• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben geldiiiimmm
melzeyit canım ev hanımı olmak güzel ama bazen de çalışsam mı diyorum hani... ortası yok bu işin :(( bende malesef ev işi yapamadım banka ve postane işi çıktı dışarı çıktım malum çok zamanımı aldı... kızılayda eşimle buluşmak zorunda kaldım kumpir yemeye kalkıştım ama başarılı olamadım :)) 3-4 kaşık sonra canım istemedi paket ettirdim ama yiyecek gibi değilim artık eşim bakar icabına :))
eve geldim 1 bardak süt içtim şimdi midem daha ii...
taylor canım çooook büyük başarı bırak bu haftada vücudun istediğini yapsın...kafana takma harika gidiyorsun
ethos canım Allah kavuştursun
Elacım sen nasılsın nasıl gidiyor??
Nurcum seni de Allah kavuştursun artık tam diyet moduna girmişsin abla yok eş yok :)) kolay gelsin canım

ayy hamburger kızartma falan epey olmus sankı :)
afiyet olsun yinede canım.. ben arkadaslarla bulusunca genelde salata almaya calısıyorum cok guzel salatalar var cunku :)

evet birazcık fazla oldu canım ama akşam yemeyerek telafi ettim sanırım :)

gördüüüm :))
maşallah bahar cok güzelsin canım ya Allah nazardan saklasın :))

saol tatlım sen de çok tatlı çok güzelsin arkadaşların dediği gibi de çok fazla kilolu durmuyorsun boyun kaçtı?

bende cıkıyorum..
yarın ilk defa okula giderken arabayı alcam inşallah bi sorun cıkmadan gıdebilirim :) cok fena heycanı var ustumde...
yarın gorusmek uzre..
iyi akşamlar..

ayyy baban arabayı veriyor mu ne güzel benim babam ankara trafiğine güvenip vermiyo bana arabayı :(

Günaydın kızlar. Cuma'dan beri hiç kilo vermiyorum. Santim olarak da vermiyorum. Biraz canım sıkıldı. Ben de şu ana kadar başardıklarımı yazayım da pozitif enerji olsun diye düşündüm. Neler yapamadıklarıma değil neler yapabildiklerime odaklanırsam daha güzel bir sonuç alırım. Birazdan yazıcam.

canım hepimizin bildiği gibi bazen kilo verme durabiliyor vücudu şaşırtmak iyi geliyormuş eğer bir haftadan fazla sürerse bu durum doktoruna danış istersen çünkü senin hiç bir yeme yanlışın yok ben eminim ki hedeflediğin kiloya da ulaşacaksın

Diyete başladığımdan beri 19.8 kilo verdim. Belim 20 cm inceldi.

Bu Cuma takımda 3 gün sonra 3. ayım dolmuş olacak. Bu Cuma 13. haftam olacak. Bu sürede:

9.2 kilo verdim,
Belim 11 cm,
Kalçam 8 cm,
Bacağımın tepe noktası 4.3 cm inceldi.
Obez kategorisinden fazla kilolu kategorisine geçtim.

süpeeerrrrrr :nazar:

Bu arada bu kadar sürede incelmeyen bir yerim var o da ayak bileklerim. 9.2 kilo vermişim ama bir milim bile incelmemişler. Sanırım onlara özel egzersiz yapmanın vakti geldi.

Vakit geçmeden kahvaltı yapayım. Görüşürüz.

onun için ayrıca bi egzersiz var mı canım biliyorsan bana da söylesen benim de aldı başını gitti ayak bileklerim kemiğim görünmüyo artık ohaoldumsmile

selam kızlar 2 gündür yoktum arada fırsat olunca okuyabildiklerimi okudum o kadar.bu hafta sonu acayip abarttım kilo aldıran ne varsa yedim yedim yedim.ama açlıktan değil psikolojik moral bozukluğundan.öncelikle regl olacağım için heryerim şişti ve nedense bir can sıkkınlığım var.hiçbişi istemiyor canım.sonra dün annemi gönderdim yalnızım artık.bakalım 1- 2 haftaya kadar bende gidebiliirm sonra yazlık sezonu başlıyor.ve daha vermem gereken çok kilo var.offf offf.sanki hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum yardım edin çok sıkıldım

