ekmek var.
probiyotik yogurt ne için bu arada bilmiyorumkismile
birkaç diyetisyenin telefon numarasını aldım bir kaç tane tıp merkezine de annem soracak canım bakalım eğer uygunsa düşünüyorum ciddi ciddi kendim hallederim zannediyordum daha önce liseyi bitirince 16 kilo vermiştim üniversiteye başlayınca geri aldım tabi onları ama dönünce 12 kilo da vermiştim tabi kullandığım ilaçlardan sonra 2 katını aldım gözümde büyüttüğüm için gitmiyo gibi geliyo artık bana diyetisyenden önce bi psikolog mu bulsam acaba kendime :))
bu ad cımdan alıntıydı sıldım yanlıslıkla :S
canım seni sevdiğine göre oda iyi bir insan demekki. sen neden aramak istemiyorsan inan oda o yüzden aramak istemiyordur diye düşünüyorum.bir ilişki bittiğinde eğer bırazcık zamanda olsa kalbini sızlatıyorsa demekki güzel birşeyler vardı.
ayrıca her görüştüğün insanla yuva kuracaksın diye bir kural yok. onu birtek seda sayan yapıyor. kaydirigubbakcemile3 Allah ikinizinde gönlünüze göre versin inşallah.hakkınızda hayırlısı olsun dilerim.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 amin canım inşallah :) tesekkur ederim :)
karbonhidrat fazla olmuş. ah browni ah. onun yüzünden nachtigal bende azmı domates yemedi. :roflol:
dur sanada atem eski günlerin hatırına. :tomato:
malum artık ona atamıyorum. rahatladım hayatım sağol. :roflol:
akannehir akannehir bı daha olmıycakkk .. umarım :))
İyi dersler canım :)))))
tesekkurleeer gittim geldım sukurr ama cook yorgunum :)
bende ıkı kere okulda ara ogunde ıctımde gercekten oylee :) zaten sevıyorumda ayranı :)Suyum az önce 2 lt oldu :))) Ben bugün daha çoookkk su içerim :))) Ayran ne güzel tok tutuyormuş insanı :))))))
zaten sorunum o canım ben şu 80 li rakamlardan bi kurtulsam devamının geleceğine inanıyorum bakalım artık :))
iyi dersleeerrr :)
evet evet aynen yaa 70 lere dussem uzun yıllardır gormedıgım bı rakam olacak benım ıcın... ama yapcaz bılıyorum inanıyorum... ve hıcde yıtırmıyorum bu ınancımı :))
yapcaz bahar inşallah gercekten bak :))
nasılsınız kızlar
sbah arkadaşlar kahveye geldii sabah kahve içtim kahvaltı yapmadımm cnm bişey istemiyoo
öğlenn 1 dilim ekmek 5 kaşık ıspanakk
bol su 2buçuk litre şimdilikk
kahvaltınada dıkkat etmeye calıs bence canım ya cunku sonrasında bı garıplık olyor.. annemler yokken ben cok onemsemedım kahvaltıyı sımdı bı turlu tartıyla anlasamıyorum
yok bu böyle olmıcak en iyisi hepinizi koycem sıraya bi çırpıda halledecem kilolarınızı he he.
nachticim,canım geçmezse giderim dr a, fazla zorlamıyor çok şükür.
valla benimde kafam karıştı hayatım boşver.
kıymet bilmez özel sektör nerdeeee. önceki işyerime 7 senemi verdim ama boş çıktılar. artık aynı değeri ben vermiyorum açıkçası sonunda hüsran yaşamayayım diye. mafoldumben
neyse kızlar toparlanayım artık asuman kaçar . (terk-i işyeri) öptüm sizleri.
evet eveeeeet kesınlıklee :)) ergenlık donemınde derdım bol bol bunu gece sısko uyuyp sabaha incecik kalksam keske dıye
ama hersey ıcın caba gerekıyormus opuyorumnanaktan ve iyikide oyle.. daha kıymetlı oluyor ...