Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 4 siyah zeytin, 1 tatlı kaşığı reçel, domates
Ara: 1 elma
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 1 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Kıymasız kabak yemeği, 1 d. peynir, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: 2 elma
Yemek yanlışlarım: Sabah kahvaltıyı 30 dk geç yaptım. Öğle yemeğinde 1 porsiyon protein eksik oldu.
Spor:
5 dakika bisiklet (ısınma için)
Esneme hareketleri
300 mekik (100 X 1, 75 X 2, 50 X 1)
50'şer tane sağa ve sola yanları eritmek için hareket (bel için)
100'er tane kalça hareketi (bacağı kaldırıp indirip kalçayı sıkıştırmak en sonunda da bacağı 20 saniye havada bekletmek) (50 X 2)
Aletlerde düşük ağırlıkta bacaklarımın iç ve dış taraflarını 100'er kez çalıştırdım
60 dakika koşu bandında çok hızlı yürüyüş, ara sıra koşma
Esneme hareketleri
:lepi: :lepi: :lepi:
Öğle: 2 porsiyon et, 1 içli köfte (1 porsiyon et, 1 porsiyon karbonhidrat), salata, 1 b. süt
Akşam: 1 d. peynir, 1 d. ekmek, domates, yarım b. yoğurt
Ara: 2 porsiyon kivi
Yemek yanlışlarım: Kahvaltıyı 25 dk. geç yaptım. Birkaç gün önce de yine geç yapmıştım, sanırım onu yazmayı unuttum. Akşam yemeğimde sebze yemeği eksik kaldı. Gece saat 22:00 olmuştu ve hiç yiyecek halim yoktu. Ama keşke yeseymişim, şimdi acıktım.
Spor: 60 dk hızlı hızlı yürüyüş
Kızlar dün yorgun argın spor salonuna gittim. Kendimi çok takdir ettim. Bir de uykumu düzene sokup kahvaltılarımı zamanında yaptım mı tamamdır.
Canım, gene çok güzel yemişsin. Afiyet olsun.
Taylorcım, kilo vermenin durmasına diyetisyenin ne diyor? Belki vücudun direnmeye başlamıştır, geçici bir durum da olabilir ya da dediğin gibi olabilir. Haftada bir gitsen diyetisyenin daha sık menünü değiştirecekti, vücudun daha hızlı çalışacaktı. Sen diyetisyenin dediğine göre davran. Bir yorumu vardır, kesin.
canlarım herkese günaydın. umarım iyisinizdir.nurcum kilonun gitmemesi almaktan iyidir. mesela ben almışım. kilom 57.
buralarda olmaya çalışırım bugün epey yoğun olacağım.öpüldünüz.
merhaba kizlar nasilsninz ben yorgunum dün kuzumun dislerin cektiler tüm bayilttilar ay cok kötü bir duyguymus ya alttan 4 tane cektiler üstleri doldurdular ama ne kadar cok agladi sabah da kontrele gittik iyiymis
ben kilo vermisim kizlar isterseniz takima dönebilirim nact canim bir bak pek fazla paylasimda bulunamam ama isten geldikten sonra biraz girerim
kilom 63.7 ciktim sabah
offf aslında benim de o kadar yiyesim var ki ama kendimi frenliyorum canım yesem de azar azar tadımlık almaya çalışıyorum sınav zamanları cidden zor oluyor
olsun canım önemli olan yine de vermek ben 2 gündür yine sabit çıkıyorum sinir oldum birkaç gün çorba + salata şeklinde besleneyim diyorum bakalım faydası olacak mı
Çok güzel uçtuk canım :)))) Benim gerçekten matematiğe çalışmam lazım :))))
Bi de pazar günü alese gireceğim. Hesaplamamdan anladığın üzere daha matematiğe başlamadım :))))))))))))))
Nerelerdesiniz kızlar? 3. yeşil çayımı da bitirdim. Artık yarım litre suyumu da içersem süper olur..
kızlar gunaydın dun tum gun yoldaydık giremedim nete kötü haberlerde aldık dedem düşüp kalçayı kırmış hastanede ona uğradık pazartesi ameliyat olacak sonra bakacağız işte.ben kiloma baktım ama bildiremedim 73.8 olmuşum zaten internetim yok pek giremeyebilirim ama buradan kopmak da istemiyorum kilo alırsam diye korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum
sağolun kızlar evet izne ayrılayım ben ama fırsat bulursam girerim kilo bildirimlrimi yaparım neler yaptığımı yazarım
hergun ne yemek yapcam derdı sınır bozucu. bırde erkek kardesım herseyı yemıyor. annemler sukur yolda inş sag salım yarın kahvaltıda olacaklar cooook sukur..
