• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nach canım sen merak etme kötüyüm dediysemde o kadar kötü değilim cuma bildirimlerini ben yine yaparımm kuzummm

celudar çok protein ağırlıklı beslenmişsin sabah kahvaltısındaaa

haklısın galiba :( bugun zaten kötü beslendım canım
ayrıca bizimle olman cok guzel :))

ben geldim adcım
başım ağrıyordu canım sorunu çözdüm :))
dün başladığım detoksun en önemli özelliği siyah çay ve gazlı içeceklerin olmamasıydı...
dünden beri hafif hafif ağrım vardı sabah arttı
çözümü buldum şööööyyyle güzel bi çay demledim :))valla geçti ağrım :))
başlayacağım detoksuna yaa... ben zaten uzun zamandır diyet psikolojisindeyim bi de extra yasakları çekemeyeceğim

cook guzel bı secım olmus :)))
çay benım ıcın vaz gecılmezlerdendır zaten :))

bugun sınavım vardı öğle yemegm gume gitti :(
ara ogun aldım onların yerıne
altınbasak
akşamda
1,5 karnıyarık
bi kase cacık
1 dilim ekmek 1 tatlı kasıgı bal.

ara ogun sut ve 3 ceviz
gunu bitirdim

Çok sağol canım. Bugün öğle yemeğimi evden götürüyorum. 16 tane hindi kuşbaşı ve ekmek. Okulda salata isterim yanında ayran :)))

Canım, madem gece yoğundun, ekmek peynir yemekle çok iyi ettin. Bütün gece ayaktaydın sen o zaman. Umarım bu sabah tartılmazsın. Yorgunluk şişliği senin moralini bozmasın :)))

Evden götürmen güzel olmuş canım.

Evet, bütün gece ayaktaydım. Çok uykusuz kaldım. Bu gece telafi edicem inşallah. Tartılmadım canım ama hala şişim. Diyetisyenin dediğine göre uykusuzluk hem şişkinlik yaparmış hem de iştah açarmış. Bir an önce bu durumdan kurtulmam lazım.

evet nur84 le kardesiz canim aslinda yilbasindan önce listedeydim kayinvalidem geldi 2 ay kaldi sonrada izin derken kendimi biraz toparlayim katilacagim takima boyum 166

Canım zaten boyuna kilona bakınca normal kategorisindesin şu an. Takıma şu an dönsen en zayıf 2. kişi oluyorsun. Maşallah :nazar: Hep beraber hayırlısıyla en istediğimiz kilolarımıza ineceğiz inşallah.

taylor canım bende york testini duymuştum hatta dün bi tv programında dr bahsetti
amaaa pahalı :(( aslında bilsem neye karşı tepki verdiğimi inan kilo verene kadar yemem sonrada kontrollü yerim

Evet ben de canım yaa. ıleride ucuzlar belki. Ben çok istiyorum yaptırmayı.

ben kaçtım kızlar öpüldünüz.

Adcığım hoşgeldin. Sıkma canını canım. Eninde sonunda vericez kiloları, kaçarı yok.

Dosbikcim, ben şimdi dondurma yiyorum. bu ne yaa, insan 100 gr verir yaaa

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de birazdan ekmek-peynir yiyeceğim. Diyet yapıyorum, spor yapıyorum, hala şiş şiş dolaşıyorum. Bari aç kalmayayım yaa. Uykusuzluktan mıdır nedir çok acıktım, yicem artık.

Son düzenleme:
Kızlar o kadar uykusuzum ki özet geçebileceğim. Dün yediklerimin aynını yedim. Muhtemelen aynı kaçamağı yapacağım birazdan yani ekmek-peynir. Miktarını yarın yazarım artık.

Spor yine yok maalesef. Bu yorgunlukla zamanım olsaydı bile yapamazdım zaten.

ınşallah yarın güzel sonuçlar alırız.

Düzeltme: Kızlar zor oldu ama kaçamak yapmadım. Ekmek-peynir yemedim. ıyi ki de yememişim.

