Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öyle birtanem de benimkinin anasi bburda degil allah tan ya sabah insan beraber bir kahvalti yapar degil mi oda yoktu aman ne yapalim böyle geldi böyle gidecek
öyle valla elecigim en iyisi bile ayni dün o kadar cok üzükdüm agladimki en mutlu olmam günde bütün gün tek basima oturdum kimsem yokki derdini anlat ama allahtan cocuklarim yanimda insan bazen o kadar cok ariyorki yaninda bir dostu dert ortagi olsun

Son düzenleme:
selam kızlar sanırım aynı durumları yaşıyoruz ya allahtan ben ailemin yanına geldim yoksa bende yalnız olacaktım eşim yurtdışına gitti dün 1 hafta yok.neyse ama kayınvalideler aynı ya hiçbi zaman aramazlar sormazlar ha var ha yok bende artık aramıyorum bana ne ya herşey karşılıklı gerçekten bu rada dikkat etmeye devam bakalım ne olacak gerçi tartım yok burada bi yerden bakarım artık

cnm benimde kimsem yokk ailem uzaktaa senede 1 kere anca cnm eşim varbi napcam mecburuz işte eşlerimizinde anlayıslı olması lazımbu konudaa takma kafana bende takıyorumbidaha kendimi üzüyorum midemden çıkıyo acısı migren oldum üzülmekten

cnmm allah kavuştursun benim eşimde gitti 10 gün yokk aramayanı aramıcaksın iyi niyetini kullanıyolar cnmm dedğin gibi karşılıklı hep bir taraf olmuyooo dikat et cnm verdiklerini alma sakınnn:))) bende eşim yok vereceğim geldiğinde fark edecek kadarr olurum inşş :dance:

slm kızlar sabahtan beridir burdayım ama yazamadım malesef. umarım herkesler iyidir. anneler günümüzü kutlayan arkadaşlarıma çok teşekkürederim. bende kutluyorum annelerimizi ve anne adaylarımızı. sıradan birgündü benim için. hediye falanda almadım. oğlumun büyümesini beklicem ve 2 tane çocuk daha yapıcam. kaydirigubbakcemile3 hediye alabilmek için.
neyse buralardayım öptüm sizleri.

Son düzenleme:
boşverin arkadaşlar ben kendime gittim hediye aldım kızım iki gün boyunca günümü kutladı o bana yetti şarkılar şiirler hele dün anneciğim bugün senin günün ben seni rahatsız etmeyim dedi babası bi laf söyledi aslında beni kırmadı ama kızım salondan koşa koşa geldi babaaaa diye bibağırdı sen annemi üzemezsin hemen özür dilemelisin çok ayıp dedi oda kızım ben bişey demedim dedi ama benim kız dururmu baba ben duydum neden annemi hep üzüyorsun dedi ya bana en büyük hediye o oldu
bak dedim yetişiyor sakın bana bilaf söyleme aranızı böylle açarım dedim ama gülmekten de yerlere yattım kızımın o tavrı edası ona yeterince cevaptı

kayınvalide yi görümceleri hiç saymıyorum onlar beni aramazsa ben hiç aramam kayınvalideyi eşim yanımda aradı kutlamadım anneler gününü o benimkini kutlayınca sizinkide kutlu olsun dedim eşimede dedim zaten annene giderim ama ablan benim için bitmiştir yaşlandıkça evliliğimiz cevap verme yeteneğimde son sürat hızlanıyorrr:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Canım benim ağzından bal damlıyor. Sabah sabah mutlu oldum valla. Sen de beni çok güzel motive ettin. ınşallah çıtı pıtı süzüleceğiz hep beraber :) hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

gunaydıııın...

herkese iyi bi hafta diliyorum...

Canım gece sen kapatmışsın, sabah sen açmışsın forumu :) Uykunu alıyor musun? Benim kilomu neredyese yemek ve spordan bile çok etkiliyor uyku.

Canım o kaçamak değil ki. Bana diyetisyen özellikle "eğer en son aradan sonra 3-4 saat geçmişse ve acıkmışsan sakın aç kalma süt, meyve vb. şeyler ye" dedi. Ben diyetisyene yarın gidiyorum canım. Bundan sonra da haftada bir gideceğim. Bakalım seninki neler diyecek bugün.

günaydin kizlar nasilsiniz ben hic iyi degilim hava yine kötü bana inat yapar gibi dün bütün gün tek basima gecirdim bir insanin esi bu kadar mi anlayissiz olur ya beni birakti mac bakmaya gitti ne yapacam ben bu adami

Ya bunların hepsi böyle galiba. Sonradan da değişmiyorlar. Daha çocukken daha duyarlı yetiştirmek lazım. Bizim oğullarımız böyle olmaz inşallah.

Canım boşver, senin eşinle aran iyi olsun da en önemlisi o.

