günaydııııınnnn.... özledik... a.s.günaydınlar kızlar,
nasılsınız? uzunca bir aradan sonra geldim :) hepinzi çok özledim.
başvurumu yaptım, tatile gittim peşine de eşimin antalyada kongresi vardı sen de gel çok bunaldın diye ısrar etti süper oldu gerçektencuma döndük kafan dinlendi iyi oldu. Şimdi diyete motive olmnaya çalışacağım derslerim de bitsin takıma da gelirim.
herkesi çok öptüm uğramaya çalışırım yine.
Günaydın kızlar.
Nac canım bu sabah ölçüldüm 65.4 kiloyum. Artık Cuma'ya kadar bir daha ölçülmeyeceğim. Ne tartı, ne mezura yok. Diyetimi, sporumu yapıp, uykuma dikkat edeceğim, akşamları geç yemeyeceğim. Gerisine de çok takılmayacağım. Diyetisyen düşünsün. Veremezsem birşeyleri değiştirir artık. O birşey yapamazsa da para biriktirip york testi yaptıracağım, ona göre diyet yapacağım. Çareler tükenmiyor çok şükür :)
afiyet olsunCanım 5 dakika içince kahvaltı yapmam gerekiyor. Yoksa kaçamak gibi sayılıyor. Öpüyorum canım, görüşürüz.
günaydın arkadaşlar halen kendime gelemedim
melisciğim hoşgeldin özlettin kendini yokluğun belli oluyor hayatımmm
5-6 fındık yedim bugün itibariyle hem sporuma hemde suyuma dikkat edecemm
günaydın kızlar inş. ideal kılolarınıza ulaşırsınız nac cok şekersin canım resmine baktım öyle abartılacak bir kılonda yok boyun kaç canım
günaydınlar kızlar,
başvurumu yaptım, tatile gittim peşine de eşimin antalyada kongresi vardı sen de gel çok bunaldın diye ısrar etti süper oldu gerçektencuma döndük kafan dinlendi iyi oldu. Şimdi diyete motive olmnaya çalışacağım derslerim de bitsin takıma da gelirim.
Günaydın kızlar.
Nac canım bu sabah ölçüldüm 65.4 kiloyum. Artık Cuma'ya kadar bir daha ölçülmeyeceğim. Ne tartı, ne mezura yok. Diyetimi, sporumu yapıp, uykuma dikkat edeceğim, akşamları geç yemeyeceğim. Gerisine de çok takılmayacağım. Diyetisyen düşünsün. Veremezsem birşeyleri değiştirir artık. O birşey yapamazsa da para biriktirip york testi yaptıracağım, ona göre diyet yapacağım. Çareler tükenmiyor çok şükür :)
günaydın arkadaşlar halen kendime gelemedim
melisciğim hoşgeldin özlettin kendini yokluğun belli oluyor hayatımmm
5-6 fındık yedim bugün itibariyle hem sporuma hemde suyuma dikkat edecemm
nasılsınız kızlarr
benkötüyüm sabaha kadar uyku yoktu kızımın ateşi çıktıı başını bekledimhep eşimde nöbetçiydi gece 4te onu çağırdım 39 gecince çokzor yaa uykusuzluktan cok o ağladıkca bende ağladımmm bişey yapamamak zorr hala huysuz dişi çıkmışama baya zorladı bide soğuk algınlığı var bide bende kötüyümm demiştim birbirimize gecirdik herhalde iştahımda yokk sabah simityedimm 1 yumurta
öğle yemeğimşimdi yedimm 2dilim ekmek köfte 4 tanee yoğurt yeşil cay içerim birazdan 1 litre suyumu içtimmm
neysekı ben cok dondurma sevmıyorum :)) mamakda uzakmıssın canım yaa bende yuruyuse arkadas ıstıyorumgercı ben hafta ıcı her gun hemen hemen kızılaydan kore parkına kadar yada daha ılerısınde aski ye kadar yuruyorum ama işte oyle esofmanları cekıp gıdılmedıgı ıcın olmuyor pek
neyse bırbırımızı sık kontrol edelım ama) kacamak yok :)) (gercı ben bugun kıbrıt kutusu kadar sutlu tatlı yedım )
kahvaltım:
2 kk peynir. 1/2 susamlı pogaca( erkek kardesım epeeey bı pogaca yıgmıstı eve dayanamadım)
1 bardak sut sogus
ara ogun:
salatalık domates
ogle:
gezmedeydım :)) 2 yk zeytin yağlı fasulye
8-9 tane zeytın yaglı sarma (coook guzel olmustu)
1 kıbrıt kutusu kadar sutlu tatlı ooof of...
