öyle birtanem de benimkinin anasi bburda degil allah tan ya sabah insan beraber bir kahvalti yapar degil mi oda yoktu aman ne yapalim böyle geldi böyle gidecekgünaydın canım hiç üzülme biliyosun durumları benimkide cuma günü ne alayım sana deyip durdu cumartesi gitti annesine buzdolabı ve bulaşık makinası siparişi verdi pazar günü kahvaltıyı ben hazırladım
allahtan çay vardı da beraber geçirmedik bide bana sürekli geziyorsun hediye işte sana dedi ama ben bugün lafı soktum kötü bir kelime ama olsun
herkesin kendi anası işte kızımda bana bende anama sende kendi anana dedim kızımda büyüyecek bana bir demet çiçek alacak nasıl olsa dedim gık yok daha bunlar iyi günlerii alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
öyle valla elecigim en iyisi bile ayni dün o kadar cok üzükdüm agladimki en mutlu olmam günde bütün gün tek basima oturdum kimsem yokki derdini anlat ama allahtan cocuklarim yanimda insan bazen o kadar cok ariyorki yaninda bir dostu dert ortagi olsuncnm hayır olsun rüyadanda korkmuşsunn kacamak sayılmaz masumm bi kaçamak cnmm inşş güzel sonuçlarla gelirsinn sende taylordo
cnm hepsi aynı takma boşerr
evet cnm herkesin kendi annesi ama hakediyolar bazılarıı benim kaynanam buğüne kadar ban iğne almamıştır doğumumda bile doğum günü felan aramaz zatenn 2 senedir her annler günü arar hediyesini alırdım baktım bişey görmüyorum bende almadım anneme aldık blander seti eşimde bişey demedi saolsunn ama görüyo oda aradı dün bende kutladımm bana bide laf söyledii anne olunca anladın mı diye neyi anlcaksamm alem yaa sen anlaa beni araa bide ilk annler günün diyeee saolsun eşimm bana bişey almadı ama olsa imkan ay sonu malümm
cnm benimde kimsem yokk ailem uzaktaa senede 1 kere anca cnm eşim varbi napcam mecburuz işte eşlerimizinde anlayıslı olması lazımbu konudaa takma kafana bende takıyorumbidaha kendimi üzüyorum midemden çıkıyo acısı migren oldum üzülmektenöyle birtanem de benimkinin anasi bburda degil allah tan ya sabah insan beraber bir kahvalti yapar degil mi oda yoktu aman ne yapalim böyle geldi böyle gidecek
öyle valla elecigim en iyisi bile ayni dün o kadar cok üzükdüm agladimki en mutlu olmam günde bütün gün tek basima oturdum kimsem yokki derdini anlat ama allahtan cocuklarim yanimda insan bazen o kadar cok ariyorki yaninda bir dostu dert ortagi olsun
selam kızlar sanırım aynı durumları yaşıyoruz ya allahtan ben ailemin yanına geldim yoksa bende yalnız olacaktım eşim yurtdışına gitti dün 1 hafta yok.neyse ama kayınvalideler aynı ya hiçbi zaman aramazlar sormazlar ha var ha yok bende artık aramıyorum bana ne ya herşey karşılıklı gerçekten bu rada dikkat etmeye devam bakalım ne olacak gerçi tartım yok burada bi yerden bakarım artık
canım yaa benı oyle motıve edıyorsun kı anlatamam cok saol yaa opuyorumnanaktan
o zaman ben aynı oranda yurumelerıme devam edeyım... sımdı asırı spora yuklenıp bırden bırseyler verıp sonrasında sporu azaltınca almaktanda korkuyorum.. 70lileri gorene kadar bu oranda arada arttırarak devam edeyım inş :)
yemek saatlerınde de ben 2-3 saat koyuyrdum hep ama kahvaltı sabah hıc yapasım gelmedıgı ıcın cok gece bıraktıgım oluyordu ozellıkle bu bı kac gundur buraya da ondan yazasım gelmıyordu hıc. mesela 11 de kalkıyordum anca su falan ıcıyordum 2-3 gıbı yıyordum kahvaltımısımdı okula gıtcem artk duzgunce devamsızlık yapmadan. daha duzenlı olacagımı umuyorum..
inş sen gıbı guzel sonuclar alırım..
sende azımle devam et arkadasım istedıgın kıloya ulascak ve cıtı pıtı bı kız olup hepımıze ornek olacaksın :) sana guvenıyoruz opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gunaydıııın...
herkese iyi bi hafta diliyorum...
