Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ii gecelerrrr
çok yorgunum
kaçamak yaptım mı bilmiyorum ama çok yürüdüm çok yoruldum
çorba enginar pilav baget yedim aralıklarla ama sadece pilav biraz fazla oldu sanırım
bol salata 2 yk yoğurt
hadi bana ii geceler yarın gelemem sanırım
kızlar iyi aksamlar...
bugun cok yorgunum.. hem ev temızlıgı hemde yemek yaptım
yedıklerımıde hıc yazasım yok bu ıkı gundur
zaten aklımda da deıl tam olrak..
yarın gorusuruz..
yok canııım, hadi kolay gelsin hayatım. opuyorumnanaktanÇok güzel uçtuk canım :)))) Benim gerçekten matematiğe çalışmam lazım :))))
Bi de pazar günü alese gireceğim. Hesaplamamdan anladığın üzere daha matematiğe başlamadım :))))))))))))))
amanın hatun iyice aştı kendini. :lepi:Kızlar, yemek saatine kadar yürüyüş yapıp geleceğim.
canım spor biraz olsun rahatlatır,ihmal etme derim.başlayasıya kadar zorlanırsın belki ama başladıktan sonra rahatlarsın. ödemi atarsın. bu arada karamanlı sana bir bitkisel ot tavsiye ediyorum. bunu muhakkak uygulamalısın. en azından 2 hafta dene derim. kırk kilit otu var,her derde deva derler. vücuttaki bütün ödemi ağrıları atıyor. önce kendi annem kullandı,ne ağrı ne sızı.sonra kayınvalideme tavsiye etti ki kolu çok ağrırdı. ağrı falan kalmadı. haladaha içiyor. muhakkak dene canım.hiçbir yan etkisi yok,birşey kaybetmezsin ama faydası olacaktır.iyi aksamlar kizlar ben hic iyi degilim ya bir anndamoralim bozuluyor kafa agrisi yine basladi spor var ama gitmeyi canim istemiyor hava da kötü aman ne bileyim
tebrikederim canım. olumunekankayizsmileCanlarım, 50 dk yürüdüm. Suyumu 2 lt ye tamamladım, şimdi de fasülye, salata, 1 dilim ekmek yiyorum, ayran içiyorum.
Komşum, irmik helvası getirdi az önce. Kayınvalidesinin seneyi devriyesiymiş. Duasıyla birlikte yarım çay kaşığı helvadan aldım.
kızlar gunaydın dun tum gun yoldaydık giremedim nete kötü haberlerde aldık dedem düşüp kalçayı kırmış hastanede ona uğradık pazartesi ameliyat olacak sonra bakacağız işte.ben kiloma baktım ama bildiremedim 73.8 olmuşum zaten internetim yok pek giremeyebilirim ama buradan kopmak da istemiyorum kilo alırsam diye korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum
Bir tek pilav kaçamağıyla ciddi bi şey olmaz canım, afiyet olsun :))) Size çok iyi eğlenceler, bol bol hasret giderin :))))
Canım, cuma yorgunluğu hepimizi takımcak vurmuş :))))
Günün nasıl geçti, yorum yapamıyorum çünkü yediklerini bilmiyorum :))))) Umaırm çok kaçamak yapmadın, "hayatın tadına bakmak için" Öpüyorum :)))
kızlar gunaydın dun tum gun yoldaydık giremedim nete kötü haberlerde aldık dedem düşüp kalçayı kırmış hastanede ona uğradık pazartesi ameliyat olacak sonra bakacağız işte.ben kiloma baktım ama bildiremedim 73.8 olmuşum zaten internetim yok pek giremeyebilirim ama buradan kopmak da istemiyorum kilo alırsam diye korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum
Canlarım, şimdi kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir. Kahve içemiyorum artık. Şu 2.5 lt suyu içebilmek için. Sabah kahvaltıdan önce yarım lt su, kahvaltıdan sonra yarım lt su. Üzerine kahve içtim mi midem caldur culdur oluyor, bulanıyor. Neyse, gitsin de şu kilolar, kahvesi eksik olsun..
canım kacamak deil.. yiyemıyorum midem almıyor ıkı gundur annemi istiyorum artık
cok guzel gidiyorsun nac maşallah :)) insan oyle zamanlarda daha da mutlu oluyor demi :)
sağolun kızlar evet izne ayrılayım ben ama fırsat bulursam girerim kilo bildirimlrimi yaparım neler yaptığımı yazarım
tamam kızlar ben izinli olayım ama yazarım size yine de umarım
Ahhh, canım benim ((((((( Dönecek anneciğin en kısa zamanda. Kıyamam ben sana :)))))
Bu arada kaçamak yapmadığına çok sevindim, çünkü çok güzel gidiyorsun :))))
Canım, izinli olduğun dönemde kilo bildirimi yapmıyorsun. Listede görünemeyeceksin. Ama bize kilo bildirimlerini muhakkak yaz, verdiysen tebrik edelim, aldıysan da domates atalım :)))))) Ama moralini daima iyi tut :)))