şimdide mısafır var yanlarına gıdıp oturup sadece cay içicem.
herzaman oldugu gıbı ev yıne pasta borek dolu
suda daha yarım lıtre daha :S
Kızlar, çok yorgunum. Gezdik, bi de 5 km yürüdük :))) Güneş mi çarptı ne? Sersem gibiyim.
Yediklerime gelince.. Biraz saçma oldu. Kahvaltımı biliyorsunuz: öğleye doğru 1 tavukgöğsü yedim. SOnra 5 km yürüdüm. Öğle yemeği olara da balık yedim, yanında 2 halka kalamar, 3 dilim ekmek (ekmek kaçtı biraz, avuntum sabah 1 dilim yemiş olmam. Kalamar da çok iyi olmadı tabi) Başka bi şey yemedim. Şimdi de o kadar yorgunum ki, kalkıp yemek yapmaya zorsunuyorum :))))
Su meselesine gelince... 1 litre içtim daha((( daha en az 1 lt daha içmem lazım. Ama şimdi 1 nane limon çayı içiyorum, sayılmaz di mi (((
selam kızlar
öğle yemeğim
pirzola (biftek olsa çok ii olurdu ) light kola
ara 1 havuç suyu
akşam
yarım kase bile değil çorba
4yk makarna
cacık
2 kupa yeşil çay
1lt su(bugün bende gün içine çok yayamadım (çnk çok çay içtim (
yatana kadar 2 lt olur
günaydınlar kızlar,
günaydınnnnn
hava süperrr bende iyiyim buğün kızım da iyi ateş olmadı gece sükürr
herkese güzel hafta sonları
çok güzel yürüyormuşsun canım bu yürüyüş zaten zayıflaman için yeterli olur diye düşünüyorum ben o kadar yürüyebilsem keşke
arada bir olur öyle kaçamaklar canım çok aşırı bir kaçamağın da olmamış ayrıca birkaç gün telafi edersen yansımaz kilona
cnm allah kavuştursun zor oluyoo gidincee sevdiğin insanlarr buğün fazla yorulma istersen bahar carpıyo herhaldee afiyet olsun güzel olmuşş suda içmişsin:))))Kızlar, babacığım gitti((( Evimiz sessizleşti...
Babamı yolcu ettikten sonra pazara gittik. Gene aldım enginarlarımı.... Bi ara yaparım. Dünkü yürüyüş beni epey yormuş, bi de ayağımda çok rahat ayakkabılarım yoktu ve hava sıcaktı. Hala yorgunum. Az önce ara yapmadan öğle yemeğimi yedim: 6 tane tekirdağ köfte, 2 kaşık pilav ve ayran. Daha yarım litre suyumu içtim, birazdan bi yarım litre daha içmem gerek..
Yarın da diyetisyene gideceğim... Umarım bana yardımcı olabilir.
