Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inş canım ya iğne vurundum ilaç kullanıyorum haftaya kontrolüm var bakalım ne olacak

nuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr yakaladım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yakalandık yaa:kedi::kedi::kedi:

herkese merhabaaaaa opuyorumnanaktan
bugün hava çok güzel ne çok sıcak ne soğuk ılık bir hava var yürümeyi düşünüyorum inşallah evden kendimi dışarı atabilirsem sizler nasılsınız arkadaşlar?

acaba bendemi katılsamki buraya :uhm:

gel kız gel bak ben katılalı güzel kilo veriyorum arkadaşlar motivasyonumu yükseltti

baharım valla çık gez ben çocuk olunca çıkamıyorum burda rüzgar var

Kızlar, babamlayız :)) Öğle yemeğimi yazmaya geldim: arada 2 incir, 1 ceviz.
Öğlen 1 enginar, 1 kaşık kabak, 2 kaşık pilav
Kaçıyorum
Öptüm

teyzeler benim canım teyzem gelmişti ama ditti

buda muhteşem dörtlü

Son düzenleme:
baharım valla çık gez ben çocuk olunca çıkamıyorum burda rüzgar var

canım çıkayım diye heveslendim ama oda almış başını gitmiş kitaplar birbirine girmiş kıyafetler karışmış onları düzeltmeye koyuldum çıkamadım ki

Kızlar, babamlayız :)) Öğle yemeğimi yazmaya geldim: arada 2 incir, 1 ceviz.
Öğlen 1 enginar, 1 kaşık kabak, 2 kaşık pilav
Kaçıyorum
Öptüm

hadi gözün aydın canım babanla hasret giderin bol bol

teyzeler benim canım teyzem gelmişti ama ditti

buda muhteşem dörtlü

süpeeeerrrrrrrrrr karamanlım acayip zayıflamış ben albümdeki resimlerini görmüştüm en son cidden büyük fark var çook yakışmış

kızlar benim hiçbişi yiyesim yok canım birşey istemiyor ama yemem de gerek biliyorum ama midem bulanıyor yemek deyince napacağım ya az önce de birkaç lıyafetimi denedim hepsi minik geldi ya t shirt diye giydiklerim badi gibi olmuş çok moralim bozuldu çok

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben isleri bayagi bitirdim siz neler yaptiniz canim kardesim resimleri eklemis evet bu benim iste kilom ayni birazdan pilatese gidecem gellince girebilirsem görüsürüz kendinize iyi bakin

karamanlı canım ne kadar zayıflamışsın çok tatlı çıkmışsınız
bende ablamı özledimmmmm (

kızlar detoks olayı bende de yattı gibi (
akşam yemeğini biraz kaçırdım gibi ama gün boyu ana yemek olarak bişi yemedim...
şimdi maden suyu içiyorum

Elacım, iyi dileğin için çok teşekkür ediyorum )))
Nurcum, fotar çok güzel, cep telefonundan tam iyi inceleyemedim, karamanlıcım, seni de bekliyoruz ))
Ethoscum, bozma moralini, gidecek bu kilolar
Dosbikim, hiçbirşey sağlığından değerli değil, iyi yapmışsın bırakmakla

Kızlar, babamla hala geziyoruz, eve geldiğimizde geç olabilir, sizi belki göremem. İyi geceler, güzel rüyalar.

Yediklerimi yazayım: ara yemeğim olmadı. Akşam da ekmeği fazla kaçırdım ((( 2 kalamak, patlıcan salatası, haydari, antep ezme yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…