Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 4 siyah zeytin, 1 tatlı kaşığı reçel, domates
(Son bir haftadır yediğim zeytinler hep diyet ve az tuzlu. Hep öyle yiyeceğim bundan sonra, böyle daha sağlıklı. Yediğim reçeller de şekersiz ve tatlandırıcısız, %100 meyveden yapılmış. Meyve ve şeker yerine elma suyu falan koymuşlar. O da sağlıklı yani)
Ara: 1 elma
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 1 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Kıymasız kabak yemeği, 1 d. peynir, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: 2 porsiyon kivi

Yemek yanlışlarım: Öğle yemeğinde 1 porsiyon protein eksik oldu. Akşam yemeğinde 1 dilim mücver fazladan oldu.

Spor: 60 dakika hızlı hızlı yürüdüm.

Afiyet olsun canım :))))

Canım, diyetisyeninin verdiği menüye dediği saatler beslenmeyi denesen mi acaba, ve diyetisyenine gittiğinde bu konuyu da konuş bence :))) Metabolizmanı hızlandıracak bi şeyler önerir :))))

Afiyet olsun canım :))) Light kolayı ben de seviyorum. Ancak gece içersem sabaha mide ağrısıyla uyanıyorum. Bi de dosbikim, soda, light kola gibi içecekler içtikten 1-2 saat sonra beni acıktırıyor :))) Bu yüzden soda içmem gerekirse kapağını açıp asitinin gitmesini bekliyorum :))))

Görmemişim canım :)))) Salı günü gideceğim. Pazartesi gitmiştim, biliyorsun. Ama akşama doğruydu. O gün diyet açısından ölmüştü. Haftada bir gideceğim. Süre uzarsa ben kaçamaklara başlayabilirim :))))
Taylorcım, 2 saat trafikte cebelleştikten sonra iyice sinirlendik ve eve döndük (((((((( Yani, eğlence falan yoktu :)))))

Afiyet olsun canım, yürüyüşünü de yapmışsın :))))

Çok sağol canımcım :)))

Kızlar, ben de listeme tam uydum ama ufak bir kaçamağım oldu: 1 bardak yeşil çay az içtim. Vakit ayarlayamadım.
Gece 23.30 da da çok acıktım. 2 tane yeni dünya yedim.

GÜNAYDIIIINNNN a.s.
baskülde bi aşağı bi yukarı oynayıp duruyorum
bugün günüm var uğrayamam sanırım kuaföre gideceğim
şimdi klasik kahvaltı zamanı güzel bi gün diliyorum

Ethoscum,canım, dün telefondan yazdıklarını okudum canım ama yazamadım. Canım, eşin Tuncelide çok kalmaz? Ne kadar kalacak canım?
Ama moral bozukluğunun hıncını yemeden alırsan kendine çok daha fazla sıkıntı ekleyeceksin ve o sıkıntıları yaşıyorsun. Canım, önce biraz kafanı rahatlat. Bu karışıklıkla hiç bi şeye konsantre olamazsın. Ne güzel, bir bebeğin var, yazlığa gideceksin. Eşin de ebediyen Tuncelide kalmayacak ki :))) Geçici bir süre.. Sen de lütfen hıncını yemekten alma. Bugünden itibaren yeni bir sayfa aç. Görürsün, gerisi gelir.
Eşim Tunceli'de, ben yazlıkta düşüncesiyle vicdan azabı da çekme canım, şartlar bu yıl için öyle olmuş. Her zaman böyle olmayacaktır. Hem sen rahat olursan eşinin aklı da sizde kalmaz :)))))

Elacım,reflün hep sık sık olur muydu? canım, istersen bi doktora göster. Sonra başını daha fazla ağrıtmasın.
Canım, bi de atladıysam özür ama kızının diş çıkarma süreci nasıl? Uykularınız düzene girdi mi? Merak ettim de.
Dün bir koşturmaca, bi bilgisayar başında oturamadım

GÜNAYDIIIINNNN a.s.
baskülde bi aşağı bi yukarı oynayıp duruyorum
bugün günüm var uğrayamam sanırım kuaföre gideceğim
şimdi klasik kahvaltı zamanı güzel bi gün diliyorum

Sana da günaydın cnaımmm, Aman çok kaçırma şekerm. Kaç zamandır dikkatli yiyorsun, çabalarının sonuçlarını gölge düşürme canım :))))
Sana da güzel, bir gün diliyorum ve günün de güzel geçsin :))))))

gunaydın...

bu hafta galıba hıc kılo vermıs olamıycam cok sınır bozucu

neyse sımdı cıkmam lazım gorusuruz sonra..

günaydın arkadaşlar sabah sabah kötü haberler okudum miğdem bulanıyor insanlar gittikçe kötü sapık ve iğrençleşmişler ayy çok kötüyümm kusura bakmayın

cnm stres yapınca oluyo sanırım 5 ay önce olmuştuu öyle sık olmuyoo ama geçmedii buğünde devam gecmezse yarın giderim dedim doktora saol cnm düşündüğün için kızım çıkardı tabi dişler çok olunca devamı geliyo sanırım 4. diş çıktıı uykumuz dahaiyi 2 gündür ama burun akıntısı ve öksürük devammm
bende oturamıyomm midemden ela uyuyunca dinlenmeye calışıyorum ev işii biriktii yavaş yavaş yapmaya calışıyorumm ama odaları yapmam lazımm 10 gün içindee annemler gelmeden temizlik meselesini bitirmek annemlerle vakit gecirmek istiyorum eşim yardım eder diydum pazartesi gidecek 10 gün yokkk yinee zor oluyoo tekk

