- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 42
Vaaav, sporuna bayıldımİyi akşamlar kizlar
10.00
2 dilim sarımsaklı ekmek,omlet,20 Gr kadar beyaz peynir 6-7 tane minnak zeytin,2 parmak kalınlığında çikolatalı poğaça(dünden kalanlari çok şükür bugün bitirdik)
15.00
1 bardak protein süt,3 lokma hurmalı top
18.00
3/4 kase şehriye çorbası,3 kaşık taze fasulye,2 lokma ekmek,salata
21.00
1 bardak filtre kahve,1 gofret
Su 2.5 lt civarı,spor 30 dk leslie boosted walk,40 dk pilates
Kasenin dörtte üçü canım. Evet olmasa iyi olacaktı da tatlı ihtiyacımı durduramiyorum regl öncesiVaaav, sporuna bayıldımsu da çok iyi
4 te 3 kase şehriye çorbası dimi? Yani 1 kasenin 4 te 3'ü? 3-4 kase mi yoksa?
Gofret ve çikolatalı poğaça olmasa, tam örnek diyet menüsü olurmuşama sporunla onları çoktan eritmişsindir
Kalan kısırımı da yarın yiyecemBiraz karbonhidrat zengini olmuş Ayşegül cüm ama olsun yürüyüş biraz da olsa dengelemistir. Kısır diye diye yarın yaptıracaksiniz bana da
Aynen canım ya ah kokusunu tadını hissettim resmenKalan kısırımı da yarın yiyecem
Tartı gününe uzakken, sen de ye canın çektiyse..
Bol yeşillikle ve az yağ ile tabiki..
Aynen canım ya ah kokusunu tadını hissettim resmen
Hu huuu kızlar nerelerdesiniz?Ay sanırım bende kısır kervanına katılcam
Bugünkü menüm
Kahvaltı 9.50
1 mantarlı yumurta
2 dilim ekmek
Saat 14.30
1 dilim ekmek
Biraz kahvaltılık sos
Saat 18.00
2 dilim börek
18.30
1 avuç kabak çekirdeği
Çay
45 dk spor
20 dk yürüyüş
1.5 litre su
Aynende öyleHu huuu kızlar nerelerdesiniz?
Dün ki menünüzü göremedim
Bu sessizlik pek hayra alamet değil,
Neler neler yutuyorsunuz acaba
Dünkü menümü ayyyy hatırlamak bilr istemiyorum neredeyse 1 ekmek yedimHu huuu kızlar nerelerdesiniz?
Dün ki menünüzü göremedim
Bu sessizlik pek hayra alamet değil,
Neler neler yutuyorsunuz acaba
nAynende öylehemen menümü bildireyim
Kahvaltı 10.30
Birkaç tane ufak keçi patisi
Yumurtalı menemen
Peynir zeytin çay
Saat 15.45
1 tabak etli mevlit pilavı
Ayran
Bugünkü menüm bu kadar.
Suyum 1.5 litre anca. Arttırcam. Spor henüz yok yaparsam haber ederim
Akşama Çay kahve sınırsız
Tahmin ettiydim sessizlikten..Dünkü menümü ayyyy hatırlamak bilr istemiyorum neredeyse 1 ekmek yedim
Ayşegülcüm darende somuncu baba çok güzel bir yerYarın sabah memlekete doğru yola çıkıyoruz, önce Darende Somuncu Babaya, ve yol güzergahında bulunan bi kaç gezilecek yerleri dolaşıp akşama Maraşa ulaşmayı planlıyoruz, kahvaltı ve öğle yemeğini gezdiğimiz yerlerde yiyeceğim bu yüzden azcık abartabilirim
Akşama da Maraş'ın en sevdiğim yemekleri var, ne olacak halim bilmiyorum
İlk defa gidicez, eşimin arkadaşı da orada şuğul vadisi ve günpınar şelalesini önermiş..acaba aynı vadi mi bilemiyorumAyşegülcüm darende somuncu baba çok güzel bir yergörümcem orada oturuyordu hep giderdik. Ama sana tavsiyem darendeye gitmişken levent vadisine de uğrayın çok güzel bir yer.
Anne evi olunca herşey mübah canısı bugünü yok say sende
Rica ederim de şuğul vdsini ilk kez duydum ve güründeymiş ve her malatyaya gelişimde oradan muhakkak geçerdim Ay hiç bilmiyordumİnternetten levent vadisinin yerine ve fotoğraflarına baktım, şuğul ile farklı yerlermiş..
Kısmet olursa gideriz bakalım.. teşekkür ederim canım
Farkındayım cuma günü bildirim de yapmadın. Çok mu kaçtı ipin ucu? Hadi tekrar Bismillah de bugün pazar cumaya kadar halledersin.Ben yine bozdum utandım kkya girmedim kactim
Bizde şuğul vadisini duyunca fotoğraflarına baktık, muhteşem.. şelale ve akarsu var vadinin içinde..8 km lik bir de yürüyüş yolu..tabi çocuklarla hepsini yürüyemeyiz ama gezip görürüz..anlatırım inşallah izlenimlerimi..Rica ederim de şuğul vdsini ilk kez duydum ve güründeymiş ve her malatyaya gelişimde oradan muhakkak geçerdim Ay hiç bilmiyordumvalla öğrenmiş oldum
Nerelerdesin kaçak seni...Ben yine bozdum utandım kkya girmedim kactim