erkek arkadasımlada ayrıldık galıba
taylor muthıssın arkadasım yaaa sporuna bayıldııım :)))
gercekten tebrık edıyorum.. bu kadar kıloyu ben gıbı yata yata vermeye calısmamıssın
senı ornek almam lazım :))
cıdden bravo yanı olumunekankayizsmile
ii akşamlarrr kilo alıyorum yada kendimi öle programlıyorum (
hergun ne yemek yapcam derdı sınır bozucu. bırde erkek kardesım herseyı yemıyor. annemler sukur yolda inş sag salım yarın kahvaltıda olacaklar cooook sukur..
erkek arkadasımlada ayrıldık galıba
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Akşam: Kıymasız kabak yemeği, 1 d. peynir, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: 2 elma
Yemek yanlışlarım: Sabah kahvaltıyı 30 dk geç yaptım. Öğle yemeğinde 1 porsiyon protein eksik oldu.
Spor:
5 dakika bisiklet (ısınma için)
Esneme hareketleri
300 mekik (100 X 1, 75 X 2, 50 X 1)
50'şer tane sağa ve sola yanları eritmek için hareket (bel için)
100'er tane kalça hareketi (bacağı kaldırıp indirip kalçayı sıkıştırmak en sonunda da bacağı 20 saniye havada bekletmek) (50 X 2)
Aletlerde düşük ağırlıkta bacaklarımın iç ve dış taraflarını 100'er kez çalıştırdım
60 dakika koşu bandında çok hızlı yürüyüş, ara sıra koşma
Esneme hareketleri
:lepi: :lepi: :lepi:
Öğle: 2 porsiyon et, 1 içli köfte (1 porsiyon et, 1 porsiyon karbonhidrat), salata, 1 b. süt
Akşam: 1 d. peynir, 1 d. ekmek, domates, yarım b. yoğurt
Ara: 2 porsiyon kivi
Yemek yanlışlarım: Kahvaltıyı 25 dk. geç yaptım. Birkaç gün önce de yine geç yapmıştım, sanırım onu yazmayı unuttum. Akşam yemeğimde sebze yemeği eksik kaldı. Gece saat 22:00 olmuştu ve hiç yiyecek halim yoktu. Ama keşke yeseymişim, şimdi acıktım.
Spor: 60 dk hızlı hızlı yürüyüş
:lepi::lepi:Kızlar dün yorgun argın spor salonuna gittim. Kendimi çok takdir ettim. Bir de uykumu düzene sokup kahvaltılarımı zamanında yaptım mı tamamdır.
Canım 2 haftada bir gittiğim için en son gittiğimde vermiş görünüyordum. Bir de bir önceki gidişimde çok şişken ve akşama doğru gitmiştim. En gittiğimde şiş değildim ve sabah gittim. 1.4 kilo vermiş görünüyordum. Bu hafta yine akşama doğru gideceğim. Şiş değilim çok şükür. Ama bu sefer vermediğim anlaşılır sanırım. Ama bundan sonra haftada bir gideceğim. ınşallah o da farkettirir.
Canım sen diyeti bırakma olur mu? Çünkü veremeyince diyeti değiştiriyorlar, verdirinceye kadar uğraşıyorlar. Onların dediğini yapmak bizim sorumluluğumuz, zayıflatmak/kilo verdirmek onların sorumluluğu.
ıyi sınavlar canım, başarılar diliyorum.
Nac canım ben ne kadar su içtiğimi yazmıyorum ama çok içiyorum. Bugün 4 litre olmuştur. Havalar ısındıkça daha çok içiyorum. Yazın 5-6 litre olduğu oluyor.
Annenlerin geliyor olmasına sevindim canım. Erkek arkadaşınla umarım ayrılmamışsınızdır. Hayırlısı olsun. Ama sen iyisin gibi geldi. Önemli olan o. İnsan kendi için iyi olanı daha iyi biliyor.
Çok sağol canım. Keşke haftada 3 gün yapabilsem. Müthiş olur. Hem de insan kendini o kadar iyi hissediyor ki. Zor olan kısmı başlamak. Başlayınca kendiliğinden geçiyor hepsi. Sen de çok iyi yürüyorsun canım.
Öncelikle canım, annenler gelecek diye çok sevindim, gözün aydın :)))
Erkek arkadaşınla ne oldu canım? Ne güzel, Çorum'a gitmiştin, mutluydun?