umarım ciddi bir sorunun yoktur canım dönem dönem biz de kaçırıyoruz abartıyoruz yeme işlerini sezon açıldı yüzme en güzel spor istersen hem tatil hem spor yapmış olursun bundan keyiflisi var mı yerimseniben

ben geldiiiimmm
melzeyit canım ev hanımı olmak güzel ama bazen de çalışsam mı diyorum hani... ortası yok bu işin :(( bende malesef ev işi yapamadım banka ve postane işi çıktı dışarı çıktım malum çok zamanımı aldı... kızılayda eşimle buluşmak zorunda kaldım kumpir yemeye kalkıştım ama başarılı olamadım :)) 3-4 kaşık sonra canım istemedi paket ettirdim ama yiyecek gibi değilim artık eşim bakar icabına :))
taylor canım çooook büyük başarı bırak bu haftada vücudun istediğini yapsın...kafana takma harika gidiyorsun
Nurcum seni de Allah kavuştursun artık tam diyet moduna girmişsin abla yok eş yok :)) kolay gelsin canım

sende baya iş halletmişin canım
inş rahatça diyetimi devam ettirebilirim bu hafta güzelce

kızlar nasılsınız
bende dr gittim tahlil yapıldı filim cekildi inthap var taş gözükmedi ağrılarım geçmezse ultarsonda bakcaz dedi küçükse gözükmezmişş

kızlar nasılsınız
bende dr gittim tahlil yapıldı filim cekildi inthap var taş gözükmedi ağrılarım geçmezse ultarsonda bakcaz dedi küçükse gözükmezmişş

çok geçmiş olsun canımmaydanoz suyu yap iç çok rahatlarsın ben hastayken komşum hergün yapıp getirirdi sürekli iç rahatlarsın birde bolca su iç

selam kızlar 2 gündür yoktum arada fırsat olunca okuyabildiklerimi okudum o kadar.bu hafta sonu acayip abarttım kilo aldıran ne varsa yedim yedim yedim.ama açlıktan değil psikolojik moral bozukluğundan.öncelikle regl olacağım için heryerim şişti ve nedense bir can sıkkınlığım var.hiçbişi istemiyor canım.sonra dün annemi gönderdim yalnızım artık.bakalım 1- 2 haftaya kadar bende gidebiliirm sonra yazlık sezonu başlıyor.ve daha vermem gereken çok kilo var.offf offf.sanki hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum yardım edin çok sıkıldım

Canım haftasonu kaçırdığın için vicdan azabı çekiyorsun sanırım, tabi regl öncesi sıkıntı da buna eklenmiştir. Anneciğin de gitmiş. Hepsi biraz üst üste gelmiş gibi :((( Sıkmamaya çalış kendini. Yoksa kızların bana dediği gibi kilolar direnir. Canım, yazlığa gidene kadar verebildiğin kadar verirsin. Sonra gene devam edersin. Haftasonu yediklerini de bu hafta toparlarsın canım :)))

güanyadınn kızlar
taylor cnm büyük başarıı çok güzel gidiyosun cnm verirsin o kadar vermişsin incelmişsin süpersin ya moralinide sakın bozmaa bende de var bi şişkinlikkk regle olmamadavar ama sıkıntıdan herhalde
ethos cnm allah kavuştursun bende kızım 40 çıktı evimdeydimm eşimde olmuyo çoğu zaman tek başıma kalıyorum cnmm zor ama napcaz alışcazz
kilo verirsin tatlım bozma moralinii fazlada yeme dikkat et cnmm

CAnım, kızına ne oldu? Geçmiş olsun :(( Bebekler hemen toparlar. Belki bu ssate kadar biraz toparlanmış bile olabilir. Sen de sık sık yanlız kalıyorsun, belki ondan canın sıkılmıştır.

sağolun kızlar zaten bugün yine dikkat etmeye başladım sabah oğlumla 40 dk.yürüdük sonra 1 dilim ekmek 1 peynir 3 zeytin 1 domates 1 çay kaşığı kadar bal yedim.şekersiz çay içtim.sonra 40 dk.pilates yaptım.

