13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Merhaba kizlar benim 4 gundur bazi sıkıntılarım var 4 gundur dogru düzgün birsey yemedim bayagi bir bulantim vardi diyet falan yapmadim sadece annem poğaça yapmıştı arada ondan yiyebildim sabah tartildim 82.4 tu

İyi akşamlar hepinize yine yiyip yiyip şişmiş bir menü ile geldim

Kahvaltı 10.00
Yarım ekmekten karışık tost
Çay

Saat 12.45
1 dilim ekmek daha hala neden yedim bilmiyorum

Saat 16.30
Birkaç jelibon
1 çikolatalı gofret

Saat 20.30
1 tabak taze fasulye
Gün bitti...

Selam,

Kahvaltı 10.00
1 dilim ekmek
2 çatal yumurta

Saat 13.00
Birkaç jelibon
1 salatalık

Saat 17.30
1 tabak bulgur pilavı
5 yk şehzade kebabı
1 kase cacık

Akşam kahvemi içerim. Su henüz 1 litre. Spora da birazdan çıkacağım

İyi akşamlar dünkü menüm

Kahvaltı 10.30
2 dilim ekmek
Biraz peynir
Yumurta

Saat 18.30 piknikteydim.
3 şiş
2 baget
Domates salatalık soğan
Ayran

Saat 19.30
Çay çekirdek

1.5 litre su
45 dk yürüyüş

Bugünkü menüm

Kahvaltı 10.00
2 pankek
Peynir domates salatalık

Saat 14.30
Birazcık cips

Saat 15.20
Yarım ekmekten karışık tost
Ayran

Spor yok
Su 2 litre

Geçen hafta 77.00
Bugün 77.75
Fark +750 Gr
Aldığım kortizon yüzünden hafta içinde 78lerde geziyordum bu maalesef iyi halim bundan sonra biraz daha gidecek inşallah
Bu arada ben de bir aylığına memlekete gidiyorum inşallah o süreçte kilo bildirimi yapamayacağım

İyi tatiller canım, sağlık olsun, dönüşte birlikte toparlarız inş.
Ben de memlekette düzeni tutturamadım, annemgilin tartısı ile benimki tutmadığı için bugün tartılmayı unuttum bile

İyi tatiller canım, sağlık olsun, dönüşte birlikte toparlarız inş.
Ben de memlekette düzeni tutturamadım, annemgilin tartısı ile benimki tutmadığı için bugün tartılmayı unuttum bile
Sağlık olsun diyeceğiz canım ister istemez farklı bir düzen ve ona uyum sağlamak bazen mümkün olmuyor

Kızlar iyi akşamlar iyi bayramlar

Ameliyatımı oldum bugün 20.günüm

147 kilo ile ameliyata girdim. İlk hafta 7 kilo verdim. Sonra kilo vermem durdu. Tam 13 gündür tartıda gram oynamıyor. Moralim çok bozuk. İştahımda çok bi eksiklik hissetmiyorum açıkçası sıvı dönemde evet hiç iştahım yoktu ama püre dönemi gayet iştahlıyım sadece çok çok az porsiyonla doyuyorum ameliyatın bana tek faydası bu ama açlık falan çekiyorum ben

Düzenli diyet ve spor olmadan ameliyat çare değil kesin bilgi yayalım

Ben hiç açlık çekmeden çabalamadan kilo vereceğimi sanıyordum ama iş pek öyle değil. Benim yine açlık çekmem yine iştahımı dizginlemem gerekiyor. Beklentimi karşılamadı açıkçası ameliyat ama küçük porsiyonla doymam artısı oldu

Yine öğünlerime dikkat etmem aralarda atıştırmamam gerekiyor. Mutlaka protein alımını çok dikkatli takip etmem gerekiyor ve tabi katı sıvı ayrımı tam bir baş belası su içmek için dakika sayıyorum

Kimseye önermiyorum kısacası. Zaten bi tek ben veremiyorum sanırım neden böyle oldu onu da anlamıyorum. Çarşamba günü kontrol var vitaminlerime bakılacak. Sıvı dönem bitince bi şaşırdım ben kendimi ondandır belki bilmiyorum ama canım acayip sıkkın

Senin adına üzüldüm canım açıkçası umarım durum değişir yaşam tarzını değiştirmek kesin çözüme kavuşturuyor. Yakın bir arkadaşım 9 yıl kadar önce ameliyat olup 40 kilodan fazla vermişti sonra dikkat etmeyip yine aynı kilolara ulaştı o 114 le falan girmişti ameliyata. Dediğim gibi değişiklik şart geçmiş olsun

Yaaaaaaaaaaaa ben nasılsa kimse gelmiyor diye uğramıyordum. Şimdi sizlerin görünce nasıl sevindim anlatamam. Şöyle bir geçmişe göz atıp geleyim hemen

Bu arada bayramın son gününden herkese mutlu bayramlar

Geldim geldim de biraz geç oldu galiba

İnsan bi haber verir yahuuuu

Tabi ona şükür ama yaşadığım durumlarla kilo vermeye çalışıyorum ama havanda su döver gibiyim

Şöyle düşün en azından kilo almıyorsun. Eğer dikkat etmeyi bırakırsan kötü sonuçlar görürsün canım tartıda. Bırakma lütfen kendini. Yerinde saymak mevcut durumda harika bir sonuç. Sakın sıkma canını

Sana söylenecek çok şey var aslında canım ama zaten kendi kendinin moralini iyice bozmuşsun. Biliyorsun ki ameliyata en çok karşı olan insanlardan biri benim. Ama artık olan olmuş. Biten bitmiş. Kendini üzmene, canını sıkmana, motivasyonunu kaybetmene gerek yok. Geçmiş geçmişte kalmış. Önemli olan bundan sonrası. Ve sanırım senin ekstradan yeme bozukluğuyla ilgili psikolojik yardım alman lazım. Çünkü anladığım kadarıyla beyninle savaşıyorsun. Şunu unutma sağlık her şeyden önemli. Hem fiziksel sağlık, hem de psikolojik sağlık. Lütfen dikkat et kendine.

Kızlar genelde yürüyüşleriniz, sporlarınız harika resmen ama yedikleriniz oldukça kötü. Aysegul 6666 canım menülerin gerçekten çok sağlıksız. Bu menülerle kilo vermiş olman bile bence bir mucize. polokey2244 senin menüler de maalesef aynı şekilde. Abur cubur, çekirdek hiç olmaması gereken şeyler. Ayrıca suyu çok ama çok az içiyorsun. Suyu mutlaka çoğaltman lazım. Simurgp canım hoş geldin aramıza öncelikle. Sana yardımcı olabilmemiz için öncelikle buraya düzenli bir şekilde uğraman lazım. Menülerini mutlaka yazmalısın. Ara ara gelip ceeeee demeyle hiçbir kazancın olmaz maalesef. Seni düzenli olarak bekliyorum topiğe. pessinus canım çok çok geçmiş olsun. Sana durumunla ilgili bir kitap tavsiye edeceğim. Fırsatın olursa mutlaka al ve oku. Fotoğrafını atacağım bir sonraki mesajda kitabın. Sana çok faydalı olacağını düşünüyorum. Tomografi raporun çıktı mı bu arada? Umarım ben geldim diye buralar yine terkedilmez

Sizden uzaktayken ben neler yaptım bir sonraki mesajımda da ondan bahsedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…