Kızlar, dün gece bir kaçamağım oldu. 23.30 gibi kabus görerek uyandım. Kendime gelebilmem için zaman geçti. Sonra da uyuyamadım ve acıkmaya başladım.2 tane yeni dünya yedim. Siz de o saatlerde buradaymışsınız. Keşke gelseydim.
Şimdi de kahvaltımı yapıyorum. Tabi önce suyumu ve cevizimi yedim.
Akşamüstü 16.30 da diyetisyene gideceğim. Sanırım Taylorcığım da gidecek, hadi rastgele.....
günaydin kizlar nasilsiniz ben hic iyi degilim hava yine kötü bana inat yapar gibi dün bütün gün tek basima gecirdim bir insanin esi bu kadar mi anlayissiz olur ya beni birakti mac bakmaya gitti ne yapacam ben bu adami
günaydın canım hiç üzülme biliyosun durumları benimkide cuma günü ne alayım sana deyip durdu cumartesi gitti annesine buzdolabı ve bulaşık makinası siparişi verdi pazar günü kahvaltıyı ben hazırladım
allahtan çay vardı da beraber geçirmedik bide bana sürekli geziyorsun hediye işte sana dedi ama ben bugün lafı soktum kötü bir kelime ama olsun
herkesin kendi anası işte kızımda bana bende anama sende kendi anana dedim kızımda büyüyecek bana bir demet çiçek alacak nasıl olsa dedim gık yok daha bunlar iyi günlerii alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
cnm hayır olsun rüyadanda korkmuşsunn kacamak sayılmaz masumm bi kaçamak cnmm inşş güzel sonuçlarla gelirsinn sende taylordo
cnm hepsi aynı takma boşerr
evet cnm herkesin kendi annesi ama hakediyolar bazılarıı benim kaynanam buğüne kadar ban iğne almamıştır doğumumda bile doğum günü felan aramaz zatenn 2 senedir her annler günü arar hediyesini alırdım baktım bişey görmüyorum bende almadım anneme aldık blander seti eşimde bişey demedi saolsunn ama görüyo oda aradı dün bende kutladımm bana bide laf söyledii anne olunca anladın mı diye neyi anlcaksamm alem yaa sen anlaa beni araa bide ilk annler günün diyeee saolsun eşimm bana bişey almadı ama olsa imkan ay sonu malümm
selam kızlar sanırım aynı durumları yaşıyoruz ya allahtan ben ailemin yanına geldim yoksa bende yalnız olacaktım eşim yurtdışına gitti dün 1 hafta yok.neyse ama kayınvalideler aynı ya hiçbi zaman aramazlar sormazlar ha var ha yok bende artık aramıyorum bana ne ya herşey karşılıklı gerçekten bu rada dikkat etmeye devam bakalım ne olacak gerçi tartım yok burada bi yerden bakarım artık
merhaba kızlar moralim çok bozuk sabah tartıda 1 kilo fazla çıktım regl dönemim de değil nerde yanlış yapıyorum bi bilsem sorunu da çözücem ama diyetisyene gitme kararı aldım babamda okeyledi iyi ve uygun ücretli bir diyetisyen arıyorum ankarada ankaradaki arkadaşlarım bu konudaki bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim çünkü ciddi anlamda moralim bozuldu(
slm kızlar sabahtan beridir burdayım ama yazamadım malesef. umarım herkesler iyidir. anneler günümüzü kutlayan arkadaşlarıma çok teşekkürederim. bende kutluyorum annelerimizi ve anne adaylarımızı. sıradan birgündü benim için. hediye falanda almadım. oğlumun büyümesini beklicem ve 2 tane çocuk daha yapıcam. kaydirigubbakcemile3 hediye alabilmek için.
neyse buralardayım öptüm sizleri.
