Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba arkadaşlar nasılsınız dünkü kaçamağımdan sonra 600 gram fazla çıktım tartıda bugün çok dikkatli gidiyorum akşam kısırda yemiştim onun da etkisi olabilir belki bulgur şişirmiştir diye düşündüm sabah canım kahvaltı istemedi 1 yeşil elma yiyerek başladım güne ara olarak da bir kepekli galeta birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim kabak ve yoğurt düşünüyorum 1 dilim ekmekle birlikte şimdilik çıkıyorum görüşürüz...

günaydın nac azmine hayranım canım

Azim ilk günlerde kolaydır canım, umarım böyle devam eder :))))))

çok moralim bozuk sabah 1,5 kilo almış gördü mkendimii ben bu işi beceremeyecemmm

Canım, böyle bir dalgalanma su ile ilgili olabilir canım. Vücudun ödem yapmıştır. Moralini bozma. Üstelik biliyorsun, vücudun su tutuyor, canını hiç sıkma canım :))))

Canım, umarım kızın en kısa zamanda sağlığına kavuşur :))) Aylık kontrolünün de iyi geçmesine çok sevindim. demek ki gelişimi iyi :))))

Oy oy oy canım :)))) Bulgur bağırsakları şişirir :))))) Güne çok güzel başlamışsın. Öğle yemeği ve aralarını da güzel planlamışsın :)))) Afiyet olsun :)))

Kızlar, diyetimin ilk gününün ilk yarısı iyi gitti :))))) Sabah regl oldum, onun asabiyei de yakında gider :))))
Çok ilginç ya, öğle yemeğine çok acıktım. Normalinde çok daha az yiyorum da acıkmıyorum, bugün çok acıktım :)))

Kızlar, suyumun 1.5 lik kısmını içtim. Yarısı gitti, yarısı kaldı :)
Yeşil çayımı da okulda çubuk tarçınla içtim, çok güzel oluyor, tavsiye ederim :)

seni çok iyi anlıyorum hayatım. inan bende destek almak istiyorum ama hala belimizi doğrultamadık.geldikçe üst üste geliyor birde. kendimi bırakmak istemiyorum,sonuçlar kötü olabilir diye korkuyorum ama bırakmasamda sonuçlar kötüye gidiyor.hayırlısı diyorum.

2 kilo yağ fazlası süper hayatım. demekki dikkat etmenin mükafatını böyle almışsın. listen iyi görünüyor.yalnız bu standartmı hergün aynımı yani. birde kaç saatte bir yenilecek.onlarıda bi söylesen hayatım. opuyorumnanaktan
bencede taylorcum aman ne kaçamak benimkilerde böyle olsa keşke.sen halledersin hayatım.
iyi aksamlare kizlar kac gündür giremedim kac gündür misafirim vardi bugünde ise basladim iyi sayilirim türkiyeden dönünce biraz kötü oldum ama iyiyim yinede
kolay gelsin canım. opuyorumnanaktan

canım üzüldüm gerçekten.melzeyitin söylediklerine de katılıyorum,ama sakin düşünmeye çalış,fevri hareket etme sakın.öncelikle eline al kalem kağıdı bu sıkıntının başlangıcını nasıl geliştiğini ve nasıl sonlandığınıda yaz.daha sonra bunların yerine ne yapılabilirdi alternatifleride yaz.sebepleri ve sonuçları unutma sakın. ben günlük tutan bir insan olduğum için bazı şeyleri yazarken anlamam daha kolay oluyor. belki biraz olsun şekil kazanır durumunuz.
teşekkürler kızlar canımsınız<ya ama şuan o kadarkötüyümki inanın kendim mrumda değilim kızım sabahtan beri baba diyor bize dua edin olurmu lütfen
dualarım sizinle hayatım.
çok moralim bozuk sabah 1,5 kilo almış gördü mkendimii ben bu işi beceremeyecemmm
şişliktir hayatım o şişlik.bende bu sabah balon gibiydim pantolonuma zor girdim ama şimdi daha iyiyim.

canım bazen fazla bazen az çıkıyoruz.aslında günün hep aynı saatlerinde ve yemek öncesi yada sonrası tartılsak. ama bulgur acayip şişirir hele birde çok su içersen. :CüvCüv:

