Bence böyle bir diyetisyen bulabilirsin canım yaa. Ben de nasılsa herşeyi öğrendim diye diyetisyeni bıraktım bir ara. Maddi olarak da zorluyordu. Ama o sürede ne aldım, ne verdim. Ben de tekrar başladım. Tekrar başlar başlamaz yine vermeye başladım. Ama ben diyetisyen olmadan çok kaçamak yapıyordum. Ondan olabilir.
dosbacım fıstık gibi fotoğrafları koyuyorsunuz ben ne koyayım şimdi. Zayıflayayım ben de koyarım.
Ay kızlar manken ajansı açayım ben sizden. Ben de yönetici olurum. Baharcım bu ne güzellik. Maşallah. Allah nazardan saklasın
bhrcım pc de yok ama yüklerim en kısa zamanda inş.
evet senin kaçamağın çok olmuş ama yarın hareketli bi gün olur telafi edrsin umarım
hem akşamı çok hafif atlatmışsın
iyi akşamlar kızlar bu pazar günlerini sevmiyorum yaaa mutlaka bi kaçamak oluyo tüm emekler gidiyo sonrasabah ben de patates kızartması tuzağına düşenlerdendim üstelik evde kepekli ekmek de kalmamış beyaz ekmek yemek zorunda kaldım öğlen de dışarı çıktım bi arkadaşımla buluştum öğle yemeğinde bi hamburger yedim aferin di mi bana klava: akşam bi şey yemedim sadece bir elma yedim bir yeşil çay içtim 2 litre suyumu da içtim birazdan bir yeşil çay daha içerim bugünü böyle kapatırım artık ohaoldumsmile
Canım hamburger dediğin iki porsiyon et, iki dilim ekmek. Hepsi diyet listelerinde bulunan şeyler. Benim bir ara bir öğünde iki dilim ekmek hakkım vardı, hamburger yiyordum salatayla. Diyetisyen birşey demiyordu. Akşam da birşey yememişsin zaten.
Patatesi ben de yedim maalesef.
Baharcım olabildiğince fotoğraf çektirmiyorum. Anısı bile kalsın istemiyorum. Diyetisyen çekmek istedi öncesi sonrası olsun diye, onu bile kabul etmedim. Siz o kadar kilo almamışsınız, ben 30 kilo aldım. Fotoğraflara bakınca tanıyamıyorum. Ben değilmişim gibi geliyor. Ama ben gibi olunca koyucam.
Aaaa ciddi misin? Yüzünden hiç belli olmuyor yaa. Benim yüzüm çok etkilendi. Sen yüzünden kilo almadın mı? Veya eskiden çok mu zayıftı yüzün?
Veremeyecek psikolojisine girme baharcım. O kiloları hiç sahiplenme. Geçici süre kalıyorlar, gidiciler.
bencede külliyen yalan baharcım
herkes çok yakışıo falan der ama kendileri lokma lokma yerle madem ii bişi niye öle manken yemekleri yiyolar
yada şey derler yiyorum yiyorum ama almıyorum o da yalan bi çoğunda(istisnalar var biliyorum )
Evet canım, yok öyle birşey. Kilolu olmak iyi birşey olsa zaten sağlıklı olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?