Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ales sınavıydı canım. Bitti de gitti :))) Bakalım ne olacak :)))
Canım, bi bakayım :))) Ama site yönetimi yanlış bilmiyorsam dışarıdan link verilmesini istemiyor, reklama girer diye. Sen de o linki silersen iyi olur canım. Bu tür bilgileri özel mesaj yoluyla yapıyoruz :)))
Bahar yorgunluğu mu vurdu ne, canım :)))) Dikkat et kendine:))) Dersler nasıl gidiyor, çok çalışıyorsun, inşallah mükafatını alacaksın :))))))
Kızlar, suyumu 1.5 lt ye tamamladım. Yeşil çayım da 2. bardağında :)))) Küfeler dolusu ütümü bitirdim, yenileri yıkanıyor :))))
Ben de pazartesi akşamüstü gideceğim. Salı gidecektim, ama mdr toplantı koymuş, kaçta çıkacağım belli olmaz...
Şişinin olmamasına çok sevindim canım.
Taylorcım, bilgisayarı açarken aklımdan geçenin yanıtını yazmışsın. Bugün 6. gün ama kilomda hiç ses seda yok diyecektim. Canım, rahatlattın beni, çok teşekkürler :))))
Canım, ben su tüketimimi yazıyorum ki su içmenin farkına varayım. Unutuyorum ya. Bi de, suyumu 2.5 litreye tamamladım :)))) Diyetisyen 3 lt demişti ama bu benim için bir hayal :)
Gece tuhaf bi rüya gördüm kızlar. Anlatayım da çıkayım dedim: rüyamda diyetisyen bana etiform ye dedi ama ben bir haftadır etiformu yemeyi unutuyorum.
günaydınkızla nasılsınızz dün giremedimm evdeydik ama vakit olmaddı dün neler yediğimi yazayımm
kahvaltıı 1dilim ekmek,domates,biber,yumurta peynir 4 zeytinn
öğlenn saat 4gibi yedim ve akşamada yemedimm felah köftesi 1 tabakk
aralardaa nescafe,bol suu yeşil cayı içmeyi unutuyorumm 3 gündür
tempolu olmasada yarım saat yürüyüşş
kızlar bütün annelerin anneler günü kutlu olsunn benimde ilk anneler günümm
herkese kocaman günaydin ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
bugün hicbirsey düsünmeyin gönlünüzce yasayin
selam kızlar anneler gününüz kutlu olsun ve daha nice güzel sağlıklı bebeklerimizle birlikte anneler günü görmek dileğiyle... ben dün resmen hamurişi günü yaptım kahvaltıda börekler öğlen pastalar akşam mantı tam hamur günü oldu ama bugün DURRRRRR dedim. ve başladım yine 2 dilim ekmek 1 yumurta 5 zeytin pekmez az havuç 1 salatalık çay artık yola devam bir de spor yapabilsm düzeni oturtsam başlarım hemen
sabah geldıler sukur sarıldım annecıgıme :)) artık bugun ne yapsam derdı bitti
erkek arkadasımlada bı kac aydır sorunlarımız vardı.. en son kı bulusmamızda sorunları halletme adınaydı. gayette guzeldı ama bulusmadn sonra hıc bırsey degısmedı.. boyle daha mutlu olacagıma ınanıyorum inşallah.. o uzuluyor sadece o yuzden mutsuzum. ama gecer inş kısa zamanda üzüntüsü oda anlar artık olmıycagını
bol bol romana hikayeye derse kendımı verıp dusunmemeye calıscam :))
herseyın hayırlısı artık bakalım..
taylor bende saatlerce spor yapmak ıstıyorum yaa ayagım daha ıyı baslarım yarına heralde :))
Canlarım, tüm ennelerimiz ve anne adaylarımızın anneler gününü kutluyorum, tüm anneler gününüzün ışıltılar içinde geçmesi dileğiyle....
