• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şok şok şokk ad1 kendine akupunktur uzmanı ararken kaybolduu en son istanbuldakilere merak salınmış diye bir duyum alınmış:roflol::roflol:

aman ne bileyim ya ucuz ya birden atlayasım geldi oraya.otobüs parasıyla burayı geçiyor ben zayıflıcam diye oraya geliyormuşum. ehe ehe

nasılsınız kızlarr ela uyurken bakayım dedim midem hala kötüü ilaç içince geciyooo
akşama arkadaşın kızının doğum günü var oraya gitcez bende poğca yapcamm birazdann inşfazla kaçırmam sabahh yiyemiyorum midemdenn yarım dilim ekmek 3 zeytinn yedim
öğlen corba.semizotu yemeğii yedim 1 dilim ekmekle
regle olmuşumbide karın ağrısı var off of noldu bana böyle inş azda olsa vermisimdirr elbise almadım daha veririm diye ay sonunu bekliyom zayıflarım belki bi ümittt:((((((((
ethos cnm hayırlı olsun altalar ateş 1 gün oldu çıkmadan 2 gün önce biz her dişte ateşleniyoz 39 cıkıyoo cnm inş sizin cıkmazzz bide soğuk algınlığı gibi geciriyooozz

cnm stres yapınca oluyo sanırım 5 ay önce olmuştuu öyle sık olmuyoo ama geçmedii buğünde devam gecmezse yarın giderim dedim doktora saol cnm düşündüğün için kızım çıkardı tabi dişler çok olunca devamı geliyo sanırım 4. diş çıktıı uykumuz dahaiyi 2 gündür ama burun akıntısı ve öksürük devammm
bende oturamıyomm midemden ela uyuyunca dinlenmeye calışıyorum ev işii biriktii yavaş yavaş yapmaya calışıyorumm ama odaları yapmam lazımm 10 gün içindee annemler gelmeden temizlik meselesini bitirmek annemlerle vakit gecirmek istiyorum eşim yardım eder diydum pazartesi gidecek 10 gün yokkk yinee zor oluyoo tekk

ethos cnm sen sormuştun sanırım untmusum şimdi aklıma geldii esim askerr denizcii:(((

nasılsınız kızlarr ela uyurken bakayım dedim midem hala kötüü ilaç içince geciyooo
akşama arkadaşın kızının doğum günü var oraya gitcez bende poğca yapcamm birazdann inşfazla kaçırmam sabahh yiyemiyorum midemdenn yarım dilim ekmek 3 zeytinn yedim
öğlen corba.semizotu yemeğii yedim 1 dilim ekmekle
regle olmuşumbide karın ağrısı var off of noldu bana böyle inş azda olsa vermisimdirr elbise almadım daha veririm diye ay sonunu bekliyom zayıflarım belki bi ümittt:((((((((
ethos cnm hayırlı olsun altalar ateş 1 gün oldu çıkmadan 2 gün önce biz her dişte ateşleniyoz 39 cıkıyoo cnm inş sizin cıkmazzz bide soğuk algınlığı gibi geciriyooozz

Canım, bak bugün de miden kötüymüş. Poaçaya dikkat et, sıkıntısı olan mideye iyice kötü gelebiliyor. İlacını da aksatma. Yavaş yavaş düzelir diye düşünüyorum :))))
Canım yaa, ethoscuğumla yanlız kalıyorsunuz, allah size sabır versin. Hiç kolay değil. Umarım 10 gün çabucak geçer :))))
Bu arada beslenmen de çok güzel olmuş :))))

sağol canım iyiki buraya başlamışım sizi tanımışım çok moral veriyorsunuz özlüyorum hatta sizi çoookkk teşekkürler iyiki varsınız.eşim 2 ay kalacakmış sanırım sizlerde dua ederseniz sevinirim ayrıca yarın gidiyoruz memlekete sonra yazlığa hazırlık yapıyorum artık pek rejim de kalmadı zaten dün tatlı yedim hemde yemek üstüne.eve gidince başlarım bebeği bırakıp yürüyüşe giderim artık umarım planlarım gerçekleşir