Adcım, ben sabah 6.30 da uyanıyorum. Uyanır uyanmaz 1 ceviz ve 1 büyük bardak su içeceksin dedi.
Sonra 7.30 a kadar 2 dilim ekmek, 1parça peynir
saat 9 da 1 porsiyon meyve ve 1 ceviz
10.30 da 1 probiyotik yoğurt
13 de öğle yemeği: 100 gr köfte ya da 120 gr tavuk, ayran (yağsız), 1 dilim ekmek ve salata ya da köfte yerine sebze yemeği
14.40 da 1 porsiyon meyve ve 5 fındık
17 de 1 bardak yağsız süt
18.30-19.30 arası öğle ymeğinde yemediğim menü
21 de de 1 meyve, 5-6 badem ve 2 kaşık yağsız yoğurt
Gün içinde 3 lt su ve 3 bardak ballı ve tarçınlı yeşil çay. Benim saatler böyle canım. Bugün koştur koştur oldum yemem gerekenleri yiyeceğim diye :)))

kahvaltım:
2 kk peynir
2 dlm ekmek
1 bardak süt ve söğüş

ara öğün
1 bardak süt
2 tane diyet bisküvi

öğlen:
5 kasık sebze yemegı
1 su bardagı kadar yogutr

1.5 litre suyumu içtim :)

gözünaydın.hadi hayırlıısı bakalım. inşallah bu diyet sayesinde kilolarında gider. :Saruboceq:
belkide diyet psikolojisidir. aldırış etme sen ona. kaydirigubbakcemile3

Canım süpersin! Maşallah diyorum. Aferim gerçekten. Bu işi başaracaksın canım :dance:

Canım o kadar lacak birşey yapmadın. Ödemdir bence. Maydonoz suyu veya yeşil çay falan iç istersen.

Canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Ben evli değilim, çocuk falan da yok tabii. Ama geri kalanın aynılarını ben de hissetmiştim biliyorsun. Ama bak bundan güçlenerek çıkacaksın. O konu hallolduktan sonra insan ne istese yapabilir gibi hissediyor. Diyet falan herşey çocuk oyuncağı gelecek gözüne. Bence şu an sen onu arama. Ama o aradığında çok güleryüzlü konuş. Güleryüzlü konuşmak sese de yansıyor. Benim o durumda yaptığım birkaç şey çok pozitif tepki almıştı. İstersen özelden yazarım. Aranız düzeldikten sonra da ne istiyorsan ona tatlı dille yaptırabilirsin zaten. Ama iş durumu yüzünden biraz daha sabırlı olman gerekiyor canım. Tabii ne yaşadığınızı bilmiyorum, ama çok büyük bir hatası olmadıysa bence anlayışlı ol. Hiçbir erkek mükemmel değil sonuçta. Ve biliyorum ki sen onunla barışmayı çok istiyorsun şu anda. Barışmak da sonrasında beraber mutlu olmak da senin elinde canım.

Olsun canım, uykunu almışsındır. Zayıflamak için uyku da çok önemli ve de benim şu aralar en büyük eksikliğim

İlaç kullanmak zorunda olmamana çok sevindim canım. İnşallah hiç bir sıkıntı kalmaz.

Belki mens döneminden dolayıdır canım. Dönemden dolayı değilse de adama söylersin. Önemli bir bilgi çünkü. Diyetisyene kaç günde bir gideceksin canım?

kahvaltım:
2 kk peynir
2 dlm ekmek
1 bardak süt ve söğüş

ara öğün
1 bardak süt
2 tane diyet bisküvi

öğlen:
5 kasık sebze yemegı

Afiyet olsun cnaım. Çok güzel olmuş, ve suyun da çok iyi :)))

gözünaydın.hadi hayırlıısı bakalım. inşallah bu diyet sayesinde kilolarında gider. :Saruboceq:
belkide diyet psikolojisidir. aldırış etme sen ona. kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım. Şu 4 kiloyu da vereyim artık diyorum :)))

canım aynı saatlerde kalkıyoruz. benim bazen 6 olabiliyor malum minik canavarım var. :))
şimdi,1 porsiyon meyve çok geliyormu yada bir porsiyonda sen ne yiyorsun :uhm:

kahvaltım:
2 kk peynir
2 dlm ekmek
1 bardak süt ve söğüş

ara öğün
1 bardak süt
2 tane diyet bisküvi

öğlen:
5 kasık sebze yemegı

Sebze yemeklerinin miktarı 5 kaşığa çıkmış, dün de farkettim, tebrikler canım. Çok az yiyordun.

cok hos bı liste ama yaa cevizli bademli falan :)))
afiyet olsun canım benım :)

Nac canım benim sabah kalktığım saat her gün değişiyor, o yüzden öğünlerin saatleri de değişiyor. Seninki çok düzenli olmuş.

Sebze yemeklerinin miktarı 5 kaşığa çıkmış, dün de farkettim, tebrikler canım. Çok az yiyordun.

çorbayı bırakayım dedım yaa
cunku ekmekten sayılıyordu. artık bundan sonra yemekte ya corba ıcıcem yogurtla yada yemek yıycem.. bıde boyle yapayım dedim kasık sayısını arttırdım artık :)

İyi olmuş canım. Diyetine, sporuna, suyuna dikkat ediyorsun. Uykunu da alıyorsan herşeyi düzgün yapıyorsun maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…