• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese günaydın
fotoğraf yorumlarınız için çok teşekkürler
abim geldi moskovadan şimdi kahvaltı hazırlayacağım yedikten sonra menümü yazarım

aayyy gözün aydın canım ablanı gönderdin abin geldi ne güzel yalnız kaalmadınnn afiyet olsun

bu arada teşekkür ederim biraz daha iyiyim diğer topikte kızlar baya bi güldürdü beni rahatladım gülmek iyi geliyor banaa onu anladımm

kızlar merhaba sizide üzeceğimi biliyorum ama bir süre yine takımdan ayrı kalmam gerekiyor bazı sıkıntılarım boy göstermeye başladı ve kendimi hiç birşeye veremiyorum ağlayacam ağalaymıyorum falan bahardanmı derseniz değil ama şu iki haftadır çok bunaldımmm nefes alamıyorum çözecem en kısa ZAmanda ama burdan biraz ayrı kalmaya karar verdim gelir merhaba falan derim ama hiç diyet kilo düşünücek durumda değilim sadece bir yol çizmeye çalışıyorum engellerimi yıkmam gerekiyor oyüzden sakin bir kafaya ihtiyacım var bakalım becerebilecekmiyimmm özür diliyorum ama olmuyor kendimi buraya veremiyorum sizede yalandan diyetteyim demek doğru olmuyor kusura bakmayın

birde ne oldu diye sormazsanız sevinirim anlatamıyacak kadar yoğun duygular yaşıyorum patlaması gereken noktaya yaklaşıyorum oyüzden sakinleşmem lazım
canım ben senin ne kadar güçlü olduğunu biliyorum ve üstesinden zamanla geleceğini biliyorum

selam kuziler. a.s. herkes nasıl bakem.ben idare ediyorum.kilolu kilolu. :CüvCüv: bu haftayı da düzensiz atlattıktan sonra haftaya inşallah düzenli ve saatli beslenmeyle diyet olayına tekrar dönüyorum. eyvahedigeldismile nasıl olcek bilmiyorum ama birşekilde halletmem gerekiyor çok koptum farkındayım. bu arada akapunktur için bir dr buldum metabolizma hızıma göre 4 yada 5 haftada istediğim kiloyu verebilirmişim. yalnız şöyle bir sorun var. ilk seans 120 tl. sonrakiler 60 tl. ohaoldumsmile o yüzden ne yapıyorum akapunktur ile zayıflama olayını bir kenara koyup,bi dokunuşta kilo verdiren değneyi aramaya devam ediyorum. kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana son tartıldığımda 57 kiloydum kızlar o kadar verdiğim emek çöpe gitti. ama yılmıyorum ve mücadeleme kaldığım yerden devam ediyorum. hadi bakem kolay gelsin. olumunekankayizsmile
canım takımdan ayrılmak bana da hiç yaramadı en kısa zamanda dön
bu hafta çok veremedim ama yinede almadım dimi??
günaydın kızlar nasılsınız ben daha toplayamadım kendimi suratımı asıp oturuyorummm
senin gibi güzel bi bayana surat asıklığı hiç yakışmıyordur eminim
3 kere derin nefes alma yöntemini dene....

herkese günaydın
abim geldi moskovadan şimdi kahvaltı hazırlayacağım yedikten sonra menümü yazarım

günaydıııınnnn
bende kendimi gurbette sanırdım...siz ne kadar dağılmışsınız öle nurcum...şimdi bol bol hasret giderin

karamanlım ankaraya gelirsen kesinlikle bekliyorum

günaydın kızlar a.s.
bi daha anladım ki sağlıklı beslenmekten başka çare yok...yani adcım o değneği bulana kadar :))
dün kendimi okadar zorladım sonuç yine aynı...zaten ben istediğim zaman verebiliyorm ki...
benim en önemli sorunum tatlı ve kızartmalar
hayatımdam düzenl!!! çıkardığım zaman ne olduğunu görüyorum
neyse sabah klasik kahvaltımı yaptım şimdi funda çayı içiyorum

taylor canım bende york testini duymuştum hatta dün bi tv programında dr bahsetti
amaaa pahalı :(( aslında bilsem neye karşı tepki verdiğimi inan kilo verene kadar yemem sonrada kontrollü yerim