Ailenin yanında gitmen hem iyi gelecektir canım, hem de iştahını açacaktır :))))) İştah konusunda dikkatli olmaya çalış, çünkü sonra üzülüyorsun ethoscum :)))) Güle güle gidin ve güle güle yazlığa geçin :)))) Bol bol yürüyüş yap canım :))))) Bizi de habersiz bırakma :)
Canım, Elacığıma da yazdım, eşlerinizin işi sebebiyle sık sık yanlız kalıyorsunuz, hiç kolay değil. Allah sabır versin. Umarım 2 ay çabucak geçer...

aldım maili canım çok sağol.
hıdırellezi annemle telefonda konuştuğumda dedim bağlıcam kese diye ama sonra yemekti ütüydü ,oğlumdu derken koltukta gözlüğümle uyuya kaldım. eşim üstüme pike atıp,gözlüğümü almış gözümden. :)) sen inşallah güzel eğlenmişsindir nasıl geçti anlatsana.

Adcığımmm, gidemedik canımm. Öyle bir trafik vardı ki 20 dk lık yolu 2 saatte geçemedik. Sinire kaldık, o trafikte varabilmemiz d eimkansızdı, geri döndük :((( Ama eve gelir gelmez kesemi hemen astım :)))))

merhabalar güllerim nasılsınız bakalım
kahvaltımı yaptım geldim
2 dilim ekmek
2 tane zeytin
2 dilim peynir
1 dilim salam
domates, salatalık, biber
yanındada çay

Ne örnek bir kahvaltı olmuş böyle canım :)))) Afiyet olsun :)

Adcım, kızılaya falan sorsana, belki akapunktur uyguluyorlardır.
Tabi, herzaman seni buraya bekleriz, gezeriz, dolaşırız. Evimiz müsait :)))

Kızlar, ben sürekli açım. Anlamadım bu işi.Acaba ayranı normalden yağsıza çevirdim diye mi oldu? Saat 17 olsa da sütümü içsem diye bekliyorum :))))
Bugün çok küçük bir ısırık börek aldım. Onun dışında menümü uyguladım. Şu ana kadar 1,5 lt su içtim. 2. bardak yeşil çayımı içiyorum.

Kızlar çok uykusuzum. Dün de uyuyamadım. Geçmişi okuyamıyorum. Bir tek Nac.ın son mesajında açım dediğini okudum. Ben de açım. Benimki uykusuzluktan, diyetisyen öyle demişti. Şimdi uyayacağım. Bu gece iyice dinlenmeliyim ki yarın tartıda sevineyim. Bende uykusuzluk 500-600 gr fark yapıyor. Öptüm.

selam kızlar ben geldim
sanırım kaçamak yapmadım çnk tatlı süt tatlısı idi ve çok çok küçük kase idi... bizim ekibin hepsi diyette de :))
1 kepçe çorba
2yk bulgur pilavı
3yk tavuklu sebzeli çin yemeği ...
1 minik kase tatlı

az yediğimi biliyorum çnk acıktım
bugün takım olarak acıktık sanırım :))"

kızlar yarın abim ve ablam geliooooo :))
ve ablam kalacak alışveriş için çıkacağız en az 3-4 gün daha az girerim haberiniz olsun
sabah bildirimde bulunurum
zaten çok değişen bişi yok :((

selam kızlar hazırlıkla uğraşıyorum bende baya yoğun bir şekilde.hiçbişi yemedim doğrudürüst zaten aç da değilim.kafa yoğun olunca aklıma gelmez yemek filan suyu bile az içtim ama boğazım fena faranjite dönüşüyor galiba sürekli öksürmek gelir o zaman sanki boğazımda tozlar birikmiş yapışmış gibi.offf.ama düne göre çok çok iyi gribim

Kızlar çok uykusuzum. Dün de uyuyamadım. Geçmişi okuyamıyorum. Bir tek Nac.ın son mesajında açım dediğini okudum. Ben de açım. Benimki uykusuzluktan, diyetisyen öyle demişti. Şimdi uyayacağım. Bu gece iyice dinlenmeliyim ki yarın tartıda sevineyim. Bende uykusuzluk 500-600 gr fark yapıyor. Öptüm.

