nach canım sen merak etme kötüyüm dediysemde o kadar kötü değilim cuma bildirimlerini ben yine yaparımm kuzummm
celudar çok protein ağırlıklı beslenmişsin sabah kahvaltısındaaa
ben geldim adcım
başım ağrıyordu canım sorunu çözdüm :))
dün başladığım detoksun en önemli özelliği siyah çay ve gazlı içeceklerin olmamasıydı...
dünden beri hafif hafif ağrım vardı sabah arttı
çözümü buldum şööööyyyle güzel bi çay demledim :))valla geçti ağrım :))
başlayacağım detoksuna yaa... ben zaten uzun zamandır diyet psikolojisindeyim bi de extra yasakları çekemeyeceğim
Çok sağol canım. Bugün öğle yemeğimi evden götürüyorum. 16 tane hindi kuşbaşı ve ekmek. Okulda salata isterim yanında ayran :)))
Canım, madem gece yoğundun, ekmek peynir yemekle çok iyi ettin. Bütün gece ayaktaydın sen o zaman. Umarım bu sabah tartılmazsın. Yorgunluk şişliği senin moralini bozmasın :)))
evet nur84 le kardesiz canim aslinda yilbasindan önce listedeydim kayinvalidem geldi 2 ay kaldi sonrada izin derken kendimi biraz toparlayim katilacagim takima boyum 166
taylor canım bende york testini duymuştum hatta dün bi tv programında dr bahsetti
amaaa pahalı( aslında bilsem neye karşı tepki verdiğimi inan kilo verene kadar yemem sonrada kontrollü yerim
ben kaçtım kızlar öpüldünüz.
Dosbikcim, ben şimdi dondurma yiyorum. bu ne yaa, insan 100 gr verir yaaa
bugun sınavım vardı öğle yemegm gume gitti
ara ogun aldım onların yerıne
altınbasak
akşamda
1,5 karnıyarık
bi kase cacık
1 dilim ekmek 1 tatlı kasıgı bal.
ara ogun sut ve 3 ceviz
gunu bitirdim
Evden götürmen güzel olmuş canım.
Evet, bütün gece ayaktaydım. Çok uykusuz kaldım. Bu gece telafi edicem inşallah. Tartılmadım canım ama hala şişim. Diyetisyenin dediğine göre uykusuzluk hem şişkinlik yaparmış hem de iştah açarmış. Bir an önce bu durumdan kurtulmam lazım.
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de birazdan ekmek-peynir yiyeceğim. Diyet yapıyorum, spor yapıyorum, hala şiş şiş dolaşıyorum. Bari aç kalmayayım yaa. Uykusuzluktan mıdır nedir çok acıktım, yicem artık.
Kızlar o kadar uykusuzum ki özet geçebileceğim. Dün yediklerimin aynını yedim. Muhtemelen aynı kaçamağı yapacağım birazdan yani ekmek-peynir. Miktarını yarın yazarım artık.
Spor yine yok maalesef. Bu yorgunlukla zamanım olsaydı bile yapamazdım zaten.
İnşallah yarın güzel sonuçlar alırız.
herkese iyi geceler uun bir aradan sonra nasılsınız kızlar? ben iyi sayılırım idille uğrasıyorum diş çıkarıyor çok hareketli
sizde nevar ne yok takım ne alemde tekrar dönebilirmiyim tabiki kabul ederseniz ama yarın 12 den sonra:))
kilo bildirimi bittikten sonra
ipin ucunu kaçırdım iyice takımda olmalıyım tekrar kilo aldımda:kedi:öptüm sizi şekerler
Kızlar, ben daha fazla yazamayacağım. Kahvaltım standart işte. Standart olsa ne farkederi
günaydııııınnnn a.s.
istediğim sonuç değil ama hiç yoktan iyidir
500gr vermişim
68.5
canım belki de hatamız burda
hep aynı usül gidiyoruz
değişik bişeyler yapmak lazım
nac canım bizim eksiğimiz spor sanırım
çok hareket ediyoruz ama spor yapmıyoruz buna bi ortak karar alalım
suyumuzu düzenli içelim 2-3 gün değil sürekli
alışkanlıkları değiştirmek lazım
çok zorlanıyorum ama kendime bu defa son bi şans veriyorum
hazirana kadar yol alamazsa kesinlikle diyeti bırakıyorum(
Tamam dosbik. Su içme işini bi çeteleye falan bağlayalım. Haftada 3 ya da 4 gün de spor (tempolu yürüyüş vs) yapma işini oturtalım. Acaba puanlama sistemi mi yapmak lazım... Her 45 dk yürüyüş 10 puan getirsin. Gün sayısını saptayalım. Ona göre haftalık puanlama yapalım. Yapmadığımız yürüyüşler bize eksi puan getirsin falan.
Ben de aynı şekilde düşünüyordum az önce. Haziran ayında ben de bırakıyorum. Kendime 1 ay veriyorum!!! Az önce kahvaltımı değiştirdim, 1 börek yedim. Halam yapmış. Yanında sucuk, salam olsaydı onları da yiyecektim!!!!!
13.TAKIM 153. ETAP
Dosba ( 69 /68.5 /0.5 /0.72 % )
Ad1 (55.7 /56,7 /-1 /-1,7%)
Nachtigall ( 61.8 /62 /-0.2 /-0.39 % )
Melzeyit ( 78.6 /78,2 /0,4 /0,51 % )
Nur_84 ( 70.0 / 70 /0,0 /0,0 %)
taylor ( 65.2 / 65 / 0,2 /0,31 % )
ethos ( 74 / / / % )
Ela ( 61 /62 /-1,0 /-1,64 % )
Celudar ( 88.4 / / / % ) (eski üye, nicki değişti-Bilmem_89)
13.TAKIM TOPLAM KıLO ( 489.4 / / / % )
Kızlar biraz olsun uykumu aldım. Sanırım şişkinliğimin inmesinde faydası oldu. Bir de dün gece bahsettiğim peynir-ekmek kaçamağını yapmadım. 65 kiloyum. Bu haftayı da almadan, ve az da olsa 200 gr vermis olarak kapadim. Gece peynir-ekmek yemediğime sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?