kızlar merhaba sizide üzeceğimi biliyorum ama bir süre yine takımdan ayrı kalmam gerekiyor bazı sıkıntılarım boy göstermeye başladı ve kendimi hiç birşeye veremiyorum ağlayacam ağalaymıyorum falan bahardanmı derseniz değil ama şu iki haftadır çok bunaldımmm nefes alamıyorum çözecem en kısa ZAmanda ama burdan biraz ayrı kalmaya karar verdim gelir merhaba falan derim ama hiç diyet kilo düşünücek durumda değilim sadece bir yol çizmeye çalışıyorum engellerimi yıkmam gerekiyor oyüzden sakin bir kafaya ihtiyacım var bakalım becerebilecekmiyimmm özür diliyorum ama olmuyor kendimi buraya veremiyorum sizede yalandan diyetteyim demek doğru olmuyor kusura bakmayın
birde ne oldu diye sormazsanız sevinirim anlatamıyacak kadar yoğun duygular yaşıyorum patlaması gereken noktaya yaklaşıyorum oyüzden sakinleşmem lazım
Kızlar, babamlayız :)) Öğle yemeğimi yazmaya geldim: arada 2 incir, 1 ceviz.
Öğlen 1 enginar, 1 kaşık kabak, 2 kaşık pilav
Kaçıyorum
Öptüm
kızlar benim hiçbişi yiyesim yok canım birşey istemiyor ama yemem de gerek biliyorum ama midem bulanıyor yemek deyince napacağım ya az önce de birkaç lıyafetimi denedim hepsi minik geldi ya t shirt diye giydiklerim badi gibi olmuş çok moralim bozuldu çok
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben isleri bayagi bitirdim siz neler yaptiniz canim kardesim resimleri eklemis evet bu benim iste kilom ayni birazdan pilatese gidecem gellince girebilirsem görüsürüz kendinize iyi bakin
Elacım, iyi dileğin için çok teşekkür ediyorum )))
Nurcum, fotar çok güzel, cep telefonundan tam iyi inceleyemedim, karamanlıcım, seni de bekliyoruz ))
Ethoscum, bozma moralini, gidecek bu kilolar
Dosbikim, hiçbirşey sağlığından değerli değil, iyi yapmışsın bırakmakla
Kızlar, babamla hala geziyoruz, eve geldiğimizde geç olabilir, sizi belki göremem. ıyi geceler, güzel rüyalar.
Yediklerimi yazayım: ara yemeğim olmadı. Akşam da ekmeği fazla kaçırdım ((( 2 kalamak, patlıcan salatası, haydari, antep ezme yedim.
nac canım ii gezmeler
babanla hasret gider
ben geldiiim :)
bugun herkes yogundu anlasılan :)
kahvaltım:
1/2 dilim ekmek 1kk kadar peynir sogus
evden nasıl cıktıgımı bılemedım gec kalmıstım...
ara öğün 1 ceviz
öğlen:
1 su bardagı kadar yogurt
4 y.k. sebze yemegi
2 kepce corba
ara öğün: 5 adet altın başak
akşam:
2 kepce corba
1 orta boy karnıyarık
2 bardak ayran
1/2dilim ekmek.
araöğün: 3 ceviz
1 saat tempolu yurudum :)
galiba bugunde pasta boreklere karsı basarılı oldum :)
gunu boylelıkle bıtırdım şükür...
tanısmadıgım arkadaşlar var birlikte olcaz galiba :)) kalabalık olmak guzel olur tabi moral acısından :)
nac gozun aynı istanbulda ne guzel gezılır sımdı ahh ah :))
kızlar merhaba sizide üzeceğimi biliyorum ama bir süre yine takımdan ayrı kalmam gerekiyor bazı sıkıntılarım boy göstermeye başladı ve kendimi hiç birşeye veremiyorum ağlayacam ağalaymıyorum falan bahardanmı derseniz değil ama şu iki haftadır çok bunaldımmm nefes alamıyorum çözecem en kısa ZAmanda ama burdan biraz ayrı kalmaya karar verdim gelir merhaba falan derim ama hiç diyet kilo düşünücek durumda değilim sadece bir yol çizmeye çalışıyorum engellerimi yıkmam gerekiyor oyüzden sakin bir kafaya ihtiyacım var bakalım becerebilecekmiyimmm özür diliyorum ama olmuyor kendimi buraya veremiyorum sizede yalandan diyetteyim demek doğru olmuyor kusura bakmayın
birde ne oldu diye sormazsanız sevinirim anlatamıyacak kadar yoğun duygular yaşıyorum patlaması gereken noktaya yaklaşıyorum oyüzden sakinleşmem lazım
Canım, kalamar dışında gayet sağlıklı yemişsin. Ara da olsa iyi olurmuş. Ama baban yeni geldi, olur o kadar. Yarın toparlarsın canım. Zaten de büyük bir hatan olmamış bence.
Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık
Ara: Yarım b. süt
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, yarım b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, domates
Akşam: Izgara sebzeli salata, 1 d. ekmek, 1 b. süt
Ara: 2 porsiyon kivi
Spor: Yok maalesef.
