Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmemcim
88'i gördüğün için tebrikler! Canım az mı yiyorsun biraz? Yani karbonhidratın tamam da, ana yemeklerin yani patlıcan yemeği falan 3 kaşıkla doyuyor musun? Bana diyetisyen geçen hafta 12 kaşık vermişti, bu hafta 8 kaşık oldu. Senin diyetisyen 3 kaşık mı veriyor yoksa sen mi azaltıyorsun?
Bu arada çok güzelsin maşallah. ınşallah kendini en rahat ettiğin kiloya sağlıklı, mutlu ve güzel bir biçimde inersin canım. Ama kilo vermesen de çok güzelsin.
Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/222034-yuruyus-yaparak-zayiflama-grubu.html
Bu gruptakiler hergün sadece kaç dakika yürüdüklerini yazıyorlar. Başka da birşey yapılmıyor anladığım kadarıyla.
Mart 2009'da birinci olan bir ayda 3005 dk. yürümüş, sonuncu 40 dk. yürümüş. O zaman 25 kişi varmış.
Şubat 2010'da 4 kişi kalmışlar. Birinci 2160 dk, sonuncu 120 dk. yürümüş.
Gidip gruba hareket katalım mı? Zaten yürüyoruz, tek yapılacak şey hergün oraya "25 Nisan 60 dk. yürüdüm" gibi kısa bir cümle yazmak.
Canım, daha ilk günden kazıklamaya kalkması ona saygımı kaybetmeme sebep oldu... Hem makul hem tatlı dilli birini bulmalıyım )))) çok mu şey istedim ne???
ben düzenli olarak 2.5 yıl spor salonuna gittim ve gram almıyordum istediğimi yiyordum ve vücudum çok şekilliydi...
yani gelinlik çok yakışmıştı ama ondan sonra beni öle gören olmadı laelaelaelaelae :gitme:
kızlar ben yine kacamaklar yaptımmm eşim ilçlarımı almışş iğnenin etkiside gecmiştii içtim rahatladımm lojmanın içinde piknik alanıvar mangala gittik dün planlamıştıkk fazla cnm istemedi ama eşim yok haftaya sıkılırsın diyince gittik neler yediğimi yazmayayımm fazla harakette edemiyorumm yine başladı ufak ufak sancılarr inşş büyük bişey deildir okumaya calıştımm ama tek tek cevap yazacak kadar vaktim yokk kızı banyo yaptırcazz grşş hepinizi öpüyorum iyi dilekleriniz için teşekürler
iyi akşamlar kızlar bu pazar günlerini sevmiyorum yaaa mutlaka bi kaçamak oluyo tüm emekler gidiyo sonra sabah ben de patates kızartması tuzağına düşenlerdendim üstelik evde kepekli ekmek de kalmamış beyaz ekmek yemek zorunda kaldım öğlen de dışarı çıktım bi arkadaşımla buluştum öğle yemeğinde bi hamburger yedim aferin di mi bana klava: akşam bi şey yemedim sadece bir elma yedim bir yeşil çay içtim 2 litre suyumu da içtim birazdan bir yeşil çay daha içerim bugünü böyle kapatırım artık ohaoldumsmile
Ay kızlar manken ajansı açayım ben sizden. Ben de yönetici olurum. Baharcım bu ne güzellik. Maşallah. Allah nazardan saklasın
Baharcım olabildiğince fotoğraf çektirmiyorum. Anısı bile kalsın istemiyorum. Diyetisyen çekmek istedi öncesi sonrası olsun diye, onu bile kabul etmedim. Siz o kadar kilo almamışsınız, ben 30 kilo aldım. Fotoğraflara bakınca tanıyamıyorum. Ben değilmişim gibi geliyor. Ama ben gibi olunca koyucam.
yemeğimi yedim geldimmm
ara olarak 7 tane kurukayısı yarımdan az simit 1 bardak yeşil çay içtimm
menemen 2 dilime yakın ekmek ve 1 kase çorba içtimmm