Son düzenleme:
herkese iyi geceler uun bir aradan sonra nasılsınız kızlar? ben iyi sayılırım idille uğrasıyorum diş çıkarıyor çok hareketli
sizde nevar ne yok takım ne alemde tekrar dönebilirmiyim tabiki kabul ederseniz ama yarın 12 den sonra:))
kilo bildirimi bittikten sonra
ipin ucunu kaçırdım iyice takımda olmalıyım tekrar kilo aldımda:kedi:öptüm sizi şekerler

bugun sınavım vardı öğle yemegm gume gitti :(
ara ogun aldım onların yerıne
altınbasak
akşamda
1,5 karnıyarık
bi kase cacık
1 dilim ekmek 1 tatlı kasıgı bal.

ara ogun sut ve 3 ceviz
gunu bitirdim

Canım, beslenmen çok güzel olmuş, umarım sınavın iyi geçmiştir :))))

Evden götürmen güzel olmuş canım.

Evet, bütün gece ayaktaydım. Çok uykusuz kaldım. Bu gece telafi edicem inşallah. Tartılmadım canım ama hala şişim. Diyetisyenin dediğine göre uykusuzluk hem şişkinlik yaparmış hem de iştah açarmış. Bir an önce bu durumdan kurtulmam lazım.
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de birazdan ekmek-peynir yiyeceğim. Diyet yapıyorum, spor yapıyorum, hala şiş şiş dolaşıyorum. Bari aç kalmayayım yaa. Uykusuzluktan mıdır nedir çok acıktım, yicem artık.

Canım bu sabah 62 çıktım, biliyor musun? offf, gene ağlamaya başlayacağım :(((((((((

Kızlar o kadar uykusuzum ki özet geçebileceğim. Dün yediklerimin aynını yedim. Muhtemelen aynı kaçamağı yapacağım birazdan yani ekmek-peynir. Miktarını yarın yazarım artık.

Spor yine yok maalesef. Bu yorgunlukla zamanım olsaydı bile yapamazdım zaten.

İnşallah yarın güzel sonuçlar alırız.

Kaçamağın gene de masummuş canım :))))

herkese iyi geceler uun bir aradan sonra nasılsınız kızlar? ben iyi sayılırım idille uğrasıyorum diş çıkarıyor çok hareketli
sizde nevar ne yok takım ne alemde tekrar dönebilirmiyim tabiki kabul ederseniz ama yarın 12 den sonra:))
kilo bildirimi bittikten sonra
ipin ucunu kaçırdım iyice takımda olmalıyım tekrar kilo aldımda:kedi:öptüm sizi şekerler

Hoşgeldin canım :)))) Umarım herşey iyidir. İzne ayrılmadan önce moralin bozuktu.

13.TAKIM 153. ETAP
Dosba ( 69 /68.5 /0.5 /0.7 % )
Ad1 (55.7 / / /%)
Nachtigall ( 61.8 /62 /-0.2 /-0.3 % )
Melzeyit ( 78.6 / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Nur_84 ( 70.0 / / / %)
taylor ( 65.2 / / / % )
ethos ( 74 / / / % )
Ela ( 61 / / / % )
Celudar ( 88.4 / / / % ) (eski üye, nicki değişti-Bilmem_89)

13.TAKIM TOPLAM KıLO ( 489.4 / / / % )

Son düzenleme:
nac canım bizim eksiğimiz spor sanırım
çok hareket ediyoruz ama spor yapmıyoruz buna bi ortak karar alalım
suyumuzu düzenli içelim 2-3 gün değil sürekli
alışkanlıkları değiştirmek lazım
çok zorlanıyorum ama kendime bu defa son bi şans veriyorum
hazirana kadar yol alamazsa kesinlikle diyeti bırakıyorum :((

nac canım bizim eksiğimiz spor sanırım
çok hareket ediyoruz ama spor yapmıyoruz buna bi ortak karar alalım
suyumuzu düzenli içelim 2-3 gün değil sürekli
alışkanlıkları değiştirmek lazım
çok zorlanıyorum ama kendime bu defa son bi şans veriyorum
hazirana kadar yol alamazsa kesinlikle diyeti bırakıyorum :((

