• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba arkadaşlar nasılsınız dünkü kaçamağımdan sonra 600 gram fazla çıktım tartıda :( bugün çok dikkatli gidiyorum akşam kısırda yemiştim onun da etkisi olabilir belki bulgur şişirmiştir diye düşündüm sabah canım kahvaltı istemedi 1 yeşil elma yiyerek başladım güne ara olarak da bir kepekli galeta birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim kabak ve yoğurt düşünüyorum 1 dilim ekmekle birlikte şimdilik çıkıyorum görüşürüz...

günaydın nac azmine hayranım canım

Azim ilk günlerde kolaydır canım, umarım böyle devam eder :))))))

çok moralim bozuk sabah 1,5 kilo almış gördü mkendimii ben bu işi beceremeyecemmm

Canım, böyle bir dalgalanma su ile ilgili olabilir canım. Vücudun ödem yapmıştır. Moralini bozma. Üstelik biliyorsun, vücudun su tutuyor, canını hiç sıkma canım :))))

kızlar nasılsınız dün sabah girdim birdaha giremedim
dr gittik geldik kızarma varmış boğazındaa ordan sağlık ocağına aylık kontrol herşey yolundaymış
ama sabah öksürdü cokk ve buğün huzursuz uyudu şimdii onunla ilgileniyorumm öğleden sonra komşum davet etmişti gitmemde gerekiyoo nasıl giderim bilmiyorum az durup gelirip sanırım
yediklerim dünn
kahvaltı 1 dilim ekmek peynir sirkeli ballısuu
öğlen lavaş ve küçük bir parca tavukk
ara 2 dilim ekmek ve peynir
akşam yemeğii hiç olmadıı ama sosisli yumurta 3 dilim ekmek
ara biraz ceviz 2 çatal kek 1 kestane sekerii
çok düzensiz bir menüydü su miktarı 3 geçmiştirr çok sıcak çünküü dışarda susuz duramıyorumm
buğün
2 dilim ekmek 1 dilim peynir kahvee

herkes iyidir inş geçmişi okuyoamadımm evi toplayımmkız uyurken yemek yapcam uğrarım

Canım, umarım kızın en kısa zamanda sağlığına kavuşur :))) Aylık kontrolünün de iyi geçmesine çok sevindim. demek ki gelişimi iyi :))))

merhaba arkadaşlar nasılsınız dünkü kaçamağımdan sonra 600 gram fazla çıktım tartıda :( bugün çok dikkatli gidiyorum akşam kısırda yemiştim onun da etkisi olabilir belki bulgur şişirmiştir diye düşündüm sabah canım kahvaltı istemedi 1 yeşil elma yiyerek başladım güne ara olarak da bir kepekli galeta birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim kabak ve yoğurt düşünüyorum 1 dilim ekmekle birlikte şimdilik çıkıyorum görüşürüz...

Oy oy oy canım :)))) Bulgur bağırsakları şişirir :))))) Güne çok güzel başlamışsın. Öğle yemeği ve aralarını da güzel planlamışsın :)))) Afiyet olsun :)))

Kızlar, diyetimin ilk gününün ilk yarısı iyi gitti :))))) Sabah regl oldum, onun asabiyei de yakında gider :))))
Çok ilginç ya, öğle yemeğine çok acıktım. Normalinde çok daha az yiyorum da acıkmıyorum, bugün çok acıktım :)))

Kızlar, suyumun 1.5 lik kısmını içtim. Yarısı gitti, yarısı kaldı :)
Yeşil çayımı da okulda çubuk tarçınla içtim, çok güzel oluyor, tavsiye ederim :)

nurcum çok güzel su içmişsin canım tebrikler

adcım bende bugünlerde psikolojik sorunlar yaşıyorum :(( aslında bi kere destek almaya kalktım ama ilk seansta sorunu kendim çözebilcemi anladım
şimdi yine kendi kendimi tedavi etmeye çalışıyorum
sinirlerim bozuldukça yemek yemek istiyorum ve yiyemiyorum çnk o zaman daha kötü hissediyorum
stresten de dolayı veremiyorum
bırakayım dedim hemen kilo aldım :(( napcam bilmiyorum
seni çok iyi anlıyorum hayatım. inan bende destek almak istiyorum ama hala belimizi doğrultamadık.geldikçe üst üste geliyor birde. kendimi bırakmak istemiyorum,sonuçlar kötü olabilir diye korkuyorum ama bırakmasamda sonuçlar kötüye gidiyor.hayırlısı diyorum.

