Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım aynı saatlerde kalkıyoruz. benim bazen 6 olabiliyor malum minik canavarım var. :))
şimdi,1 porsiyon meyve çok geliyormu yada bir porsiyonda sen ne yiyorsun :uhm:

Canım, ben okulda kolay olsun diye kuru kayısı yiyorum. Ama birazdan 6 tane yenidünya yiyeceğim. Meyvelerin porsiyon miktarlarını istersen sana e-posta ile gönderebilirim canım :)))

İyi olmuş canım. Diyetine, sporuna, suyuna dikkat ediyorsun. Uykunu da alıyorsan herşeyi düzgün yapıyorsun maşallah.

inş dedıgın gıbıdr de bu aralar bırseylerde bı anormallık var ama anlamadım bakalım cumaya kadar tartı ne gostercek..
bende cıkıyorm bırazdan kursa gıtcem gorusurz.

Nac canım benim sabah kalktığım saat her gün değişiyor, o yüzden öğünlerin saatleri de değişiyor. Seninki çok düzenli olmuş.

Umarım her gün riayet edebilirim canım.

ben de iyiyim canım :)) Spora gidicem birazdan guclubacismile

Ben de bilemedim, yürüyüşe gitsem mi diye. İlk diyetisyenim bana bi süre spor yaptırmamıştı. Bu diyetisyenimi aradım, hastaları varmış. 4 den sonra cebini arayacağım. Yürüyüşü de soracağım

yaparsın ins canım yaa belkı bıraz okula goturceklerını hazırlamak agır gelebılır bılmıyorum ben tembelımdır cunku :)) ama emınım bu bı haftadan sonra aldıgın sonucla şimdi oldugunda cok daha azımlı olacaksındır )

gittim beeen

opuyorumnanaktan

Ben çok zorlanmıyorum canım, alışkınım. Eskiden de okula yemeklerimi evden götürürdüm :)))
İnşallah canım ya, artık yüzüm umarım tartıda biraz güler :)

görüşürüz celudarcım. Geçmiş olsun karamanli.

Ben de çıkıyorum kızlar, görüşürüz.

melzeyit, taylor+, Nachtigall+, karamanli+, melos_k, celudar+, ad1+ vay bune kalabalık bu saatte

karamanlım geçmiş olsun hava değişimi olmuş

herhalde canim sabah kalktigimdan beri var

Canım yaa, tühh. Acaba kocaman bir bardak limonata ya da mandalin suyu falan mı içsen ya da vitamin hapı mı alsan?

görüşürüz celudarcım. Geçmiş olsun karamanli.

Ben de çıkıyorum kızlar, görüşürüz.

Görüşürüz cnaım, iyi sporlar :)))

melzeyit, taylor+, Nachtigall+, karamanli+, melos_k, celudar+, ad1+ vay bune kalabalık bu saatte

karamanlım geçmiş olsun hava değişimi olmuş

Nüfus bugün yoğun şekerim :))))

hosbuduk canim sagol evet en kötü aylar beni kizim birde pek giyinmesini sevmiyor sen nasilsin canim calisiyormusun

çalışıyorum,işyerindeyim.bugün saldım kendimi pek işe bakamıyorum açıkçası fırsat bu fırsat bende buraya takılıyorum. nurla resimleriniz çok güzeldi gerçekten.ne zamandır yazıcam sana unutuyorum. Allah tekrar görüşmelerinizi nasip etsin dilerim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…