canım aynı saatlerde kalkıyoruz. benim bazen 6 olabiliyor malum minik canavarım var. :))
şimdi,1 porsiyon meyve çok geliyormu yada bir porsiyonda sen ne yiyorsun :uhm:
İyi olmuş canım. Diyetine, sporuna, suyuna dikkat ediyorsun. Uykunu da alıyorsan herşeyi düzgün yapıyorsun maşallah.
Nac canım benim sabah kalktığım saat her gün değişiyor, o yüzden öğünlerin saatleri de değişiyor. Seninki çok düzenli olmuş.
ben de iyiyim canım :)) Spora gidicem birazdan guclubacismile
akşama gorusuruuuz :))
Umarım her gün riayet edebilirim canım.
Ben de bilemedim, yürüyüşe gitsem mi diye. İlk diyetisyenim bana bi süre spor yaptırmamıştı. Bu diyetisyenimi aradım, hastaları varmış. 4 den sonra cebini arayacağım. Yürüyüşü de soracağım
merhaba kizlar nasilsiniz ben bugün evdeyim kuzum hasta öksürüyor grip benim de kafam agriyor hava da cok kötü
adcığım hoşgeldin. Nasılsın?
Canım, ben okulda kolay olsun diye kuru kayısı yiyorum. Ama birazdan 6 tane yenidünya yiyeceğim. Meyvelerin porsiyon miktarlarını istersen sana e-posta ile gönderebilirim canım :)))
yaparsın ins canım yaa belkı bıraz okula goturceklerını hazırlamak agır gelebılır bılmıyorum ben tembelımdır cunku :)) ama emınım bu bı haftadan sonra aldıgın sonucla şimdi oldugunda cok daha azımlı olacaksındır)
gittim beeen
opuyorumnanaktan
merhaba kizlar nasilsiniz ben bugün evdeyim kuzum hasta öksürüyor grip benim de kafam agriyor hava da cok kötü
Çok geçmiş olsun canım(( Kafandaki ağırlık havalardan mı acaba?
hoşgeldin karamanlım.geçmişolsun canım. malesef bu bahar ayları zor oluyor.hayırlısı ile atlatırsınız dilerim.
herhalde canim sabah kalktigimdan beri var
görüşürüz celudarcım. Geçmiş olsun karamanli.
Ben de çıkıyorum kızlar, görüşürüz.
melzeyit, taylor+, Nachtigall+, karamanli+, melos_k, celudar+, ad1+ vay bune kalabalık bu saatte
karamanlım geçmiş olsun hava değişimi olmuş
hosbuduk canim sagol evet en kötü aylar beni kizim birde pek giyinmesini sevmiyor sen nasilsin canim calisiyormusun
görüşürüz celudarcım. Geçmiş olsun karamanli.
Ben de çıkıyorum kızlar, görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?