ethos cnm sen sormuştun sanırım untmusum şimdi aklıma geldii esim askerr denizcii((

sağol canım iyiki buraya başlamışım sizi tanımışım çok moral veriyorsunuz özlüyorum hatta sizi çoookkk teşekkürler iyiki varsınız.eşim 2 ay kalacakmış sanırım sizlerde dua ederseniz sevinirim ayrıca yarın gidiyoruz memlekete sonra yazlığa hazırlık yapıyorum artık pek rejim de kalmadı zaten dün tatlı yedim hemde yemek üstüne.eve gidince başlarım bebeği bırakıp yürüyüşe giderim artık umarım planlarım gerçekleşir

ethoscuğum allah kavuştursunn hiç üzülme inşallah tez zamanda kavuşursun eşine boşver diyeti falan düşünmee siz iyi olunda bak ailenin yanına gidiyorsunn en azından sana moral olurlar eşinde görevi bitince yanınıza gelir rahatlarsın

ay canım sende bahsedince sürekli nöbetler ve 1 hafta yok deyince tahmin etmiştim benimki de asker ya kader arkadaşıyız aynı zamanda.benimki de diş çıkarıyor yani 1 tanesi yeni patlamış bundan sonra ateş olur mu acaba

bayrampaşa devlet hastanesinin polikiliniğinde var ılk seans 15.5 diğerlerı 10 ytl ayrıca kıtapta verıyor okumamız için

arkadaşlar istanbulda yakın olanlara tavsiye ediyorum akupunktur diyetisyen galiba topikleri okurken buldum fiyatıda çok uygun geldi bi bakın derim

ne demek hayatım,keyif duydum. melzeyit genel olarak yapılan anneler günü çekilişine girmişti. herkese bol keseden hediyeler geldi ama kızcağızıma 2 havlu bir kese gelmiş. kendide çok güzel şeyler göndermiş.aslında hediyelerden ziyade,değer verilerek yapılan birşey olmayışına çok üzüldü açıkçası.

aldım maili canım çok sağol.
hıdırellezi annemle telefonda konuştuğumda dedim bağlıcam kese diye ama sonra yemekti ütüydü ,oğlumdu derken koltukta gözlüğümle uyuya kaldım. eşim üstüme pike atıp,gözlüğümü almış gözümden. :)) sen inşallah güzel eğlenmişsindir nasıl geçti anlatsana.

ayy maşallah yaa :)
Rabbım isteyen herkese hayırlısıyla nasıb etsin sevındım bu habere canıım :))
amin canım.sağol :))
.Çok sevindim. Dileğin için amin diyorum canım.
İyi yapmışsın canım. Disiplin de şart onun ileride mutlu olabilmesi için. Her istediği yapılan çocuklar doyumsuz oluyormuş.
sağol canım.
kesinlikle disiplin şart.ama öğrenmiş sanırım tepkilerimden öyle bir anne değişi varki birden hıçkırıveriyorum.gelde kıy buna sen. dün akşam babası erken yattı başım ağrıyor diye.gitti yattı babasının yanına bende etrafı toparlıyorum yatakta uyudu sandım.gider bakarımki yatağın yanında yerde uyuyor,öyle masum,öyle tatlıki ne yapıcam bilmiyorum . :))))
aslında bende öyle reçellerden seçebilirim.marketlerde sayılıyormu yoksa senmi yaptın canım. sporun yine harika olmuş tebrikler canım.
şu havalar düzelsin bende o gruba katılmayı düşünüyorum.

günaydın arkadaşlar sabah sabah kötü haberler okudum miğdem bulanıyor insanlar gittikçe kötü sapık ve iğrençleşmişler ayy çok kötüyümm kusura bakmayın
ah be gülüm. o insanlar sonradan öyle olmadı içlerinde hep vardı zaten. ben bunalıyorum diye gazete okumuyorum.özellikte çocuk haberi olunca hep ağlarım.siirt şokunu hala atlatamadım. oyavrular ve onların durumundakiler aklıma geldikçe tutamam kendimi.
canım dualarımız sizinle,hayırlısı ile kavuşursunuz inşallah.üzülerek onuüzmede morali bozulmasın.ayrıca senin bir evladın var (Allah bağışlasın) kusura bakma ama öyle çok fazla üzülecek,moralin bozulacak gibi bir durumun olamaz,toparla kendini.toparla ki sağlıklı,akıllı bir evlat yetiştirebilesin. lmaz:

merhabalar güllerim nasılsınız bakalım
kahvaltımı yaptım geldim
2 dilim ekmek
2 tane zeytin
2 dilim peynir
1 dilim salam
domates, salatalık, biber
yanındada çay

saanada günaydın nurum. ben iyiyim canım sen nasılısn. prenses nasıl.
sormuşsun canım sağol. oğluşum iyi şkürolsun.3 haftadır öksürüğü vardı oda azaldı. yemek problemimiz var aşmaya çalışıyoruz. zor olacak aama pesetmek yok. :))

15.5 mu ?gerçekten çok ucuz ya. ben burda bir dr. sordum mailden. bana yzmış ilk seans 120 sonrakiler 60 olur diye. yuh dedim. acaba nasılki gidipte memnun kalanlar varmıki birde işin uzmanımıki.
gerçi bana neki,ben ist.damıyım ki . :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…