• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım tarif benim değil, bir arkadaşımdan almıştım. Gerçekten güzel oluyor. Dereotunu ben ekledim. Başkaları zetinyağı da ekliyormuş ekstradan. Pişmiş havuç kan şekerini hızlı yükseltiyor ama normal kategorisine geçince yapacağım bundan. Süzme yoğurtla denerim. ıyi fikir gerçekten.

Öpüyorum sizi.

nasılsınız kızlar
nac cnm sınavından inş istediğin sonucu alırsın
dosba cnm dikkat et salata felan yemeye calışşş üzmesin tartı sonraa
taylor tarifi sen mi vermiştin bende denyeyim bakalımm
bana gelincee evdeydikk odayı değiştirdikk eşim gidiyo yatrın 10gün yokk
buğün yinee yedimm cokk:((((
ne mii mantı yaptım 1 tabak mantı sabh 1 dilim ekmek peynir domatess
yemem bişey artık tokum saat 4 gibi yedim çünküü yeşil cay içeceğim birazdann

nasılsınız kızlar

Teşekkür ederim canım, umarım :)))))
Değişiklik iyidir canım, ama odayı değiştirirken yorulmuşsundur :)
Eşinle de 10 günlük ayrılığınız su gibi geçsin elacım :))
Ne kadar hamaratmışsın, mantı mı açtın :)))))))) Gerçi kaçırmışsın ama... :)))

Ales sınavıydı canım. Bitti de gitti :))) Bakalım ne olacak :)))

Bahar yorgunluğu mu vurdu ne, canım :)))) Dikkat et kendine:))) Dersler nasıl gidiyor, çok çalışıyorsun, inşallah mükafatını alacaksın :))))))

sınavı atlatmana sevindim canım darısı benim başıma inşallah umarım dilediğin puanı alırsın..
dersler tarih dışında güzel gidiyo canım oldum olası sevmem tarihi mecburen çalışıyorum ama sevmeyerek çalışınca çok zor oluyo bi de aöf finalleri de yaklaştı onlara da başlamam lazım yeniden amaannnn en iyisi ben sınavlardan hiç bahsetmeyeyim :)))

Kızlar, suyumu 1.5 lt ye tamamladım. Yeşil çayım da 2. bardağında :)))) Küfeler dolusu ütümü bitirdim, yenileri yıkanıyor :))))

ütü deyince içime bi ürperti geliyo her işi yapayım ütü yapmayım ama mecburiyet işte ütüsüz de olmuyo bitirmişsin zaten hadi geçmiş olsun canım :))

Geçmiş olsun Baharcım. Bildiğin bir rahatsızlığın mı vardı yoksa yeni mi çıktı? Doktora gittin mi? Neyse ki geçmiş. Aman dikkat et canım.

yok canım bacağımla ilgili bi sorunum yoktu aniden oldu inşallah tekrarlamaz da cidden uyutmadı beni o gece..

Kızlaaaaaaaarr pabucu yarııııııııııııımmmmm
Çıkın da dışarıyaaaa oynayalııııımmmmmmmmm kaydirigubbakcemile hihoyyyt

Kimse yok :)

Hadi sonra görüşürüz :teytey:

:roflol: :roflol: :roflol:

Birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim, taze fasülye. Alslında taze fasülyeden sıkılmaya başladım ama yeni yemek yapmaya o kadar üşeniyorum ki!! Bugün çok tempoludu, ev işleri, pazara gitme vs. Eşimle kardeşimi bile çalıştırdım valla.. Biri çamaşır makinasını doldurdu, diğeri yorganları kaldırdı, sağolsunlar :)))))
Canım, kabak istiyor. Geçen gün bi kabak yemeği yapmıştım, tam yemek gibi değildi ama lezzetliydi, beğendim. Hemen size tarifini yazayım. 1 kilo kabağı rendeliyorsunuz, teflon tavada kavuruyorsunuz. Ben 1 çorba kaşığı kadar sıvı yağ koyuyorum. Suyunu iyice çektikten sonra biraz ılımasını bekliyorsunuz. Sonra damak zevkinize göre yoğurt ve kekik koyuyorsunuz. Yanlız, yoğurdu bir 1 kaşık , bir kaşık ilave edin ki kabak yoğurdun içinde kaybolmasın. İsterseniz sarmısaklı yoğurt da ilave edebilirsiniz :)))

canım ben kabağı hep o şekilde yaparım çünkü yemek şeklinde olanı pek sevmiyorum salata gibi hem de çok hafif oluyor zevkle yiyorum o zaman sarımsaklısı da çok güzel oluyo tavsiye ederim..

