Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar, az önce tartıldım, hala gram değişiklik yok (((((( Artık kafama takamıyorum bile...
Kaçamak da yapmıyorum. Dün akşam ekmeği kaçırdım. Daha önce de 2 içli köfte yedim (içli köfteler ufaktı. Bir köfteden biraz daha büyüktü. Ne diyeyim ben daha..

bende akşam sadece 1 dondurma yedim
akşa yemeği yemedim şimdi de çilek yiyorum bakalım sabah durum ne olcak

nasılsınız kızlar
dosbacım acıkırsın yeseydin bişeylerr
nac cnmm üzülme verirsin veririz bende tık yok hatta almısım bu hafta hiç hareket yapmadımm bide üstüne yedim içtimm elma diyetine başlıcammm bakalımm buğün arkadaşlar gördü çok zayıflamışsın dedilerr çok sevindim demekki incelmişimmm hehe sevindimmm

yok canım gayet ii hissediyorum kendimi meyve yedim
erkende yatmayı planlıyorum sabah biraz daha az çıkmak istiyorum

nac canım bende napcamı bilmiyorum ( benimde çok yavaş gidio noolcak halimiz

Dosbikim, ben pazartesi diyetisyene gideceğim. Yarın ya da cumartesi randevu alacağım. Canım, resmen akıntıya kürek çekiyorum, gıdım yol alamadım. Moral olarak tahmin ediyosundur, etkileniyorum.

Sağol canım verdiğin moral için :)) Senin de aldığın moral için çok sevindim :)))) Emeklerinin karşılığını alman çok güzel :)))

Dosbikim, ben pazartesi diyetisyene gideceğim. Yarın ya da cumartesi randevu alacağım. Canım, resmen akıntıya kürek çekiyorum, gıdım yol alamadım. Moral olarak tahmin ediyosundur, etkileniyorum.

ben diyetisyenden randevu da alamadım 1 hazirana kadar yer yokmuş (

yediklerime gelince cok oldu ama bakalımmm
sabah 2dilim cavdar ekmeğinden kaşarlı tost,1 fincan yeşil cayy
arayumurta1dilim ekmek
öğlenn çorba,bulgur pilavı
yeşil cay,nescafe
akşam 1 tabak makarnaa salcalıı,yoğurt
çok mu az mı bilmiyorum ama karnım acıkmaya başladııı:)))

Canım, karbonhidrat ağırlıklı olmuş gibi beslenmen. protein ve sebze yok gibi. Ama az yemişsin tabi :)) İstersen meyve falan ye :)

nac canım diyetisyenle 6 kilo verebildim çok çabuk 4 kilo aldım
hemde verdiği değişim listesine göre yedim ilk başlarda
şimdi inanır mısın depresyon sınırına yaklaşıyorum çnk 1.5 yıldır sürekli diyetteyim
bu nedenle acaba tamamen bıraksam diyorum ( sonra dyt. gitmeye korkuyorum
offf ya çok sıkıldım inan ki

Canım, diyeti bıraksan mutlu olmayacaksın ki. Hem sağlık için de kilo iyi değil. Hamile kaldığımızda da çok iyi olmayacak. Bence bir şans daha ver kendine. Ama eğer istediğin birini bulabilirsen kesinlikle bir diyetisyene başla. Canım, biz kendi kendimize yapamıyoruz ((

Dosbikim, babam bilgisayarı istiyor. Çıkmak zorundayız. Canım, biz bu işi yapacağız. İnancını kaybetme.
İyi gecler, güzel rüyalar canım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…