Buralardayım
afiyet olsun cnmm yürü bakalımm ben yapamıyommçay içmekten su içemediğimi farkettim :))
öğle yemeğim
pirzoala
salata
ayran
1.5dilim ekmek
bugün az yedim ama hala hiç yürümedim
eşim içerde çalışıyor iş yetiştirecek bende balkonda çay içiyorum
hg cnm ne güzel bak demek ki tam gazdevam ediyorummaz kaldı yazaaben geldiiiiimmm :))
guzel bı gundur
zayıflamıs oldugum soylendı cunku :))
ama buna guvenıp bırakmak yok yılmadan devammm)
ama yedıklerımde ayda bi diye aştım bıraz yaa
sabah kahvaltım:
1 kk kadar peynir
2 dilim ekmek
ara öğün:
yarım paket altınbasak
öğlen:
lavas arasında et doner yedım ama lavasdan bı kısmını kopardım ekmek yemıs olmamak ıcın
1 bardak ayran 6 tane cok ınce kesılmıs patates kızarması (erkek arkadasımınkınden dayanamayıp aldım)
ve malesef meyveli cıkolatalı waffle yedımama altındaki hamurlu yerını yemedım bıraktım oyle..
ara ogun:
altınbasagın kalan yarısı
aksam:
daha yemedım :))
su : 1 litre şimdilik
spor : epey yurudum ama spor maksatlı deıldı akşama kadar dusunuyorum birseyler
yedıklerıme karsılık olarak..
sabah kahvaltım:
1 kk kadar peynir
2 dilim ekmek
ara öğün:
yarım paket altınbasak
öğlen:
lavas arasında et doner yedım ama lavasdan bı kısmını kopardım ekmek yemıs olmamak ıcın
1 bardak ayran 6 tane cok ınce kesılmıs patates kızarması (erkek arkadasımınkınden dayanamayıp aldım)
ve malesef meyveli cıkolatalı waffle yedımama altındaki hamurlu yerını yemedım bıraktım oyle..
ara ogun:
altınbasagın kalan yarısı
aksam:
daha yemedım :))
su : 1 litre şimdilik
spor : epey yurudum ama spor maksatlı deıldı akşama kadar dusunuyorum birseyler
yedıklerıme karsılık olarak..
Kızlar, pek sessiz kalmışız bugün. Hemen yaptığım kaçamağı yazayım: 2 dilim pizza. öğleden sonra tartıldım, hiç bi değişiklik yoktu. Canım hiç istememesine rağmen eşime pizza sipariş ettirdim. Hırs almaya çalışıyorum sanırım. Yarın olsa da şu diyetisyene başlasam... Çok ümit bağladım, umarım hayal kırıklığına uğramam.. Şu ana kadar 1,5 lt su içtim. 2-2,5 a tamamlarım herhalde.
Dosbikim, ben de aynısını farkettim. Bitki çayı vs içmekten su içemiyorum. Bugün bu sebeple çay falan içmedim.
Kızlar, ben uzun zamandır suyu hiç içmiyorum, acaba bu yüzden mi hiç kilo veremedim (((( ne kadar çaresiz bir porte çiziyorum, değil mi!!!
Checim, canım, bazen bana da tatlı krizi gelir, özellikle browni. Canım, keserken zorlandım. Daha ziyade kuru kayısıyı kullandım. Sana da tavsiye ederim. Bi de katılımı arttırırsan belki daha iyi motive olursun. Ben tatlıyı keserken kızlar bana çok destek oldular.
Baharım, nasılsın ccanım )))) seni özlüyoruz )))
cnm allah kavuştursun zor oluyoo gidincee sevdiğin insanlarr buğün fazla yorulma istersen bahar carpıyo herhaldee afiyet olsun güzel olmuşş suda içmişsin:))))
afiyet olsun cnmm yürü bakalımm ben yapamıyomm
hg cnm ne güzel bak demek ki tam gazdevam ediyorummaz kaldı yazaa
kacamaklar olmuş ama arada oluyoo akşam dengelersin inş yürüyüş felan yaparan yakarsınn
Erkek arkadaşınla buluştun diye bi şey demiyoruz şekerim )))) ama telafi yapmalısın. Bak, ne güzel herkes sana zayıflamışsın demiş, daha da motive olmak için sebebin var.... Bugün suyunu en azından 2,5 lt ye tamamlamaya çalış canım ))) bu arada güzel zaman geçirmişsin sanırım, çok sevindim )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?