ben geldiiiimmm
anneler gününüz kutlu olsun
nac canım sınavdan kurtuldun sonucu beklersin artık eşimde girdi bugün
taylor canım bende spor yapmak istiyorum ama 3 gündür hep dışardayım artık ölcem :)) çok yürüdüm ama kilo aldım yememe hiç dikkat etmedim
celudar canım gönlünce olsun kararın hakkından hayırlısı olsun annene kavuşmuşsun sevindim
bhrcım derslerine ağırlık ver gerisini düşünme.... yaz gelio vermemiz daha kolay

bana gelince çok geziyorum çok yiyorum bu hafta izinli olsam fena olmayacak :(( çnk almış görünüyorum... avm'lerde salata yemeyi düşündüm ama çok acıktığım için dayanamadım :((
aldığım kıyafetlerin bedenlerini sölemiyorum bile :(( moralim bozuluyo ama hala yiyorum amma dengesizim ben yaaa :((
neyse yarın evdeyiz çok yoruldum ama salı günü devam...

canım bu haftayı da atlat da bomba gibi devam edersin yine insanın yanında arkadaşları veya yakınları olunca ne yazık ki diyet falan olmuyo can sıkıcı bi durum ama öyle o yüzdeen kendini de kasma ve mümkünse tartılmamaya çalış moralin bozulmasın fazla çıkarsan..

Birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim, taze fasülye. Alslında taze fasülyeden sıkılmaya başladım ama yeni yemek yapmaya o kadar üşeniyorum ki!! Bugün çok tempoludu, ev işleri, pazara gitme vs. Eşimle kardeşimi bile çalıştırdım valla.. Biri çamaşır makinasını doldurdu, diğeri yorganları kaldırdı, sağolsunlar :)))))
Canım, kabak istiyor. Geçen gün bi kabak yemeği yapmıştım, tam yemek gibi değildi ama lezzetliydi, beğendim. Hemen size tarifini yazayım. 1 kilo kabağı rendeliyorsunuz, teflon tavada kavuruyorsunuz. Ben 1 çorba kaşığı kadar sıvı yağ koyuyorum. Suyunu iyice çektikten sonra biraz ılımasını bekliyorsunuz. Sonra damak zevkinize göre yoğurt ve kekik koyuyorsunuz. Yanlız, yoğurdu bir 1 kaşık , bir kaşık ilave edin ki kabak yoğurdun içinde kaybolmasın. ısterseniz sarmısaklı yoğurt da ilave edebilirsiniz :)))

bende bu salatayı cok sevıyoruum :)) aynısını havuclada yapıyor annem.. tavada kavuruyor bıraz.. cok guzel oluyor taze naneylede :)

Gözün aydın canım, annene kavuşmuşsun. Öteki konunun senin isteğinle olmasına sevindim canım. O da zamanla alışır. Hayırlısı olsun.

Canım ayağın tam iyileşmeden başlama istersen. Veya yapacaksan da önce azar azar başla bakalım tam iyileşmiş mi. Sonra saatlerce yaparsın yine. Canım ben de çok sevdim bu uzun süre spor yapma işini yaa. Daha kalacağım ama salonu kapatıyorlar, öyle çıkıyorum :)) Kaç yaşından sonra sporu sevmeye başladım valla, maşallah :nazar:

saol canım.. umarım kısa zamanda alısırız ıkımızde..
yarın bı yurumeyı denıycem artık ne kadar yuruyebılırsem zorlamıycam ama :)
spor salonumu bulsamkı bende yaa yuzme ısını cook ıstıyorum babam bıraz oyalıyor benı ama bakalım :))

Çok iyi ettin canım benim :)))) Yanlız, o bahsettiğin siteyi ben not almayı unuttum, bana özelden yazar mısın, bi inceleyeyim :)))))

Taylorcım, aslında direkten döndüm :))) Tam tost falan yesem mi diye düşünürken bi göbeğime baktım, ufalmış, dedim ki bunca emek boşa gitmesin :)))

