Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

birkaç diyetisyenin telefon numarasını aldım bir kaç tane tıp merkezine de annem soracak canım bakalım eğer uygunsa düşünüyorum ciddi ciddi kendim hallederim zannediyordum daha önce liseyi bitirince 16 kilo vermiştim üniversiteye başlayınca geri aldım tabi onları ama dönünce 12 kilo da vermiştim tabi kullandığım ilaçlardan sonra 2 katını aldım gözümde büyüttüğüm için gitmiyo gibi geliyo artık bana diyetisyenden önce bi psikolog mu bulsam acaba kendime :))

tebrikler canım demek ki vücudun direniyordu vermemek için ama direnci kırıldı sonunda :))

çok güzel menün canım et de doyurucu olur zaten ekmeği çok fazla aramazsın sanıyorum

kolay gelsin canım ben de ders başına geçicem az sonra offf offff akannehir

afiyet olsun canım
bende iyiyim diyeyim iyi olayım migrenim tuttu 2 gündür mahvetti beni:
sağol nurcum. bu migren olayındada sanırım uzun süredir var sende. genetikmi yoksa.
ama çok dikkat etmen gerekiyor ıslak saçla gezme,cereyanda kalma hayatım. geçmişolsun. :teselli:
amaan hayatım kendini ne sıkıyorsun.olan sana oluyor sinirlerin yıpranıyor. bırak ne yaparsa yapsın kocişin. tamam senin için kolunu kıpırdatmayan insanlara çok biliyorum,ayrıca o alıyor ama sonuçta senin paranda harcanmış oluyor,bir bakıma sende almış oluyorsun. ammaaaa annesidir hayatım,varsın yapsın. iyilik yap denize at.zor gününde o seni bulur. :1hug:

canım seni sevdiğine göre oda iyi bir insan demekki. sen neden aramak istemiyorsan inan oda o yüzden aramak istemiyordur diye düşünüyorum.bir ilişki bittiğinde eğer bırazcık zamanda olsa kalbini sızlatıyorsa demekki güzel birşeyler vardı.
ayrıca her görüştüğün insanla yuva kuracaksın diye bir kural yok. onu birtek seda sayan yapıyor. kaydirigubbakcemile3 Allah ikinizinde gönlünüze göre versin inşallah.hakkınızda hayırlısı olsun dilerim.

saol canım iyi diyelim öyle olsun şu kilolar dışında bir sorunum yok şimdilik çok şükür sen nasılsın?
iyi olmana sevindim canım.sağol bende iyiyim. idare ediyorum çok şükür. kilo problemini ne yapacaz bilmiyorum ama sihirli değneği hala arıyorum. bi umut işte. kaydirigubbakcemile3

Umarım doymuşsundur canım. Menün güzel olmuş :)
Ben de dünden beri aynı durumdayım. Sıkıntımı paylaşayım dedim, kimse yok..
doymammı hayatım hemde ne doymak. kaydirigubbakcemile3 ne yalan söyliyim fazla bile geldi. hem ne sıkıntısı varmış arkadaşımın. dinlerim canım anlatmak istersen.

Bu saate kadar diyetimi harfiyen uyguladım. Ceviz, fındık vs yok. Suyum 1.5 lt oldu. Yeşil çayım 1 bardak oldu daha. Okulda toplantı vardı, anca gelebildim eve. Birazdan yeşil çay içerim..
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

karbonhidrat fazla olmuş. ah browni ah. onun yüzünden nachtigal bende azmı domates yemedi. :roflol:
dur sanada atem eski günlerin hatırına. :tomato:
malum artık ona atamıyorum. rahatladım hayatım sağol. :roflol:
canım asıl sıkıntın midenden kaynaklanıyor olabilirmi,yani başağrısının kaynağı. birşeyde yememişsin. güzel bir yemek iyi gelebilir belki.