Dosbik, şimdi eşimin yanına gidiyorum. Diyetisyenden çıktım. Kilom 61,b çıktı. Yağdan normal değerler arasında 2 kilo fazlam çıktı. İnanamadım, 9 öğün yemek verdi. Uyanır uyanmaz 1 büyük bardak su ve 1 ceviz, sonra klasik kahvaltı. İkinci arada 1 porsiyon meyve ve 1 ceviz daha. Üçüncü arada 1 kutu probiyotik yoğurt. Öılen 3 köfte 1 dilim ekme, salata ayran. 4. Ara 1 meyve, 5 fındık.5. Ara 1 bardak süt (light) ya da ayran. Akşam sade sebze, salata, 1 dilim ekmek, 6. Ara 1 meyve, 5-6 badem, 2 kaşık yağsız yoğurt. Ben bu kadar yemeyle kilo alır mıyım acaba? Kaç zamandır çok daha az yiyorum. Veee, bomba: günde 3 litre su. Ben 1,5 lt içtim mi süper diyorum. Ek olarak da 3 bardak yeşil çay, tarçınlı ve ballı olacak. Kızlar kilo almam değil mi? Haftaya gene gideceğim. Bana bi de haftada 1 kilo vermenizi bekliyorum dedi, içimden güldüm ))))) yarın sabahtan başla dedi.

2 kilo yağ fazlası süper hayatım. demekki dikkat etmenin mükafatını böyle almışsın. listen iyi görünüyor.yalnız bu standartmı hergün aynımı yani. birde kaç saatte bir yenilecek.onlarıda bi söylesen hayatım. opuyorumnanaktan
Kızlar yaaa. Kaçamaklar yaptım, iki gündür gelesim yok o yüzden. Ama bugün mens dönemim başladı. Demek ondanmış. Aslında çok büyük kaçamak da yapmadım. Dün 2 dilim ekmek, 2-3 porsiyon et fazlam var ve de 3 porsyion meyvemin hiçbirini yemedim. Bir de 2 gün hiç spor yapmadım. Öyle işte. Neyse gece daha ayrıntılı yazarım. Geçmişi şu an okuyamıyorum. Öptüm.
bencede taylorcum aman ne kaçamak benimkilerde böyle olsa keşke.sen halledersin hayatım.
iyi aksamlare kizlar kac gündür giremedim kac gündür misafirim vardi bugünde ise basladim iyi sayilirim türkiyeden dönünce biraz kötü oldum ama iyiyim yinede
kolay gelsin canım. opuyorumnanaktan

yok benim hiçbrünüm normal geçmeyecek iyiyim dediğim gün basıma bişey geliyor eşimle tartıştık şuan annemlerdeyim ve sonucu ne olacak bilmiyorum kızım var onun üzülmesini istemiyorum çok kötüyüm hiç bişey yemedim sabahtan beri yok hayat bana mutlu olma şans vermedi vermeyecekte.....
canım üzüldüm gerçekten.melzeyitin söylediklerine de katılıyorum,ama sakin düşünmeye çalış,fevri hareket etme sakın.öncelikle eline al kalem kağıdı bu sıkıntının başlangıcını nasıl geliştiğini ve nasıl sonlandığınıda yaz.daha sonra bunların yerine ne yapılabilirdi alternatifleride yaz.sebepleri ve sonuçları unutma sakın. ben günlük tutan bir insan olduğum için bazı şeyleri yazarken anlamam daha kolay oluyor. belki biraz olsun şekil kazanır durumunuz.
teşekkürler kızlar canımsınız<ya ama şuan o kadarkötüyümki inanın kendim mrumda değilim kızım sabahtan beri baba diyor bize dua edin olurmu lütfen
dualarım sizinle hayatım.
çok moralim bozuk sabah 1,5 kilo almış gördü mkendimii ben bu işi beceremeyecemmm
şişliktir hayatım o şişlik.bende bu sabah balon gibiydim pantolonuma zor girdim ama şimdi daha iyiyim.

canım bazen fazla bazen az çıkıyoruz.aslında günün hep aynı saatlerinde ve yemek öncesi yada sonrası tartılsak. ama bulgur acayip şişirir hele birde çok su içersen. :CüvCüv:

Adcım, ben sabah 6.30 da uyanıyorum. Uyanır uyanmaz 1 ceviz ve 1 büyük bardak su içeceksin dedi.
Sonra 7.30 a kadar 2 dilim ekmek, 1parça peynir
saat 9 da 1 porsiyon meyve ve 1 ceviz
10.30 da 1 probiyotik yoğurt
13 de öğle yemeği: 100 gr köfte ya da 120 gr tavuk, ayran (yağsız), 1 dilim ekmek ve salata ya da köfte yerine sebze yemeği
14.40 da 1 porsiyon meyve ve 5 fındık
17 de 1 bardak yağsız süt
18.30-19.30 arası öğle ymeğinde yemediğim menü
21 de de 1 meyve, 5-6 badem ve 2 kaşık yağsız yoğurt
Gün içinde 3 lt su ve 3 bardak ballı ve tarçınlı yeşil çay. Benim saatler böyle canım. Bugün koştur koştur oldum yemem gerekenleri yiyeceğim diye :)))

kahvaltım:
2 kk peynir
2 dlm ekmek
1 bardak süt ve söğüş

ara öğün
1 bardak süt
2 tane diyet bisküvi

öğlen:
5 kasık sebze yemegı
1 su bardagı kadar yogutr

1.5 litre suyumu içtim :)

Kızlar, diyetimin ilk gününün ilk yarısı iyi gitti :))))) Sabah regl oldum, onun asabiyei de yakında gider :))))
Çok ilginç ya, öğle yemeğine çok acıktım. Normalinde çok daha az yiyorum da acıkmıyorum, bugün çok acıktım :)))

gözünaydın.hadi hayırlıısı bakalım. inşallah bu diyet sayesinde kilolarında gider. :Saruboceq:
belkide diyet psikolojisidir. aldırış etme sen ona. kaydirigubbakcemile3

Kızlar, fındıklarımı, cevizlerimi taşıyorum okula :)) Günlük probiyotik yoğurdumu da aldım. Öğlen ve akşam yemeklerim değişimli. Ya öğlen köfte ya akşam. Canım, enginar istiyor. Öğle yemeğimi de (enginarım) paketledim. Ayranımı yarım litrelik pet şişeye koydum (light ayran- şişeleri boşalınca light yoğurttan kendim ayran yapacağım). Yeşil çaylarımı aldım, yanlarına çubuk tarçın koydum. Okulda boş derslerde yeşil çay içerim artık... Menüm o kadar yoğun ki neyi ne zaman yiyeceğimi unutmamak için listeyi yanıma aldım.
Diyorum ki, hadi rastgele...

Canım süpersin! Maşallah diyorum. Aferim gerçekten. Bu işi başaracaksın canım :dance:

Canım o kadar lacak birşey yapmadın. Ödemdir bence. Maydonoz suyu veya yeşil çay falan iç istersen.

teşekkür ederim kızlar umarım düzelir çünkü ben öyle istiyorum dün akşam ızım durmadan baba diyince aradım konuş idille diye
çok soğuktu çok üzüldüm çok
bugün gelip gelmeyeceği belli olacak n yapacağım bilmiyorum arasammı aramasammı çünkü ben arayacağım
yarın kayınbabam gelecek ve onunu öğrenmesini istemiyorum
zaten benden pek hoşlanmıyorlar
melzeyit canım bende2 gün önceye kadar kiloyu takıyordum allah öyle sıkıntı versin bak şimdi umrumdada değil ne talı isteğim kaldı ne iştahım yuvam dağılmasında 5 kilo almaya razıyım

Canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Ben evli değilim, çocuk falan da yok tabii. Ama geri kalanın aynılarını ben de hissetmiştim biliyorsun. Ama bak bundan güçlenerek çıkacaksın. O konu hallolduktan sonra insan ne istese yapabilir gibi hissediyor. Diyet falan herşey çocuk oyuncağı gelecek gözüne. Bence şu an sen onu arama. Ama o aradığında çok güleryüzlü konuş. Güleryüzlü konuşmak sese de yansıyor. Benim o durumda yaptığım birkaç şey çok pozitif tepki almıştı. İstersen özelden yazarım. Aranız düzeldikten sonra da ne istiyorsan ona tatlı dille yaptırabilirsin zaten. Ama iş durumu yüzünden biraz daha sabırlı olman gerekiyor canım. Tabii ne yaşadığınızı bilmiyorum, ama çok büyük bir hatası olmadıysa bence anlayışlı ol. Hiçbir erkek mükemmel değil sonuçta. Ve biliyorum ki sen onunla barışmayı çok istiyorsun şu anda. Barışmak da sonrasında beraber mutlu olmak da senin elinde canım.