Başlamışsın bile toparlanmaya canım :)))))))))))))

herkese merhabalar nasılsınız bakalım
dün ablam gitti bu sabahda eşim evde tek başıma kaldım yani
kahvaltımı yaptım çay keyfi yapıyorum
sabah kahvaltıda
bir miktar peynir 3-4 tane zeytin 2 dilim ekmek 1 dilim salam 1 tane salatalık ve domates

Canımmm, ev şimdi sesiz gelmiştir sana :))))) Allah kavuştursun ablanla sizi :) Kahvlatın çok güzel olmuş, afiyet olsun :))
yemeğimi yedim geldimmm

ara olarak 7 tane kurukayısı yarımdan az simit 1 bardak yeşil çay içtimm

menemen 2 dilime yakın ekmek ve 1 kase çorba içtimmm

Çok iyi gidiyorsun canım, tebrikler :)))

ben geldiiiimmm

Canım, kumpiri yememen iyi olmuş :)) Midene ne oldu canım, atlamışım galiba..

Günaydın kızlar. Cuma'dan beri hiç kilo vermiyorum. Santim olarak da vermiyorum. Biraz canım sıkıldı. Ben de şu ana kadar başardıklarımı yazayım da pozitif enerji olsun diye düşündüm. Neler yapamadıklarıma değil neler yapabildiklerime odaklanırsam daha güzel bir sonuç alırım. Birazdan yazıcam.

Canımmmm, sakın moralini bozma. Sen nereden nereye geldin :)) Bazen bünye duraklayabiliyor. Sakın aklına başka bi şey getirme. Gidecek o kilolar :)))

kızlar nasılsınız

Canım, bi daha ağrın oldu mu? Sen bol bol su içmeye çalış. Umarım taş falan çıkmaz. Sadece anlık böbreklerini de üşütmüş olabiirsn :)

Kızlar dün telefonun saatini ayarlamayı unutmuşum. Gece 4 gibi uyandım, sonra 5 e kadar uyuyamadım. Sabah arkadaşımızın telefonunun sesiyle uyandım, okula tabi koştur koştur... Yediklerimi yazayım: kahvaltıda 2 dilim ekmek ve peynir. Okula koştur koştur gittiğim için nasıl yedim bilmem :))) Öğleye doğru 1 peynirli tost yedim. Öğlen bir porsiyon tavuk, 1 dilim ekmek ve salata yedim. Birazdan da ara yaparım. 6 tane yeni dünya yemeyi düşünüyorum. Sonra da temizlik yapacağım.

buğün yediklerimi yazıyımm
sabah 2 dilim ekmekk zeytin üçgen peynir lığt
yeşil cay
öğlenn 2dilim ekmek1 kepce çorba 2 kaşık yoğurt domatess
nescafee
ara yeşil cay 1 dilim peynir 1 dilim ekmekk
akşam 3 kaşkk pırasa yemeğii 1 dilim ekmekk

nac canım kumpiri aldıktan sonra kötü oldum yiyemedim
şimdi acıktım ama hala kumpir görmek istemiyorum midem bi tuhaf oldu
neyse şimdi daha iyiyim yeşil çayımı içtim akşama patlıcan yemeğimi ve tavuğumu pişirdim
becerebilirsem ilk defa yoğurt yapacağım :))

Kızlar canım çok sıkkın. Hiç yemek yanlışım olmamasına rağmen karnım kocaman şişti. Tuzlu da yemedim. Mens dönemime de en az 10 gün var.

Kaç gündür tam dinlenemedim. Ondan mı acaba? Herkes yiyip kilo alır, ben uykusuzluktan kilo alıyorum yaa. Başka neden olabilir hiç bilmiyorum. Biraz önce yeşil çay içtim. Listeme yazmayı kesin unuturum şimdiden yazayım dedim.