Canım, çok iyi uyu ve dinlen. Vücudun yorgun düşüp direnç kaybetmesin. Yarın görüşürüz :))))))
selam kızlar ben geldim
sanırım kaçamak yapmadım çnk tatlı süt tatlısı idi ve çok çok küçük kase idi... bizim ekibin hepsi diyette de :))
1 kepçe çorba
2yk bulgur pilavı
3yk tavuklu sebzeli çin yemeği ...
1 minik kase tatlı

az yediğimi biliyorum çnk acıktım
bugün takım olarak acıktık sanırım :))"

Çok güzel yemişsin canım, hele çin yemeği harika :))))) Afiyet olsun :))))) Sütlü tatlı da diyetlerde bile veriliyor :))

kızlar yarın abim ve ablam geliooooo :))
ve ablam kalacak alışveriş için çıkacağız en az 3-4 gün daha az girerim haberiniz olsun
sabah bildirimde bulunurum
zaten çok değişen bişi yok :((

Çok sevindim canım. Özlem gidereceksiniz, ne güzel :))))) İyice gezin, dikkatli beslen. Suyunu iç canım :)))))

selam kızlar hazırlıkla uğraşıyorum bende baya yoğun bir şekilde.hiçbişi yemedim doğrudürüst zaten aç da değilim.kafa yoğun olunca aklıma gelmez yemek filan suyu bile az içtim ama boğazım fena faranjite dönüşüyor galiba sürekli öksürmek gelir o zaman sanki boğazımda tozlar birikmiş yapışmış gibi.offf.ama düne göre çok çok iyi gribim

Tozlar boğazını tahriş etmiş athoscum :))) Kolay gelsin canım. İstersen yüzünü bir tülbentle falan kapat, rahatsızlık verir ama en azından tozlar daha fazla boğazına yapışmaz :))

Kızlar, yemeğimi yedim. 1 enginar, 1 dilim ekmek, salata ve ayran. Şimdilik tokum :)))
Birazdan 3. yeşil çayımı içerim.
Sanki hiç kilo verebilmiş gibi değilim. Tabi erken daha ama hep aynı kilo bildirimi yapmaktan utanıyorum artık :kedi:

iyi akşamlar arkadaşlar kurstan geldim yorgunum yazılanları okudum ama cevap yazamadım bugün çok yoğun geçti sınav yaklaştıkça dersler de yoğunlaşıyo :(( bugün yeme düzenim çok karışıktı yazayım siz karar verin
sabah 2 dilim kepek ekmeği 5-6 tane zeytin 1 parça beyaz peynir 1 çay kaşığı çokokrem
dersanede ilk ders arasında 3 tane diyet bisküvi
2.ders arasında da 3 tane diyet bisküvi
diğer ders arasında arkadaşım ısrar etti hani şu mini halleyler var ya bi tane onlardan yedim
bi sonraki ders arası bi lokma simit
çıkışta bi tane sütlü max dondurma :)))
yazarken ben yoruldum bu ne yahuuu kaydirigubbakcemile3
akşam yemeğim de çok az yağlı kocaman tabak bi salata 2-3 yemek kaşığı sulu patates 2 tane de etli biber dolması 1-2 kaşık da yoğurt
suyum şimdilik 1,5 litre yatana kadar 2,5 olur yeşil çayımı da içiyorum bugün fazla yedim sanırım ama en azından hepsini bir öğünde yemedim birkaç saatlik aralarla metabolizmam da sürekli işler durumda olmuştur galiba bilmiyorumkismile

