Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet erçekten tadını çok sevdim tavsiye ediyorum ama ben kaynattım hepsini diğer türlü nasıl olur bilemiyorum aslında benimde sabahla akşam arasında tam 2 kilo fark ediyor ama 2 gündür hiçbir fark yok bir mens olsam rahatlayacam galiba zaten bu açlığımın tek sebebide bu olsa gerek sabah kendimi zor tuttum yani bıraksalar hehalde 1 ekmek yerdim ve bir kase zeytin çıldırıdım resmen ama başaracam vede başarcam:asigim:

günaydın kızlar nasılsınız
ben güne çok erken başladım malum misaifirlerim var 15 kişi kadarcık delikafadulden
herşeyim hazır evimi de temizledim
iş sadece bu yaptıklarımdan yememeye kaldı :Saruboceq:
şimdilik buralardayım öğlen yokum akşama görüşürüz

evet meliscim ama saat 10 da tekrar tartıldım kahvaltımı yapmıştım ama 66 kiloydum nasıl bişey oldu bende anlamadım CADIARZU

günaydın dosba kolay gelsin

hayırdır canım ya 15 kişi doğum günü parti falanmı var öğlen umarım dikkatli yersin zaten akşam maman var bi sorun olmaz iyi haberlerini beklediğimizi biliosun yadelikafadulden

evet meliscim ama saat 10 da tekrar tartıldım kahvaltımı yapmıştım ama 66 kiloydum nasıl bişey oldu bende anlamadım CADIARZU

teşekkür ederim canım
ii gidiyorsun lahana işe yaramış
bu arada lahana çayı da var çok iyi kilo verdiyormuş

oh oh kolay gelsin. Ben de öğlenden sonra yokum, işim var. Akşam gelirim.

kahvaltı yaptığın içindir bi de birşey içtiysen yanında.
Ben eğer birşey yemiyorsam 10da düşük çıkıyorum, yani akşam yediklerimle. Geç kalktığım günler. Ama cumaları da 10'dan önce birşey yemeyip öyle tartılıyorum. Her türlü oyun var sırnaşık şey kaydirigubbakcemile2

hayırdır canım ya 15 kişi doğum günü parti falanmı var öğlen umarım dikkatli yersin zaten akşam maman var bi sorun olmaz iyi haberlerini beklediğimizi biliosun yadelikafadulden

yok canım ya ben komşularımla pek görüşemiyorum onlarda hepsi toplanıp bana gelmeye karar vermişler
bu sebepten biraz kalabalık
toplu geldikleri iyi çünkü her birine ayrı pasta yapmak demek diğer günlerde benim kaçamak yapmama sebep olurdu
bakalım tartılmıyorum cumayı bekliyorum merakla

anladığınız gibi ben tatlıcıyım, ama ballı tatlı sevmem. Hayatımı abur cuburla geçirebilirim, yemek hiç aramam :)
çok baklava severmişim küçükken de 2-3 yaşındayken teyzem 1 kilo baklavayı önüme koymuş annem yokken, gözü doysun diye. Annem geldiğinde ben neredeyse hepsini bitiriyormuşum. ışe yaradı, yıllarca yemedim, şimdi de çok nadir.
ıyi taktik aslında çok sevdiğimiz ve çok kalorili bir şeyi bayılana kadar yesek belki bir daha canımız istemez.

kızlar ben çıkayım, yemeye gideceğim 6 öğün besleniyorum ya dünden beri saati geldi. Öpüyorum, akşama görüşürüz.

valla meliscim ben tatliyi pek sevmem ama abur cubura bende bayiliyorum yemek bende hic aramam ben bugün evdeyim ve kahvalti yaptim
kahvalti
bir dilim ekmek
beyaz peynir
zeytin
arada
1 elma
2 bardak su
öglen
nohut yemegim ve pilav salata var
azar azar yerim
aksama yeme galiba
elmam yerim
meyveyi cok seviyorum 1.5 litre su
spor yapabilirsem ögleden sonra
yarim saat bisiklet surecegim
benden simdilik bu kadar

adcim nasilsin buralardasin galiba nasil gidiyor kilo verme isi benden bu hafta umut yok cünkü kortizona basladinm tekrar dan bu hafta kiloda degisme yok ama bakalim haftaya ne olur insallah az bir zazrla atlatirim zaten kilo almaya baslarsam melis beni izinli yazacak cok kötü oldu ya

selam kızlar.valla ben bugün zor uyandım.burda hava dün akşam bir bozuldu,bir fırtına anlatamam.gece 2.30 gibi oğlum uyandı tekrar onu uyutmakla uğraştım.Allah tan çok uğraştırmadı.ama iyice sersemledim tabii.birde doğru dürüst yemek yemememden olsa gerek kafam kazan gibi hafif gözlerim dönüyor.birazdan yemek yicem çok açım ama akşam sadece lapa yemeyi düşünüyorum.yada doğru dürüst uyuyamadım ondan herhalde ne bileyim ama baş dönmesi sanırım açlıktan.doğumdan sonrada yemek yemediğim için böyle dolaşmıştım günlerce.bir yanım yemek ye bir yanım yeme diyor daha yarında lapa yapmayı düşünüyorum,bakın yediklerimi yazdım size onların harici birşey yemedim zaten ama yine veremezsem liposakşın yaptıracam o zaman takımı haftalarca 1.liğe taşıyabilirim diye düşünüyorum.:roflol: karamanlı bu arada merhaba hayatım nasılsın umarım iyisindir.

ayrıca sabah 11 e kadar elektrikler yoktu malesef çok gıcık bir durumdu netede giremedim.öyle alıştım ki birgün girmesem çatlarım herhalde.bu arada melzeyit Allah gülmekten ayırmasın arkadaşım.şu iksir işe yarasa söylede bende yapayım.az kaldı yakında bütün kıyafetlere girersin ha gayret diyim ben sana.
nereus kahvaltıyı fazlamı kaçırdın acaba.hani kahvaltı ettikten sonra tartıldıysa o yüzden fazla çıkmış olabilirmikine?
kız dosba çok kötüsün valla, kötükedihüso bu kadar açın içinde özellikle (ben bizzat kendim yani) cokacimcoook o pastalar söylenirmi çarpılırsın valla.:mymeka: neyse benim yerimede yede bende öyle rahatlıyayım ne yapalım.hadi öptüm hepinizi.

ben iyiyim hayatım asıl sen nasılsın.inşallah çok fazla kilo almazsın alırsanda sıkma canını lütfen(demesi kolay ama) dediğin gibi izinli yazılırsın daha sonra kaldığın yerden mücadeleye devam edersin inşallah.bende sabahtan beri giremedim nete elektrik yoktu.bugün buralarda olurum.havada bir berbat ki sorma,kanallar bile çekmiyor.oğlumla evde mahsur kaldık kaç gündür.zaten havalar düzelince bu kadar sık girebilirmiyim gezmekten bilmiyorum.ama bu arada dememiştim sanırım ama iş arıyorum bakalım bir yer var olursa orası olacak inşallah.o zamanda gezmek hayal tabii.böyle işte hayatım.almanya da havalar nasıl.gerçi orası burdan soğuktur ama bellide olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…