che canım ne diyeceğimi bilmiyorum bu nedenle herşey gönlünce olsun diye dua ediyorum

nac canım yükselnmiş gidiyorsun süpersin :))
celudar suyuna ve yürüyüşüne çok dikkat ediyorsun tebrikler

bende klasik kahvaltı yaptım ama çok geç kalktım :((
buralardayım

Olsun canım, uykunu almışsındır. Zayıflamak için uyku da çok önemli ve de benim şu aralar en büyük eksikliğim :(

canım size söylemeyi unuttum sanırım bi 10 gün önce tahlil yaptırdım hipotiroidi vardı bende hiper olmuş sanırım ilacın dozu fazla geldi bana doktor zaten senin ilaç kullanacak kadar değerlerin sınırlarda değil ilaca gerek yok ancak kilo vermeni hızlandırması için yazalım demişti 1 tablet şeklinde almamı önerdi ama yan etkileri olmasın diye ben yarım tablet aldım her gün o bile yükseltmeye yetmiş ama t3 ve t4 hormonum normal değerlerde sorun tsh hormonu endokrinoloji uzmanına gitmeyi düşünüyorum

İlaç kullanmak zorunda olmamana çok sevindim canım. İnşallah hiç bir sıkıntı kalmaz.

Belki mens döneminden dolayıdır canım. Dönemden dolayı değilse de adama söylersin. Önemli bir bilgi çünkü. Diyetisyene kaç günde bir gideceksin canım?

kahvaltım:
2 kk peynir
2 dlm ekmek
1 bardak süt ve söğüş

ara öğün
1 bardak süt
2 tane diyet bisküvi

öğlen:
5 kasık sebze yemegı

Afiyet olsun cnaım. Çok güzel olmuş, ve suyun da çok iyi :)))

gözünaydın.hadi hayırlıısı bakalım. inşallah bu diyet sayesinde kilolarında gider. :Saruboceq:
belkide diyet psikolojisidir. aldırış etme sen ona. kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım. Şu 4 kiloyu da vereyim artık diyorum :)))

Adcım, ben sabah 6.30 da uyanıyorum. Uyanır uyanmaz 1 ceviz ve 1 büyük bardak su içeceksin dedi.
13 de öğle yemeği: 100 gr köfte ya da 120 gr tavuk, ayran (yağsız), 1 dilim ekmek ve salata ya da köfte yerine sebze yemeği
Gün içinde 3 lt su ve 3 bardak ballı ve tarçınlı yeşil çay. Benim saatler böyle canım. Bugün koştur koştur oldum yemem gerekenleri yiyeceğim diye :)))

canım aynı saatlerde kalkıyoruz. benim bazen 6 olabiliyor malum minik canavarım var. :))
şimdi,1 porsiyon meyve çok geliyormu yada bir porsiyonda sen ne yiyorsun :uhm:

kahvaltım:
2 kk peynir
2 dlm ekmek
1 bardak süt ve söğüş

ara öğün
1 bardak süt
2 tane diyet bisküvi

öğlen:
5 kasık sebze yemegı

Sebze yemeklerinin miktarı 5 kaşığa çıkmış, dün de farkettim, tebrikler canım. Çok az yiyordun.

cok hos bı liste ama yaa cevizli bademli falan :)))
afiyet olsun canım benım :)

Nac canım benim sabah kalktığım saat her gün değişiyor, o yüzden öğünlerin saatleri de değişiyor. Seninki çok düzenli olmuş.

Sebze yemeklerinin miktarı 5 kaşığa çıkmış, dün de farkettim, tebrikler canım. Çok az yiyordun.

çorbayı bırakayım dedım yaa
cunku ekmekten sayılıyordu. artık bundan sonra yemekte ya corba ıcıcem yogurtla yada yemek yıycem.. bıde boyle yapayım dedim kasık sayısını arttırdım artık :)

çorbayı bırakayım dedım yaa
cunku ekmekten sayılıyordu. artık bundan sonra yemekte ya corba ıcıcem yogurtla yada yemek yıycem.. bıde boyle yapayım dedim kasık sayısını arttırdım artık :)

İyi olmuş canım. Diyetine, sporuna, suyuna dikkat ediyorsun. Uykunu da alıyorsan herşeyi düzgün yapıyorsun maşallah.

Back