Valla, ben de kendimle gurur duydum, bi de şu 3 soru yanlış çıkmasa bari :))) Tabi, umarım 70 alabilirim :)) Yoksa barajı geçmek kolay :)))))

tmm canım ozelden yollıyayım :))
70 ustu alırsın umarım ya.. onemlı olan bıldıgım kadarıyla zaman aleste..
yetıstırmıssen ıstedıgın sonucu alırsın inş ;)
Bugün ben de göbeğimi ufalmış gördüm. Dayanamadım tartıldım. Bi değişiklik yok. Ama şişliğim gidince göbek de bayağı azaldı. ınşallah birgün dümdüz olacak sporcular gibi :)

ne guzel canım olacak inşallah oılcak :))
sımdı kılom senın ılk bastakı kılona yaklasıyor ya kendımı daha ıyı hıssedıyorum olabılır yapabılırım azmedersem inş diye.. ama sen kadar spor yapamıyorum :( bıraz daha agırlık vermem laızm.. tembellıgı bıraksam cok ıyı olacak :))

ben geldiiiimmm
anneler gününüz kutlu olsun
nac canım sınavdan kurtuldun sonucu beklersin artık eşimde girdi bugün
taylor canım bende spor yapmak istiyorum ama 3 gündür hep dışardayım artık ölcem :)) çok yürüdüm ama kilo aldım yememe hiç dikkat etmedim
celudar canım gönlünce olsun kararın hakkından hayırlısı olsun annene kavuşmuşsun sevindim
bhrcım derslerine ağırlık ver gerisini düşünme.... yaz gelio vermemiz daha kolay

bana gelince çok geziyorum çok yiyorum bu hafta izinli olsam fena olmayacak :(( çnk almış görünüyorum... avm'lerde salata yemeyi düşündüm ama çok acıktığım için dayanamadım :((
aldığım kıyafetlerin bedenlerini sölemiyorum bile :(( moralim bozuluyo ama hala yiyorum amma dengesizim ben yaaa :((
neyse yarın evdeyiz çok yoruldum ama salı günü devam...

saol canım..
dısarda helede ev gezmesı falansa dayanmak zor olur heralde:))
sımdı anca bızler ogrencı evlerıne gıdıyoruz gezme nıyetıne pasta borekte sukur olmuyor :D abur cuburada dıkkat edıyorum :)
gecer ama bı kac gunluk kacırma ya sporla falan hallolur heralde..

Canım, okutmanlığa mı başvursam diyorum. Bir de eğer özel üniversitelerden burs alabilirsem yüksek lisans da yapabilirim. Öğrenciliği özledim :)))))

Taylocım, biliyor musun, benim tartıda da bi şey oynamıyor. Acaba manyetik bi yere denk geldi de dengesi mi bozuldu? Bi ara yere mıknatıs düşürdüm ben, ona mı bağlasam sebebi ne? :))))))

öğretmen olduktan sonra devam etmek üni.de gercekten cok guzel. kazanıp devam edersın inş canım.. lısede bı hocamız vardı 40 yasındaydı adam ama hala okuyordu. cografya ogretmenıydı hukuk bıtırmıs avukatlık yapıyordu bızı okuturkende sıyasaldaydı heralde sıyasalda bıtmıstır :D o donemde komık gelıyordu ne okuyor hala falan dıyede insan üni.ye gelınce anlıyor. insana tek engel kendısı cunku ;)

yarından ıtıbaren yedıklerımı ve yaptıklarımı saatıyle yazmaya baslıycam .. cunku saatte onemlı galıba.. taylor sen dıkkat edyorsun saatlerıne demı?? etkısı nasıl sence?

nasılsınız kızlar

Tarifi dene canım, çok güzel oluyor. Hem de sağlıklı sayılır.

Allah kavuştursun. Canım eşin gidiyor diye stres olup hıncını yemekten mi çıkardın acaba? Ben stres olunca öyle yapıyorum bazen. Yapmamak lazım aslında. Canım dikkat et de 10 günde çok kilo alma.

bende bu salatayı cok sevıyoruum :)) aynısını havuclada yapıyor annem.. tavada kavuruyor bıraz.. cok guzel oluyor taze naneylede :)

saol canım.. umarım kısa zamanda alısırız ıkımızde..
yarın bı yurumeyı denıycem artık ne kadar yuruyebılırsem zorlamıycam ama :)
spor salonumu bulsamkı bende yaa yuzme ısını cook ıstıyorum babam bıraz oyalıyor benı ama bakalım :))

ne guzel canım olacak inşallah oılcak :))
sımdı kılom senın ılk bastakı kılona yaklasıyor ya kendımı daha ıyı hıssedıyorum olabılır yapabılırım azmedersem inş diye.. ama sen kadar spor yapamıyorum :( bıraz daha agırlık vermem laızm.. tembellıgı bıraksam cok ıyı olacak :))

yarından ıtıbaren yedıklerımı ve yaptıklarımı saatıyle yazmaya baslıycam .. cunku saatte onemlı galıba.. taylor sen dıkkat edyorsun saatlerıne demı?? etkısı nasıl sence?

