Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım, gelir gelmez yazdıklarınızı okudum ama listemizin kilo takibi için sadece rakamlara baktım (((( Umarım hepiniz iyisiniz.
Ben iyiyim. Ayyy, neyse ki bu hafta cuma günkü özel dersimi çarşamba yapmıştım. Yoksa şimdi çok utanırdım.

melzeyitimi de zor durumda bırkatım. Canım, koştur koştur sabah görev, sonra da burası.
Neler yediğimden bahsedeyim. Diyetimi hiç bozmadım bugün. Şu ana kadar 1.5 lt su içtim. 2. bardak yeşil çayımı içiyorum. Listemizi teslim ettikten sonra yorgun olmazsam yürüyüşe çıkarım sanırım. Hava çok sıcak burada

Canım benim, ne kadar şanslıyım. Çok yardımsever ve yardımcı bir kardeş takımımız var :))))))

ne demek canım yaa her zaman zevkle yapıyorum opuyorumnanaktan ama karşıklı duygulardayız benimde başım sıkışınca sizdeyim biliyorsunuza.s

sonuç satırında minnak bir hata vardı düzelttim paylaşıma verdim haydin baş başşşşşş

Çok sağol kallistim. Ellerine sağlık canımmm

çok uçar gördüm kendimi.
o ne ya abartmışım harbiden. bende diyorumki bu hatun ne yapmış böyle yaw
neyse olayı çözmüşsünüz. öptüm sizleri. ben şuan iş yerinde biri gelsede andik dandik konuşsada gırtlağına yapışsam durumundayım.
neyse ben kaçıyorum ancak toparlanırım.

Çok güzel uçtuk canım :)))) Benim gerçekten matematiğe çalışmam lazım :))))
Bi de pazar günü alese gireceğim. Hesaplamamdan anladığın üzere daha matematiğe başlamadım :))))))))))))))

iyi aksamlar kizlar ben hic iyi degilim ya bir anndamoralim bozuluyor kafa agrisi yine basladi spor var ama gitmeyi canim istemiyor hava da kötü aman ne bileyim

Ben de çok yorgunum. Yazıları okudum ama şimdi yazamıyorum. Güya spora gidecektim. belki hala giderim. Biraz dinleneyim. Görüşürüz kızlar.

iyi aksamlar kizlar ben hic iyi degilim ya bir anndamoralim bozuluyor kafa agrisi yine basladi spor var ama gitmeyi canim istemiyor hava da kötü aman ne bileyim

evdeyim çok yorgunum

Ben de çok yorgunum. Yazıları okudum ama şimdi yazamıyorum. Güya spora gidecektim. belki hala giderim. Biraz dinleneyim. Görüşürüz kızlar.

Kızlar, bugün cuma ya, siz ondan böyle olmuşsunuz :))
Karamanlım, hava kötü ya, etkiliyordur tabi
Melzeyitim, sabah görevdeydin
taylorcım, sen de bi süredir uykusuz kalıyorsun
İyi dinlenin canlarım :)))

Canlarım, 50 dk yürüdüm. Suyumu 2 lt ye tamamladım, şimdi de fasülye, salata, 1 dilim ekmek yiyorum, ayran içiyorum.
Komşum, irmik helvası getirdi az önce. Kayınvalidesinin seneyi devriyesiymiş. Duasıyla birlikte yarım çay kaşığı helvadan aldım.

ya arkadaşlar özür dilerim sizden excelde doğru sonuç olmasına rağmen sizin sonucu yanlış yazmışım ( neyse ki düzeltmişsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…