Ailenin yanında olman çok iyi olmuş. Bir tartı bul canım. O yoksa bile mezura bul da kilo alıyor musun veriyor musun haberin olsun. Abartırsan düzene girmesi daha kolay olur.

Canım celudar diyetisyeninden memnun galiba. Bir de internette tavsiye yazarsan bir site çıkıyor. Orada Ankara'daki 5-6 diyetisyeni çok övmüşler. Buraya isimler yazmıştım ama şimdi siliyorum rekalm olmasın diye. Şimdiye okumuşsundur zaten :) Zaten o siteden kendin de bulursun.

Canım ne güzel kalabalık aile olacaksınız. Çok hoş. Hayırlısıyla Allah gönlüne göre versin inşallah.

Son düzenleme:
Şu ana kadar diyete uydum. Şimdi yeşil çay vakti.

Son düzenleme:
kızlar sitenin anneler günü çekilişine katılmıştım ve adcığımında bildiği gibi büyük bir hüsranla karşılaşmıştımm ama biliyordum daha fazlası bana gelecekti ve bugünn süpriz bir şekilde geldii

5.takım kaptanı kalisteciğim canım ablam öyle güzel şeyler almışki kocammın yaptığını bile unuttum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bakın bunlarda hediyelerimmm

http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...neler-gunu-iste-hediyelerimiz-resimli-68.html

Çok güzel, çok şirin hediyeler bunlar. Güle güle kullan canım. Üzülmüştün ama şimdi bu güzel hediyelerle çok güzel telafi olmuş.

günaydin kizlar nasilsiniz ben hic iyi degilim hava yine kötü bana inat yapar gibi dün bütün gün tek basima gecirdim bir insanin esi bu kadar mi anlayissiz olur ya beni birakti mac bakmaya gitti ne yapacam ben bu adami

Çok üzüldüm canım. Dün tabi ki çok özel bir gündü. Eşin de tabi ki yanında olmalıydı. Bunlar çocukluktan böyle rahat yetiştiriliyorlar. Hanımlarının kıymetini ileride anlıyorlar. Senin canın sağolsun. Evladın var yanında. Umuyorum eşin ileride gerekli hassasiyeti gösterecek.

Allah sabır versin valla canım. Kolay değil. Çok da ağır konuşmamışsın yani. Neyse gaza getiriyor gibi olmayayım ))/ Anlayacak o senin değerini, bak gör...

Canım, çok üzüldüm. Yabancı ülkedesin, istediğin kadar uzun zaman orada kal, en yakınlarının, sevdiklerinin dostluğunu aratmayacak birini bulmak çok zor. umuyorum bugün moralin ve hava daha iyidir )))

Canım, açık bir şekilde isim yazamıyoruz forum gereği. Reklam gibi görünmesin diye herhalde. sonra uyarı alabiliriz. İstersen isimleri silebilirsin )))) özelden yazabilirsin ama ))))
Diyet demişken diyetisyenime geldim, sıradayım ))) hadi rastgele.... Üzülmesem bari diyorum

canım celudardan bilgi almıştım ancak orası hem baya uzak hem de randevu almak zormuş üstelik vücut analizi de yaptırmam gerekiyor anladığım kadarıyla orada yapılmıyor..
bu arada birkaç saattir nette diyetisyenler hakkında bilgi topluyorum bu yazdıklarından 2 tanesi hakkında ben de güzel övgüler okudum ancak şu an için ücret de benim için önemli bu konuda nasıl bilgi alabilirim acaba telefonla ücret konusunda bilgi verirler mi bilemedim bilmiyorumkismile her diyetisyenin ücreti farklıdır sanırım aklımda bi fiyat bulunması açısından özel olmazsa sana sorayım canım sen aylık ne kadar ücret ödüyorsun veya seans başı mı?

Melzeyitim, canım.... Hediyelerine bakamadım, cep telefonundan iyi anlamam diye düşündüm. Eve gider gitmez bakacağım ))) kallistem özenli ve titizdir, eminim sana çok güzel şeyler göndermiştir )))) yüzünün gülmesine çok sevindim canım ))))

Kızlar, diyetisyenden çıktım, gram verememişim. Koruma programı olsa bu kadar olurdu dedi dr. Yeni programımı eve gidlnce yazarım. Moralim bozuk ((

canım kapsamlı kan tahlilin yapıldı mı biliyosun herhangi bir değerin eksik ya da fazla olması da kiloyu başlı başına etkiliyo bozma moralini verirsin canım benim

cnm güle güle kulan çok güzelmiş hediyelerinn
Kızlar, diyetisyenden çıktım, gram verememişim. Koruma programı olsa bu kadar olurdu dedi dr. Yeni programımı eve gidlnce yazarım. Moralim bozuk ((

cnm bozma moralini verirsin tam uyuyosun pes etme sakınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…