Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimler var bakalım
nac canım nasılsın yazdıklarınızı okuyamadım kızım müsade etmiyor
[/URL][/IMG]
kızımın doğum günü için nasıll
afiyet olsun cnm köfte yiyosun hergün köfemi yapıyon toplu yapıp dondurucuda mı duruyoo cnmm
[/URL][/IMG]
Sağol canım, yemek hazırlıyorum, bir yandan da buradayım :)))) Sen nasılsın canım :)))
Canımmmmm :))))))))) Mutlu yıllar Elacığıma :))) Daha var tabi ama :))))
Ben de şimdi yemeğe gidiyorum. 1 enginar, 1 dilim ekmek, salata, 3 tekirdağ köfte ve ayran. Gene gelirim...
saol tatlım sen de çok tatlı çok güzelsin arkadaşların dediği gibi de çok fazla kilolu durmuyorsun boyun kaçtı?
saol canım :) boyum 166 sen benden uzunsun galıba demi?
ayyy baban arabayı veriyor mu ne güzel benim babam ankara trafiğine güvenip vermiyo bana arabayı
yenı yenı verıyor :) ama oda evden erken cıkacaksak yanı pek trafıge kalmadan :)
kızlar nasılsınız
bende dr gittim tahlil yapıldı filim cekildi inthap var taş gözükmedi ağrılarım geçmezse ultarsonda bakcaz dedi küçükse gözükmezmişş
[/URL][/IMG]
nur haziran annelrinde görmedim seni cnm
Kızlar canım çok sıkkın. Hiç yemek yanlışım olmamasına rağmen karnım kocaman şişti. Tuzlu da yemedim. Mens dönemime de en az 10 gün var.
Kaç gündür tam dinlenemedim. Ondan mı acaba? Herkes yiyip kilo alır, ben uykusuzluktan kilo alıyorum yaa. Başka neden olabilir hiç bilmiyorum. Biraz önce yeşil çay içtim. Listeme yazmayı kesin unuturum şimdiden yazayım dedim.
Neler yazmışsınız okuyayım.
ben temmuz annesiydim canım kızım 10 gün önce geldi KPSS günü doğum yaptım kaydirigubbakcemile3
yediklerimi söyleyeyim size
sabah kahvaltımı 11de yapmıştım saat 2 gibi 1 tane elma yedim aralar bol su ve çayla dolu
saat 5te minik halleylerden 2 tane
akşamda fırında kızarmış tavuk ve patates hiç yağ yok derisi çıkartılmış 1 çay bardağıda diyet kola
cnm köfte istedi yesem mi kii????????? 3 tane kalmışş nac sen ızgara mı yapıyon
kahvaltım:
2 y.kaşıgı melemen
2 dilim ekmek 1 kk peynir (daha azda olabılır)
1 bardak sut
okulun orada beledıyenın corba dagıtan amcası zorla elıme corba tutusturdu :)
2 kepce kadar sebze corbası içtim (tadı cok guzeldı iyiki vermiş dedim :) )
ara öğün:
5 adet altınbaşak
öğle:
1 kepce kadar corba
1 köfte kadar et
1 kasık barbunya (zorla yedım hıc sevmıyorum cunku )
1 tatlı kasıgı puding kacırdım ama
ara ögün:
5 adet altınbasak
akşam yemegıyle arası cok olacagı ıcın bı ara ogun daha koyuyorum hafta ıcılerı
3 adet eti form princ mısır patlagı yedım( diyetisyenım bunu önermişti)
akşam:
5 y.kasıgı türlü
2 kepce çorba
salata
okuldan kursa yurudum 45 dk
kurstan eve dogru yurudum 45 dk.