- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
Ay valla anlat canım ya memnun kalırsan bende uğramak isterim. Bu aradaaaa 15 dakika da zumba yaptımBizde şuğul vadisini duyunca fotoğraflarına baktık, muhteşem.. şelale ve akarsu var vadinin içinde..8 km lik bir de yürüyüş yolu..tabi çocuklarla hepsini yürüyemeyiz ama gezip görürüz..anlatırım inşallah izlenimlerimi..
Muhteşemsin vallaAy valla anlat canım ya memnun kalırsan bende uğramak isterim. Bu aradaaaa 15 dakika da zumba yaptımölüyoruum
Bayagi kacti cuma aksami kacti dun disardaydim yedim bugun ben bi halt beceremem diyip kacti ben nasil kilo vericem bilmiyorum yaFarkındayım cuma günü bildirim de yapmadın. Çok mu kaçtı ipin ucu? Hadi tekrar Bismillah de bugün pazar cumaya kadar halledersin.
Bugunu bildirmesem yarin bildirsem kilom degismedi cumada bugun de 82.1 di ama yarin artmış olur herhaldeNerelerdesin kaçak seni...
Gel gel, burası bizim kürkçü dükkanımız..
Zararın neresinden dönersek kardır..
Günlük Menü, su ve spor bildirimini unutma, ayrıca cuma sabah aç karnına da tartılıp bildiriyoruz.. tüm bunlar motive edecek seni, bak gör.. ama düzenli katılman lazım balım
Neresinden yakalarsan kardır salma kendini kalk hadi az bi yürüyüş falan yap en azından vicdanını rahatlatmak için bile olsa.Bayagi kacti cuma aksami kacti dun disardaydim yedim bugun ben bi halt beceremem diyip kacti ben nasil kilo vericem bilmiyorum ya
Kilo bildirimini hergün yapmıyoruz, cuma yapıyoruz canım, bi de pazartesi günü isteyen kontrol amaçlı paylaşıyor.Bugunu bildirmesem yarin bildirsem kilom degismedi cumada bugun de 82.1 di ama yarin artmış olur herhalde
Bizde kaç kere başladık, kaç kere bozduk..Bayagi kacti cuma aksami kacti dun disardaydim yedim bugun ben bi halt beceremem diyip kacti ben nasil kilo vericem bilmiyorum ya
Tamam canım yarın menü bekliyoruz ama heeeMerhabalar kızlar iki gündür yazamadım düzenli menüm olmadığından bulunduğum yerde bahar şenliği yaptılar gündüz akşam hep disaridaydik üstüne regl oldum derken ne yiyip yemedigimi bilmiyorum maalesef. Sabahki kilom
77.40 ti. Bugün ayrıca endoskopiye gittim dün geceden beri bir şey yemeyip sonrasında dışarıda beslendim bugün de paylaşım yapamıyorum maalesef. İnşallah yarından itibaren normal düzene döneceğim
İnşallah canım aksi bir durum olmadıkça paylaşacağımTamam canım yarın menü bekliyoruz ama heee
Endoskopi nasıl geçti canım? Çok zorlandın mı? Sonuç çıktı mı, Dr ne dedi?Merhabalar kızlar iki gündür yazamadım düzenli menüm olmadığından bulunduğum yerde bahar şenliği yaptılar gündüz akşam hep disaridaydik üstüne regl oldum derken ne yiyip yemedigimi bilmiyorum maalesef. Sabahki kilom
77.40 ti. Bugün ayrıca endoskopiye gittim dün geceden beri bir şey yemeyip sonrasında dışarıda beslendim bugün de paylaşım yapamıyorum maalesef. İnşallah yarından itibaren normal düzene döneceğim
Ay ben buraya bayıldımmmm Ayşegüüüllll gerçekten de görülmeye değer yerlermiş. Ben 7 senedir burayı nasıl es geçmişim gerçekten inanamıyorum. Çok güzelmiş canım ya haarika tadını çıkar benim yerime deŞuğul vadisi..