Kızlar, dersim boş. Sizlere bi bakayım dedim. Aslında melzeyitim sana bakmak istedim. Seni merak ettim. Hayatım, biz de güldürürüz seni ))))) şimdi sana bi fıkra anlatayım diyeceğim, ama aklıma gelmiyor )))
Ara olarak 4 kuru kayısı, 1 ceviz yedim.
Canlarım, yazdıklarınızı okudum ama artık telefondan mq yapamıyorum. Gene gelirim )))
Sevgiler

Kızlar, bu arada okulun interneti çok kötü, gruba giremiyorum. Cuma bildirimleriyle ilgilenecek bir arkadaş arıyorum. Şartlarım uygun olsa asla sizlerden böyle bi şey istemezdim.

nach canım sen merak etme kötüyüm dediysemde o kadar kötü değilim cuma bildirimlerini ben yine yaparımm kuzummm

celudar çok protein ağırlıklı beslenmişsin sabah kahvaltısındaaa

herkese günaydın
nurcum fotoları çok beğendim,çok tatlısınız hayatım.maşallah. o prensesler apayrı birgüzel.
bu arada Allah kavuştursun inşallah hayatım :teselli: vede gözün aydın :teytey:

cnm verirsin kiloları hem 57 kilo çok deilki takma kafana cnmm ben 57 olsam bırakırım belkii gitmiyoo nalet olası kilolar sinir oluyommm
gitmiyor elacım gitmiyor malesef hayatım. ama vermeye çalışacağım artık.daha dikkatli olmak zorundayım. boy 1.56 olunca 57 fazla görünüyor mafoldumben

canım takımdan ayrılmak bana da hiç yaramadı en kısa zamanda dön bu hafta çok veremedim ama yinede almadım dimi??
evet hayatım yaramıyor gerçekten.ama kafam bunalmasa daha iyi olacak. dışarıya iyi görünmeye çalışmak çok yoruyor beni ister istemez diyet falan kalmıyor. ama şimdilik güzel herşey,fırsat bu fırsat başlayayım.

günaydın kızlar a.s.
bi daha anladım ki sağlıklı beslenmekten başka çare yok...yani adcım o değneği bulana kadar :))
dün kendimi okadar zorladım sonuç yine aynı...zaten ben istediğim zaman verebiliyorm ki...
benim en önemli sorunum tatlı ve kızartmalar
hayatımdam düzenl!!! çıkardığım zaman ne olduğunu görüyorum
neyse sabah klasik kahvaltımı yaptım şimdi funda çayı içiyorum
aslında hayatım biz çabuk sıkılıyoruz ömrümüzün 1 senesini hiç bozmadan diyete versek geri kalan senelerinde rahat ederiz,çünkü hem kilo vermiş hemde vücut artık yeni kilosuna alışıp şekil almış olur. ama çok zoooorrr eyvahedigeldismile
en büyük sıkıntım tatlılar. düzensiz beslenme, ayak üstü atıştırmalar. atıştırma işine o kadar alıştımki sürekli bişeyler yiyesim geliyor.
Kızlar, bu arada okulun interneti çok kötü, gruba giremiyorum. Cuma bildirimleriyle ilgilenecek bir arkadaş arıyorum. Şartlarım uygun olsa asla sizlerden böyle bi şey istemezdim.
canım elimden geleni yapmaya çalışırım.

nach canım sen merak etme kötüyüm dediysemde o kadar kötü değilim cuma bildirimlerini ben yine yaparımm kuzummm

işte benim arkadaşım. gönlün huzurla dolsun inşallah hayatım. tüm sıkıntılarını atmanı dilerim hayırlısı ile. :1hug:

ben geldim adcım
başım ağrıyordu canım sorunu çözdüm :))
dün başladığım detoksun en önemli özelliği siyah çay ve gazlı içeceklerin olmamasıydı...
dünden beri hafif hafif ağrım vardı sabah arttı
çözümü buldum şööööyyyle güzel bi çay demledim :))valla geçti ağrım :))
başlayacağım detoksuna yaa... ben zaten uzun zamandır diyet psikolojisindeyim bi de extra yasakları çekemeyeceğim

Canım benim :))))))

canım elimden geleni yapmaya çalışırım.