Neler yazmışsınız okuyayım.

buğün yediklerimi yazıyımm
sabah 2 dilim ekmekk zeytin üçgen peynir lığt
yeşil cay
öğlenn 2dilim ekmek1 kepce çorba 2 kaşık yoğurt domatess
nescafee
ara yeşil cay 1 dilim peynir 1 dilim ekmekk
akşam 3 kaşkk pırasa yemeğii 1 dilim ekmekk

Elacım, öğlen az yemişsin sanki. Akşam da sebze porsiyonun az olmuş sanki. Yemek porsiyonlarını arttırabilirsin. Halsiz düşmemen için diyorum canım :))

neyse şimdi daha iyiyim yeşil çayımı içtim akşama patlıcan yemeğimi ve tavuğumu pişirdim

Eğer miden sadece kumpire karşı böyle reaksiyon gösteriyorsa gayet iyi canım. Bi şey kaybetmezsin :)))))) Akşam menün de çok güzel olmuş canım :)) Yoğurdu nasıl yapacaksın? Ben hep heves etmişimdir ama hiç deneme fırsatım olmadı :))

Kızlar canım çok sıkkın. Hiç yemek yanlışım olmamasına rağmen karnım kocaman şişti. Tuzlu da yemedim. Mens dönemime de en az 10 gün var.

Kaç gündür tam dinlenemedim. Ondan mı acaba? Herkes yiyip kilo alır, ben uykusuzluktan kilo alıyorum yaa. Başka neden olabilir hiç bilmiyorum. Biraz önce yeşil çay içtim. Listeme yazmayı kesin unuturum şimdiden yazayım dedim.

Neler yazmışsınız okuyayım.

Taylorcım, bana şişlik deme, kaç gündür ben de aynı dertten muzdaribim :))) Canım, öncelikle şunu söyleyeyim: 5 tane patatesle kilo alınmaz. İçin rahat etsin. Sen grubumuza ilk katıldığında zayıf noktalarını yazmıştın. Bunlardan biri de uykusuzluktu. Ondan olabilir ya da bu ay erken mens olacaksındır. Bazı aylar bi kaç gün kayabiliyor. Asla moralini bozma, menülerini azaltma. Senin kilo alman için hiç bi sebebin yok.

Yaa dün 5 tane patatates yedim o kadarcık şeyden bu kadar şişilir mi yaa.

Hayır canım, ondan şişilmez. Kesinlikle rahat ol. Diyetisyenine ne zaman gideceksin?

güanyadınn kızlar
taylor cnm büyük başarıı çok güzel gidiyosun cnm verirsin o kadar vermişsin incelmişsin süpersin ya moralinide sakın bozmaa bende de var bi şişkinlikkk regle olmamadavar ama sıkıntıdan herhalde
ethos cnm allah kavuştursun bende kızım 40 çıktı evimdeydimm eşimde olmuyo çoğu zaman tek başıma kalıyorum cnmm zor ama napcaz alışcazz
kilo verirsin tatlım bozma moralinii fazlada yeme dikkat et cnmm

Yaa canım aynen benim de öyle. Sebepsiz bir şişkinlik. Ben bu günlerde çok sıkıntı da yapmadım ama anlayamadım.

ben geldiiiimmm

Yaa canım doğru diyorsun aslında. Ben Cuma'dan beri çok fazla plan yaptım kafamda. 1 Mayıs'a 64 olsam, 1 Haziran'a 60 olsam, 1 Temmuz'a 56 olsam, Temmuz'un sonunda amaca ulaşırım falan diye. Ne güzel geçen birkaç haftadır hesaplamıyordum ve veriyordum. Birkaç gündür çok plan yaptım, ondan mı oldu acaba. Olabilir çünkü bunun dışında hiç yanlış yapmadım. Kendime baskı yapıp strese soktum herhalde. Doğru söylüyorsun, ben elimden geleni yapıp vücudumu rahat bırakayım.

canım hepimizin bildiği gibi bazen kilo verme durabiliyor vücudu şaşırtmak iyi geliyormuş eğer bir haftadan fazla sürerse bu durum doktoruna danış istersen çünkü senin hiç bir yeme yanlışın yok ben eminim ki hedeflediğin kiloya da ulaşacaksın

onun için ayrıca bi egzersiz var mı canım biliyorsan bana da söylesen benim de aldı başını gitti ayak bileklerim kemiğim görünmüyo artık ohaoldumsmile

Çok sağol canım. Birkaç gün sonra diyetisyene gideceğim. Ona da sorayım. Ama inşallah o zamana kadar geçer.