iyi akşamlar arkadaşlar kurstan geldim yorgunum yazılanları okudum ama cevap yazamadım bugün çok yoğun geçti sınav yaklaştıkça dersler de yoğunlaşıyo :(( bugün yeme düzenim çok karışıktı yazayım siz karar verin
sabah 2 dilim kepek ekmeği 5-6 tane zeytin 1 parça beyaz peynir 1 çay kaşığı çokokrem
dersanede ilk ders arasında 3 tane diyet bisküvi
2.ders arasında da 3 tane diyet bisküvi
diğer ders arasında arkadaşım ısrar etti hani şu mini halleyler var ya bi tane onlardan yedim
bi sonraki ders arası bi lokma simit
çıkışta bi tane sütlü max dondurma :)))
yazarken ben yoruldum bu ne yahuuu kaydirigubbakcemile3
akşam yemeğim de çok az yağlı kocaman tabak bi salata 2-3 yemek kaşığı sulu patates 2 tane de etli biber dolması 1-2 kaşık da yoğurt
suyum şimdilik 1,5 litre yatana kadar 2,5 olur yeşil çayımı da içiyorum bugün fazla yedim sanırım ama en azından hepsini bir öğünde yemedim birkaç saatlik aralarla metabolizmam da sürekli işler durumda olmuştur galiba bilmiyorumkismile

Canım, biraz karıştırmışmışsın. Kahvaltın iyi olmuş, ilk ara yemeğin de iyi olmuş. Tatlı biraz fazla olmuş gibi. Ama aşırı değil. Yarına toparlarsın canım :))

nac canım yarın sabah gelemezsem 68.3 olarak geçer misin
çok üzgünüm haftaiçi 68i görmüştüm ama bu sabah böleydi :((

Nac canım diyetisyene haftada bir gitmen iyi olmuş. Ben 2 haftada bir gitmeye başladım ama yine haftada bire dönmem lazım. Belki ondan durdu kilo vermem.
Yeşil çayını eksik içmişsin canım ama olsun bugün tam içmişsin sanırım.

dosbacım umarım günün güzel geçmiştir. Ekibin diyette olmalarına sevindim, en güzeli. Ablanla abin geliyormuş, gözün aydın. Canım bi de ticker'ın 68.5'ta kalmış. Onu azaltmak benim en sevdiğim iş, sen de yapıp sevin diye hatırlatayım dedim.

celudarcım üzülme canım hem bence az da olsa vermişsindir.

ethoscum tatlı yemeseydin daha iyi olurdu tabii ama yemek üstüne yemek lazımmış zaten. Benim diyetisyen öyle diyor en azından. Aç karnına yiyince kan şekeri birden yükseliyormuş, sonra birden düşüp yine canını tatlı istetiyormuş.

elacım temizliği çok kafana takma canım. Nasıl olsa yabancı değiller. Bitmezse annenler de yardım eder gelince. Faydaları dokununca sevinirler bile.

melzeyitcim akapunktur ucuzmuş gerçekten. Normalde bayağı pahalı oluyor.

adcığım ay yerim ben onu, ne tatlı oluyorlar değil mi? Bi de yere yatmış. Üşümemiştir inşallah.
Ben bu reçeli tansaş'tan aldım canım. St. Dalfour diye bir marka. İthalmiş, biraz pahalı geldi. Gerçi bir tatlı kaşığı yiyorum bana 3 hafta yeter. Doğa diye bir markanın da var, o hesaplı onu da aldım ama o fazla güzel çıkmadı, tadı ekşimsi, meyveler ezilmiş. Evde de yapılır aslında. İnternetten tarif bulmak lazım. Veya normal şeker yerine meyve şekeri fruktoz konup da yapılabilir. Glisemik endeksi düşük oluyor 23 mü ne.

baharcım, ufak ufak kaçamakların olmuş canım. Ama sınavların yaklaştığı için birşey diyemiyorum. Ben ders çalışırken hiç diyet yapamıyordum, yine sen dikkat ediyorsun. Elinden geleni yap canım.

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 4 siyah zeytin, 1 tatlı kaşığı reçel, domates
Ara: 1 elma
Öğle: 2 porsiyon tavuk, az peynir, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 1 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Kıymasız kabak yemeği, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: 2 elma

Yemek yanlışlarım: Öğle yemeğinde 1 porsiyon protein eksik oldu, az peynir vardı ama yarım dilim bile etmez. Akşam yemeğinde de 1 porsiyon protein eksik oldu. 1 dilim peynir yiyecektim, unuttum.

Spor: Yok. Çok yorgundum, uyudum.

Back