kızlar sitenin anneler günü çekilişine katılmıştım ve adcığımında bildiği gibi büyük bir hüsranla karşılaşmıştımm ama biliyordum daha fazlası bana gelecekti ve bugünn süpriz bir şekilde geldii
5.takım kaptanı kalisteciğim canım ablam öyle güzel şeyler almışki kocammın yaptığını bile unuttum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bakın bunlarda hediyelerimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...neler-gunu-iste-hediyelerimiz-resimli-68.html
Çok güzel, çok şirin hediyeler bunlar. Güle güle kullan canım. Üzülmüştün ama şimdi bu güzel hediyelerle çok güzel telafi olmuş.
günaydin kizlar nasilsiniz ben hic iyi degilim hava yine kötü bana inat yapar gibi dün bütün gün tek basima gecirdim bir insanin esi bu kadar mi anlayissiz olur ya beni birakti mac bakmaya gitti ne yapacam ben bu adami
günaydın canım hiç üzülme biliyosun durumları benimkide cuma günü ne alayım sana deyip durdu cumartesi gitti annesine buzdolabı ve bulaşık makinası siparişi verdi pazar günü kahvaltıyı ben hazırladım
öyle birtanem de benimkinin anasi bburda degil allah tan ya sabah insan beraber bir kahvalti yapar degil mi oda yoktu aman ne yapalim böyle geldi böyle gidecek
öyle valla elecigim en iyisi bile ayni dün o kadar cok üzükdüm agladimki en mutlu olmam günde bütün gün tek basima oturdum kimsem yokki derdini anlat ama allahtan cocuklarim yanimda insan bazen o kadar cok ariyorki yaninda bir dostu dert ortagi olsun
Canım benim ağzından bal damlıyor. Sabah sabah mutlu oldum valla. Sen de beni çok güzel motive ettin. İnşallah çıtı pıtı süzüleceğiz hep beraber :) hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
Canım gece sen kapatmışsın, sabah sen açmışsın forumu :) Uykunu alıyor musun? Benim kilomu neredyese yemek ve spordan bile çok etkiliyor uyku.
Canım o kaçamak değil ki. Bana diyetisyen özellikle "eğer en son aradan sonra 3-4 saat geçmişse ve acıkmışsan sakın aç kalma süt, meyve vb. şeyler ye" dedi. Ben diyetisyene yarın gidiyorum canım. Bundan sonra da haftada bir gideceğim. Bakalım seninki neler diyecek bugün.
Ya bunların hepsi böyle galiba. Sonradan da değişmiyorlar. Daha çocukken daha duyarlı yetiştirmek lazım. Bizim oğullarımız böyle olmaz inşallah.
Canım boşver, senin eşinle aran iyi olsun da en önemlisi o.
Ailenin yanında olman çok iyi olmuş. Bir tartı bul canım. O yoksa bile mezura bul da kilo alıyor musun veriyor musun haberin olsun. Abartırsan düzene girmesi daha kolay olur.
Canım celudar diyetisyeninden memnun galiba. Bir de internette tavsiye yazarsan bir site çıkıyor.
Canım ne güzel kalabalık aile olacaksınız. Çok hoş. Hayırlısıyla Allah gönlüne göre versin inşallah.
Canım celudar diyetisyeninden memnun galiba. Bir de internette tavsiye yazarsan bir site çıkıyor. Orada Ankara'daki 5-6 diyetisyeni çok övmüşler. Esra Gültekin, Merve Tığlı, Ferin Batman, Elvan Odabaşı, Songül Kanımtürk, Hatice Karslıoğlu, vs.
canım kapsamlı kan tahlilin yapıldı mı biliyosun herhangi bir değerin eksik ya da fazla olması da kiloyu başlı başına etkiliyo bozma moralini verirsin canım benim
cnm güle güle kulan çok güzelmiş hediyelerinnkızlar sitenin anneler günü çekilişine katılmıştım ve adcığımında bildiği gibi büyük bir hüsranla karşılaşmıştımm ama biliyordum daha fazlası bana gelecekti ve bugünn süpriz bir şekilde geldii
5.takım kaptanı kalisteciğim canım ablam öyle güzel şeyler almışki kocammın yaptığını bile unuttum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bakın bunlarda hediyelerimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...neler-gunu-iste-hediyelerimiz-resimli-68.html
Kızlar, diyetisyenden çıktım, gram verememişim. Koruma programı olsa bu kadar olurdu dedi dr. Yeni programımı eve gidlnce yazarım. Moralim bozuk ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?