- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
Kuzum ben gelemedim bir türlü ya inanılmaz bir yogunlugum var şu Dr işlerini bitiremedim bir türlü pazartesi endoskopi dün de ilaçlı tomografi çektirdim ilaç alerji yaptı girerken iki serum yedim antihistaminik sabaha karşı vücudum kasindi kabardı kıpkırmızı gittim tekrar iğne falan yaptırdım tükendim artıkkimsecikler yok. Ben yine de menümü bildireyim
Ayran ile güne başladım.
Kahvaltı 10.30 da
2 dilim ekmek
Peynir zeytin salata
Çay
Saat 14.30 da
2 sıkım çiğköfte
Saat 15.45 te
1 kase detoks kabak çorbası
1 yk pilav
Saat 16.05
2 top dondurma
Şimdi de (18.30)
Çay içerim. Belki çok az çekirdekte yerim
Bugünlük sporum yok suyum da henüz 1 litre
Geçmiş olsun canım, sağlık herşeyden önemli.. inşallah hayırlı sonuçlar alırsın, bizi de haberdar et, önceki günlerde endoskopin nasıl geçti, zorlandın mı, sonuçlar nasıl, diye sormuştum, yoğunluktan görmedin sanırım..Kuzum ben gelemedim bir türlü ya inanılmaz bir yogunlugum var şu Dr işlerini bitiremedim bir türlü pazartesi endoskopi dün de ilaçlı tomografi çektirdim ilaç alerji yaptı girerken iki serum yedim antihistaminik sabaha karşı vücudum kasindi kabardı kıpkırmızı gittim tekrar iğne falan yaptırdım tükendim artıkson bir ayda 4 serum yedim yedigime ictigime de dikkat etsem de bu ekstra durumlar çok yavaşlattı beni
Endoskopi iyiydi canım hiçbir şey hissetmedim anestezi alıp oldum ciddi bir şey çıkmadı sadece yemek borusu çok dar görünüyor sanki bronşlar baskı yapıyor gibi tomografi çektirin deyince onu çektirdim sonuçlar haftaya çıkacak işte tomografi işinde de alerji durumu yaşadım ıstakoz gibi geziyorumGeçmiş olsun canım, sağlık herşeyden önemli.. inşallah hayırlı sonuçlar alırsın, bizi de haberdar et, önceki günlerde endoskopin nasıl geçti, zorlandın mı, sonuçlar nasıl, diye sormuştum, yoğunluktan görmedin sanırım..
Ah çok geçmiş olsun canım ya ilaçlı tomografide çok kişiye denk geldim aynı alerjik durumla karşılaşan.. tez zamanda şifasını bulursun inşallahKuzum ben gelemedim bir türlü ya inanılmaz bir yogunlugum var şu Dr işlerini bitiremedim bir türlü pazartesi endoskopi dün de ilaçlı tomografi çektirdim ilaç alerji yaptı girerken iki serum yedim antihistaminik sabaha karşı vücudum kasindi kabardı kıpkırmızı gittim tekrar iğne falan yaptırdım tükendim artıkson bir ayda 4 serum yedim yedigime ictigime de dikkat etsem de bu ekstra durumlar çok yavaşlattı beni
Amin canım inşallah ya yoruldum artık hastaneye gidip gelmektenAh çok geçmiş olsun canım ya ilaçlı tomografide çok kişiye denk geldim aynı alerjik durumla karşılaşan.. tez zamanda şifasını bulursun inşallah
Tebrik ederim canım maşallah sanaKızlar günaydın kilo bildirim günümüzz
Geçen hafta 76.4
Bu hafta 75.3
Fark 1100 gr.
Kortizon zaten yeterince ödem yapıyor vücutta. Yine de 7 seruma rağmen 450 gr de bir başarı. En azından artıda değilsinBen de bildirim yapayım bu hafta hastane işleri ve regl dönemi cakisti hiçbir şey yapamadım
Geçen hafta 77.45
Bugün 77.00
Fark -450gr.
Sabahtan gidip yine serum taktırdım alerji durumu için ayrıca kortizollu ilaç verdi Dr sonum ne olur bilmiyorum bir ayda 7 serumhakkımızda hayırlısı diyelim
Tabi ona şükür ama yaşadığım durumlarla kilo vermeye çalışıyorum ama havanda su döver gibiyimKortizon zaten yeterince ödem yapıyor vücutta. Yine de 7 seruma rağmen 450 gr de bir başarı. En azından artıda değilsin
Ciddi birşey çıkmamasına sevindim canım, alerjinde geçer inşallahEndoskopi iyiydi canım hiçbir şey hissetmedim anestezi alıp oldum ciddi bir şey çıkmadı sadece yemek borusu çok dar görünüyor sanki bronşlar baskı yapıyor gibi tomografi çektirin deyince onu çektirdim sonuçlar haftaya çıkacak işte tomografi işinde de alerji durumu yaşadım ıstakoz gibi geziyorumyarın kendi Dr uma gidip soracağım hastanedeyse değilse acilde tekrar iğne yaptıracağım
SüpersiiiinKızlar günaydın kilo bildirim günümüzz
Geçen hafta 76.4
Bu hafta 75.3
Fark 1100 gr.
Bu kadar seruma rağmen, büyük bir başarıBen de bildirim yapayım bu hafta hastane işleri ve regl dönemi cakisti hiçbir şey yapamadım
Geçen hafta 77.45
Bugün 77.00
Fark -450gr.
Sabahtan gidip yine serum taktırdım alerji durumu için ayrıca kortizollu ilaç verdi Dr sonum ne olur bilmiyorum bir ayda 7 serumhakkımızda hayırlısı diyelim
Tartı farkı etki ediyor canım. Birde o kadar yol gittin çok normal. Eve gidince tekrar tartılırsın bozma moraliniBen dün akşam abimlere geldim, bu sabah burdaki tartıda alakasız bir rakam gördüm..
77.6
O kadar yediğimi ve kilo aldığımı düşünmüyorum, bayramdan sonra evime döndüğümde kendi tartımla daha sağlıklı bir sonuç alırım inş..