cnm olmamış öyle pizzaa(( oklava:
su çok önemli bende içerim çokk vücudun yenilenmesini sağlıyoo sonuçta içebildiğin kadar çok içmeye calışş ben 2 bardak 2 bardak içiyom içtimi :içelim:
Elacım, kızının ateşi düştü sanırım. Umarım kısa zamanda rahatlar, sağlığınıza kavuşursunuz ))) canım,hafiften karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin gibi. Meyven yok galiba )))) suyu ne kadar içtin )))
teşekkürler kızlar canımsınız<ya ama şuan o kadarkötüyümki inanın kendim mrumda değilim kızım sabahtan beri baba diyor bize dua edin olurmu lütfen
valla pek halledileceğini sanmıyorum ama umarım hallolur çünkü
hallolmasını çok istiyorum
okadar sıkılıyorumki şimdi
inanın nefes alamıyorum ben kızımın öyle büyümesin istemiyorum daha geçen bir arkadaş eşiyle ayrılacağını söylediğinde çok kızmıştım çocuğunnuza bunu yapmaya hakkınız yok diye şimdi ben bu durumdayım
iyi akşamlar şekerler
nac canım inş diyetisyenle istediğin kiloya ulaşırsın
bende dra gittim bugün tahlil verdim dra kilo veremiyom dedim bana kızdı vücutta demir yok nasıl çalışsın metabolizman diye ama ben gayretliyim bu konuda verecem inş.
akşam yemeğim
tavuk bir parça oda göğüs eti yağsız ve deri yok yeşil fasülye 2-3 çatal biraz salata sadece havuç ve biraz turşu
1 litre daha su içtim
yemekten sonra
1 malta eriği
1 bardak süt
ii geceler kızlr
akşam:
4 yk sebze yemegı
1 dilim ekmek 2 kepce corba
salata
ara öğün:
1 avuc beyaz leblebi..
herkese iyi geceler...
Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 4 siyah zeytin, 1 tatlı k. reçel, domates
Ara: -
Öğle: 5 porsiyon karışık ızgara, 2 d. ekmek, salata, 1 bardak süt
Ara: 1 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 8 k. kıymalı türlü, 2 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: -
Spor: Yok bilmiyorumkismile
Yemek hatalarım: Meyve araları yok. 2 porsiyon protein fazlası var. 2 dilim ekmek fazlası var.
Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 4 siyah zeytin, 1 tatlı k. reçel, domates
Ara: 1 elma
Öğle: 3 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 bardak yoğurt
Ara: 1 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 8 k. kıymalı türlü, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: 2 porsiyon kivi
Spor: 60 dakika hızlı hızlı yürüdüm
:lepi:
Afiyet olsun canım :)))))))) Akşam yemeğin diyetisyeninin tavsiyesi mi? Sordum, çünkü 3 dilim ekmek yemişsin ama sebzen az olmuş gibi geldi bana. Tabi, dr önerdiyse kesinlikle bir bildiği vardır :))))
Kızlar, fındıklarımı, cevizlerimi taşıyorum okula :)) Günlük probiyotik yoğurdumu da aldım. Öğlen ve akşam yemeklerim değişimli. Ya öğlen köfte ya akşam. Canım, enginar istiyor. Öğle yemeğimi de (enginarım) paketledim. Ayranımı yarım litrelik pet şişeye koydum (light ayran- şişeleri boşalınca light yoğurttan kendim ayran yapacağım). Yeşil çaylarımı aldım, yanlarına çubuk tarçın koydum. Okulda boş derslerde yeşil çay içerim artık... Menüm o kadar yoğun ki neyi ne zaman yiyeceğimi unutmamak için listeyi yanıma aldım.
Diyorum ki, hadi rastgele...
valla pek halledileceğini sanmıyorum ama umarım hallolur çünkü
hallolmasını çok istiyorum
okadar sıkılıyorumki şimdi
inanın nefes alamıyorum ben kızımın öyle büyümesin istemiyorum daha geçen bir arkadaş eşiyle ayrılacağını söylediğinde çok kızmıştım çocuğunnuza bunu yapmaya hakkınız yok diye şimdi ben bu durumdayım
Baharcım[/B], TSH değerin kaç? Rahat kilo verebilmek için 1.5 veya altında bir değer olmalıymış. Eğer daha yüksekse doktorundan ilaç miktarını artırmasını rica edebilirsin. Bir de zor kilo veriyorsan ilacını değiştirmesini ve içinde hem T3 hem T4 olan ilaç vermesini isteyebilirsin. Bir arkadaşım bu ikisini yaptı ve kilo veremeyen kız kısa süre içinde kilo verdi. 3 ayda 15 kilo vermem gerek yazmışsınya, o arkadaşım geldi aklıma. Üstü üste doğum günü kurbanı olmuşsun canım :) Olsun ama bitmiş artık. Kendi doğum günene kadar çok güzel zayıflayacaksın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?