Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha kahvaltı yapmadım. 5 dakikam kalmış. Hemen hazırlayayayım. Görüşürüz kızlar.
Canım, beslenmen çok güzel olmuş, umarım sınavın iyi geçmiştir :))))
Tamam dosbik. Su içme işini bi çeteleye falan bağlayalım. Haftada 3 ya da 4 gün de spor (tempolu yürüyüş vs) yapma işini oturtalım. Acaba puanlama sistemi mi yapmak lazım... Her 45 dk yürüyüş 10 puan getirsin. Gün sayısını saptayalım. Ona göre haftalık puanlama yapalım. Yapmadığımız yürüyüşler bize eksi puan getirsin falan.
Ben de aynı şekilde düşünüyordum az önce. Haziran ayında ben de bırakıyorum. Kendime 1 ay veriyorum!!! Az önce kahvaltımı değiştirdim, 1 börek yedim. Halam yapmış. Yanında sucuk, salam olsaydı onları da yiyecektim!!!!!
Kızlar biraz olsun uykumu aldım. Sanırım şişkinliğimin inmesinde faydası oldu. Bir de dün gece bahsettiğim peynir-ekmek kaçamağını yapmadım. 65 kiloyum. Bu haftayı da almadan, ve az da olsa 200 gr vermis olarak kapadim. Gece peynir-ekmek yemediğime sevindim.
kızlar etho 2 gündür girmiyor hastaydı acaba bişeymmi oldu merak ettimmm
elacığım üzülme ya bu hafta resmen patlladık muhtemelen sonuncuyuzkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile :hooray: :teytey:
celudar geçmişten gelemedin geleceğe canım kilo verdinmi listeyi hazırlayım verecem biran önce
kızlaaaarr 87.2 cıktım :) tekrar tekrar baktım aynen oyle :)
yanı bu hafta kılo bıldırımım : 87.2 :)
günaydın kızlar ben tabiki klo almışım gerçi regl dönemindeyim ama dün gece de yedim bu aralar çok canım sıkkın saçma bir yeme düzenim var ve çok yoğunum nedense? neyse kilom 74.5 500 gr almışım maalesef napayım ya.spor da yok bu hafta.ama hiç bir şey giyemiyorum üzerime de olmuyor bişi.almak da istemiyorum nasılsa gidecek bu kilo diye napacam ya.hala hamile pantalonumu giyiyorum 1 tane sıkıldım hergün ağlıyorum mağazalarda da bişi bulamıyorum delirmek üzereyim.70 e insem az da olsa farkedecek çok şey ama en az 20 gün var 4 kilo vermem için offf offfff.