Tamam dosbik. Su içme işini bi çeteleye falan bağlayalım. Haftada 3 ya da 4 gün de spor (tempolu yürüyüş vs) yapma işini oturtalım. Acaba puanlama sistemi mi yapmak lazım... Her 45 dk yürüyüş 10 puan getirsin. Gün sayısını saptayalım. Ona göre haftalık puanlama yapalım. Yapmadığımız yürüyüşler bize eksi puan getirsin falan.
Ben de aynı şekilde düşünüyordum az önce. Haziran ayında ben de bırakıyorum. Kendime 1 ay veriyorum!!! Az önce kahvaltımı değiştirdim, 1 börek yedim. Halam yapmış. Yanında sucuk, salam olsaydı onları da yiyecektim!!!!!

Tamam dosbik. Su içme işini bi çeteleye falan bağlayalım. Haftada 3 ya da 4 gün de spor (tempolu yürüyüş vs) yapma işini oturtalım. Acaba puanlama sistemi mi yapmak lazım... Her 45 dk yürüyüş 10 puan getirsin. Gün sayısını saptayalım. Ona göre haftalık puanlama yapalım. Yapmadığımız yürüyüşler bize eksi puan getirsin falan.
Ben de aynı şekilde düşünüyordum az önce. Haziran ayında ben de bırakıyorum. Kendime 1 ay veriyorum!!! Az önce kahvaltımı değiştirdim, 1 börek yedim. Halam yapmış. Yanında sucuk, salam olsaydı onları da yiyecektim!!!!!

nac canım bugün kendine izin ver istersen ...istediğini ye ve diyeti düşünme
1 günde kilo alacak değilsin ama bundan sonra yemeyeceksin
bende artık son şans veriyorum
ister puanlayalım
ister kızalım
ister küselim :)) ama yeter
bi başlangıç yapalım yarın ayın biri ve yeni bi başlangıç olsun bizim için
her 30 dk. yürüyüş 10 puan olsun
haftada minimum 70 puan toplamak şart olsun

13.TAKIM 153. ETAP
Dosba ( 69 /68.5 /0.5 /0.72 % )
Ad1 (55.7 /56,7 /-1 /-1,7%)
Nachtigall ( 61.8 /62 /-0.2 /-0.39 % )
Melzeyit ( 78.6 /78,2 /0,4 /0,51 % )
Nur_84 ( 70.0 / 70 /0,0 /0,0 %)
taylor ( 65.2 / 65 / 0,2 /0,31 % )
ethos ( 74 / / / % )
Ela ( 61 /62 /-1,0 /-1,64 % )
Celudar ( 88.4 / / / % ) (eski üye, nicki değişti-Bilmem_89)

13.TAKIM TOPLAM KıLO ( 489.4 / / / % )

bende vermişim 400 gramm çıkmayım listeden dedim

Son düzenleme:
Kızlar biraz olsun uykumu aldım. Sanırım şişkinliğimin inmesinde faydası oldu. Bir de dün gece bahsettiğim peynir-ekmek kaçamağını yapmadım. 65 kiloyum. Bu haftayı da almadan, ve az da olsa 200 gr vermis olarak kapadim. Gece peynir-ekmek yemediğime sevindim.

Kızlar biraz olsun uykumu aldım. Sanırım şişkinliğimin inmesinde faydası oldu. Bir de dün gece bahsettiğim peynir-ekmek kaçamağını yapmadım. 65 kiloyum. Bu haftayı da almadan, ve az da olsa 200 gr vermis olarak kapadim. Gece peynir-ekmek yemediğime sevindim.

gece yememekle en iyisini yapmışsın canım
bende dün gece aç yattım :))

Che iyi olmana sevindim. dosba ve melzeyit ikinizi de tebrik ediyorum. Nac canım üzme kendini. Neden diyetisyene gitmiyorsun? Bak istersen benim diyetisyene git, herkes çok memnun. Gerci sana uzaktı. Bir sürü iyi diyetisyen var ıstanbul'da. Bir tanesi içine siner mutlaka.

Back