Ben dereotu koyuyordum. Naneyle de deniyim.

Spor salonunun eve çok yakın olması lazım. Yoksa insanın gidesi olmuyor. Bi de mümkünse 1 aylık falan üye olmak lazım. Yıllık üye olup gitmeyince çok kötü hissediyor insan. Ben bugün spora gitmedim yaa. ışler vardı, onları yaptım. Ama keşke gitseydim.

Ben ilk diyete başladığımda çok spor yapmıyordum canım, istesem de yapamazdım sanırım. Ama hep yürüyordum. Sonra kilo vermem yavaşladıkça sporu arttırdım. Kilo verdikçe spor yapmak da daha kolay oluyor. Eskiye göre 20 kilo daha az taşımış oluyorum düşünsene. Bi de zamanla yağların yerini kaslar aldığı için de daha kolay oluyor.

Bi de canım senin kilon ne ki ben diyete ilk başladığımda vücut kitle endeksim 33.6'ydı. Boy farkını hesaba katınca ben senden çok daha kiloluydum. Hesapladım senin benim ilk halim gibi olman için 92.5 kilo olman lazım. O yüzden hiç moralini bozma yani. Hatta sevin, çok daha kilolu olanlar bile zayıflıyor, sen de zayıflayacaksın pek tabii.

Ben saatlere dikkat ediyorum çünkü diyetisyen saatlerle ilgili iki kural söyledi: 1- Sabah kalktıktan sonra 1 saat içinde kahvaltı yapılacak, 2- ıki öğün arasında maksimum 3-4 saat olacak. Ben saatleri ilk başta not ediyorudum. Şimdi aklımda tutuyorum, bir sonraki öğünü en geç şu zaman yemem lazım diye hesaplayıp ona göre yiyorum. Ama her öğünün arasına 3-4 saat koyarsan gün yetmiyor. Genelde 2-3 saat koymak lazım.

Etkisi bence fazladır. Çünkü aç kalmayı ve kaçamak yapmayı engelliyor. Bir de 3-4 saati geçince metabolizma da yavaşlıyormuş.

selamlar dediğim gibi dikkat ettim bugün umarım işe yarar.

Hadi bakalım inşallah.

sınavı atlatmana sevindim canım darısı benim başıma inşallah umarım dilediğin puanı alırsın..
dersler tarih dışında güzel gidiyo canım oldum olası sevmem tarihi mecburen çalışıyorum ama sevmeyerek çalışınca çok zor oluyo bi de aöf finalleri de yaklaştı onlara da başlamam lazım yeniden amaannnn en iyisi ben sınavlardan hiç bahsetmeyeyim :)))

Çok kolay gelsin canım sınavlarında.

Merhabalar kızlar, bi bakayım size dedim :))) Yemeğimi de ölçülü bir şekilde yedim. Yeşil çay içiyorum şimdi :)))

Afiyet olsun ve tebrikler canım. Bugünü güzelce tamamladın. ınşallah hayırlısıyla sınavdan istediğin puanı alırsın da amaçlarını gerçekleştirirsin.

Son düzenleme:
Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 4 zeytin, 1 tatlı k. reçel, domates
Ara: 1 elma
Öğle: Etli taze fasülye, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt (yok, yemekle içmedim öncesinde içtim :)
Ara: 1 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 3 porsiyon peynir, 1 d. ekmek, domates, yarım b. yoğurt
Ara: 2 porsiyon kivi

Spor: Yok. İşler vardı onları yaptım. Ama spora gitsem çok güzel incelecek gibi hissediyordum kendimi yaa. Keşke gitseydim. Yarın da gidemeyeceğim. İnşallah Salı günü giderim.

Ben dereotu koyuyordum. Naneyle de deniyim.

Spor salonunun eve çok yakın olması lazım. Yoksa insanın gidesi olmuyor. Bi de mümkünse 1 aylık falan üye olmak lazım. Yıllık üye olup gitmeyince çok kötü hissediyor insan. Ben bugün spora gitmedim yaa. İşler vardı, onları yaptım. Ama keşke gitseydim.

