Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ii gecelerrrr
çok yorgunum
kaçamak yaptım mı bilmiyorum ama çok yürüdüm çok yoruldum
çorba enginar pilav baget yedim aralıklarla ama sadece pilav biraz fazla oldu sanırım
bol salata 2 yk yoğurt
hadi bana ii geceler yarın gelemem sanırım

kızlar iyi aksamlar...

bugun cok yorgunum.. hem ev temızlıgı hemde yemek yaptım
yedıklerımıde hıc yazasım yok bu ıkı gundur
zaten aklımda da deıl tam olrak..

yarın gorusuruz..

Bir tek pilav kaçamağıyla ciddi bi şey olmaz canım, afiyet olsun :))) Size çok iyi eğlenceler, bol bol hasret giderin :))))

kızlar iyi aksamlar...

bugun cok yorgunum.. hem ev temızlıgı hemde yemek yaptım
yedıklerımıde hıc yazasım yok bu ıkı gundur
zaten aklımda da deıl tam olrak..

yarın gorusuruz..

Canım, cuma yorgunluğu hepimizi takımcak vurmuş :))))
Günün nasıl geçti, yorum yapamıyorum çünkü yediklerini bilmiyorum :))))) Umaırm çok kaçamak yapmadın, "hayatın tadına bakmak için" Öpüyorum :)))

Canlarım, şimdi kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir. Kahve içemiyorum artık. Şu 2.5 lt suyu içebilmek için. Sabah kahvaltıdan önce yarım lt su, kahvaltıdan sonra yarım lt su. Üzerine kahve içtim mi midem caldur culdur oluyor, bulanıyor. Neyse, gitsin de şu kilolar, kahvesi eksik olsun..

Birazdan okula gideceğim. 16 gibi evde olurum. Ne güzel 2 hafta tatil yaptım, şimdi iş başladı :)))
Hepinize güzel, sağlılklı, bol yürüyüşlü cumartesiler...

kızlar gunaydın dun tum gun yoldaydık giremedim nete kötü haberlerde aldık dedem düşüp kalçayı kırmış hastanede ona uğradık pazartesi ameliyat olacak sonra bakacağız işte.ben kiloma baktım ama bildiremedim 73.8 olmuşum zaten internetim yok pek giremeyebilirim ama buradan kopmak da istemiyorum kilo alırsam diye korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum

Çok güzel uçtuk canım :)))) Benim gerçekten matematiğe çalışmam lazım :))))
Bi de pazar günü alese gireceğim. Hesaplamamdan anladığın üzere daha matematiğe başlamadım :))))))))))))))
yok canııım, hadi kolay gelsin hayatım. opuyorumnanaktan

Kızlar, yemek saatine kadar yürüyüş yapıp geleceğim.
amanın hatun iyice aştı kendini. :lepi:
iyi aksamlar kizlar ben hic iyi degilim ya bir anndamoralim bozuluyor kafa agrisi yine basladi spor var ama gitmeyi canim istemiyor hava da kötü aman ne bileyim
canım spor biraz olsun rahatlatır,ihmal etme derim.başlayasıya kadar zorlanırsın belki ama başladıktan sonra rahatlarsın. ödemi atarsın. bu arada karamanlı sana bir bitkisel ot tavsiye ediyorum. bunu muhakkak uygulamalısın. en azından 2 hafta dene derim. kırk kilit otu var,her derde deva derler. vücuttaki bütün ödemi ağrıları atıyor. önce kendi annem kullandı,ne ağrı ne sızı.sonra kayınvalideme tavsiye etti ki kolu çok ağrırdı. ağrı falan kalmadı. haladaha içiyor. muhakkak dene canım.hiçbir yan etkisi yok,birşey kaybetmezsin ama faydası olacaktır.
tebrikederim canım. olumunekankayizsmile

çok çok geçmişolsun hayatım. inşallah hayırlısı ile iyileşir. bencede takımdan kopma canım istersen biraz izne ayrıl. ama izinliykende fırsat bulunca gel.

Canlarım, son 2 saate giriyorum. Sonra eve.... Bu saate kadar diyetime tam uydum. Suyum şu an için 1,5 lt ama yeşil çayımmı şimdi 3 bardağa tamamladım. Suyu da eve gidince tamamlarım )))
adcığım, uçtum gidiyorum da kilolar daha yerli yerinde....
Ethoscum, adcığımın da dediği gibi istersen izne ayrıl ama bence de bizden kopma ))) umarım deden kısa zamanda iyileşir canım ))) haberlerini bekliyoruz ))

canım kacamak deil.. yiyemıyorum midem almıyor ıkı gundur annemi istiyorum artık

Allah sıfalar versın canım ya.. yaslılarda kemık rahatsızlıklarıda zor oluyor inş duzelir kısa zamanda..

cok guzel gidiyorsun nac maşallah :)) insan oyle zamanlarda daha da mutlu oluyor demi :)

sağolun kızlar evet izne ayrılayım ben ama fırsat bulursam girerim kilo bildirimlrimi yaparım neler yaptığımı yazarım

canım kacamak deil.. yiyemıyorum midem almıyor ıkı gundur annemi istiyorum artık
cok guzel gidiyorsun nac maşallah :)) insan oyle zamanlarda daha da mutlu oluyor demi :)

Ahhh, canım benim ((((((( Dönecek anneciğin en kısa zamanda. Kıyamam ben sana :)))))

Bu arada kaçamak yapmadığına çok sevindim, çünkü çok güzel gidiyorsun :))))

sağolun kızlar evet izne ayrılayım ben ama fırsat bulursam girerim kilo bildirimlrimi yaparım neler yaptığımı yazarım

Canım, izinli olduğun dönemde kilo bildirimi yapmıyorsun. Listede görünemeyeceksin. Ama bize kilo bildirimlerini muhakkak yaz, verdiysen tebrik edelim, aldıysan da domates atalım :)))))) Ama moralini daima iyi tut :)))

Kızlar, ilk olarak etap 7. si olduk
2. olarak da çoookkk işim var, bir küfe dolusu ütüm var. Sınavım da yarın. Önce işlerimi biraz hafifletip sonra da ders çalışmam lazım. Lütfen beni buralarda görürseniz "git, ders çalış" diye uyarın :))
Bu arada suyumu 1.5 litreye getirdim. Birazdan da süt içeceğim.
Akşam yemeğinde de taze fasülye var.
Görüşürüz :)))))

hergun ne yemek yapcam derdı sınır bozucu. bırde erkek kardesım herseyı yemıyor. annemler sukur yolda inş sag salım yarın kahvaltıda olacaklar cooook sukur..

erkek arkadasımlada ayrıldık galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…