dedikten sonra, sınavda zorlandığımı söylemeliyim, beynim yoruldu. Olması gerektiği gibi matematikten tam 3 soru yaptım. Üçünden de eminim :)))) Bakalım, ne olacak :)))
Sınav esnasında acıktıkça kuru kayısı ,5-6 tane de fındık yedim. Eve geldiğimde kurt gibi açtım, neyse ki kaçamak yapmadım. Diyetim doğrultusunda öğle yemeğimi yedim :))) Şimdi de yeşil çayıma başladım :)
Herkese güzel pazarlar..
merhaba arkadaşlar nasılsınız anne olan arkadaşlarımızın anneler gününü kutlarım güzel bir gün geçirdiğinize eminim..
ben 2 gündür çok uyuşuk oldum bi halsizlik yorgunluk çöktü okuyup okuyup çıktım hep bir de bugün daha iyi ama sağ bacağım öyle sancıdı ki uyutmadı beni bir gece tüm bacağımı ve belimi kapsadı ağrısı hatta kasığıma bile vurdu neyse ki geçti Allah kimseye yaşatmasın yaaa ne kadar zormuş..
neyse kızlar bi bakayım dedim çıkıp biraz da ders çalışayım öpüyorum sizi görüşmek üzere...
hadi gecmıs olsun :)) umarım iyi bi sonuc alırsın demek okumaya devam :))
linkide sıldım :) oradan bı kac hıkaye falan ındırdım sozluk yardımıyla okuyayım dıyorum :) listening ler var orada onlarda oldukca guzel.. zaten listening eksıgım vardı gorsel hıkayelerde var cok begendım ben :) gramer konularına bakmadım ama hıc. kursta goruyoruz zaten diye. belkı bı models bakarım.. begendım epey kurs arkadaslarınada dıyeyım bide ogretmenlerımızınde haberı olsun dedim :))
kolay gelsııın bende camasır asmıstım sımdı onları topladım katlıycam ayırcam falan :)
neysekı utu bana kalmaz galıba
Hadi bakalım benimki ne diyecek seninki ne diyecek. Su tüketimini yaz tabii canım. Ben de yazsam iyi olur ama o kadar içiyorum ki saymayı unuttuğum çok oluyor. Neden yazmıyorum diye kızma diye açıklama yazmıştım :)
Canım sınavlara hazırlanan öğrenciler rüyalarında sınavla ilgili şeyler görürler, senin de diyet girmiş rüyana :))) Etirofm mu istedi yoksa canın? Gerçi diyetine aykırı değil sanırım.
Tebrik ederim canım hem matematik cevaplarından olayı hem de bu şartlarda bile kaçamak yaptığın için. Ben de hiç kaçamak yapmamaya çalışıyorum ki kilo vermezsem diyetisyen benim yaptıklarıma bahane bulmasın diye :)))
Alırsın inşallah canım. Sınav ne işine yarayacak?
Bugün ben de göbeğimi ufalmış gördüm. Dayanamadım tartıldım. Bi değişiklik yok. Ama şişliğim gidince göbek de bayağı azaldı. İnşallah birgün dümdüz olacak sporcular gibi :)
ben geldiiiimmm
anneler gününüz kutlu olsun
nac canım sınavdan kurtuldun sonucu beklersin artık eşimde girdi bugün
taylor canım bende spor yapmak istiyorum ama 3 gündür hep dışardayım artık ölcem :)) çok yürüdüm ama kilo aldım yememe hiç dikkat etmedim
celudar canım gönlünce olsun kararın hakkından hayırlısı olsun annene kavuşmuşsun sevindim
bhrcım derslerine ağırlık ver gerisini düşünme.... yaz gelio vermemiz daha kolay
bana gelince çok geziyorum çok yiyorum bu hafta izinli olsam fena olmayacak ( çnk almış görünüyorum... avm'lerde salata yemeyi düşündüm ama çok acıktığım için dayanamadım (
aldığım kıyafetlerin bedenlerini sölemiyorum bile ( moralim bozuluyo ama hala yiyorum amma dengesizim ben yaaa (
neyse yarın evdeyiz çok yoruldum ama salı günü devam...
Birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim, taze fasülye. Alslında taze fasülyeden sıkılmaya başladım ama yeni yemek yapmaya o kadar üşeniyorum ki!! Bugün çok tempoludu, ev işleri, pazara gitme vs. Eşimle kardeşimi bile çalıştırdım valla.. Biri çamaşır makinasını doldurdu, diğeri yorganları kaldırdı, sağolsunlar :)))))
Canım, kabak istiyor. Geçen gün bi kabak yemeği yapmıştım, tam yemek gibi değildi ama lezzetliydi, beğendim. Hemen size tarifini yazayım. 1 kilo kabağı rendeliyorsunuz, teflon tavada kavuruyorsunuz. Ben 1 çorba kaşığı kadar sıvı yağ koyuyorum. Suyunu iyice çektikten sonra biraz ılımasını bekliyorsunuz. Sonra damak zevkinize göre yoğurt ve kekik koyuyorsunuz. Yanlız, yoğurdu bir 1 kaşık , bir kaşık ilave edin ki kabak yoğurdun içinde kaybolmasın. İsterseniz sarmısaklı yoğurt da ilave edebilirsiniz :)))
ben geldiiiimmm
anneler gününüz kutlu olsun
nac canım sınavdan kurtuldun sonucu beklersin artık eşimde girdi bugün
taylor canım bende spor yapmak istiyorum ama 3 gündür hep dışardayım artık ölcem :)) çok yürüdüm ama kilo aldım yememe hiç dikkat etmedim
celudar canım gönlünce olsun kararın hakkından hayırlısı olsun annene kavuşmuşsun sevindim
bhrcım derslerine ağırlık ver gerisini düşünme.... yaz gelio vermemiz daha kolay
bana gelince çok geziyorum çok yiyorum bu hafta izinli olsam fena olmayacak ( çnk almış görünüyorum... avm'lerde salata yemeyi düşündüm ama çok acıktığım için dayanamadım (
aldığım kıyafetlerin bedenlerini sölemiyorum bile ( moralim bozuluyo ama hala yiyorum amma dengesizim ben yaaa (
neyse yarın evdeyiz çok yoruldum ama salı günü devam...
Canım, okutmanlığa mı başvursam diyorum. Bir de eğer özel üniversitelerden burs alabilirsem yüksek lisans da yapabilirim. Öğrenciliği özledim :)))))
Taylocım, biliyor musun, benim tartıda da bi şey oynamıyor. Acaba manyetik bi yere denk geldi de dengesi mi bozuldu? Bi ara yere mıknatıs düşürdüm ben, ona mı bağlasam sebebi ne? :))))))
akşamları enginar yiyorum gündüzleri manyak coşuyorum :)))
hemen kaptan sözü dinliyorum ve yeşil çay içiyorum :))
akşamları enginar yiyorum gündüzleri manyak coşuyorum :)))
hemen kaptan sözü dinliyorum ve yeşil çay içiyorum :))
ama dal tarçınım bitmiş ( sadece içeyim artık
Afiyet olsun canım. Ben o dediğini havuç ekleyerek yapıyorum. Kabakları tavadan aldıktan sonra rendelenmiş havuçları kavuruyorum, kabaklara katıyorum. Yoğurt ve sarımsak dışında büyük büyük dövülmüş ceviz (dişe gelecek şekilde), ve azcık kıyılmış dereotu da koyuyorum. Diyette değilken mayonez de koyuyordum azcık. Çok güzel bir meze/salata oluyor.
Kızlar ben şimdilik çıkıyorum. İnşallah yine spora gideceğim. Bir de kabuk tarçın alayım dışarıdan. Hiç içmedim ama siz deyince canım kabuk tarçınlı yeşil çay istedi. Takımımızın resmi sıcak içeceği :)
Görüşürüz.