Düşüncen için bile teşekkür ederim canım :))))

ben geldim adcım
dün başladığım detoksun en önemli özelliği siyah çay ve gazlı içeceklerin olmamasıydı...
başlayacağım detoksuna yaa... ben zaten uzun zamandır diyet psikolojisindeyim bi de extra yasakları çekemeyeceğim

Demek ki bünyen s,yah çaya iyice alışmış canım. Afiyet olsun :))))

Osman Müftüoğlu da geçen haftalarda açıkladı. Aslında detoks ruhsal bir arınmaymış. İnsanın içe dönüp kendisiyle konuşması, dua etmesi, iç sükunetni sağlamak için bir araçmış. İnsanın da kendisiyle başbaşa kalması için de vücudunu çok yormaması gerekiyormuş. Bundan ötürü, sebze, meyve, çorba ağırlıklı beslenip vücuda yük bindirmemek gerekiyormuş. Kendimizi fiziksel detoksun içinde iyice stres altına sokmamız doğru değil :)))

Kızlar, öğle yemeğinde hindi kalça kuşbaşı yedim, biliyorsunuz, evden götürdüm. Yanında salata ve 1 dilim ekmek. Kantinde ayran kalmamış. Bundan ötürü ayranımı şimdi içiyorum. Yanında da yarım paket etiform yedim. Şimdi taze fasülye yapacağım. Buralardayım.

Demek ki bünyen s,yah çaya iyice alışmış canım. Afiyet olsun :))))

Osman Müftüoğlu da geçen haftalarda açıkladı. Aslında detoks ruhsal bir arınmaymış. İnsanın içe dönüp kendisiyle konuşması, dua etmesi, iç sükunetni sağlamak için bir araçmış. İnsanın da kendisiyle başbaşa kalması için de vücudunu çok yormaması gerekiyormuş. Bundan ötürü, sebze, meyve, çorba ağırlıklı beslenip vücuda yük bindirmemek gerekiyormuş. Kendimizi fiziksel detoksun içinde iyice stres altına sokmamız doğru değil :)))

canım aslında bırakmazdım ama annem uyardı sinirlerin bozuldu herşeye tepki veriyorsun bırak dedi:)) eee anne sözü dinlemek lazım
ben çok baskı altına giremeyen bi ruha sahibim... evin küçüğü... çok sıkıntıya gelemiyorum bi tek diyetisyene giderken kendimi ii hissediyordum

Kızlar, öğle yemeğinde hindi kalça kuşbaşı yedim, biliyorsunuz, evden götürdüm. Yanında salata ve 1 dilim ekmek. Kantinde ayran kalmamış. Bundan ötürü ayranımı şimdi içiyorum. Yanında da yarım paket etiform yedim. Şimdi taze fasülye yapacağım. Buralardayım.

afiyet olsun canım gayet ii olmuş

canım aslında bırakmazdım ama annem uyardı sinirlerin bozuldu herşeye tepki veriyorsun bırak dedi:)) eee anne sözü dinlemek lazım
ben çok baskı altına giremeyen bi ruha sahibim... evin küçüğü... çok sıkıntıya gelemiyorum bi tek diyetisyene giderken kendimi ii hissediyordum

Canım, o zaman kendini hazır hissettiğin zaman bütçene uygun bir diyetisyene gitmelisin (senin de arzunun böyle olduğunu bildiğim için yazdım)
Ek olarak, zaten detoks yapmak hiç kolay bi şey değil :)))

ben geldim adcım
detoxlarda malesef hayatım bu tür içecekler yasak. ama dediğin gibi çok sıkıyoruz kendimizi,o yasak bu yasak aman. onlar eksik kalsın. iç hayatım benim yerimede iç. ooohhh afiyet olsun. :lepi:

afiyet olsun canım kolay gelsin. cokacimcoook

Back