Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sen benim boydan fotoğraflarımı görsen şu andaki halini seve seve koyardın canım takma kafana resimlerini görmeyi gerçekten çok isteriz en azından konuştuğumuz arkadaşlarımızın simalarını bilmek de çok hoş

bhrcım pc de yok ama yüklerim en kısa zamanda inş.
evet senin kaçamağın çok olmuş ama yarın hareketli bi gün olur telafi edrsin umarım
hem akşamı çok hafif atlatmışsın

bhrcım pc de yok ama yüklerim en kısa zamanda inş.
evet senin kaçamağın çok olmuş ama yarın hareketli bi gün olur telafi edrsin umarım
hem akşamı çok hafif atlatmışsın

sabah kızartmadan çok fazla yememeye çalıştım canım ama yine de yedim mi yedim şu boğazımı tutsam zaten şimdiye manken gibi olmuştum çoktan

Canım hamburger dediğin iki porsiyon et, iki dilim ekmek. Hepsi diyet listelerinde bulunan şeyler. Benim bir ara bir öğünde iki dilim ekmek hakkım vardı, hamburger yiyordum salatayla. Diyetisyen birşey demiyordu. Akşam da birşey yememişsin zaten.

Patatesi ben de yedim maalesef.

yarım saat de dolaştık arkadaşımla umarım telafi olmuştur biraz olsun yarın da kardeşimin doğum günü sevmiyorum böyle özel günleri yaaa

Baharcım olabildiğince fotoğraf çektirmiyorum. Anısı bile kalsın istemiyorum. Diyetisyen çekmek istedi öncesi sonrası olsun diye, onu bile kabul etmedim. Siz o kadar kilo almamışsınız, ben 30 kilo aldım. Fotoğraflara bakınca tanıyamıyorum. Ben değilmişim gibi geliyor. Ama ben gibi olunca koyucam.

Zayıflayınca pankreasımız sağlıklı çalışmaya başlıyormuş, insülini dengeli salgılıyormuş ve kiloluyken bize kilo aldıracak birşey zayıflayınca bize kilo aldırmayabiliyormuş. Suyunu çıkarmadığımı müddetçe tabii. O yüzden ben de şimdi özel günleri çok sevemiyorum ama zayıflayınca gönül rahatlığıyla katılacağım. Oradaki yiyecekler zayıfladığımda bana şu anda kilo aldırdıkları kadar kilo aldıramayacaklar.

canım almaz olur muyum benim de 30 kilo fazlam var şu an en az 5 yıl önce 53 tüm bi ara 75 e kadar çıkmıştım 12 kilo verdim sonra pis boğazımı tutamayıp tekrar geri aldım şu anda da verecek çok kilo olduğu için gözümde büyüyo veremeyecekmişim psikolojisine giriyorum tam bi kısır döngü yaa

Aaaa ciddi misin? Yüzünden hiç belli olmuyor yaa. Benim yüzüm çok etkilendi. Sen yüzünden kilo almadın mı? Veya eskiden çok mu zayıftı yüzün?

Veremeyecek psikolojisine girme baharcım. O kiloları hiç sahiplenme. Geçici süre kalıyorlar, gidiciler.

yüzden çok fazla almıyorum canım tabi eskiye göre az daha toplu ama yüzden gören asla bu kiloda olduğumu anlamaz iyi mi kötü mü bilmiyorum :)
kiloları hiç bir zaman sahiplenmedim canım sahiplenmek de istemem zaten çünkü hiç bir insana kilonun yakıştığına inanmıyorum hani derler ya kilo sana yakışıyo külliyen yalannnn

bencede külliyen yalan baharcım
herkes çok yakışıo falan der ama kendileri lokma lokma yerle madem ii bişi niye öle manken yemekleri yiyolar
yada şey derler yiyorum yiyorum ama almıyorum o da yalan bi çoğunda(istisnalar var biliyorum )

Evet canım, yok öyle birşey. Kilolu olmak iyi birşey olsa zaten sağlıklı olurdu.

benimde çevremde öyle çok insan var canım ben artık dedikleri iyi ya da kötü şeyi takmıyorum :) zaten doğrusunu ben biliyorum kimsenin ahkam kesimesine gerek yok bir çoğu da sırf bilmişlik olsun diye konuşuyorlar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…