günaydın melzeyitcim,
nasıl oldu tadı, beğendin sanırım.
Benim akşam çok su içtiğim için akşam sabah arasında 1 kilo farkeder en az, gece boyu tuvalete taşınırım :dance:
Boşver, sen de haftasonu yersin bir poğaçanı, mehalimin dediği gibi 10 puğaça yiyormuşçasına. Gömleğinin dar da olsa olması çok güzel, inceliyorsun demek ki.
Başlangıç için çok iyi canım, havalar düzeldikçe uzatırsın süreni. Ben de dün ancak yarım saat yürüyebildim. Bakalım bugün nasıl olacak.
günaydın kızlar nasılsınız
ben güne çok erken başladım malum misaifirlerim var 15 kişi kadarcık delikafadulden
herşeyim hazır evimi de temizledim
iş sadece bu yaptıklarımdan yememeye kaldı :Saruboceq:
şimdilik buralardayım öğlen yokum akşama görüşürüz
evet meliscim ama saat 10 da tekrar tartıldım kahvaltımı yapmıştım ama 66 kiloydum nasıl bişey oldu bende anlamadım CADIARZU
günaydın dosba kolay gelsin
günaydın kızlar nasılsınız
ben güne çok erken başladım malum misaifirlerim var 15 kişi kadarcık delikafadulden
herşeyim hazır evimi de temizledim
iş sadece bu yaptıklarımdan yememeye kaldı :Saruboceq:
şimdilik buralardayım öğlen yokum akşama görüşürüz
evet meliscim ama saat 10 da tekrar tartıldım kahvaltımı yapmıştım ama 66 kiloydum nasıl bişey oldu bende anlamadım CADIARZU
günaydın dosba kolay gelsin
hayırdır canım ya 15 kişi doğum günü parti falanmı var öğlen umarım dikkatli yersin zaten akşam maman var bi sorun olmaz iyi haberlerini beklediğimizi biliosun yadelikafadulden
dosba profiterol ve puğaçadan başka ne yaptın. Say da gözümüz gönlümüz açılsın :)
özelden adresini ver canım göndereyim
canım benim yaaa
un kurabiyesi, kuru patlıcan dolma ve kısır
gel beraber olsun
anladığınız gibi ben tatlıcıyım, ama ballı tatlı sevmem. Hayatımı abur cuburla geçirebilirim, yemek hiç aramam :)
çok baklava severmişim küçükken de 2-3 yaşındayken teyzem 1 kilo baklavayı önüme koymuş annem yokken, gözü doysun diye. Annem geldiğinde ben neredeyse hepsini bitiriyormuşum. ışe yaradı, yıllarca yemedim, şimdi de çok nadir.
ıyi taktik aslında çok sevdiğimiz ve çok kalorili bir şeyi bayılana kadar yesek belki bir daha canımız istemez.