elacım ne güzel yaza erken başlıyorsunuz burda deniz mevsimi haziran ortalarında başlıyor hatta sonuna doğru ısınıyor. valla bol bol keyfini çıkar canım.
e celudarın brownisine domates gönderdik. senin gözleme,lahmacun ve kekinede gönderelim dimi ama. :tomato: :tomato: :tomato: kaydirigubbakcemile3
sağol canım. yok 2 kaşık değilde,3 belki 4 kaşık olmuştur. ohaoldumsmile
hiçbirzaman diyetisyene gidemicem malesef. fiyatlara bak yaa. uçmul bunlar uçmuş. alsanaalsanasmile
Kızlar dün ne yedim tam hatırlamıyorum ama diyete tam uydum ve 2 bardak yeşil çay içtim.Spor: yok.
tebrik ederim canım. a.s.

kaydirigubbakcemile3
ne güzel 700 gr vermişsin hayatım. yavaş verilen ama kalıcı kilolardır diye düşünüyorum.inşallah sıkıntı yoktur. ama iyi kilolar vereceğine eminim canım. yerimseniben

kızlaar sımdı evden cıkmam lazım okula gıtmem gerek.. bı kac yazılanı okudum.. ad cım benı cok guldurdun dogrusu :)) aksam geldıgımde ayrıntılı cevaplar yazcam öpyorum hepiniziiii

Adcığım, maneviyatınla ne güzel moral veriyorsun, valla pazartesi günü çok aradım ((( Sağolsun, Elacığım, baharım moralimi düzeltmek için uğraştı ama canım çok sıkılmıştı
Geçmişe de yazmıştım, diyetisyende moralim bozulmuştu da.. Neyse, biraz kilo verdim de moralim biraz düzeldi :)))

Valla browniyi sayenizde bıraktım şekerim :))))

kızlaar sımdı evden cıkmam lazım okula gıtmem gerek.. bı kac yazılanı okudum.. ad cım benı cok guldurdun dogrusu :)) aksam geldıgımde ayrıntılı cevaplar yazcam öpyorum hepiniziiii

İyi dersler canım :)))))

Baharım, bi kaç kilo verdikten sonra psikolojin de düzelir :))) Umarım kısa zamanda kendine uygun bir diyetisyen bulabilirisn :)

zaten sorunum o canım ben şu 80 li rakamlardan bi kurtulsam devamının geleceğine inanıyorum bakalım artık :))

iyi olmana sevindim canım.sağol bende iyiyim. idare ediyorum çok şükür. kilo problemini ne yapacaz bilmiyorum ama sihirli değneği hala arıyorum. bi umut işte. kaydirigubbakcemile3

o sihirli değneği bulursan bana da haber ver canım malum en ihtiyacı olanların başlarındayım

iyi dersleeerrr :)

Suyum az önce 2 lt oldu :))) Ben bugün daha çoookkk su içerim :))) Ayran ne güzel tok tutuyormuş insanı :))))))

su da tok tutar canım hem alışmış da olursun alışınca hesap etmene bile gerek kalmıyo istemsiz içiyosun zaten 2.5-3 litre falan :))

canım yaa biraz olsun faydam oluyorsa ne mutlu bana,çok fazla takılamıyorum bari geldiğimde yeteri kadar sohbet edebileyim sizlerle.
nachticim inan görmemişim hayatım yada gördüm unuttum. burası öyle bir yerki,sabah diyorum az kızlarla sohbet edeyim. hooop yok genel müdür,yok bankacı herkes doluveriyor haliyle bir sürü evrak hazırlamam gerekiyor,karışıklık oluyor,inan şuan bile koşturuyorum ama yalnızım o yüzden yazabiliyorum rahat. çok üzgünüm canım yaa. :1hug:

Suyum az önce 2 lt oldu :))) Ben bugün daha çoookkk su içerim :))) Ayran ne güzel tok tutuyormuş insanı :))))))

ben ne zaman başlıcam ama yaa. gerçi içsem ne olcek wc ye mi gidebiliyorum rahat. idrar yollarımıda üşüttüm. ayrıca adet olmama az kaldı. davul gibiyim. geçen ay 14 de olmuştum,buayda öyle olcek sanırım. of of. gamyoncuiremsu

bhr cım ilk sıraya seni alırız. zaten sadece bizim takımı incelticem hayatım. hatta 1 hafta yeriz,2. haftada veririz iki haftada bir birinci oluruz. kaydirigubbakcemile3