Ben ilk diyete başladığımda çok spor yapmıyordum canım, istesem de yapamazdım sanırım. Ama hep yürüyordum. Sonra kilo vermem yavaşladıkça sporu arttırdım. Kilo verdikçe spor yapmak da daha kolay oluyor. Eskiye göre 20 kilo daha az taşımış oluyorum düşünsene. Bi de zamanla yağların yerini kaslar aldığı için de daha kolay oluyor.

Bi de canım senin kilon ne ki ben diyete ilk başladığımda vücut kitle endeksim 33.6'ydı. Boy farkını hesaba katınca ben senden çok daha kiloluydum. Hesapladım senin benim ilk halim gibi olman için 92.5 kilo olman lazım. O yüzden hiç moralini bozma yani. Hatta sevin, çok daha kilolu olanlar bile zayıflıyor, sen de zayıflayacaksın pek tabii.

Ben saatlere dikkat ediyorum çünkü diyetisyen saatlerle ilgili iki kural söyledi: 1- Sabah kalktıktan sonra 1 saat içinde kahvaltı yapılacak, 2- İki öğün arasında maksimum 3-4 saat olacak. Ben saatleri ilk başta not ediyorudum. Şimdi aklımda tutuyorum, bir sonraki öğünü en geç şu zaman yemem lazım diye hesaplayıp ona göre yiyorum. Ama her öğünün arasına 3-4 saat koyarsan gün yetmiyor. Genelde 2-3 saat koymak lazım.

Etkisi bence fazladır. Çünkü aç kalmayı ve kaçamak yapmayı engelliyor. Bir de 3-4 saati geçince metabolizma da yavaşlıyormuş.

canım yaa benı oyle motıve edıyorsun kı anlatamam cok saol yaa opuyorumnanaktan
o zaman ben aynı oranda yurumelerıme devam edeyım... sımdı asırı spora yuklenıp bırden bırseyler verıp sonrasında sporu azaltınca almaktanda korkuyorum.. 70lileri gorene kadar bu oranda arada arttırarak devam edeyım inş :)
yemek saatlerınde de ben 2-3 saat koyuyrdum hep ama kahvaltı sabah hıc yapasım gelmedıgı ıcın cok gece bıraktıgım oluyordu ozellıkle bu bı kac gundur buraya da ondan yazasım gelmıyordu hıc. mesela 11 de kalkıyordum anca su falan ıcıyordum 2-3 gıbı yıyordum kahvaltımı :( sımdı okula gıtcem artk duzgunce devamsızlık yapmadan. daha duzenlı olacagımı umuyorum..
inş sen gıbı guzel sonuclar alırım..

sende azımle devam et arkadasım istedıgın kıloya ulascak ve cıtı pıtı bı kız olup hepımıze ornek olacaksın :) sana guvenıyoruz opuyorumnanaktan

Öğle: Etli taze fasülye, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt (yok, yemekle içmedim öncesinde içtim :)Ara: 1 d. ekmek, 1 d. peynir

Spor: Yok. İşler vardı onları yaptım. Ama spora gitsem çok güzel incelecek gibi hissediyordum kendimi yaa. Keşke gitseydim. Yarın da gidemeyeceğim. İnşallah Salı günü giderim.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tmm canım ozelden yollıyayım :))
70 ustu alırsın umarım ya.. onemlı olan bıldıgım kadarıyla zaman aleste..
yetıstırmıssen ıstedıgın sonucu alırsın inş ;)

öğretmen olduktan sonra devam etmek üni.de gercekten cok guzel. kazanıp devam edersın inş canım.. lısede bı hocamız vardı 40 yasındaydı adam ama hala okuyordu. cografya ogretmenıydı hukuk bıtırmıs avukatlık yapıyordu bızı okuturkende sıyasaldaydı heralde sıyasalda bıtmıstır :D o donemde komık gelıyordu ne okuyor hala falan dıyede insan üni.ye gelınce anlıyor. insana tek engel kendısı cunku ;)

Teşekkür ederim canım, güzel dileğin için :))))))) Zaman zar zor yetti vallahi :)))

selamlar dediğim gibi dikkat ettim bugün umarım işe yarar.

