Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

teşekkur ederim canım inşallah verırım artık ınanılmaz bıktım her fazladan kılo tasımaktan

ya canım patlıcan hıııc sevmıyorum sırf yemek zorunda oldugum ıcın yedım bide ben yemek kasıgıyla kucuk bı tabaga koyuyorum onuda tatlı kasıgıyla yıyorum hemen hemen bır aydır hem yavas yemıs oluyorum boylecede

bakalım bı bu gruba bu hafta ıcnde cok yuruycegımı umuyorum :)) besevlerden-mithat pasaya, mithat paşadan-kazım karabekır(kore parkına) kadar yurume nıyetındeyım gunde 1,5-2 saat falan eder heralde :)) okul olunca hersey ck daha duzenlı oluyor :)

Canım, daha ilk günden kazıklamaya kalkması ona saygımı kaybetmeme sebep oldu... Hem makul hem tatlı dilli birini bulmalıyım )))) çok mu şey istedim ne???

bencede bi diyetisyen aynı zamanda psıkolojik olarakta oldukca yardımcı olmalı yoksa insanın gidesi gelmez kendını sorumlu hissetmez.. tanı bence :)

ya galıba yogun spordan sonra bırakılınca zararı oluyor tekrar kılo alma gıbı cunku her zaman aynı yogunlukta spor yapılamıyor ki

geçmiş olsun tekrar canım ya insallah geceyıde rahat gecırırsın sancın falanda olmaz...

ayy hamburger kızartma falan epey olmus sankı :)
afiyet olsun yinede canım.. ben arkadaslarla bulusunca genelde salata almaya calısıyorum cok guzel salatalar var cunku :)

Ay kızlar manken ajansı açayım ben sizden. Ben de yönetici olurum. Baharcım bu ne güzellik. Maşallah. Allah nazardan saklasın

ben gormedıııım seni bahaaar :))

gercekten hayran kalıyorum sana maşallah azmıne canım yaa inşallah aynı azmle hep bırlıkte devam eder cıtı pıtı oluruz yaa ( [/B]

bende cıkıyorum..
yarın ilk defa okula giderken arabayı alcam inşallah bi sorun cıkmadan gıdebilirim :) cok fena heycanı var ustumde...
yarın gorusmek uzre..
iyi akşamlar..

Ben de senin iradene hayranım bilmemcim. ınşallah hep beraber en güzel şekilde çıtı pıtı bayanlar olucaz :)

Yarın çok kolay gelsin.

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık
Ara: 1 b. ayran
Öğle: 3 porsyion köfte, 1 d. ekmek, salata, 1 b. ayran, 5 tane patates kızartması
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, domates
Akşam: Bezelye, 1 d. ekmek, salata, 2 b. ayran
Ara: 2 porsiyon kivi

Yemek yanlışlarım: Öğle yemeğinde bir porsiyon köfte fazladan yedim. 5 tane de patates kızartası yedim. Ama öncesinde biraz salata yedim. Umarım etkisini azaltmıştır.

Spor: Yok :mymeka:

günaydııııııınnnnnn a.s.
hepinize aydın ve güzel bi gün diliyorum
kahvaltımı hazırladım birazdan yapacağız sonra eşim işe bende evdeki işleri halletmeye :)) uykum var yatmayacağım

günaydın arkadaşlar yeni bir hafta daha başladı hafta sonu ankarada olduğum için evde bütün işler duruyorrr dosbacığım ne güzel evdesinn çalışmasamda bende temizlik yapsamm

Günaydın kızlar. Cuma'dan beri hiç kilo vermiyorum. Santim olarak da vermiyorum. Biraz canım sıkıldı. Ben de şu ana kadar başardıklarımı yazayım da pozitif enerji olsun diye düşündüm. Neler yapamadıklarıma değil neler yapabildiklerime odaklanırsam daha güzel bir sonuç alırım. Birazdan yazıcam.

Diyete başladığımdan beri 19.8 kilo verdim. Belim 20 cm inceldi.

Bu Cuma takımda 3 gün sonra 3. ayım dolmuş olacak. Bu Cuma 13. haftam olacak. Bu sürede:

9.2 kilo verdim,
Belim 11 cm,
Kalçam 8 cm,
Bacağımın tepe noktası 4.3 cm inceldi.
Obez kategorisinden fazla kilolu kategorisine geçtim.

Bu arada bu kadar sürede incelmeyen bir yerim var o da ayak bileklerim. 9.2 kilo vermişim ama bir milim bile incelmemişler. Sanırım onlara özel egzersiz yapmanın vakti geldi.

Vakit geçmeden kahvaltı yapayım. Görüşürüz.

selam kızlar 2 gündür yoktum arada fırsat olunca okuyabildiklerimi okudum o kadar.bu hafta sonu acayip abarttım kilo aldıran ne varsa yedim yedim yedim.ama açlıktan değil psikolojik moral bozukluğundan.öncelikle regl olacağım için heryerim şişti ve nedense bir can sıkkınlığım var.hiçbişi istemiyor canım.sonra dün annemi gönderdim yalnızım artık.bakalım 1- 2 haftaya kadar bende gidebiliirm sonra yazlık sezonu başlıyor.ve daha vermem gereken çok kilo var.offf offf.sanki hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum yardım edin çok sıkıldım

EThoscuğum üzülme canımm mevsim değişikliği insanın ruhundada değişikliğe yol açıyoorr toplarsın kendinii belki annen gitti diye üzülmüşsündürr canımmm

güanyadınn kızlar
taylor cnm büyük başarıı çok güzel gidiyosun cnm verirsin o kadar vermişsin incelmişsin süpersin ya moralinide sakın bozmaa bende de var bi şişkinlikkk regle olmamadavar ama sıkıntıdan herhalde
ethos cnm allah kavuştursun bende kızım 40 çıktı evimdeydimm eşimde olmuyo çoğu zaman tek başıma kalıyorum cnmm zor ama napcaz alışcazz
kilo verirsin tatlım bozma moralinii fazlada yeme dikkat et cnmm

sağolun kızlar zaten bugün yine dikkat etmeye başladım sabah oğlumla 40 dk.yürüdük sonra 1 dilim ekmek 1 peynir 3 zeytin 1 domates 1 çay kaşığı kadar bal yedim.şekersiz çay içtim.sonra 40 dk.pilates yaptım.

herkese merhabalar nasılsınız bakalım
dün ablam gitti bu sabahda eşim evde tek başıma kaldım yani
kahvaltımı yaptım çay keyfi yapıyorum
sabah kahvaltıda
bir miktar peynir 3-4 tane zeytin 2 dilim ekmek 1 dilim salam 1 tane salatalık ve domates

yemeğimi yedim geldimmm

ara olarak 7 tane kurukayısı yarımdan az simit 1 bardak yeşil çay içtimm

menemen 2 dilime yakın ekmek ve 1 kase çorba içtimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…