Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar, listemizi kallistime veriyorum, kontrol etsin, hata var mı diye? Siz de bi bakar mısınız?
canımcım listeye bakıyorum şimdi.. hata yoksa paylaşıma veririm..hata varsa buraya dönerim..
Canım benim, ne kadar şanslıyım. Çok yardımsever ve yardımcı bir kardeş takımımız var :))))))
ne demek canım yaa her zaman zevkle yapıyorum opuyorumnanaktan ama karşıklı duygulardayız benimde başım sıkışınca sizdeyim biliyorsunuza.s
sonuç satırında minnak bir hata vardı düzelttim paylaşıma verdim haydin baş başşşşşş
nasılsın bahaar :))
ne zamandır gorusmuyoruz sankı opuyorumnanaktan
iyi aksamlar kizlar ben hic iyi degilim ya bir anndamoralim bozuluyor kafa agrisi yine basladi spor var ama gitmeyi canim istemiyor hava da kötü aman ne bileyim
evdeyim çok yorgunum
Ben de çok yorgunum. Yazıları okudum ama şimdi yazamıyorum. Güya spora gidecektim. belki hala giderim. Biraz dinleneyim. Görüşürüz kızlar.
ya arkadaşlar özür dilerim sizden excelde doğru sonuç olmasına rağmen sizin sonucu yanlış yazmışım ( neyse ki düzeltmişsiniz...