cnm hadi bakılım 700 gram vermişsin bakk gidiyoo cnm pes etmek yokk
su içiyosun artık cnm ne güzelll ayran ekstra olmuş ama zarar deil çok sanırımmm

iç tatlım ayranın faydalarıda varmış bakk:))))

bhr cım ilk sıraya seni alırız. zaten sadece bizim takımı incelticem hayatım. hatta 1 hafta yeriz,2. haftada veririz iki haftada bir birinci oluruz. kaydirigubbakcemile3

cnm benide önlere alll:)))))

nasılsınız kızlar
sbah arkadaşlar kahveye geldii sabah kahve içtim kahvaltı yapmadımm cnm bişey istemiyoo
öğlenn 1 dilim ekmek 5 kaşık ıspanakk
bol su 2buçuk litre şimdilikk

Adcım, senin de şartların zor canım ya ( Kıyamam ben sana.. Umarım değerini biliyorlardır, biliyorlardır, biliyorlardır....
Canım, idrar yolları üşütmesi ciddi bi şeydir, dikkat ediyorsun kendine değil mi? Ayaklarını sıcak tut.. Takip et, iyileşme olmazsa muhakkak bi dr git.

Süper ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı

Ayranı içmedim canım, sabah olmadığını farkettim. Valla midem bulandı artık sudan :) Yeşil çay daha bi tok tuttu beni :)))

nasılsınız kızlar
sbah arkadaşlar kahveye geldii sabah kahve içtim kahvaltı yapmadımm cnm bişey istemiyoo
öğlenn 1 dilim ekmek 5 kaşık ıspanakk
bol su 2buçuk litre şimdilikk

Öncelikle şekerim suyun süper... Öğle yemeğin de çok iyi ama mutlaka bi şeyler yemelisin ki metabolizman çalışsın canım :)))))

yok bu böyle olmıcak en iyisi hepinizi koycem sıraya bi çırpıda halledecem kilolarınızı he he.
nachticim,canım geçmezse giderim dr a, fazla zorlamıyor çok şükür.
valla benimde kafam karıştı hayatım boşver.
kıymet bilmez özel sektör nerdeeee. önceki işyerime 7 senemi verdim ama boş çıktılar. artık aynı değeri ben vermiyorum açıkçası sonunda hüsran yaşamayayım diye. mafoldumben
neyse kızlar toparlanayım artık asuman kaçar . (terk-i işyeri) öptüm sizleri.

tayinler acıklanmış çıkmamış ama en samimi olduğumuz arkadaşların cıkmışş üzüldümmm(((

Canım, en iyisini yapıyorsun. İşyeri sadece para kazandığımız bir yer. Oradan çıkar çıkmaz herşeyi geride bırakmak lazım :))))

tayinler acıklanmış çıkmamış ama en samimi olduğumuz arkadaşların cıkmışş üzüldümmm(((

Canım, çok üzüldüm ((( Okul öncesi eğitim artık çok revaçta olan bir bölüm. Eminim bir sonraki tayinde olumlu sonuç alacaksın

kimsecikler yokk nerdesiniz kızlarr

Geldim canım :)))

Elacığım, sen çıktın galiba. Umuyorum moralin kötü değildir. Senin canın sağolsun :)

Ben de akşam yemeğimi yedim. 60 gr köfte, salata ve yeşil çay. 2.5 lt suyumu da içtim. 21 gibi de son aramı (1 porsiyon meyve) yapar, günü kapatırım.

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben kendimi toparlamaya calisiyorum dün yüzmeye gittim bugün pilates vardi
idrar yollarim iltihaplanmis kilo verdim gibi geliyor ama cuma bakalim yarin burda tatil müsait olursam girerim

bugün ben yoktum ne güzel sohbet etmişsiniz nach canım ohh ne güzel kilo vermişsin çok sevindim yarın detaylı yazayım mens oldum şuan 2 kilo fazla çıkıyorum artık tamamaen koptum diyetten(

nac cnm benim deil eşimin ben calışmıyorum zatenn özelde calışıyoodummm kızım küçük büyüdükten sonra düşünüyoorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…