Izgara sebzeli salata beni tok tutmadı. Çok karnım acıktı. Şu ana kadar birşey yemedim. Yersem yine eklerim buraya.
Düzeltme: Çok acıktım. Yarın sabaha iş yetiştirmem gerekiyor. 3 dilim ekmek, 1.5 dilim peynir yedim
cok tesekkür ederim dosbacim insallah sende ablana kavusursun ayrilmasi gercekten cok zor geldi bize insallah ankara ya geldigim zaman görüsmek isterim hers ene geliyorum aslindakaramanlı canım ne kadar zayıflamışsın çok tatlı çıkmışsınız
bende ablamı özledimmmmm(
cok tesekkürler baharcim o senin güzelligin ama verdigim kilolar gercekten cok belli olmus ki kimse inanamadi cok güzel birseycanım çıkayım diye heveslendim ama oda almış başını gitmiş kitaplar birbirine girmiş kıyafetler karışmış onları düzeltmeye koyuldum çıkamadım ki
hadi gözün aydın canım babanla hasret giderin bol bol
süpeeeerrrrrrrrrrkaramanlım acayip zayıflamış ben albümdeki resimlerini görmüştüm en son cidden büyük fark var çook yakışmış
sagol canim insallah bir daha ist geldigimde görüsebilirizElacım, iyi dileğin için çok teşekkür ediyorum )))
Nurcum, fotar çok güzel, cep telefonundan tam iyi inceleyemedim, karamanlıcım, seni de bekliyoruz ))
Ethoscum, bozma moralini, gidecek bu kilolar
Dosbikim, hiçbirşey sağlığından değerli değil, iyi yapmışsın bırakmakla
Kızlar, babamla hala geziyoruz, eve geldiğimizde geç olabilir, sizi belki göremem. ıyi geceler, güzel rüyalar.
Yediklerimi yazayım: ara yemeğim olmadı. Akşam da ekmeği fazla kaçırdım ((( 2 kalamak, patlıcan salatası, haydari, antep ezme yedim.
evet nur84 le kardesiz canim aslinda yilbasindan önce listedeydim kayinvalidem geldi 2 ay kaldi sonrada izin derken kendimi biraz toparlayim katilacagim takima boyum 166Gözün aydın canım. Afiyet olsun.
Ben sizin kardeş olduğunuzu bilmiyordum veya biliyorduysam da unutmuşum. Hepiniz çok güzel ve tatlısın maşallah. Allah nazardan saklasın
Canım dert etme şişkinlik vardır. Bu sıralar herkeste var. Canın birşey istemiyorsa bile birşeyler ye veya en azından süt falan iç. Metabolizman yavaşlamasın.
Maşallah ikiniz de çok güzel görünüyorsunuz. Hiç fazla kilolu değilsiniz. Bence ikiniz de normal kategorisindesiniz. Karamanlim senin boyun kaç? Bir de sen zayıflıyorsun madem neden listeye katılmıyorsun canım?
Canım, kalamar dışında gayet sağlıklı yemişsin. Ara da olsa iyi olurmuş. Ama baban yeni geldi, olur o kadar. Yarın toparlarsın canım. Zaten de büyük bir hatan olmamış bence.
afiyet olsun cnm nasılsın gectimi miden çok zordur zehirlenme dikat etmek gerek ama olmuyo işteee dinlen bol boll su tüket bideeGunaydinlar kahvalti da beyaz ekmek yedim maalesef 5 zeytin tereyag bal peynir baya yedim nedense sonra birsey yiyesim gelmiyor cok halsizligim de var balalim nezaman gececek
cnm verirsin kiloları hem 57 kilo çok deilki takma kafana cnmm ben 57 olsam bırakırım belkii gitmiyoo nalet olası kilolar sinir oluyommmselam kuziler. a.s. herkes nasıl bakem.ben idare ediyorum.kilolu kilolu. :CüvCüv: bu haftayı da düzensiz atlattıktan sonra haftaya inşallah düzenli ve saatli beslenmeyle diyet olayına tekrar dönüyorum. eyvahedigeldismile nasıl olcek bilmiyorum ama birşekilde halletmem gerekiyor çok koptum farkındayım. bu arada akapunktur için bir dr buldum metabolizma hızıma göre 4 yada 5 haftada istediğim kiloyu verebilirmişim. yalnız şöyle bir sorun var. ilk seans 120 tl. sonrakiler 60 tl. ohaoldumsmile o yüzden ne yapıyorum akapunktur ile zayıflama olayını bir kenara koyup,bi dokunuşta kilo verdiren değneyi aramaya devam ediyorum. kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana son tartıldığımda 57 kiloydum kızlar o kadar verdiğim emek çöpe gitti. ama yılmıyorum ve mücadeleme kaldığım yerden devam ediyorum. hadi bakem kolay gelsin. olumunekankayizsmile
günaydın kızlar nasılsınız ben daha toplayamadım kendimi suratımı asıp oturuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?