• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dosbacım çok zor oldu canım. Su içtim o biraz tıkadı neyse ki. Sen de iyi yapmışsın, aferim bize.

Daha kahvaltı yapmadım. 5 dakikam kalmış. Hemen hazırlayayayım. Görüşürüz kızlar.

Günaydın arkadaşlar. Ben 3. Takımdayım. Bu hafta kilo veremediğim için cezamı çekmeye geldim...

Ben pisboğaz şişkonun tekiyim. Bu hafta kilo veremedim. =((

canlarım günaydın.herkesler iyidir umarım.ben idare ederim. takıma bu hafta dönmesemiydim ki. en azından kilomu sabitlemiş olurdum. neyse kilom 56.7 arkadaşlar. kötüye gidiyorum biri beni durdursun.

adcığım üzülme geçen haftada ben öyle döndüm problem yok yanii bu hafta 400 gr görünüyor bence daha fazladır ama şişlik malesef beni bitiriyorralsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

üzülme canım ne olacak sanki birinci olunca bizee para ödülümü veriyorlar bu bitür motive sonuçta
bu arada siteye zor giriyorum arkadaşlar ethos ve ela kaldı onlarda versede biran önce halletsek

günaydın kızlar
malesef almışımmm 62 kilom 1 kiloo almışım off yaa buhafta sıkıyorummm

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum dosbikim. Bugün diyet düşünmeyeceğim.
taylorcım, babam pazar günü gidiyor, ben de pazartesi diyetisyene gideceğim.

kızlar etho 2 gündür girmiyor hastaydı acaba bişeymmi oldu merak ettimmm

elacığım üzülme ya bu hafta resmen patlladık muhtemelen sonuncuyuzkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile :hooray: :teytey:

13.TAKIM 153. ETAP
Dosba ( 69 /68.5 /0.5 /0.72 % )
Ad1 (55.7 /56,7 /-1 /-1,7%)
Nachtigall ( 61.8 /62 /-0.2 /-0.39 % )
Melzeyit ( 78.6 /78,2 /0,4 /0,51 % )
Nur_84 ( 70.0 / 70 /0,0 /0,0 %)
taylor ( 65.2 / 65 / 0,2 /0,31 % )
ethos ( 74 / 74,5/-0,5 /-0.068 % )
Ela ( 61 /62 /-1,0 /-1,64 % )
Celudar ( 88.4 /87,2 /1,2 / 1,36%
) (eski üye, nicki değişti-Bilmem_89)

13.TAKIM TOPLAM KıLO ( 623.7 / 624,1/-0,4 /-0,64 % )

Son düzenleme:
Canım, beslenmen çok güzel olmuş, umarım sınavın iyi geçmiştir :))))

saol canım iyiydi sukur homeless people la ılgılı yazı yazdık :) bugunde sınavın 2. ayagı var :)))

Tamam dosbik. Su içme işini bi çeteleye falan bağlayalım. Haftada 3 ya da 4 gün de spor (tempolu yürüyüş vs) yapma işini oturtalım. Acaba puanlama sistemi mi yapmak lazım... Her 45 dk yürüyüş 10 puan getirsin. Gün sayısını saptayalım. Ona göre haftalık puanlama yapalım. Yapmadığımız yürüyüşler bize eksi puan getirsin falan.
Ben de aynı şekilde düşünüyordum az önce. Haziran ayında ben de bırakıyorum. Kendime 1 ay veriyorum!!! Az önce kahvaltımı değiştirdim, 1 börek yedim. Halam yapmış. Yanında sucuk, salam olsaydı onları da yiyecektim!!!!!

afiyet olsun nac :))

Kızlar biraz olsun uykumu aldım. Sanırım şişkinliğimin inmesinde faydası oldu. Bir de dün gece bahsettiğim peynir-ekmek kaçamağını yapmadım. 65 kiloyum. Bu haftayı da almadan, ve az da olsa 200 gr vermis olarak kapadim. Gece peynir-ekmek yemediğime sevindim.

tebrıkler taylor kendıne hakım olabılmıssın ;)

kızlar etho 2 gündür girmiyor hastaydı acaba bişeymmi oldu merak ettimmm

elacığım üzülme ya bu hafta resmen patlladık muhtemelen sonuncuyuzkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile :hooray: :teytey:

kilo bıldırımı yapmaya gelırde öğreniriz inşallah.. merak ettım bende sımdı eyvahedigeldismile

kızlaaaarr 87.2 cıktım :) tekrar tekrar baktım aynen oyle :)

yanı bu hafta kılo bıldırımım : 87.2 :)

kızlaaaarr 87.2 cıktım :) tekrar tekrar baktım aynen oyle :)

yanı bu hafta kılo bıldırımım : 87.2 :)

tebrik ederim canım
kızlar ben dışarı çıkıyorum işlerim var eşimle buluşacağım kesin kaçamağım olcak :(( hafif bişi bulsam bari kendime :(( görüşürüz

günaydın kızlar ben tabiki klo almışım gerçi regl dönemindeyim ama dün gece de yedim bu aralar çok canım sıkkın saçma bir yeme düzenim var ve çok yoğunum nedense? neyse kilom 74.5 500 gr almışım maalesef napayım ya.spor da yok bu hafta.ama hiç bir şey giyemiyorum üzerime de olmuyor bişi.almak da istemiyorum nasılsa gidecek bu kilo diye napacam ya.hala hamile pantalonumu giyiyorum 1 tane sıkıldım hergün ağlıyorum mağazalarda da bişi bulamıyorum delirmek üzereyim.70 e insem az da olsa farkedecek çok şey ama en az 20 gün var 4 kilo vermem için offf offfff.

günaydın kızlar ben tabiki klo almışım gerçi regl dönemindeyim ama dün gece de yedim bu aralar çok canım sıkkın saçma bir yeme düzenim var ve çok yoğunum nedense? neyse kilom 74.5 500 gr almışım maalesef napayım ya.spor da yok bu hafta.ama hiç bir şey giyemiyorum üzerime de olmuyor bişi.almak da istemiyorum nasılsa gidecek bu kilo diye napacam ya.hala hamile pantalonumu giyiyorum 1 tane sıkıldım hergün ağlıyorum mağazalarda da bişi bulamıyorum delirmek üzereyim.70 e insem az da olsa farkedecek çok şey ama en az 20 gün var 4 kilo vermem için offf offfff.

vercez ınsallah canım ya bazen ınsan oyle oluyor ıste haftaya daha iyi olur ;)

herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar dün girdim okudum ama yazacak halim yoktu geri çıktım o yüzden herkes iyidir umarım kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum veremeyenlerde üzülmesin eninde sonunda gidecek bu kilolar :))) ben sabit çıktım yine maydonoz suyu hazırladım kendime belki vücudum su toplamıştır atmasında bir faydası olur şimdi çıkıyorum görüşmek üzere...

bahaaar bu hafta ciddi ciddi birlikte birseyler yapalım mıı :)) birbimizi gaza getırelım falan hı ne dersın :)

Back