Ayak bilekleri için ben basit bir hareketi bir ara yapıyordum bayağı farkediyordu. Biryerde otururken (koltukta vs.) ayaklarını yerden birazcık kaldırıyorsun ve bacaklarını hiç hareket ettirmeden ayak parmakları uçlarınla çizebildiğin en geniş daireleri çiziyorsun. 10 tane bir tarafa doğru, 10 tane öbür tarafa doğru. Ben denedim çok hamladığım için 10'ar tane yapabildim hemen acıdı. Bu arada bacakları da biraz çalıştırıyor, hissettim.

Bunu gün içinde aklıma geldiğinde ve akşamları da televizyon karşısında yapıyordum. Günde birkaç yüz tane yapıyordum. Ben bu gece başlayacağım. Azar azar çoğaltırım. Benim ayak bileklerim şu anda 24.5 cm. Takıma girdiğimden beri 3 aydır o kadar kilo vermeme rağmen hiç incelmedi. Bakalım bu hareketle kaç ayda kaç santim incelecek. Sen de yaparsan sonucunu yazarsın canım.

kızlar nasılsınız

Geçmiş olsun canım. Kızlar yazmışlar ama bence de su iç bol bol.

Canımmmm, sakın moralini bozma. Sen nereden nereye geldin :)) Bazen bünye duraklayabiliyor. Sakın aklına başka bi şey getirme. Gidecek o kilolar :)))

Taylorcım, bana şişlik deme, kaç gündür ben de aynı dertten muzdaribim :))) Canım, öncelikle şunu söyleyeyim: 5 tane patatesle kilo alınmaz. İçin rahat etsin. Sen grubumuza ilk katıldığında zayıf noktalarını yazmıştın. Bunlardan biri de uykusuzluktu. Ondan olabilir ya da bu ay erken mens olacaksındır. Bazı aylar bi kaç gün kayabiliyor. Asla moralini bozma, menülerini azaltma. Senin kilo alman için hiç bi sebebin yok.

Hayır canım, ondan şişilmez. Kesinlikle rahat ol. Diyetisyenine ne zaman gideceksin?

Sağol canım. Kaç gündür neden böyleyiz yaa. Ela da öyleymiş. Evet sanırım ya uykusuzluktan veya kendime yine gizli gizli hedef koymamdan. İkisini de düzelteceğim. İşimi şansa bırakmayayım. Diyetisyene Perşembe günü gideceğim. O zamana kadar düzelirim inşallah. Diyete tam uyup yürüyüş falan da yapıp kocaman bir karınla gezmek çok sinir bozucu yaa. İnşallah hepimiz bir an önce düzeliriz.

Kızlar dün telefonun saatini ayarlamayı unutmuşum. Gece 4 gibi uyandım, sonra 5 e kadar uyuyamadım. Sabah arkadaşımızın telefonunun sesiyle uyandım, okula tabi koştur koştur... Yediklerimi yazayım: kahvaltıda 2 dilim ekmek ve peynir. Okula koştur koştur gittiğim için nasıl yedim bilmem :))) Öğleye doğru 1 peynirli tost yedim. Öğlen bir porsiyon tavuk, 1 dilim ekmek ve salata yedim. Birazdan da ara yaparım. 6 tane yeni dünya yemeyi düşünüyorum. Sonra da temizlik yapacağım.

Sabah sabah koşu sporu yapmışsın :) 1 porsiyon tavuk az olmuş canım. Akşama mı takviye edeceksin? Afiyet olsun.

Kumpiri yemediğin iyi olmuş canım. Yoğurdu yoğurt makinesinde mi yapacaksın yoksa anne usulü mü? Patlıcan ve tavuk bence çok uyumlu olmuş. Afiyet olsun.

dr 3 litre su içmemi söyledim sabhatan bu yana 2 litreyi gectii
nac cnm midem küçülsün biraz diyorum yedikce yieceğim geliyoo

Evet canım, az oldu. Öğleye doğru tost yedim demiştim ya, öğlen tam acıkmadım. Sana soracaktım zaten, telafi edeyim mi? Yemekte enginar, salata ve ayran var. Yanında (tavuk hazırlayamam ama köftem var.) köfte yiyeyim mi? ve yemeliysem kaç tane tekirdağ köfte yiyeyim?

Back