Ethoscuğum, nasılsın canım? Fire vermemene çok sevindim :)))))

Öğle: Etli taze fasülye, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt (yok, yemekle içmedim öncesinde içtim :)
Ara: 1 d. ekmek, 1 d. peynir

Canım, herzamanki gibi afiyet olsun, çok güzel beslnemişsin :))))

Kızlar, dün gece bir kaçamağım oldu. 23.30 gibi kabus görerek uyandım. Kendime gelebilmem için zaman geçti. Sonra da uyuyamadım ve acıkmaya başladım.2 tane yeni dünya yedim. Siz de o saatlerde buradaymışsınız. Keşke gelseydim.
Şimdi de kahvaltımı yapıyorum. Tabi önce suyumu ve cevizimi yedim.
Akşamüstü 16.30 da diyetisyene gideceğim. Sanırım Taylorcığım da gidecek, hadi rastgele.....

günaydin kizlar nasilsiniz ben hic iyi degilim hava yine kötü bana inat yapar gibi dün bütün gün tek basima gecirdim bir insanin esi bu kadar mi anlayissiz olur ya beni birakti mac bakmaya gitti ne yapacam ben bu adami

günaydin kizlar nasilsiniz ben hic iyi degilim hava yine kötü bana inat yapar gibi dün bütün gün tek basima gecirdim bir insanin esi bu kadar mi anlayissiz olur ya beni birakti mac bakmaya gitti ne yapacam ben bu adami

günaydın canım hiç üzülme biliyosun durumları benimkide cuma günü ne alayım sana deyip durdu cumartesi gitti annesine buzdolabı ve bulaşık makinası siparişi verdi pazar günü kahvaltıyı ben hazırladım
allahtan çay vardı da beraber geçirmedik bide bana sürekli geziyorsun hediye işte sana dedi ama ben bugün lafı soktum kötü bir kelime ama olsun

herkesin kendi anası işte kızımda bana bende anama sende kendi anana dedim kızımda büyüyecek bana bir demet çiçek alacak nasıl olsa dedim gık yok daha bunlar iyi günlerii alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

merhaba kızlar moralim çok bozuk sabah tartıda 1 kilo fazla çıktım regl dönemim de değil nerde yanlış yapıyorum bi bilsem sorunu da çözücem ama diyetisyene gitme kararı aldım babamda okeyledi iyi ve uygun ücretli bir diyetisyen arıyorum ankarada ankaradaki arkadaşlarım bu konudaki bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim çünkü ciddi anlamda moralim bozuldu :((

Kızlar, dün gece bir kaçamağım oldu. 23.30 gibi kabus görerek uyandım. Kendime gelebilmem için zaman geçti. Sonra da uyuyamadım ve acıkmaya başladım.2 tane yeni dünya yedim. Siz de o saatlerde buradaymışsınız. Keşke gelseydim.
Şimdi de kahvaltımı yapıyorum. Tabi önce suyumu ve cevizimi yedim.
Akşamüstü 16.30 da diyetisyene gideceğim. Sanırım Taylorcığım da gidecek, hadi rastgele.....
cnm hayır olsun rüyadanda korkmuşsunn kacamak sayılmaz masumm bi kaçamak cnmm inşş güzel sonuçlarla gelirsinn sende taylordo
cnm hepsi aynı takma boşerr
günaydın canım hiç üzülme biliyosun durumları benimkide cuma günü ne alayım sana deyip durdu cumartesi gitti annesine buzdolabı ve bulaşık makinası siparişi verdi pazar günü kahvaltıyı ben hazırladım
allahtan çay vardı da beraber geçirmedik bide bana sürekli geziyorsun hediye işte sana dedi ama ben bugün lafı soktum kötü bir kelime ama olsun

herkesin kendi anası işte kızımda bana bende anama sende kendi anana dedim kızımda büyüyecek bana bir demet çiçek alacak nasıl olsa dedim gık yok daha bunlar iyi günlerii alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

evet cnm herkesin kendi annesi ama hakediyolar bazılarıı benim kaynanam buğüne kadar ban iğne almamıştır doğumumda bile doğum günü felan aramaz zatenn 2 senedir her annler günü arar hediyesini alırdım baktım bişey görmüyorum bende almadım anneme aldık blander seti eşimde bişey demedi saolsunn ama görüyo oda aradı dün bende kutladımm bana bide laf söyledii anne olunca anladın mı diye neyi anlcaksamm alem yaa sen anlaa beni araa bide ilk annler günün diyeee saolsun eşimm bana bişey almadı ama olsa imkan ay sonu malümm

Son düzenleme:
Back