Herşey düzelir canım, bozma sakın moralini
herkese kocaman günaydin ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
bugün hicbirsey düsünmeyin gönlünüzce yasayin
selam kızlar anneler gününüz kutlu olsun ve daha nice güzel sağlıklı bebeklerimizle birlikte anneler günü görmek dileğiyle... ben dün resmen hamurişi günü yaptım kahvaltıda börekler öğlen pastalar akşam mantı tam hamur günü oldu ama bugün DURRRRRR dedim. ve başladım yine 2 dilim ekmek 1 yumurta 5 zeytin pekmez az havuç 1 salatalık çay artık yola devam bir de spor yapabilsm düzeni oturtsam başlarım hemen
günaydınkızla nasılsınızz dün giremedimm evdeydik ama vakit olmaddı dün neler yediğimi yazayımm
kahvaltıı 1dilim ekmek,domates,biber,yumurta peynir 4 zeytinn
öğlenn saat 4gibi yedim ve akşamada yemedimm felah köftesi 1 tabakk
aralardaa nescafe,bol suu yeşil cayı içmeyi unutuyorumm 3 gündür
tempolu olmasada yarım saat yürüyüşş
kızlar bütün annelerin anneler günü kutlu olsunn benimde ilk anneler günümm
herkese kocaman günaydin ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
bugün hicbirsey düsünmeyin gönlünüzce yasayin
selam kızlar anneler gününüz kutlu olsun ve daha nice güzel sağlıklı bebeklerimizle birlikte anneler günü görmek dileğiyle... ben dün resmen hamurişi günü yaptım kahvaltıda börekler öğlen pastalar akşam mantı tam hamur günü oldu ama bugün DURRRRRR dedim. ve başladım yine 2 dilim ekmek 1 yumurta 5 zeytin pekmez az havuç 1 salatalık çay artık yola devam bir de spor yapabilsm düzeni oturtsam başlarım hemen
Canım, öncelikle senin de anneler günün kutlu olsun :))))
sabah geldıler sukur sarıldım annecıgıme :)) artık bugun ne yapsam derdı bitti
erkek arkadasımlada bı kac aydır sorunlarımız vardı.. en son kı bulusmamızda sorunları halletme adınaydı. gayette guzeldı ama bulusmadn sonra hıc bırsey degısmedı.. boyle daha mutlu olacagıma ınanıyorum inşallah.. o uzuluyor sadece o yuzden mutsuzum. ama gecer inş kısa zamanda üzüntüsü oda anlar artık olmıycagını
bol bol romana hikayeye derse kendımı verıp dusunmemeye calıscam :))
herseyın hayırlısı artık bakalım..
taylor bende saatlerce spor yapmak ıstıyorum yaa ayagım daha ıyı baslarım yarına heralde :))
herkesin anneler gunu kutlu olsun opuyorumnanaktan
ethos neyse 1 gunun ardından durmussun canım. o pastaların kalanları vardır mutlaka aman yaklasma canıım :))
günaydınkızla nasılsınızz dün giremedimm evdeydik ama vakit olmaddı dün neler yediğimi yazayımm
kahvaltıı 1dilim ekmek,domates,biber,yumurta peynir 4 zeytinn
öğlenn saat 4gibi yedim ve akşamada yemedimm felah köftesi 1 tabakk
aralardaa nescafe,bol suu yeşil cayı içmeyi unutuyorumm 3 gündür
tempolu olmasada yarım saat yürüyüşş
kızlar bütün annelerin anneler günü kutlu olsunn benimde ilk anneler günümm
nac ne sınavıydı bu canım??
ne kadar uzak kalmısım gruptan :S hıc haberım bıle olmadı :kedi:
bideee cok guzel bı ıngılızce gelıstırme sıtesı bulduuum
reklam amaclı olmaz heralde yayınlamam..
sevgılı ögretmenlerımız belkı ogrencılerıne onerebılır cunku ben gercekten cok faydalı buldum :)
bılıyorsunuz dur belkı :)
dun aksamdan berı burada dolanıyorum :))
merhaba arkadaşlar nasılsınız anne olan arkadaşlarımızın anneler gününü kutlarım güzel bir gün geçirdiğinize eminim..
ben 2 gündür çok uyuşuk oldum bi halsizlik yorgunluk çöktü okuyup okuyup çıktım hep bir de bugün daha iyi ama sağ bacağım öyle sancıdı ki uyutmadı beni bir gece tüm bacağımı ve belimi kapsadı ağrısı hatta kasığıma bile vurdu neyse ki geçti Allah kimseye yaşatmasın yaaa ne kadar zormuş..
neyse kızlar bi bakayım dedim çıkıp biraz da ders çalışayım öpüyorum sizi görüşmek üzere...